2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

lotuscum sanada ve tüm annelere günaydın.

bu günün erken kalkanı biziz herhalde son aylara gelince uyumak dahada zorlaştı benim için geceleri dönmek filan çok zor hava aydınlanınca çıkıyorum hemen yataktan.

sarayca sende hoşgeldin canım aramıza allah tamamına erdirsin sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin kuzucuğunu.

lotuscum sanada ve tüm annelere günaydın.

bu günün erken kalkanı biziz herhalde son aylara gelince uyumak dahada zorlaştı benim için geceleri dönmek filan çok zor hava aydınlanınca çıkıyorum hemen yataktan.

sarayca sende hoşgeldin canım aramıza allah tamamına erdirsin sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin kuzucuğunu.

canım zaten ben hamileliğim boyunca şöyle saat 10'lara kadar yatamadım geceleri en az 3 defa kalkıyorum.sabahta saat 6:30 ooluyor ben ayaktayım
birde hamilelik uyku yapar derler :KK1::KK1:

Günaydın kızlaaar ..
Sarayca hoşgeldin aramızaaa..

Kızlar hayırlı cumalar bu arada :)

Herkese Günaydın..

Haftanın son günü de başladı :) Hafta sonu daha çabuk geçiyor sanki.. Bende çok uyuyamayanlardanım. Sabahın köründe uyanıyorum. Gecede 12 yi geçmiyor uyuma zamanım. Arkadaşlar hep uyuyun bol bol sonra uyuyamayacaksınız diyorlar. Yeterki beklediğimiz gün gelsin. Ben uyumaya çoktan razıyım :KK9:

Günaydın, uykusuz, koca göbekli anneler... Herkese hayırlı bir cuma diliyorum... Bebisleri de öpüyorum...

inş sağlıkla almışsındır kuzucuklarını kucağına

juu maşallah kuzuna ben doktorumuz çk yakın arkadaşımız olduğu için ne zaman istersem gidiyorum:KK17:En Büyük KK
çok şanslısın benim yakın arkadaşım olsa 2 güne bi gider bakardım herhalde :KK1::KK1:

:nazar:HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR:nazar:
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİD.ŞEKLİCİNSİYETİSİM:emir_bebek:
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkekAsrın Çınar:nazar:
nec86251.deneme8eylül13haziranErkekMehmet Aras:nazar:
ayzan322.deneme9eylül15haziranKız:nazar:
aymutu294.deneme14eylül20haziranKızZeynep:nazar:
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek:nazar::nazar:
elon311.deneme22eylül28haziranErkek:nazar:
hayalimmm271.deneme24eylül30haziranKızIrmaknaz:nazar:
nili_fer262.deneme29eylül18haziranKız/ErkekEkin/Yusuf:nazar::nazar:
pele301.deneme29eylül18haziran:nazar:
juu354.deneme29eylül28haziransezeryanKız:nazar:
sevinc85261.deneme1ekim7temmuzKızRuya Ecrin:nazar:
perla1344.deneme4ekim10temmuz:nazar:
3MELEKANNESİ326ekim12temmuzKız:nazar:
sesiler1.deneme10ekim18temmuzErkek:nazar:
son_ece302.deneme10ekim16temmuzErkek:nazar:
cloudly281.deneme13ekim19temmuzsezeryanErkekOrhan:nazar:
pinar1202304.deneme14ekim20temmuzsezeryanKızAlara:nazar:
Beren_Berat3014ekim20temmuzKızBeren:nazar:
bbeydam301.deneme15ekim21temmuzKızElif-Su:nazar:
mucociko312.deneme17ekim23temmuzErkek:nazar:
breshka18ekim24temmuzErkek:nazar:
nihall241.deneme27ekim2ağustos:nazar:
enteresann1.deneme27ekim4ağustosErkekYusuf:nazar:
ermer301.deneme29ekim4ağustosKızBerru:nazar:
lilyum401kasım7ağustosKız:nazar:
Lotus834.deneme4kasım10ağustosKızÖykü:nazar:
Gunnes352.deneme4kasım10ağustosErkekGüneş:nazar:
Masideaydn6kasım11ağustosErkekFatih Emir:nazar:
Bilgemmm262.deneme6kasım11ağustosErkekMert:nazar:
kyr313.deneme8kasım13ağustossezeryanKız/ErkekYağmur/Toprak:nazar::nazar:
DEW77342.deneme14kasım22ağustosKızKarya:nazar:
OzzOzz344.deneme15kasım23ağustosKız/Erkek:nazar::nazar:
akasya1978331.deneme16kasım24ağustosKız:nazar:
erva64301.deneme25kasımKız/Kız:nazar::nazar:
poyraz18251.deneme1eylülErkek:nazar:
nil82292.deneme4aralıkErkek/Erkek:nazar::nazar:

