2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

dewcim yokluğun belli oluyor ben de yarına kadar yazmasaydın mesaj atıcaktım sana.. çok şükür ki herşey yolundaymış.. hiç sorma canım yaa daha önce adını bile duymadıımız hastalıklar çıkıyor.. Allahım hepimize şifa versin inşallah sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah..

juucum bende pınara katılıyorum belli bir haftayı geçtikten sonra hazırlıklara başlanmalı.. en azından hastane çantası.. benim 34. haftada hastanede yatmam gerektiğinde inan hiçbirşeyim yıkanmamış hazırlanmamıştı. Allah korusun o an doğum olsa yavrumun hastane çıkışları bile yıkanmamıştı. Allah razı olsun annemler hemen herşeyimi hallettiler. bence sende ufaktan çantanı hazırla.. ne yazık ki her an herşey olabiliyor..

gunnescim odanın erken gelmesi her zaman avantaj kokusunun çıkması açısından en az 2-3 haftaya ihtiyaç var sonrasında yerleştirme filan derken zaman geçiyor.. yavrun sağlıkla kullansın cicişlerini inşallah..

juu hafta sonu pek uğranmıyo maalesef ama biz hep buradayız:)) ben herşeyimi çok erken yaptım şekerler ütüler dahil şimdi iyiki yapmışım diyorum bugün küçük bi alışverişe çıktım onda bile srtım çok ağrıdı....

dew canım biz pimpirikli anneler maalesef herşeyden haberdar oluyoruz Rabbim hiç birimizin başına vermesin canımm
ohh mşlh. herşey bitmiş, ben bakarak kirletirim diye sona bırakıyorum sürekli odasına girip beşiğine bakıp hayal kuruyorum :KK1::KK1::KK1:

Evet hafta sonu kimse uğramıyor.. Bende uğrayan var mı diye açıp bakıp duruyorum. Öğleden sonra oğlumuzun odasını hazırlamak için çalışmalara başladık. Eşim bir kaç gündür kitaplarını boşaltıyordu bende biraz yardım ettim gün daha kolay geçti.. Alışveriş bir süredir yavaş yavaş yapıyordum zaten. Fazla bir eksiğimiz kalmadı sanırım. Odasını da beğenmiştik çok önceden, sadece siparişini vereceğiz. Haziranın ilk haftası gibi siparişini verelim diyoruz. İki hafta sürse gelmesi Haziran sonunda yıkayıp eşyalarını ütülerim hazır olur gibi planlıyoruz. Acele etmek istemiyorum, hayırlısıyla doğum olduktan sonra da eksik kalan şeyler tamamlanır. Oğlumuza hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım sonrası mühim değil. Nasılsa her zaman alınabilecek şeyler giysiydi oydu buydu diye düşünüyorum.
odası ne kadar erken gelirse okadar iyi olur kokusunun çıkması zaman alıyor, bizim 1 ay oldu geleli bazen kapalı kalınca hala koku veriyor. diyer eksikler
giysiler tabiki herzaman alınabilecek şeyler...
dewcim yokluğun belli oluyor ben de yarına kadar yazmasaydın mesaj atıcaktım sana.. çok şükür ki herşey yolundaymış.. hiç sorma canım yaa daha önce adını bile duymadıımız hastalıklar çıkıyor.. Allahım hepimize şifa versin inşallah sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah..

juucum bende pınara katılıyorum belli bir haftayı geçtikten sonra hazırlıklara başlanmalı.. en azından hastane çantası.. benim 34. haftada hastanede yatmam gerektiğinde inan hiçbirşeyim yıkanmamış hazırlanmamıştı. Allah korusun o an doğum olsa yavrumun hastane çıkışları bile yıkanmamıştı. Allah razı olsun annemler hemen herşeyimi hallettiler. bence sende ufaktan çantanı hazırla.. ne yazık ki her an herşey olabiliyor..

gunnescim odanın erken gelmesi her zaman avantaj kokusunun çıkması açısından en az 2-3 haftaya ihtiyaç var sonrasında yerleştirme filan derken zaman geçiyor.. yavrun sağlıkla kullansın cicişlerini inşallah..

haklısın canım, bizim çantamızı iki ay önce hazırlamıştım ne olur ne olmaz diye, eksiğimizde kalmadı sadece termometre ve ateş ölçerimiz kaldı şeker sepeti ve kapı süsü yapıcam geriye odsaının düzenlenmesi kalıyor. sanırım ben biraz sabırsız davrandım ve cinsiyetini öğrenir öğrenmez giysilerini aldım. aslında biz herşeylerinin eksiksiz olmasını istiyoruz, yoksa sağlıkla gelsinlerde :emir_bebek: nasılsa herşey halolur....

