2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

maşallah canım...ama ben bu haftadan sonra 2 haftada bir diye biliyorum canım..
evet canm, bende öyle biliyorum ilk 3 aya kadar 2 haf. bir gidiyordum sonra 3 hafta oldu, 2 aydırda ayda 1 oluyor nerdeyse bi sonraki gidişimde dr. beni hemen doğuma alıcak. bende söyledim, bi sorun görmediği için gerek duymadığını söyledi. yinede herhangi bi sorun olursa hemen gelirsin diyo

arkadaşlar sizin takipler yaptırdığınız tüpbebek merkezlerimi yapıyo :26:
benim 3 aydan sonra takipleri başka yerde devam ediyoruz...

yok yok canım buralardayızda.. biz keseyi gördükten sonra başka doktora devam ettik.. benide başlarda ayda 1 çağırıyordu ama 2-3 haftada 1 gidiyordum sonra genelde 3 haftada 1 gittim hiç 1 ay bekleyemedim. 33de karaciğer enzimlerimde artış gözlemlendiği için her hafta gidiyorum şu an.. bence sende 3 haftayı bekleme cnm 2 hafta sonra git ne olur ne olmaz bebeği bi gör..

kızlar bende göğüs pompası almayı düşünmüyordum ama ikiz olunca mutlaka gerek dediler.sezaryandan sonra bazen süt gelmiyormuş.o yüzden ablamda varmış o getidi bana.

inş sağlıkla almışsındır kuzucuklarını kucağına

juu maşallah kuzuna ben doktorumuz çk yakın arkadaşımız olduğu için ne zaman istersem gidiyorum

cnm sanırım su anda kuzucuklarınla bulusmussundur gözün aydın Rabbim üçünüzede sağlık sıhhat ve acil şifalar nasip etsin.

porter hayırlı haberlerini bekliyoruz.
allahım acil şifalar versin.
bebeklerinle sağlık mutlu huzurlu bir hayat geçirmeni dilerim.

evet arkadaşlar ikizlerde gerekliymiş pompa herkes öyle diyor mutlaka alın bence.

Son düzenleme:
HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİD.ŞEKLİCİNSİYETİSİM
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkekAsrın Çınar
nec86251.deneme8eylül13haziranErkekMehmet Aras
ayzan322.deneme9eylül15haziranKız
aymutu294.deneme14eylül20haziranKızZeynep
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek
elon311.deneme22eylül28haziranErkek
hayalimmm271.deneme24eylül30haziranKızIrmaknaz
nili_fer262.deneme29eylül18haziranKız/ErkekEkin/Yusuf
pele301.deneme29eylül18haziran
juu341.deneme29eylül28haziransezeryanKız
sevinc85261.deneme1ekim7temmuzKızRuya Ecrin
perla1344.deneme4ekim10temmuz
3MELEKANNESİ326ekim12temmuzKız
sesiler1.deneme10ekim18temmuzErkek
son_ece302.deneme10ekim16temmuzErkek
cloudly281.deneme13ekim19temmuzsezeryanErkekOrhan
pinar1202304.deneme14ekim20temmuzsezeryanKızAlara
Beren_Berat3014ekim20temmuzKızBeren
bbeydam301.deneme15ekim21temmuzKızElif-Su
mucociko312.deneme17ekim23temmuzErkek
breshka18ekim24temmuzErkek
nihall241.deneme27ekim2ağustos
enteresann1.deneme27ekim4ağustosErkekYusuf
ermer301.deneme29ekim4ağustosKızBerru
lilyum401kasım7ağustosKız
Lotus834.deneme4kasım10ağustosKızÖykü
Gunnes352.deneme4kasım10ağustosErkekGüneş
Masideaydn6kasım11ağustosErkekFatih Emir
Bilgemmm262.deneme6kasım11ağustosErkekMert
kyr313.deneme8kasım13ağustossezeryanKız/ErkekYağmur/Toprak
DEW77342.deneme14kasım22ağustosKızKarya
OzzOzz344.deneme15kasım23ağustosKız/Erkek
akasya1978331.deneme16kasım24ağustosKız
erva64301.deneme25kasımKız/Kız
poyraz18251.deneme1eylülErkek
nil82292.deneme4aralıkErkek/Erkek

