2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

günaydddınnnnnnnnn güzel annecikler

dün kntrolümüz vardı. herşey yolkunda fakat kaşıntı için doktorum demir ve kalsiyum hapını kesti.
ellerimdeki uyuşukluk hala devam ediyor. artık çok zorlanıyorum yürürken bile.
allah tan tüm hazırlıklarımız bitti.
dün umano nun süt çayını aldım fakat doğumdan sonra içmeye karar verdim.
sezeryan olacak anneler sütümüz 3. gün geliyormuş. onun için göğüs pompası gerekli. birde bebek için mama veriyorlarmış ilk 2 gün.tabi arada anne emziriyormuş süt gelmesi için .
inş. bol bol sütümüz olur. hem biz hemde yavrumuz rahat eder.
birde lansinoh un veya başka bir markanaın göğüs kremini mutlaka kullanın emzirirken acımaması için.

parmaklarımı hissetmediğim için yazım bozuk umaruım anlarsınız. hala çalışıyortum . 2 haftam kaldı izne ayrılmaya.
heyecanım gitgide artıyuor artık.
hepinizi çok öptüm.

sanada günaydın canım
çok şükür herkesin bebişleri sağlıklı rabbim onları korusun.
bu kadar rahatsızlığına rağmen çalışıyorsun allah yardımcın olsun .
göğüs kremini doğumdan önce başlamalımıyız?
canım sezaryandan sonra hemen sütü olanlarda var ablamın iki sezeryan doğum yaptı hemen geldi sütü bence insandan insana değişiyor birde önerim sezeryandan sonra ğöğüse sıcak masaj yaparsanız süt daha çabuk geliyormuş bunuda arkadaşım söylemişti. yattığı oda da sıcak su varmış ameliyat yerine değdirmeden yıkamış göğüslerini hemen geldiğini söylemişti buda bi fikir .

Kızlar birşey soracağım ?
26-27 . haftalarda göbüşlerniz nasıldı ?
Benim dışardan hamile olduğum belli ama hastanede gördüğüm gebişler gibide göbeğim yok ..
Tabi herkesin ki çok büyüyecek diye birşey yok ama yinede küçük geliyor bana ..
Bunu sorun olarak gördüğümden değil , merak ettiğim için soruyorum :)

kontrolünün iyi geçmesine sevindim canım sonuna kadar böyle devam inşallah.ağrılara gelince ilerleyen haftalarda dahada sık olabilir bebeğin yeri daraldıkça ve ağırlaştıkça bi yerlerimize baskı yapıyorlar sağ ve sol tarafta ağrılar daha keskin oluyor ama uzun sürmüyor bunlar normal diyor dr lar rahimin doğuma hazırlık yaptığını söylüyorlar.ağrın oldukça yat ve ayaklarının altına yüksek yastıklar koy bana iyi geliyor umarım sanada iyi gelir.

Aymutu sağolsın ..
Herkes öyle diyor , karın ve bebek büyüdükçe rahim geriliyor ve ağrı yapıyormuş..
Sağlıcakla gelsin inşallah kuzularımız.

Selam guzel anneler umarim herkesin keyfi yerindedir..Bilgemm guzel haberler almana sevindim artik kuruntu yapma icini ferah tut tamam mi?cok sukur iyi kuzucugun.
Sevinc ve sayamadigim tum arkadaslarim kuzularin iyi olmasina cok seviniyourm...

Ya bende size birsey soyleyecegim hemen hemen her bu foruma geldigimde asagida GUNNES diye bir arkadasin bizi okudugunu goruyorum ama bize hicbirsey yazmiyor merak ediyorum bu arkadasi eger bizim gibiyse isterim ki bizimle tecrubelerini paylassin :))) ciddi merak ediyorum ...GUNNES tanit bize kendini lutfen :)))

opuyorum guzel anneler,

Dew cnm sana tamamen katılıyorum, GUNNES isimli arkadaşı ben de görüyorum sürekli ve merak ediyorum. Herkese açık bir forum elbette okuyabilir ama paylaşmak adına ben de kendini tanıtmasını isterim.

Nasıl başlayacağımı bilemedim bir anda :)

Sizleri başka bir topikte takip etmeye Kasım ayında başladım. Kasım ayında tedavim başladı. Bende tüp bebek yöntemi ile hamile kalanlardanım. Çikolata kisti nedeniyle ameliyat oldum. 2. denememizde hamile kaldım. 14 yıllık evli 35 yaşındayım.