:nazar:SAĞLIKLA BÜYÜSÜN, SAĞLIKLA GELSİN BEBEKLERİMİZ:nazar:

:nazar:BEBEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ:nazar:
İSİMD.TARİHİD.ŞEKLİCİNSİYETD.HAFTASIKİLOSUİSİM:emir_bebek:
AliasBlue6mayıssezeryankız301,4kgDerin:nazar:
porter17mayıssezeryanErkek/Erkek35Ali/Doğa:nazar::nazar:

:nazar:SAĞLIKLI, MUTLU, HUZURLU BİR ÖMÜR DİLİYORUZ:nazar:
canım bilgilerimi sanırım eksik vermişim düzelttim...
:nazar::nazar::nazar: inşlh. hepimiz sağlıkla ikinci listeye geçiş yaparız

merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizin topiğinizi takip ediyordum, yazmak bu güne kısmetmiş. bende dondurulmuşlarla tüp bebek tedavisi gördüm 2. denemem, 31. haftanın içindeyim. inşallah kızımız olacak. herkese sağlıklı doğumlar, daha sık yazmaya çalışacağım, sevgiler...
hoşgeldin canım :KK71: kızına sağlıkla kavuşursun inşll...

cnm benım malum inanılmaz ihtiyacım oldu pompaya. zaten pompayı gorumcem vermıstı bana hamıle oldugumu duyunca. o yuzden ben kendım satın almadım
ama hastanenın pompası vardı hastane de onu kullandım, onların cekişi daha iyi
umarım sizlerin ihtiyacı olmaz bebişleriniz emer hemencecik

Aliasblue...
Sen nasıl oldun, toparladın mı kendini biraz daha? Kızın nasıl?

merhabalar
çok şükür bu haftada bitti. 3 hafta kaldı okulların kapanmasına.
ama önümüzdeki iki hafta baya yoğun geçecek.
okul öncesi şenlikleri haftası, sergi, gelişim raporları derken halim kalmıcak yine.
bitsin artık herşeyyy..........

sarayca hoşgeldin aramıza :KK1:

oyyy oyyy derin bebekten sonra yeni nazar boncuklarıda eklenmiş:emir_bebek::nazar:allahım hep güzel günler göstersin inş o minik kuzularada ailelerinede...darısı bizlerin başına inş bizlerde saglıcakla alırız kollarımıza...artık klınık doktorumuzla bagımızı kestık nıhayet bı doktor buldum kontrole gıdıcem derken doktorumuzun bugunkı ekstra yogunlugu erken ayrılmasına neden olmus pztesıde doluymus salı ızınlıymıs bızde carsambaya kaldık:KK76:ben oğlusumu cok ozledım 14 gun oldu gormeyelı...birde bişi sorucam okuyorum sureklı ama her kafadan bı ses cıkmıs resmen oğlusum bu aralar bı tarafımda genelde hep sag tarafımda toplanıyormus yada dayanıyormus gıbı oluyor orada bı sertlesme ve tumseklık oluyor 5 6 sn sonra normale donuyor sımdı bu yalancı kasılmamı yoksa bebek haraketımı bugun 24+6 dayız bugun gıdebılseydım merakım gıdecektı ama sımdı napsam bos lutfen yardımcı olun benım doktorum rahım agzı uzunlugunuda olcmemıstı allah korusun ters bısıler olur dıye tum endısem:18:bırde son aylarda doktorlarınız nelere dıkkat etmenızı tavsıye ettıler mesela cok yurumek gun ıcınde ayakta durmak sakıncalımı?nolurr bısıler soleyın....