SAĞLIKLA BÜYÜSÜN, SAĞLIKLA GELSİN BEBEKLERİMİZ

BEBEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ
İSİMD.TARİHİD.ŞEKLİCİNSİYETD.HAFTASIKİLOSUİSİM
AliasBlue6mayıssezeryankız301,4kgDerin
porter17mayıssezeryanErkek/Erkek35Ali/Doğa

SAĞLIKLI, MUTLU, HUZURLU BİR ÖMÜR DİLİYORUZ

Kızlar en iyisi Avent marka ama inanılmaz pahalı ..
Elektronikleri 350-400 lira manuelleri de(manuel hiç almayın bence ) 250 tl ..

Lansinoh , maneul 50 tl elektronik olanı 130-150 tl arası ..

Ameda elektronik 300 tl ..

Emzirme Ürünleri - Göğüs Pompası | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Burdan da bakabilirsiniz , çift gögüs alın diyolar .. Tek göğüs olanlarda var ..

ayyyyyyy maşallah bu liste upuzun olsun inşallah....

merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizin topiğinizi takip ediyordum, yazmak bu güne kısmetmiş. bende dondurulmuşlarla tüp bebek tedavisi gördüm 2. denemem, 31. haftanın içindeyim. inşallah kızımız olacak. herkese sağlıklı doğumlar, daha sık yazmaya çalışacağım, sevgiler...

Kızlarr,cok duygulanıyorum boyle aramızdan teker teker doguma gidenler oldukca...
Porter ,sevgili annecik,umarım bebişlerinle eşinle bir omur mutlu mesut yasarsın,bebişlerine sağlıkla kavusursun.
Kyr,sevgili arkadasım pompa olarak gelinimiz gonderdi bana,avent marka. o cok arastırmıstı.ben de onu kulanacagım insallah.Bu arada listeye baktım da ,sat 'a gore normalde benım dogum tarihi 21 agustos gorunmesine ragmen,ikiz gebelik oldugu icin doktorum 37 . hafta doldugunda sezeryan dusunuyorum dedi.Dolayısıyla benım doğum inşallah temmuz sonu olacak gibi gorunuyor,bebişlerimiz aceleci davranmazlar umarım:) seninki de sanırım benden tam 1 hafta onceye denk geliyor:)
Arkadaslar bu arada yeni duymus oldugum bir seyi paylasayım istedim. Göğüslerin emzirince agrımaması,çatlamaması icin dogumdan 1 ay kadar once bir kuru soganı 2 ye bolup gogus uclarını ovmak , emzirmeye hazırlıyormus.Meme ucusunun acımasını önluyormus.Bende bir kitap vardı,degisiş değişik seyler yazıyordu,acıkcası pek dikkate almamıstım.Dun arkadasım ziyaretime geldi,o önerince ve memnun kalmıs olunca paylasayım dedim. Ayrıca lansinoh da kullandım,birbirine destek oldu soganla dedi.Elçiye zeval olmaz ama ben denemeyi dusunuyorum.
Ayrıca catlaklara karsı krem ve yağları dogum olduktan sonra da bir sure vucut kendini toparlayıncaya kullanmaya devam etmek gerekiyormus.Arkadasımın dogumdan sonra vucut kendini toplarken catlagı olusmus.İste asevgili arkadaslar,simdi,lik edindigim bilgiler bunlarr:) sevgiler hepinize...

hoşgeldin canım aramıza.. vakit buldukça yaz mutlaka.. inşallah kızını sağlıkla kucağına alırsın..