Son düzenleme:
ohh mşlh. herşey bitmiş, ben bakarak kirletirim diye sona bırakıyorum sürekli odasına girip beşiğine bakıp hayal kuruyorum :KK1::KK1::KK1:

odası ne kadar erken gelirse okadar iyi olur kokusunun çıkması zaman alıyor, bizim 1 ay oldu geleli bazen kapalı kalınca hala koku veriyor. diyer eksikler
giysiler tabiki herzaman alınabilecek şeyler...

haklısın canım, bizim çantamızı iki ay önce hazırlamıştım ne olur ne olmaz diye, eksiğimizde kalmadı sadece termometre ve ateş ölçerimiz kaldı şeker sepeti ve kapı süsü yapıcam geriye odsaının düzenlenmesi kalıyor. sanırım ben biraz sabırsız davrandım ve cinsiyetini öğrenir öğrenmez giysilerini aldım. aslında biz herşeylerinin eksiksiz olmasını istiyoruz, yoksa sağlıkla gelsinlerde :emir_bebek: nasılsa herşey halolur....

Hımm.. sağolun kızlar.. Ben o kadar uzun sürmez diye düşünmüştüm. Bizim doğum için ağustos görünüyor ama 15 gün önce diyor herkes. Böyle olunca temmuz sonu gibi diye planlıyoruz. Çanta hazırlama konusunda da fazla rahat davranmamak lazım sanırım. Hazır beklesin bir kenarda. Burada olmak çok güzel. Bu tür şeyleri konuşacak birilerinin olması ve neyi ne zaman yapmak lazım tecrübe edip öğreniyor insan. Tekrar sağolun kızlar..

Sagol guzelim eksik olma...esim burda 2 hafta kalip donecek 2 ay sonra doguma gelecek kismetse ole olunca alisverisilerimizi yapalim istedik sonra tek basima yapmak istemedim ..senin keyfin nasil bu arada ?hersey yolunda diymi?

juu hafta sonu pek uğranmıyo maalesef ama biz hep buradayız:)) ben herşeyimi çok erken yaptım şekerler ütüler dahil şimdi iyiki yapmışım diyorum bugün küçük bi alışverişe çıktım onda bile srtım çok ağrıdı....

dew canım biz pimpirikli anneler maalesef herşeyden haberdar oluyoruz Rabbim hiç birimizin başına vermesin canımm

Amin guzelim ya hicbirimiz hicbir sIkinti yassamadan atlatalim hamilelikerimizi insallah...

Kizlar park yatak bakiyorum malm bebek dogduktan sonra 3 ay kalip donecegim evime kismetse park yatak alayim sonraki gelislermde de kullanirim diye dusundum...sizce en guzelnduzgn marka hangisi aranizda alan varmi?ay ne zor ismis karar veremiyorum bir turlu!

selam kızlar, malesef oğluşumun odası bugün gelemedi, boyası kurumamış Allahtan vermişim siparişi haftaya gelecek kısmetse ne yapalım geç olsun güç olmasın.
onun dışında alışveriş şşini hallettim sadece kapı süsü ve şekerleri kaldı, şekerlerini de sağolsun teyzesi yapacak.

dediğiniz gibi işin en keyifi kısmı alışverişmiş, şimdi kısmetse aldıklarımı yıkayıp ütüleyeceğim, çantamı da hazırlayayım da ne olur ne olmaz .

ben de gelişmeler böyle arkadaşlar, hepinize iyi pazarlar şimdiden, sevgiler öptük sizi oğluşumla:)

Kizlar park yatak bakiyorum malm bebek dogduktan sonra 3 ay kalip donecegim evime kismetse park yatak alayim sonraki gelislermde de kullanirim diye dusundum...sizce en guzelnduzgn marka hangisi aranizda alan varmi?ay ne zor ismis karar veremiyorum bir turlu!