poyraz18 cnm endişelenme bu anlattığın bebek hareketi, benim gün içinde defalarca oluyor, doktora da sordum, hatta doktor muayene ederken de oldu, gösterdim. Sorun yok, bu bebeğin hareketi dedi. Aynen anlattığın gibi karnımın bir yeri top gibi bir tümsek oluyor, karnım acaip geriliyor, ve bu olurken içim çok acıyor, sanki karnımın heryeri yırtılacakmış gibi oluyor. Bence seninki de bebeğin, bana doktorun söylediği, kasılma kasıkları ağrıtır, kısa sürede de bele vururmuş.

merhabalar
çok şükür bu haftada bitti. 3 hafta kaldı okulların kapanmasına.
ama önümüzdeki iki hafta baya yoğun geçecek.
okul öncesi şenlikleri haftası, sergi, gelişim raporları derken halim kalmıcak yine.
bitsin artık herşeyyy..........

sarayca hoşgeldin aramıza :KK1:
hadi sevindim canım az kalmasına zor oluyordur artık

oyyy oyyy derin bebekten sonra yeni nazar boncuklarıda eklenmiş:emir_bebek::nazar:allahım hep güzel günler göstersin inş o minik kuzularada ailelerinede...darısı bizlerin başına inş bizlerde saglıcakla alırız kollarımıza...artık klınık doktorumuzla bagımızı kestık nıhayet bı doktor buldum kontrole gıdıcem derken doktorumuzun bugunkı ekstra yogunlugu erken ayrılmasına neden olmus pztesıde doluymus salı ızınlıymıs bızde carsambaya kaldık:KK76:ben oğlusumu cok ozledım 14 gun oldu gormeyelı...birde bişi sorucam okuyorum sureklı ama her kafadan bı ses cıkmıs resmen oğlusum bu aralar bı tarafımda genelde hep sag tarafımda toplanıyormus yada dayanıyormus gıbı oluyor orada bı sertlesme ve tumseklık oluyor 5 6 sn sonra normale donuyor sımdı bu yalancı kasılmamı yoksa bebek haraketımı bugun 24+6 dayız bugun gıdebılseydım merakım gıdecektı ama sımdı napsam bos lutfen yardımcı olun benım doktorum rahım agzı uzunlugunuda olcmemıstı allah korusun ters bısıler olur dıye tum endısem:18:bırde son aylarda doktorlarınız nelere dıkkat etmenızı tavsıye ettıler mesela cok yurumek gun ıcınde ayakta durmak sakıncalımı?nolurr bısıler soleyın....
canım korkma sakın hepimizde oluyo korkacak bişey yok..

hepinize tek tek teşekkür ederim.

bugün beşiğimiz (park yatak) geldi ve kurduk, babamız kurarken biraz sinirlendi ama sonunda başardık :)) veee evet nihayet haftasonu, en sevdiğim gün cuma, haftasonu banada çabuk geçiyor, 2 hafta sonra dr,a gideceğim eğer bir problem görmezse (tansiyon ve tahlillerimde) çalışabilir raporunu vereceğini söyledi, izinlerimi aktarmak istiyorum, ilerde bana daha çok lazım olur diye düşünüyorum. ayrıca arkadaşlar kasılmalar düzensizse yani günde birkaç defa olursa telaşlanmayın doğuma hazırlık bunlar, doğuma yakın 10 dk. da bir kasılmalar olur... telaşlanmaya gerek yok bence...bu arada hayırlı cumalar hepinize...

günaydın güzel ve koca göbüşlü anneler :KK52::KK52:
herkese iyi haftasonları diliyoruz kızımla

Günaydın minikler :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ve Anneleri :KK49::KK49::KK49:
kızımla hepinize güzel bi hafta sonu diliyorum.....

Günaydın kızlaaar ..
Bizde oğlumla size güzel haftasonları dileyelim o zaman :)

Bu arada 19 mayıs Atatürk'ü anma ve gençlik spor bayramınız kutlu , mutlu olsunnnnnnn :)

X