2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

kızlar kasıklarımda hafif adet ağrısı oldu bu gün şimdide sağ bacağımda kasığıma doğru ağrı girip çıkıyor doktorumu ARADIM soluna yat 20 dk bekle geçmezse ara dedi yoktur bişey ama doğum nasıl oluyor bilmediğim için tedirgin oldum

Cnm Benm bizi de habersiz bırakma olurmu insallh dogum sancısı değildir diyelim hayrlisi cnm dinlen bakalım

kızlar kasıklarımda hafif adet ağrısı oldu bu gün şimdide sağ bacağımda kasığıma doğru ağrı girip çıkıyor doktorumu ARADIM soluna yat 20 dk bekle geçmezse ara dedi yoktur bişey ama doğum nasıl oluyor bilmediğim için tedirgin oldum

Hayırlısı Pınarcım.. Doğum olsada hafta olarak iyi bir haftadasın.. Hayırlısı..

merhaba arkadaşlar
bugün kontrolümüz vardı. 33+5 deyiz. kızımı gördüm:)) burnu minicik kalkık :)) maşallah 2560 olmuş. boyda 49 olmuş :) nst sancı çıkmadı ama kızım hala ters poposu kasıklarımda yani. artık haftalık kontrole çağırdı haftayada burda gidicem sonra artık samsunda gidicem.
ben nstdeyken iki kadın doğum yaptı. baya bir stresliydi. bağırmalar çığlıklar allahım o zaman aklıma gelen bütün duaları okudum yardım et onlara diye.
şişliklerim içinde proteini artır tuzu azalt dedi. şimdilik bu kadar. öptük hepinizi :)))

canım ne oldu son durum geçti mi ağrıların. umarım geçmiştir. habersiiz bırakma bizi.

Ay aklım sen de walla arayp rahatsız etmek istemiyorum eşinin yani. Da hbr ver bize

arkadaslar,
detarjan ismi onerir misiniz? hacısakir n filan var mı camasır makineleri icin olan bebek deterjanı acaba? bir de siz kac derecede yıkadınız bebişlerin kıyafetlerini?
ben dalinin sıvı deterjanını aldım sabun tozunu görümcem kullandı memnun kalmadı çamaşırlarda leke bıraktı. 40 derecede yıkadım canım ben
uyku setini elde yıkama programında yıkadım

inş. doğum sancısı değildir canım haberdar et bizi mutlaka

Azonce e seni gordum bekledim yazarsın diye ama gittin galiba bebeklerin nasıl annesi insallh en kısa zamn da kucağına alilerine gidersin pinar dn hbr in var mı hiç merak ettim

Azonce e seni gordum bekledim yazarsın diye ama gittin galiba bebeklerin nasıl annesi insallh en kısa zamn da kucağına alilerine gidersin pinar dn hbr in var mı hiç merak ettim

nts'ye girmiş biraz kasılma çıkmış ama önemli değilmiş
dinlenmye devam edeckmş

kızlar kusura bakmayın geldim hemen yattım nst de hafifkasılma çıktı aşağıdan bakıldı açılma yok oysa eşim neredeyse havalara uçacaktı doğum başladı diye:))
neyse gece ağrım devam etti ama şimdi hafifledi Rabbiden herşeyin hayırlısını diliyorum ne olujr dualarınızı eksik etmeyin

Pınarcımmm, bunlar hep alıştırma annesi.Kuzucuklarımız bizi yokluyorlar, gelsek mi beklesek mi diye. Cok sukur senin haftan da ilerledigi icin, hakkınızda en hayırlı zamanda kavusursun insallah bebişine cnm benım. Cok sukur bugunlerimize:)Ama artık surekli dinlenme modunda olmamız lazım. benım kuzenimin dıugunu var temmuzun ilk haftası,ona bile gidemeyecegım. nisan ayındaki lekelenmeden beri, doktor tetikleyecek hicbirsey yapma dedi. cok sukur yuzduk yuzduk kuyruguna geldik.Opuyorum...

