2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

enteresancımm harika olmuşşş mobilyalarda gelince çok güzel olacaktır eminim.. yavruşun güzel güzel büyüsün inşallah.. bu şekilde boyaları kimle yapıyor canım.. önce ressam çizip sonra boyacılar mı boyuyor??

muhhanimcim aklıma benimde geçen gün geldi. her yerde hastaneye götürülmesi gerekenler içinde orkid yer alıyor. ama yni doğum yapan arkadaşım bez var dedi. hatta o gecelik giymişti ilk gün için gecelik daha iyi çamaşır giyemiyoruz bez taktığımız için dedi. gerçi o sezeryan normal doğumda farklı olabilir ama.. bunu sormak lazım..

tesekkur canim,sagolasin....mobilya aldigimiz magazayla calisan bir ressam kendisi yapiyor herseyi,esim duvarda resmi gorunce cok istedi yaptirmayi,mobilyalarda beyaz olunca odanin havasini degistirir diye dusunduk,bakalim nasil olcak,25 inde gelcek yusuf"umun odasi:KK49:

Kizlar ben bugun detayli ultrasona girdim cok sukur hersey yolunda gitti Karya kizimin durumu gayet iyi cikti :)) surekli yutkunuyor,eli agzinda parmak emiyordu cok icim rahatladi dilerim sonuna kadar hepimizin bu sekilde saglikla gider hamilelikleri hepinizi opuyorum darisi herkesin basina....:nazar:

cnm cok sevındım herseyın yolunda oldugunaa maşşallah kızçene :nazar::nazar: öpüyoruz sizikızçemle:KK54::KK54::KK54:

kızlar slm
herkeslerin keyfı yerınde ne guzel :nazar:. cicilerini almış anneler ve bebekleri gule gule kullansın insallah herşeylerini. bizde de babamız yurt dısından kızına baya bi kıyafet almış. ama daha ben baslamadım alısverişe.
bizim bugun canımız sıkıldı biraz :KK43: sekerimiz 163 çıktı sınır 140 mış. doktor diyet vereceğim 1 hafta sonrasında bir daha yukleme yapıp bakacağız dedi
zaten gebeliğin ilk gunlerı ac geçti, daha eskı kıloma da donmedim şimdi yediklerime dikkat edeceğim :KK14: sanırım gebeliği hiç kılo almadan bitireceğiz
neyse buna da sukur deyıp yolumuza devam edeceğiz şeker kızımla
adı da bu gıdısle sekerpare olucak :)
yıne yazarım kızlar.
optuk hepınızı de en şekerlisinden

cnm bende baslamadım daha alısverıse.,cnm benımde 149 çıktı tokluk şekerim sonra açlık ölçtürdüm bişi cıkmadı ALLAHA şükür ama doktr hamur ısı falan yemesın fazla demıs tlfonda merak etme cnm.kızının ısmıde çok tatlı:)) maşşalla ona:nazar::nazar::nazar::nazar:

tesekkur canim,sagolasin....mobilya aldigimiz magazayla calisan bir ressam kendisi yapiyor herseyi,esim duvarda resmi gorunce cok istedi yaptirmayi,mobilyalarda beyaz olunca odanin havasini degistirir diye dusunduk,bakalim nasil olcak,25 inde gelcek yusuf"umun odasi:KK49:

canım çocuk odana bayıldım çok güzel olmuş Allah kullanmayı nasip etsin canım .bu arada benimde oğlumun adı yusuf adaş olacakmış çocuklarımız.kızımını adınıda ekin düşünüyorum.

kızlar slm
herkeslerin keyfı yerınde ne guzel :nazar:. cicilerini almış anneler ve bebekleri gule gule kullansın insallah herşeylerini. bizde de babamız yurt dısından kızına baya bi kıyafet almış. ama daha ben baslamadım alısverişe.
bizim bugun canımız sıkıldı biraz :KK43: sekerimiz 163 çıktı sınır 140 mış. doktor diyet vereceğim 1 hafta sonrasında bir daha yukleme yapıp bakacağız dedi
zaten gebeliğin ilk gunlerı ac geçti, daha eskı kıloma da donmedim şimdi yediklerime dikkat edeceğim :KK14: sanırım gebeliği hiç kılo almadan bitireceğiz
yıne yazarım kızlar.

canını sıkma hayatım benimde ablamda çıkmıştı çok şükür sorun olmadı sadece yediğine dikkat etti o kadar.şimdi 1,5 yaşında yeğenim var.

Masideaydn cnm ben kendim için yaptığım listeyi yazmıştım geçenlerde, internet sitelerinden topladıklarımın derlemesi. Sayfa299'da bir gözat istersen.