Hamile kaldıktan sonra da bu topikte sizlerle birlikte sessizce takip ederek, sizlerin sohbetlerinden çok şey öğrenerek yavaş yavaş ilerliyorum. Yaşanılan her mutlu olayda bende sizlerin paylaştığı mutluluğu, ortaya çıkan sorunlarda ise üzüntünüzü sessizce paylaştım. Bir kaç defa yazmaya çalıştım sanırım beceremedim bir türlü yanıt göndermeyi. Özel mesaj için 100 adet mesaj olması gerektiği için bazen özel olarak mesaj yollamayı istesem de mümkün olmadı.Sonradan bu beğenme butonu devreye girdi ve en azından paylaşımlarınızı beğenerek sizlerle olduğumu daha iyi hissettim. Gün içerisinde çok sık girip yeni bir şey var mı diye bakmadan edemez durumdayım :)

Son adet tarihim 4 Kasım, 10 Ağustos doğum tarihi olarak görünüyor oğlumuzun. Adı da kullandığım rumuz olarak çok önceden belli idi. Kız ya da erkek farketmeyecekti. GÜNEŞ :)

Merak ediyoruz diyen arkadaşlar olunca artık yazmam gerektiğini düşündüm :KK66: Ben hepinizi tanıyorum sürekli takip ettiğim için. Şikayetlerimiz, yaşadıklarımız, heyecanlarımız, korkularımız, mutluluklarımız, bebek hazırlıklarımız hep aynı.. Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alır uzun sağlıklı mutlu bir ömür yaşarız..

Arkadaşlarr herkese merhaba,
Benım bilgisayarım yanımda degildi,eşimin bilgisayarından bakıp sizleri okuyordum,artık bilgisayarım geldi,kavustum özgürlüğüme.Kyr'cım listeye ekleyebilecegını soylemissin .Cok sevinirim.Ben nasıl yapılacagını bilmiyorum.Hala asağıya cizelgeyi yukleyemedim mesela:KK43: benım bugune kadar uye oldugum ilk ve tek klup burası oldugundan acemiliğimden de kaynaklanıyordur diye dusunuyorum:)
ben 34 yasındayım, 4. tüp bebek denemem, ikiz gebelik ,son adet tarihim 15 kasım eklersen cok sevinirim.Biz de bugun seker yukleme testi yaptırdık.Bir onceki 144 cıkmıstı sınırı gecince doktorum 3 saatlık olanından istedi.Umarım bebişlerimizi sağ salim kucagımıza alırız uzun ömürlü bir sekilde.Hepinizi öpüyorum.Sürekli yazamasam da takipteyimmm:)Gunnes hosgeldin sen de aramıza, haklısın burada insan cok guzel seyler ogreniyor,en onemlisi yalnız olmadıgımızı hissediyoruz.İnsallah bebişler dogduktan sonra da bebek bakımları ile ilgili bilgi ve deneyimlerimizi paylasırız.

nasıl başlayacağımı bilemedim bir anda :)

sizleri başka bir topikte takip etmeye kasım ayında başladım. Kasım ayında tedavim başladı. Bende tüp bebek yöntemi ile hamile kalanlardanım. çikolata kisti nedeniyle ameliyat oldum. 2. Denememizde hamile kaldım. 14 yıllık evli 35 yaşındayım.

Hamile kaldıktan sonra da bu topikte sizlerle birlikte sessizce takip ederek, sizlerin sohbetlerinden çok şey öğrenerek yavaş yavaş ilerliyorum. Yaşanılan her mutlu olayda bende sizlerin paylaştığı mutluluğu, ortaya çıkan sorunlarda ise üzüntünüzü sessizce paylaştım. Bir kaç defa yazmaya çalıştım sanırım beceremedim bir türlü yanıt göndermeyi. özel mesaj için 100 adet mesaj olması gerektiği için bazen özel olarak mesaj yollamayı istesem de mümkün olmadı.sonradan bu beğenme butonu devreye girdi ve en azından paylaşımlarınızı beğenerek sizlerle olduğumu daha iyi hissettim. Gün içerisinde çok sık girip yeni bir şey var mı diye bakmadan edemez durumdayım :)

son adet tarihim 4 kasım, 10 ağustos doğum tarihi olarak görünüyor oğlumuzun. Adı da kullandığım rumuz olarak çok önceden belli idi. Kız ya da erkek farketmeyecekti. Güneş :)
merak ediyoruz diyen arkadaşlar olunca artık yazmam gerektiğini düşündüm :KK66: ben hepinizi tanıyorum sürekli takip ettiğim için. şikayetlerimiz, yaşadıklarımız, heyecanlarımız, korkularımız, mutluluklarımız, bebek hazırlıklarımız hep aynı.. Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alır uzun sağlıklı mutlu bir ömür yaşarız..
hoş geldin gunnes maşallah oğluşuna isminize ayrıca bayıldığımı belirtmek isterim :nazar:

arkadaşlarr herkese merhaba,
benım bilgisayarım yanımda degildi,eşimin bilgisayarından bakıp sizleri okuyordum,artık bilgisayarım geldi,kavustum özgürlüğüme.kyr'cım listeye ekleyebilecegını soylemissin .cok sevinirim.ben nasıl yapılacagını bilmiyorum.hala asağıya cizelgeyi yukleyemedim mesela:KK43: benım bugune kadar uye oldugum ilk ve tek klup burası oldugundan acemiliğimden de kaynaklanıyordur diye dusunuyorum:)
ben 34 yasındayım, 4. Tüp bebek denemem, ikiz gebelik ,son adet tarihim 15 kasım eklersen cok sevinirim.biz de bugun seker yukleme testi yaptırdık.bir onceki 144 cıkmıstı sınırı gecince doktorum 3 saatlık olanından istedi.umarım bebişlerimizi sağ salim kucagımıza alırız uzun ömürlü bir sekilde.hepinizi öpüyorum.sürekli yazamasam da takipteyimmm:)gunnes hosgeldin sen de aramıza, haklısın burada insan cok guzel seyler ogreniyor,en onemlisi yalnız olmadıgımızı hissediyoruz.insallah bebişler dogduktan sonra da bebek bakımları ile ilgili bilgi ve deneyimlerimizi paylasırız.
inş sonuçlar güzel çıkar ozoz ikinci yapılan testlerde sorun çıkmıyor genellikle

gunnes aramıza hoşgeldin.

kayracım listeye bence düşünülen yada yapılacak doğum şekli adı altında bir sütun daha eklenebilir.

sanada günaydın canım
çok şükür herkesin bebişleri sağlıklı rabbim onları korusun.
bu kadar rahatsızlığına rağmen çalışıyorsun allah yardımcın olsun .
göğüs kremini doğumdan önce başlamalımıyız?
canım sezaryandan sonra hemen sütü olanlarda var ablamın iki sezeryan doğum yaptı hemen geldi sütü bence insandan insana değişiyor birde önerim sezeryandan sonra ğöğüse sıcak masaj yaparsanız süt daha çabuk geliyormuş bunuda arkadaşım söylemişti. yattığı oda da sıcak su varmış ameliyat yerine değdirmeden yıkamış göğüslerini hemen geldiğini söylemişti buda bi fikir .

merhaba aymutu canım
ben lansinosh marka göğüs kremini aldım.2 boyu var. biri 10 gr, diğeri 56 gr. ben büyük olanı aldım. doğumdan 1 ay önce başlamak faydalıymış.
doğum sonrası sıkıntı çekmemek için.ben şimdiden başladım. göğüs uçlarına sürülüyor ve hakikatten yumuşacık yapıyor.
ayrıca verdiğin süt getirme fikri için teş ederim. pompa falan aldım ama sıcak suyuda kesin deneyeceğim.

Aramiza hosgeldin o zaman :) seni tanima guzel oldu...adiyla yasasin oglun insallah seninle aramizda 1 hafta var cok yakiniz ne guzel...dilerims aglikla hepimiz cocuklarimizi kucagimiza aliriz...daha sIk yaz olurmu belki bizde senden birseyler ogrenmis oluruz ne guzel olur...

Dew sağolsın ..
Valla bu sefer ben değil dr kuruntu yaptı ..
Dün akşam azıcık kasığım ağrıdı dedim bir sürü tahlil istedi ve ekledi ' tüp bebek bu ihmal etmeyelim '...
Çok şükür herşey yolunda ..

Güneş holgeldin aramızaaaa tekrar ..
Sağlıcakla gelsin oğluşun ..

Kızlar eşim bana başından beri göğüs pompası alalım dedi ..
Herkes gereksiz ne gerek var demeye başladı .
Göğüs pompası sütü azaltıyormuş diye bir hurafe uydurmuşlar ..
Birşeyi sağarsan nasıl azalır , öyle olsa ineklerde de süt olmaz söylemesi ayıp ..
Bende doğumdan sonra alayım sütüm gelmezse dedim ama elimizin altında bulundurmakta fayda var galiba ..

