Pınarcımmm, bunlar hep alıştırma annesi.Kuzucuklarımız bizi yokluyorlar, gelsek mi beklesek mi diye. Cok sukur senin haftan da ilerledigi icin, hakkınızda en hayırlı zamanda kavusursun insallah bebişine cnm benım. Cok sukur bugunlerimize:)Ama artık surekli dinlenme modunda olmamız lazım. benım kuzenimin dıugunu var temmuzun ilk haftası,ona bile gidemeyecegım. nisan ayındaki lekelenmeden beri, doktor tetikleyecek hicbirsey yapma dedi. cok sukur yuzduk yuzduk kuyruguna geldik.Opuyorum...
Lotus83, cnm cok saol önerin icin. Sıvı deterjan kullanınca makinenin deterjan bolumune bir aparat takilması lazım dedi arcelik,yoksa deterjan daha ilk koymanda camasıra akıyormus. Bizde de o aparat yok,hem toz deterjan kullanıyordum.Onun icin biz de Omo Baby aldık. Ama dedigin gibi sıvı deterjanlar cok daha iyi eriyormus makinede. Bakalım ben de durulamyı bir defa daha fazladan yaparım diye dusunuyorum:)
Kyr'cımmm,cnmmm, Yagmur,Toprak,sen nasılsınnız?Kuzucuklarını karnından sınra gercekte gormek kimbilir nasıl guzel bir duygudur.Maasallah. Hazırlıklarını tamamalamaya başladın mı evde?