Ben fazla kumaş çibinlik vs istemediğim için bundan sipariş verdim Dew77. Karar vermek gerçekten zor. Odasında yatsın sadece kısa süreli kullanırım diye düşündüm.
Comfy Box Yatak - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com

Son düzenleme:
kızımın tekmeleriyle uyanmak paha biçilemez mutluluk Rabbime şükürler olsun tabi şimdi o uyuyor ben uyanık :))

kızımın tekmeleriyle uyanmak paha biçilemez mutluluk Rabbime şükürler olsun tabi şimdi o uyuyor ben uyanık :))

o duyguyu bana yaşattığı için her sabah Rabbime şükrediyorum ve asla şikayet etmiyorum bizde hersabah 6 da uyanıyoruz:KK1::KK1:

günaydın kızlar iyi pazarlar

bugun kızım için alışverişe gidicez arabasını yatağını ve kalan eksiklerimizi tamamlıcaz

pınarcım,ilaç konusunda yardımcı olacağını yazmışsın özelime ben yazamıyorum özelden.eğer duruyorsa görüşelimmi arkadaşım.B.berna35@hotmail.com

pınarcım,ilaç konusunda yardımcı olacağını yazmışsın özelime ben yazamıyorum özelden.eğer duruyorsa görüşelimmi arkadaşım.B.berna35@hotmail.com

sağlık olsun arkadaşım ben özele yazamadığım için gonalf alanına yazmıştım sana cevap ne yapalım kısmet değilmiş,ben hala arıyorum gonalf450 elinde olanlar varsa sevinirim.

Merhaba kızlar ..
Herkes haftasonu alışveriş teleşına düşmüş , eee çokta vaktimiz kalmadı tabi..
Bizde bugün eşimle bebek mobilyası baktık ..
Ben sadece karyola ev şifonyer alacağım , baktık ve beğendik ..
Belis marka araştırıyordum hep belis marka oldu ..
Önümüzdeki hafta odasını boyayacağız , haziranın ortasındada gelip alırız mobilyaları dedik ..
Yaklaık 1 ay sonra yani..

Kızlar bende o zaman 32-33 haftalık olacağım Allah'ın izni ile, oda için erken değil değil mi?
Oda gelir gelmez kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerkeştireceğim ..
Sonrada hastane çantamızı hazırlayacağım ..

Yarında oğlumu görmeye gideceğim , kontrolümüz var , inşallah herşey yolundadır ..
Çok öpüyoruz sizi teyzeleriiiii :)

Sagol guzelim eksik olma...esim burda 2 hafta kalip donecek 2 ay sonra doguma gelecek kismetse ole olunca alisverisilerimizi yapalim istedik sonra tek basima yapmak istemedim ..senin keyfin nasil bu arada ?hersey yolunda diymi?

Amin guzelim ya hicbirimiz hicbir sIkinti yassamadan atlatalim hamilelikerimizi insallah...

canımm benimm ne güzel eşinle birlikte alışveriş yapmak en güzeli.. güzel günlerde giysin yavrun herşeyini inşallah.. bizde iyiyiz çok şükür canım salı kontrolümüz var.. artık tarih verir diye düşünüyorum bakalım hayırlısı.. karaciğer enzimlerimde düşüş oldu çok şükür ama idrarda protein yükseldi. inşallah o da artmamıştır daha. hamdolsun bu haftaya geldik. en sağlıklı en hayırlı zamanda yavrularımız sağlıkla doğarlar inşallah..

MERHABALAR
bir haftasonu daha geçti gitti bitti. geldik pazartesiye.....
haftasonu samsundaydım dün kızıma ilk cicilerini aldık :KK1: hemde baya bişeyler aldık birkaç eksiği kaldı.
en ilgincide steril baby diye bir markanın ürünüydü. steril olarak paketlenmiş 5 parçalı kıyafet.
doğum yalınca hemşireler paketi açıp giydiriyorlarmış ilk defa duydum bunu hemen aldım tabi.
sonra pikniğe adından Türk yıldızlarının gösterilerine gittik. harikalardı. akşamına konser derken haftasonum çok güzel geçti :KK1:
bu haftam çok yoğun geçicek bol bol enerji depoladım.

yarın devlette kontrolüm var bakalım kızım neler yapıyor onu görücem :KK1:

kızlar eşim işi nedeni ile şehir dışına gidiyor pc de götürecek fazla giremeyebilirim ama aklım dualarım sizlerle öptümm

X