hoşgeldin canım aramıza.. vakit buldukça yaz mutlaka.. inşallah kızını sağlıkla kucağına alırsın..

teşekkür ederim, inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde ve zamanında evlatlarımıza kavuşuruz. Dünyanın en güzel duygusu bu, Allah şimdiden sevgilerini içimize koyuyor, her gün göbeğimi okşayıp seveceğimi düşünemezdim.

kesinlikle canımm Allah yavrularımızı kucağımıza alıp büyütmeyi de nasip etsin inşallah.. tamamen mucize.. sesini duymadığımız dokunamadığımız öpüp koklayamadığımız yavrularımızı şimdiden bu kadar seviyorsak doğunca nasıl olacak bilmiyorum.. Allahım tamamına erdirsin inşallah acılarını yaşatmasın isteyen herkese de nasip etsin inşallah.. hepimiz rüyada gibiyiz hala..

Benim doktorum da çok sık ziyaret taraftarı değil. Bir yandan diyorum ki herşeyi iyi görüyor ki sık sık gelmemi istemiyor bir yandan da farkedemeyeceğim birşey olur mu diye endişeleniyorum. Şimdiye dek 30 ile 35 gün arayla gittim kontrollerime. Hazirandan sonra yani 32. haftadan sonrada genelde 20 günde bir kontrole çağırıyormuş yaninda çalışan hanım öyle dedi.. Bunun yanında her hangi bir sıkıntı olursa ara mutlaka diye ekledi tabi..

Hoşgeldin SARAYCA

Bende başından bu yana bu topiği takip edip bir türlü yazamayanlardandım. Arkadaşlar merak edince yazmaya başladım. Aramıza hoş geldin.. Hayırlısıyla bu güzel süreci hep birlikte tamamlarız. Bizi en iyi biz anlarız. Hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz. Paylaşınca en azından hangi belirti ile endişelenmemiz gerektiğini hangi belirtilerin normal olduğunu az çok anlamaya çalışıp rahatlatıyoruz kendimizi..

sarayca hoşgeldin canım yaz sık sık paylaşınca daha çabuk geçiyor zaman:))

hayalimm maşallah kkuzuna kilosu çok iyiymiş sağlıkla gelsin kuzun

ozoz canım bende lansinoh kullanmaya başladım inş hiç çatlamaz göğüslerimiz:))

Sarayca cnm aramıza hosgeldin, allahım kuzuna saglik versin.

Hayalim maşallah size, ayyy ne güzel görmüşsün kuzunu. Allah'ım daha güzel haberlerini nasip etsin.

canım herhalde doğum yaptın bugün, rabbim evlatlarını sağlıkla uzun ömürlü kılsın işallah, Allah analı babalı büyütsün.

ayyy topiğin ilk ikizleri de dünyaya geldi.

daha dün transfer sonuçlarını konuşurken şimdi doğumları konuşur olduk , rabbimize ne kadar şükretsek azdır

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, bu sıcak karşılamanızdan dolayı...

İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde evlatlarımıza kavuşuruz. Tüp bebek süreci çok zordu, eminim ki hepiniz içinde öyledir, maddi manevi çok yıprandık, fakat hamile kaldıktan sonra bütün zorlukları bir anda unuttum, beynim resetledi resmen kendini :) hamile kaldıktan sonra da hep bir tedirginlik vardı gerçi, sürekli dr. a gitmek istiyordum, bebeğim yaşıyor mu acaba? diye, 19. haftada hareketlerini hissetmeye başladım, o zaman biraz rahatladım, kızımı en azından hissediyordum her gün.... alışverişede geç başladım ,geçen hafta kıyafet, hastane çıkışı vs. az da olsa aldım (zaten çok abartmayı düşünmüyorum) bu hafta da beşiği gelecek inşallah. Çok güzel duygular bunlar, Allah evlat isteyen herkese nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…