2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

tebrikler canım allah analı babalı büyütsün, sen de anneler kervanına katıldın, güle güle sağlıkla büyütün Zeynepinizi

kızlar 16 06 2012 saat 12.55 te kuzucuğuma kavuştum dün eve çıktık ama sezeryan sonrası baya zormuş.

zeynep 39+3 te 2870 gr olarak doğdu. bilgisayar başına oturamıyorum şimdilik bizden bu kadar kızımla hepinizi öpüyoruz.

bu arada sıramı kaptırmadım saat farkıyla kyr ı geçtim.:KK1:

:nazar::nazar:Gözünaydın Aymutu.. Zeynep ile bir ömür boyu sağlıklı mutlu yaşamanız dileğimle..

Son düzenleme:
Aymutu,cnm hayırlı ugurlu olsun bebişin, Allah analı babalı buyutmek nasip etsin ,insaallah.Bizim icin de dualarını bekliyoruz.
Bu arada dogum yapan arkadaslar,sezeryanda kac gun hastanede kalıyorsunuz?

Pınar, cnm benim de parmaklarım uyusuyor son 1 aydır.Ozellikle sabah kalktıgımda yumruk haline getiremiyorum. Normal oldugunu duydukca icim rahat ediyor:)

Bu arada arkadaslar, listeye gore fazla kisiyiz ama gercekte yazan takip eden listenin yarısı kadarız. Dolayısıyla siteye cok girmeyenlerin dogum yapıp yapmadıklarını bilemedigim icin benım ayrıca takip ettiğim listeye gore hamilelik icin ilk 5 su sekilde:) juu,,cloudly,,pinar1202,sarayca ve ben:) ben de 37. haftaya kadar dayanabilirsem tabii:)doktorum 37. hafta gibi planlıyor dogumu. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun insallahh.

aymutu çok tebrik ederim kuzunu sağlıkla büyüt inş ne mutlu sana darısı başımıza:)
sıra çok karıştı esen ve sevinçte doğum yaptı sıranı onlara kaptırdın ama kyr dan önce sen doğum yaptın :KK66:) tekrrar tebrikler

ozozz canım en iyi sen anlarsın beni çok sıkıntılşı bu gebelikte beni zorlayan şey bu oldu kızım iyi olsun hiç önemli değil tek tedirginliğim doğum sonrasında kalması gerçi araştırdım geçiyomuş inş bizimde öyle olsun

rüzgarım maşallah kuzularına sağlıkla kucağına almak nasip olsun inş..

cloudy maşallah canım arkadaşlarına nüfus patlaması olacak valla:))

Kizlar cok sagolun benimde sizin gibi buyur bebeklerim insallah

Sizlerde saglikla kavusursunuz kuzulariniza :nazar::KK54:

tünaydın hepinize, doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum, bebişleriyle beraber ömür boyu sağlık ve mutluluklar dilerim.

bende bu p.tesi doğum iznine ayrıldım, kontrolde biraz moralim bozuldu, kızım fazla kilo almamış 2200 gr.dı 46 cm de boyu vardı inşallah bundan sonra kilo alımı iyi olur. hepinize hayırlı günler dilerim.

kızlar benim bebişim de 9 gün sonunda bugün evine çıkıyor allah şükür kilomuz 2320 idi doğduğunda 35+4 de doğmuştu...:nazar:şimdi galiba 2200 le falan çıkıyoz ama daha 2 gündür beslenmesi arttı...10 günden sonra kilo alır dediler zaten hemşireler...bugün 9 günlük oldu kilo alcaz inşalah bugün ilk kez emzirdim kaçacaktım neredeyse:) ...bayağı kucağımı doldurdu ama maşallah kuzum...herkesin bebişini opüyorum:KK16:

Kızlar yazdıklarınızı tek tek okudum ama hastanedeyiz hala ayrı ayrı yazamadim. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugun inşallah çıkıyorum hastaneden, evde daha detaylı yazarım.

Sevinc de anneler kervanına katıldı, canı gönülden tebrik ediyorum, diliyorum biricik kiziyla kocaman harika bir ömür yasarlar.