Lotus83, cnm cok saol önerin icin. Sıvı deterjan kullanınca makinenin deterjan bolumune bir aparat takilması lazım dedi arcelik,yoksa deterjan daha ilk koymanda camasıra akıyormus. Bizde de o aparat yok,hem toz deterjan kullanıyordum.Onun icin biz de Omo Baby aldık. Ama dedigin gibi sıvı deterjanlar cok daha iyi eriyormus makinede. Bakalım ben de durulamyı bir defa daha fazladan yaparım diye dusunuyorum:)

Kyr'cımmm,cnmmm, Yagmur,Toprak,sen nasılsınnız?Kuzucuklarını karnından sınra gercekte gormek kimbilir nasıl guzel bir duygudur.Maasallah. Hazırlıklarını tamamalamaya başladın mı evde?

Pınarcımmm, bunlar hep alıştırma annesi.Kuzucuklarımız bizi yokluyorlar, gelsek mi beklesek mi diye. Cok sukur senin haftan da ilerledigi icin, hakkınızda en hayırlı zamanda kavusursun insallah bebişine cnm benım. Cok sukur bugunlerimize:)Ama artık surekli dinlenme modunda olmamız lazım. benım kuzenimin dıugunu var temmuzun ilk haftası,ona bile gidemeyecegım. nisan ayındaki lekelenmeden beri, doktor tetikleyecek hicbirsey yapma dedi. cok sukur yuzduk yuzduk kuyruguna geldik.Opuyorum...

Lotus83, cnm cok saol önerin icin. Sıvı deterjan kullanınca makinenin deterjan bolumune bir aparat takilması lazım dedi arcelik,yoksa deterjan daha ilk koymanda camasıra akıyormus. Bizde de o aparat yok,hem toz deterjan kullanıyordum.Onun icin biz de Omo Baby aldık. Ama dedigin gibi sıvı deterjanlar cok daha iyi eriyormus makinede. Bakalım ben de durulamyı bir defa daha fazladan yaparım diye dusunuyorum:)

Kyr'cımmm,cnmmm, Yagmur,Toprak,sen nasılsınnız?Kuzucuklarını karnından sınra gercekte gormek kimbilir nasıl guzel bir duygudur.Maasallah. Hazırlıklarını tamamalamaya başladın mı evde?
haklısın canım alıştırmalar başladı aslında biz çok sevnmiştik hele eşimi görmeliydiniz traş oldu jöle sürdürmüş saçlarına canım benim o kadar mutluydu ki saat 12 gibi kucağımızda olur diyo kıyamam canım ya evimize kızımızla döneriz diyo Rabbim hepimize zamanında sağlıkla nasip etsin inş.sende dikkat et kendine az kaldı kuzularımıza kavuşmaya:))

pınarcımm canım geçmiş olsunn. dinlen bol bol.. hamdolsun ki haftan iyi ama ne kadar dursa karnında o kadar iyi annesi.. benimde bi kaç gün kasıklarıma hafif ağrılar giriyordu bi kaç kere de bacaklarıma vurmuştu. yazını okuyunca kendimi hatırladım. neyseki senin açılman yok. yavaş yavaş hazırlanıyor alaramız haberin olsun canım :KK34: kocaman öpüyoruz sizi arasımla..:KK16:

ozzozzcum biz de omo baby kullanıyoruz memnunuz canım :KK34:

Merhaba kızlar ..

arkadaslar,
detarjan ismi onerir misiniz? hacısakir n filan var mı camasır makineleri icin olan bebek deterjanı acaba? bir de siz kac derecede yıkadınız bebişlerin kıyafetlerini?
Dalan Roxy aldım ben memnun da kaldım ..
Renkli ve beyazıda 40 derecede yıkadım ..
Yumuşatıcı kullanmadım ama yanında , zaten mis gibi kokuyor Roxy ..

merhaba arkadaşlar
bugün kontrolümüz vardı. 33+5 deyiz. kızımı gördüm:)) burnu minicik kalkık :)) maşallah 2560 olmuş. boyda 49 olmuş :) nst sancı çıkmadı ama kızım hala ters poposu kasıklarımda yani. artık haftalık kontrole çağırdı haftayada burda gidicem sonra artık samsunda gidicem.
ben nstdeyken iki kadın doğum yaptı. baya bir stresliydi. bağırmalar çığlıklar allahım o zaman aklıma gelen bütün duaları okudum yardım et onlara diye.
şişliklerim içinde proteini artır tuzu azalt dedi. şimdilik bu kadar. öptük hepinizi :)))