:nazar:HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR:nazar:
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİD.ŞEKLİCİNSİYETİSİM:emir_bebek:
porter321.deneme5eylül11haziranErkek/Erkek:nazar::nazar:
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkekAsrın Çınar:nazar:
nec86251.deneme8eylül13haziranErkekMehmet Aras:nazar:
ayzan322.deneme9eylül15haziranKız:nazar:
aymutu294.deneme14eylül20haziranKız:nazar:
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek:nazar::nazar:
elon311.deneme22eylül28haziranErkek:nazar:
hayalimmm271.deneme24eylül30haziranKız:nazar:
nili_fer262.deneme29eylül18haziranKız/ErkekEkin/Yusuf:nazar::nazar:
pele301.deneme29eylül18haziran:nazar:
sevinc85261.deneme1ekim7temmuzKızRuya Ecrin:nazar:
perla1344.deneme4ekim10temmuz:nazar:
AliasBlue301.deneme5ekim11temmuznormalKız:nazar:
sesiler1.deneme10ekim18temmuzErkek:nazar:
son_ece302.deneme10ekim16temmuzErkek:nazar:
cloudly281.deneme13ekim19temmuzsezeryanErkekOrhan:nazar:
pinar1202304.deneme14ekim20temmuzsezeryanKızAlara:nazar:
Beren_Berat3014ekim20temmuzKızBeren:nazar:
bbeydam301.deneme15ekim21temmuzKızElif-Su:nazar:
mucociko312.deneme17ekim23temmuzErkek:nazar:
breshka18ekim24temmuzErkek:nazar:
nihall241.deneme27ekim2ağustos:nazar:
enteresann1.deneme27ekim4ağustosErkekYusuf:nazar:
ermer301.deneme29ekim4ağustosKızBerru:nazar:
lilyum401kasım7ağustosKız:nazar:
Lotus834.deneme4kasım10ağustosKızÖykü:nazar:
Gunnes352.deneme4kasım10ağustosErkekGüneş:nazar:
Masideaydn6kasım11ağustosErkekFatih Emir:nazar:
Bilgemmm262.deneme6kasım11ağustosErkekMert:nazar:
kyr313.deneme8kasım13ağustossezeryanKız/ErkekYağmur/Toprak:nazar::nazar:
DEW77342.deneme14kasım22ağustosKızKarya:nazar:
OzzOzz344.deneme15kasım23ağustos:nazar::nazar:
akasya1978331.deneme16kasım24ağustosKız:nazar:
erva64301.deneme25kasımKız/Kız:nazar::nazar:
poyraz18251.deneme:nazar:
nil82292.deneme4aralıkErkek/Erkek:nazar::nazar:

Son düzenleme:
Gunnes aramıza hoşgeldin, böylesi daha keyifli, madem sık sık buradasın sen de yaz bize. Oğlunun büyümesini beraber paylaşalım, Allahım sağlıkla kucağına nasip etsin.

OzzOzz hemen ekledim cnm listeye bilgilerini, ancak tüm mesajlarını taradım, bebeişlerin cinsiyetlerini göremedim. Bize de maşallah merak edip sormamışız, sen biz hamişlerin kusuruna bakma:)))

muhhanim ekleyeyim cnm, sezeryan, normal mi yazayım. Listede geri sayım yapalım mı peki? Aklıma geldi, takip etmeye çalışırım, geri sayım yaparsak.

Bilgemmm ben de çok kararsızım pompa konusunda, Allahım yaşatmasın sütüm olmazsa boşuna almış olmayayım diyorum, ikiz bebeklerde kesin lazım diye okuyorum, kararsız kaldım anlayacağınız.

Kyr'cım, listeye ekledigin icin tesekkur ederim.Bizim bebişler de sizinkiler gibi bir kız bir erkek inşallah. ama biz hala isim bulamadık.özellikle erkek ismi bulmada zorluk cekiyoruz:KK43: önerileriniz olursa beklerim. Ben doguma kadar evde olacagımdan dolayı hazırlıklar adına nerden ne yapacagım bilemiyorum.Benım icin öncelikli part yatak bulmak olacak diye dusunuyorum.kıyafet vs cıkamasam da ailelerimiz hazır ederler ama park yatagı ozellikle kendim gormek istiyorum,ama doktorum da istirahat dedi,işe gitmiyorum epey de gitmeyecegim gibi gorunuyor.olsun ama diyorum kendi kendime kucaklarımıza alalım insallah,herseye deger:)

Gunnes aramıza hoşgeldin, böylesi daha keyifli, madem sık sık buradasın sen de yaz bize. Oğlunun büyümesini beraber paylaşalım, Allahım sağlıkla kucağına nasip etsin.