Benim kuzularım kuvezde, konuşuyorum sürekli kuvez hemsireleriyle, durumları iyi... Bugun tek dileğim buradan çıkıp yanlarına gitmek. Dua ediyorum kuzularım büyüsün, serpilsin biran önce diye... İcim çok buruk, evde beni bekleyen hazırlıkları düşünüp moral bulmaya çalışıyorum, onları beklerken tüm hazırlıklarını yapacagım minik kuşlarımın... Rabb'inden sabir ve saglik diliyorum. Hepinizi opuyorum, detayları paylaşacağım.

kyr merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun, bundan sonrası kolay gelsin, bir an önce ikizlerin evlerine kavuşsun. Herhalde şimdiye kadar bebeklerinin yanına gidebilmişsindir. İnsan zaten hormonlar yüzünden duygusalken bebekleri küvözde kablolarla, monitörlerle görmek çok zor geliyor, biliyorum. Bebeklerinin haftası iyi, sorunsuz, sağlıkları yerinde eve gelsinler de gerisi unutuluyor emin ol.

Benim ufaklığım şu an 5 haftalık ve 2840 gram oldu bile. yani 5 haftada 1 kilodan fazla aldı. Öbür oğlum da 3400 gram oldu. İlk doktor kontrolümüze gittik, hiç bir sorunumuz yok çok şükür. :nazar::nazar: Çok fazla ağlamıyor oğullarım, aammman nazar değmesin :KK1: Gece bir ya da iki kere uyanıyorlar, mamalarını verip, altlarını değiştirince çoğunlukla kendi kendilerine uyuyorlar. :nazar::nazar:Kayınvalidem bana yardıma geldi, ikimiz gayet rahat bakıyoruz şu an. Tekrar aman nazar değmesin! :KK1: Halen hem mama hem süt veriyorum, sütüm yetmiyor ve de son haftalarda artık artmadı. Tavsiyesi olan var mı?

Yeni doğuran tüm annelere doğum geçmiş olsun, maaşallah ve kolay gelsin diyorum, herkese sevgiler diliyorum.

kyr merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun, bundan sonrası kolay gelsin, bir an önce ikizlerin evlerine kavuşsun. Herhalde şimdiye kadar bebeklerinin yanına gidebilmişsindir. İnsan zaten hormonlar yüzünden duygusalken bebekleri küvözde kablolarla, monitörlerle görmek çok zor geliyor, biliyorum. Bebeklerinin haftası iyi, sorunsuz, sağlıkları yerinde eve gelsinler de gerisi unutuluyor emin ol.

Benim ufaklığım şu an 5 haftalık ve 2840 gram oldu bile. yani 5 haftada 1 kilodan fazla aldı. Öbür oğlum da 3400 gram oldu. İlk doktor kontrolümüze gittik, hiç bir sorunumuz yok çok şükür. :nazar::nazar: Çok fazla ağlamıyor oğullarım, aammman nazar değmesin :KK1: Gece bir ya da iki kere uyanıyorlar, mamalarını verip, altlarını değiştirince çoğunlukla kendi kendilerine uyuyorlar. :nazar::nazar:Kayınvalidem bana yardıma geldi, ikimiz gayet rahat bakıyoruz şu an. Tekrar aman nazar değmesin! :KK1: Halen hem mama hem süt veriyorum, sütüm yetmiyor ve de son haftalarda artık artmadı. Tavsiyesi olan var mı?

Yeni doğuran tüm annelere doğum geçmiş olsun, maaşallah ve kolay gelsin diyorum, herkese sevgiler diliyorum.

canımm maşallah oğullarına.. 5 hafta oldu mu ne çabuk geçmiş zaman. gerçi hamdolsun bizimde 3 hafta oldu yavrularımızla su gibi geçiyor zaman.. süt için önceden yazmıştım arkadaşlar için tekrar olucak ama humana çayı ve incir kürünü tavsiye ederim. hele incir baya etkili. 10-12 adet inciri 2ye ya da 4e böl, 2 bardak suyla kaynat. eğer sulu olsun suyunuda içerim diyosan suyu biraz daha fazla koy. sık sık ye canım onları. inşallah sütün artar.. mama mecbur vericeksin 2 yavruya ancak yetişir. aptamil mi kullanıyosun peki, bebelac ya da başka bişi mi? bizde arada günde 1 kez verdik mecburende o zaman aptamil kullandık.

ozzozzcum sezeryanda bi sıkıntı yoksa 2 gece kalınıp taburcu olunuyor..

rüzgarımmm Allahım sağlıkla tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah..