Ermer maşallah fındık burunlu kızına :)

aymutu canım doğum haberini aldım. allah analı babalı bir ömür boyu huzurlu ve sağlıkla yaşamayı nasip etsin yavruna. hayırlı olsun.

arkadaşlar
karpal tünel sendromu yaşayan biri olarak doğumdan 17 gün geçmesine rağmen hala parmaklarımı hissetmiyorum. üstelik 2 elimde aynı. geçmesi için dua ediyorum. çünki yavruma daha parmak uçlarımla hiç dokunup hissedemedim. uyuşmada hafif azalma var ama hala geçmedi. çok sinir oluyorum.

deterjan olarak kesinlikle dalin sıvı kullanın. kokusu kalıcı ve yumuşacık yapıyor çamaşırları.

arkadaşlar 10 günde 1 paket bez bitiyor. o nedenle şimdiden bez stoğu yapsanız iyi olur.:)))

birde ilk hafta göğüs pompası resmen verdiğim paranın 100 misli işime yaradı.
meme, biberona sağdığım sütle ve günde 1 kez aptamil devam sütüyle yavrumu besledim. fakat 2. haftadan itibaren tatlı oğlum biberonu ağzına bile almıyor. meme istiyor sürekli.
memeden başka hiçbişey vermiyorum. kendimi sütaş anne gibi hissediyorum:)))))
allah hepimize şimdiden kolaylık versin.

yeni anneler ve yavruları ve doğum yapacak tüm anneler hepinizi çok çok öptüm.

meraba arkadaşlar, iki gündür biraz gerginim cuma günü dr.a gittim ve cumartesiye doğum kararlaştırıldı. çıkışta ilaçları sorunca aspirin kullanıyordum, 36. haftada bırakılması gerekiyormuş. akıllarına gelmediği için söylememişler. doğumda çarşambaya kaldı benim içinde dua edin inşlh. ozamana kadar bi sorun çıkmaz, herşeyin hayırlısı bakalım....

kızlar kusura bakmayın geldim hemen yattım nst de hafifkasılma çıktı aşağıdan bakıldı açılma yok oysa eşim neredeyse havalara uçacaktı doğum başladı diye:))
neyse gece ağrım devam etti ama şimdi hafifledi Rabbiden herşeyin hayırlısını diliyorum ne olujr dualarınızı eksik etmeyin
sanada geçmiş olsun canım, aman dikkat et, neyseki iyi haftalardasın bazen zamanıda gelse engeller çıkabiliyor, hepimiz için herşeyin hayırlısı....

meraba arkadaşlar, iki gündür biraz gerginim cuma günü dr.a gittim ve cumartesiye doğum kararlaştırıldı. çıkışta ilaçları sorunca aspirin kullanıyordum, 36. haftada bırakılması gerekiyormuş. akıllarına gelmediği için söylememişler. doğumda çarşambaya kaldı benim içinde dua edin inşlh. ozamana kadar bi sorun çıkmaz, herşeyin hayırlısı bakalım....

sanada geçmiş olsun canım, aman dikkat et, neyseki iyi haftalardasın bazen zamanıda gelse engeller çıkabiliyor, hepimiz için herşeyin hayırlısı....

Bendi başından bu yana coraspin kullanıyorum. Geçtiğimiz kontrolde 15 gün sonra bırakmamı söyledi. Birde ben iğne kullanıyorum hergün. Onu da doğum sonrasına kadar devam edeceğimizi söyledi. Gerilmemeye çallış lütfen juu.. 4 gün daha bekleyeceksin o kadar bekledik dimi.

juu şimdiden seni tebrik ediyor, hayırlı doğumlar diliyorum sana

Ay masallh Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin insallh iyiki yazmışsın aspirinin bırakılacağı tarihi ben kafama göre iciyorum iki haftadır aspirin ilk kullanıyordum iğne düşük riski e kanama olunca bıraktırdı Dr um şimdi kafama göre tekrar başladım çünkü bnm Dr um karsı gerek yok içmene diyor gerçi bu gidişimde soylucem bizede dua et Rabbim kucağına mutluluklar saglikla Almani nasip etsin bebeğini

X