OzzOzz hemen ekledim cnm listeye bilgilerini, ancak tüm mesajlarını taradım, bebeişlerin cinsiyetlerini göremedim. Bize de maşallah merak edip sormamışız, sen biz hamişlerin kusuruna bakma:)))

muhhanim ekleyeyim cnm, sezeryan, normal mi yazayım. Listede geri sayım yapalım mı peki? Aklıma geldi, takip etmeye çalışırım, geri sayım yaparsak.

Bilgemmm ben de çok kararsızım pompa konusunda, Allahım yaşatmasın sütüm olmazsa boşuna almış olmayayım diyorum, ikiz bebeklerde kesin lazım diye okuyorum, kararsız kaldım anlayacağınız.

OzzOzz ne demek, severek yapıyorum listenin işlemlerini. Maşallah kuzularına, sen de bir kız, bir erkek annesi olacaksın demek:))) Dinlen arkadaşım, senin de dediğin gibi onlar sağlıkla gelsin de gerisi mutlaka hallolur. Yatak için internetten bak,aklında nasıl birşey istediğin şekillenince doktora gittiğin bir gün bakıver olmazsa. Ben almayı düşündüğüm herşeyi önce internetten arıyorum, nerede ne kadar diye bakıyorum. Forumlarda yorum okuyorum, sonra da nereden alacağıma kara veriyorum. Öneririm, dolaşmaktan kurtulmuş oluyorsun böylece.

Kızlar bugün bende apar topar hastaneye gittim 3 gündür ağrım vardı.doktor nst aldı biraz sancı çıktı ama seni hastaneye alacak kadar değil dedi.muayene etti rahim ağzında bir açıklık yok dedi ama kızım doğum pozisyonuna girmiş.korkulacak bişey yok dedi bol bol yat dedi.artık doğuma yakın olduğumu hissettim.neyse onlar sağlıklı olsunlarda ben yatmaya razıyım.

Kızlar bugün bende apar topar hastaneye gittim 3 gündür ağrım vardı.doktor nst aldı biraz sancı çıktı ama seni hastaneye alacak kadar değil dedi.muayene etti rahim ağzında bir açıklık yok dedi ama kızım doğum pozisyonuna girmiş.korkulacak bişey yok dedi bol bol yat dedi.artık doğuma yakın olduğumu hissettim.neyse onlar sağlıklı olsunlarda ben yatmaya razıyım.

Ay gecmis olsun insallh birdaha doguma kadar böyle apar topar gitme doguma kadar buarada ben merak ediyorum bebegin dogum pozisyonu nasıl oluyor çünkü bnm kızımda bası aşağıda poposu benim sol tarafımda ayaklarıda sag tarafta yatıyordu 3gun once ve bnm bugün biraz biraz sancı ağrı karışık bir durum var ve bm Dr uma sorum bu durum sakincalimi diye yok dedi ama korkuyorum cok Cumartesi detaylı tarama var umarım onda farklı bir pozisyonda görürüm kızımı sancı dediğiniz nasıl oluyor merak ediyorum bnm bıçak saplanması gibi ani keskin ağrım oluyor

cnm gecmiş olsun
kızımız aceleci sanırım annesi. sen bol bol dinlen insallah bıraz daha beklesinler içeride

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim arkadaşlar.. inşallah beklediğimiz, umduğumuz gibi sorunsuz atlatır, yavrularımız sağlıkla, zamanlarında doğarlar inşallah..

bi arkadaşım herhangi bir ilaç var mı düşürmek için demiş, sanırım yok canım, olsa derdi heralde.. sadece yediklerime dikkat ediyorum ve vitaminleri içmiyorum.. cuma günüde profesöre randevu aldık, ona da sorucam bakalım.. inşallah enzimler düşmeye başlamıştır.

slm
geçmiş olsun canım inşallah değerlerin düşmeye başlamıştır.hiç moralini bozupta bebeğinide üzme buda geçer inşallah
hem bak iyiki gidip tahlil yaptırmışsin iyiki fark edilmiş demekki herşey hamileliktendir normaldir demicez araştırıcaz

merhaba aymutu canım
ben lansinosh marka göğüs kremini aldım.2 boyu var. biri 10 gr, diğeri 56 gr. ben büyük olanı aldım. doğumdan 1 ay önce başlamak faydalıymış.
doğum sonrası sıkıntı çekmemek için.ben şimdiden başladım. göğüs uçlarına sürülüyor ve hakikatten yumuşacık yapıyor.
ayrıca verdiğin süt getirme fikri için teş ederim. pompa falan aldım ama sıcak suyuda kesin deneyeceğim.

sağol canım bende alıp başlayayım hemen.

X