3melekannesi canım alya nazımızı kocamann öpüyoruz evine gelsin hoş gelsinn...

sarayca gelişimi iyi olsun kiloayu dert etme canım bundan sonra daha çok alır inşallah..

Selam kızlar ..

kızlar 16 06 2012 saat 12.55 te kuzucuğuma kavuştum dün eve çıktık ama sezeryan sonrası baya zormuş.

zeynep 39+3 te 2870 gr olarak doğdu. bilgisayar başına oturamıyorum şimdilik bizden bu kadar kızımla hepinizi öpüyoruz.

Aymutu gözün aydın canım ..
2. prenses gelmiş çok şükür sağ sağlim ..
Sağlıcakla büyüsün inşallah ..
Darısı başımıza...

Cok tesekkur ederim cevabin icin allah razi olsun bebegini sana bagislasin :nazar:
Canım senden de Allah razı olsun ..
Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın inşallah ..

tünaydın hepinize, doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum, bebişleriyle beraber ömür boyu sağlık ve mutluluklar dilerim.

bende bu p.tesi doğum iznine ayrıldım, kontrolde biraz moralim bozuldu, kızım fazla kilo almamış 2200 gr.dı 46 cm de boyu vardı inşallah bundan sonra kilo alımı iyi olur. hepinize hayırlı günler dilerim.
Sarayca üzülme hemen bu bebişlerin haftası haftasını tutmuyor ..
Bir bakarsın 2 hafta sonra normalinden fazlasını almış ..
Artık evdesinde yemene içmene dikkat et , sol tarafına yat bunları biliyorsun zaten ..
Günde 2 saat öğle uykum var mesela benim .. Vucudum inanılmaz dinleniyor..
Benimde kasılmalarım var karnım sürekli sertleşiyor .
Hayırlısı ile bir 36 yı görseydim diyorum inan ama zaman geçicek bebişlerimiz sağlıcakla gelicek Rabbimin izni ile..

kızlar benim bebişim de 9 gün sonunda bugün evine çıkıyor allah şükür kilomuz 2320 idi doğduğunda 35+4 de doğmuştu...:nazar:şimdi galiba 2200 le falan çıkıyoz ama daha 2 gündür beslenmesi arttı...10 günden sonra kilo alır dediler zaten hemşireler...bugün 9 günlük oldu kilo alcaz inşalah bugün ilk kez emzirdim kaçacaktım neredeyse:) ...bayağı kucağımı doldurdu ama maşallah kuzum...herkesin bebişini opüyorum:KK16:

Çok sevindim ...
Alya kızımız evine geliyor .. Maşallah ona..:nazar:

Sarayca, arkadasım saglıklı olsun da kilosu biraz dusuk olsun,nasıl olsa dogdugunda senin kollarında kuzucugun gun be gun serpilir.Hem benım etrafımda kucuk dogan hangi bebek varsa, 3-4 yaslarında muhakkak yasıtlarından daha gurbuz oluyor:)

Pınar1202,cnmm ellerdeki uyusma Karpal Tünel sendromu denilen bir olaydan kaynaklanıyormus genelde gebelerde ve dogum sonrası geciyormusss::) bak internette buldugum bilgi su sekilde:
Gebelikte zaman zaman ellerde uyuşma, karıncalanma, yanma, ağrı, sızlama hisleri olabilir hatta daha ileri derecede olursa güçsüzlük, hissizlik gibi şikayetler de eşlik eder. Hasta özellikle başparmak ve yüzük parmağı arasındaki parmaklarda bu şikayetlerin olduğunu ifade eder, bir eşyayı tutarken zorlandığını hatta elinde düşürdüğünü söyler. Bu şikayetler Karpal Tenül Sendromu denilen el bileğinde sinir sıkışması durmuna bağlı gelişir. Karpal tünel sendromu sadece hamilelerde görülmez, herkeste oluşabilir özellikle elini ve el bileğini sürekli tekrarlayan hareketlerle çalıştıran kişilerde (sürekli bilgisayar, daktilo kullanmak gibi) görülür. Gebelikte özellikle 5. aydan sonra görülür çünkü bu aylardan sonra vücutta kilo artması, su tutulması, şişme (ödem) artar. Hamile bayanların yaklaşık %20'sinde karpan tünel sendromuna rastlanır. Doğumdan sonra çoğunlukla gecer.

3Melekannesi, maasallah cnm ya,evinizde hayırlısıyla buyutmek nasip olsun kuzucugunu...

Porter, ikizlerine de sana da maasallah arkadasım. Biz de ikiz bekledigimiz icin maasallahh uyumalarının yemelerinin duzenli olması bana da umut verdi. Allah analı babalı buyutmek nasip etsin insallah.

Nec86, sezeryanla ilgi verdigin bilgi icin tsk ederim arkadasım saol. kac zaman beklemisiz degil mş 2 gun de hastanede kalırız olur biter insallah:)

Merhaba Porter
Sut icin humana baya İse yarıyor
Bir de ben aktar dan kuru isirgan otu aldırdım onu çay gibi demliyorum icine de sallama rezene cayi atıyorum
Günde iki bardak iciyorum bana faydası oldu denemek istersen
Bunun dısında da 3 lt su, soğan, Dereotu, semizotu ne varsa yiyorum ben.
Bol sutlu günler diliyorum hepimize :KK66:

1 yemek kaşığı rezene
1 y.k.ıhlamur
1y.k.papatya
1 yk. tane kimyon
1 y.k.anason
porselen bir demliğe bütün malzemeleri koyun ve üzerine 2 fincan kaynar su ekleyin. demliğin üzerine bir havlu ile kapatın.yemeklerden hemen sonra bu çayı içtiğinizde bebeğin gazı daha az olur ve sizin sütünüz daha bol olur.

birde her ögünde yeşil salata yemelisin oda sütü artırmada önemliymiş
ve bol bol su içmek tabiki

merhabalar, tüm annelerimize bol sütlü günler diliyorum...hepinizin iyi olmasına sevindim, sıcaklaardan bunalıyorum sonlara yaklaştıkça halsizlik, şişlik had safada :KK5: benimde yarın kontrolüm var ve dr. gün verecek heyecanımda artıyor
Kızlar şükran arkadaşımızda cuma akşamı saat 9 da sağlıkla almış kuzucuğunu kucağına bu akşam evlerine çıkıyorlarmış bir ömür boyu sağlıklı uzun ömürlü olsun inş rüya ecrinimiz

aymutu canım sıran yine gitti sanırım yoksa geldimi senin kuzucuğunda haber ver bize:))

Kızlar yazdıklarınızı tek tek okudum ama hastanedeyiz hala ayrı ayrı yazamadim. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugun inşallah çıkıyorum hastaneden, evde daha detaylı yazarım.

Sevinc de anneler kervanına katıldı, canı gönülden tebrik ediyorum, diliyorum biricik kiziyla kocaman harika bir ömür yasarlar.

Benim kuzularım kuvezde, konuşuyorum sürekli kuvez hemsireleriyle, durumları iyi... Bugun tek dileğim buradan çıkıp yanlarına gitmek. Dua ediyorum kuzularım büyüsün, serpilsin biran önce diye... İcim çok buruk, evde beni bekleyen hazırlıkları düşünüp moral bulmaya çalışıyorum, onları beklerken tüm hazırlıklarını yapacagım minik kuşlarımın... Rabb'inden sabir ve saglik diliyorum. Hepinizi opuyorum, detayları paylaşacağım.

:nazar::nazar::nazar: kızlar size geçmiş olsun. melekleriniz hayırlı olsun, allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin...

Canım tebrik ederim,allah analı babalı büyütsün,saglıkla mutlulukla büyüsün zeynep in inş..:))iyi hadi sırayı kaptırmamışsın ne güzel:))kokladım yavrunu,darısı başımıza inş..

arkadaslar,
detarjan ismi onerir misiniz? hacısakir n filan var mı camasır makineleri icin olan bebek deterjanı acaba? bir de siz kac derecede yıkadınız bebişlerin kıyafetlerini?

kızlar kasıklarımda hafif adet ağrısı oldu bu gün şimdide sağ bacağımda kasığıma doğru ağrı girip çıkıyor doktorumu ARADIM soluna yat 20 dk bekle geçmezse ara dedi yoktur bişey ama doğum nasıl oluyor bilmediğim için tedirgin oldum

X