Bilgemmm gözünaydın cnm, hepsi bitti testlerin, Allahım sonuna kadar sağlıkla nasip etsin.

nili-fercnm senin de dediğin gibi ben de henüz ufak bir karın dışında birşey yok. Sen benim için önemli bir örneksin, seni yaklaşık 1,5ay geriden takip ediyorum. En son 26haftadan sonra ağırlaşmaya başlıyorsun demişsin. Okuduğumdan beri plan yapıyorum:))) 26 haftama ne kaldı şurda:))) Allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza nasip etsin de gerisi geçici inşallah. Buarada Ekin ve Yusuf olacakmış kuzularının isimleri, Rabbim isimleriyle uzun, sağlıklı ömür nasip etsin.

Nec bu gögüs pompasına ben de baktım ama şimdiden almak bana tuhaf geldi, Allahım yaşatmasın ama süt olmazsa yazık verilen paraya. Ben marka modele karar verip hastane sonrası eşime aldırırım diye düşünüyorum. Bir de bahsettiğin yan satığını kullanan çok arkadaşım var, çok da memnunlar, pahalı birşey değil, ilk aylarda önemli ama.

hayalim cnm çok sevindim iyi olmanıza, hep de öyle olacak Rabbimin izniyle, hepimiz bu yaz kavuşmuş olacağız kuzularımıza. Ama inan bana da hala şaka gibi geliyor. Hele de iki kuzum olacağına hala inanamıyorum:))) Bazen hayal kurmaya çalışıyorum nasıl olacak inan gözümde canlanmıyor. Rabbim sağlık nasip etsin, başka birşey dilemiyorum.

sevinç aman yarabbim çok şirin bir oda bu, bayıldımmmm... İnan bana tek bebeğim olsa, o da kız olsa böyle bir oda isterdim. Allahım nazarlardan korusun... Kuzuna bu odada, o güzel yatağında sağlıkla, huzurla, mışıl mışıl uyumayı nasip etsin. Aminnn

enteresan ama olmuyor ki böyle kızlar yaaa.... bu da bir harika... buna da bayıldım... oda takımı gelince de çek mutlaka resmini, biz iki bebeğimize pek hazırlık yapamıyoruz, sizinkileri görüp mutlu oluyorum. Alalhım sağlıkla, huzurla, keyifle kullanmayı nasip etsin.

denizden77 cnm hakkında hayırlısı, umarım bu son olur, bu sefer kavuşursun bebeğine. Bence hemen kan ver, öylemi böyle mi diye üzülme, bugün 10.günün kanda kesin çıkar.

DEW77 maşallah Karya bebeğimize, sağlıklı tabii annesi sen ne sandın, az sabret bak kucağına aldığında göreceksin nur topu kızını:))) Allahım nazarlardan korusun kuzularımızı, gözünaydın cnm, artık keyifle bekleme zamanı bebeğini.

AliasBlue ahhhh cnm yaaa, gerçekten çok zor geçti senin için ilk zamanlar, ama bundan sonrası öyle değil, şeker bir çok hamilede çıkabiliyor. Çok da katı değil diyeti, benim bir arkadaşımda diyet yapmak zorunda kalmıştı. Üzme o tatlı canını, bebeğin her koşulda beslenir, Allahım sağlık nasip etsin. Zor da olsa herşey bebeklerimiz için. Buarada hala sözünü tutmadın, doğumalr yaklaştı bizim portakal suları yalan oldu:))))

:nazar:HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR:nazar:
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİCİNSİYETİSİM:emir_bebek:
porter321.deneme5eylül11haziranErkek/Erkek:nazar::nazar:
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkekAsrın Çınar:nazar:
nec86251.deneme8eylül13haziranErkekMehmet Aras:nazar:
ayzan322.deneme9eylül15haziranKız:nazar:
aymutu294.deneme14eylül20haziranKız:nazar:
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek:nazar::nazar:
elon311.deneme22eylül28haziranErkek:nazar:
hayalimmm271.deneme24eylül30haziranKız:nazar:
nili_fer262.deneme29eylül18haziranKız/ErkekEkin/Yusuf:nazar::nazar:
pele301.deneme29eylül18haziran:nazar:
sevinc85261.deneme1ekim7temmuzKızRuya Ecrin:nazar:
perla1344.deneme4ekim10temmuz:nazar:
AliasBlue301.deneme5ekimKız:nazar:
sesiler1.deneme10ekim18temmuzErkek:nazar:
son_ece302.deneme10ekim16temmuzErkek:nazar:
cloudly281.deneme13ekim19temmuzErkekOrhan:nazar:
pinar1202304.deneme14ekim20temmuzKızAlara:nazar:
Beren_Berat3014ekim20temmuzKızBeren:nazar:
bbeydam301.deneme15ekim21temmuzKızElif-Su:nazar:
mucociko312.deneme17ekim23temmuzErkek:nazar:
breshka18ekim24temmuzErkek:nazar:
nihall241.deneme27ekim2ağustos:nazar:
enteresann1.deneme27ekim4ağustosErkekYusuf:nazar:
ermer301.deneme29ekim4ağustosKızBerru:nazar:
lilyum401kasım7ağustosKız:nazar:
Lotus834.deneme4kasım10ağustos:nazar:
Masideaydn6kasım11ağustosErkekFatih Kaan:nazar:
Bilgemmm262.deneme6kasım11ağustosErkekMert:nazar:
kyr313.deneme8kasım13ağustosKız/ErkekYağmur/Toprak:nazar::nazar:
DEW77342.deneme14kasım22ağustosKızKarya:nazar:
akasya1978331.deneme16kasım22ağustosKız:nazar:
erva64301.deneme25kasımKız/Kız:nazar::nazar:
poyraz18251.deneme:nazar:
nil82292.deneme4aralıkErkek/Erkek:nazar::nazar:

canını sıkma hayatım benimde ablamda çıkmıştı çok şükür sorun olmadı sadece yediğine dikkat etti o kadar.şimdi 1,5 yaşında yeğenim var.

cnm çok sıkılmıstım ılk duyunca ama napalım buna da sukur dedım sonra. Allah daha beterinden korusun.

cnm bende baslamadım daha alısverıse.,cnm benımde 149 çıktı tokluk şekerim sonra açlık ölçtürdüm bişi cıkmadı ALLAHA şükür ama doktr hamur ısı falan yemesın fazla demıs tlfonda merak etme cnm.kızının ısmıde çok tatlı:)) maşşalla ona:nazar::nazar::nazar::nazar:

belki ikinci testte ben de yırtarım sevinccım ya. diyet yapmak ıstemıyorum acıkcası

aliascım yine de çok yüksek değil canım inşallah bi haftalık diyetle sınırın altına iner.. şekerpare ismide çok hoş olur bence :KK34:

nec cim insallah cnm ya. dua edin bize :)
sekerpare işin sakası. daha ısmı bıle yok kuzumun. ama bu gıdısle seker gibi bi kız olucak annesine :)

AliasBlue ahhhh cnm yaaa, gerçekten çok zor geçti senin için ilk zamanlar, ama bundan sonrası öyle değil, şeker bir çok hamilede çıkabiliyor. Çok da katı değil diyeti, benim bir arkadaşımda diyet yapmak zorunda kalmıştı. Üzme o tatlı canını, bebeğin her koşulda beslenir, Allahım sağlık nasip etsin. Zor da olsa herşey bebeklerimiz için. Buarada hala sözünü tutmadın, doğumalr yaklaştı bizim portakal suları yalan oldu:))))

cnm valla buna da sukur dıyorum yoluma devam edıyorum. Rabbim beterinden korusun insallah.

daha dun dusundum. onumuzdekı hafta sonundan sonra bulussak mı 28 Nisan gunu? herkese uyar mı? onumuzdekı hafta sonu abımler gelecek 23 nısan nedenıyle.ondan bır sonrakıne olur mu diyorum :)

koca gobıslıler olduk cıktık :)

hadi ızmirliler soyleyın bakalım size uygun gunleri. hepımız de bir arada olalım istiyorum.

cnm çok sıkılmıstım ılk duyunca ama napalım buna da sukur dedım sonra. Allah daha beterinden korusun.

belki ikinci testte ben de yırtarım sevinccım ya. diyet yapmak ıstemıyorum acıkcası

nec cim insallah cnm ya. dua edin bize :)
sekerpare işin sakası. daha ısmı bıle yok kuzumun. ama bu gıdısle seker gibi bi kız olucak annesine :)

artık sen ne isim koyarsan koy biz ona şekerpare, pınarınkine de zeyna diyeceğiz canımm :KK1:

Son düzenleme:
artık sen ne isim koyarsan koy biz ona şekerpare, pınarınkine de zeyna diyeceğiz canımm :KK1:

valla yakıstı aslında :) diyin bakalım teyzeleri
barı takma adı sekerpare olsun kızımın
babası ıle isım arama calısmalarımız basladı. belli olsun hemen yazarım :)
hava kotu ızmır de ama cıkıp biraz oda takımı bakalım diyoruz. ee ufak ufak baslamak lazım

kyrcım haklısın canım eğer sütle ilgili sorun yaşarsak almak daha mantıklı.. zaten ilk günler hastanede olacağımız için gerekirse onlar karşılıyor. arkadaşımda kullanmış ama biberonla değil silikon kaşıkla bi kaç damla vermişler bebişine.. inşallah gerek kalmaz kullanmamıza tabi :KK34:

kızlar slm
yıne yazarım kızlar.

Canim uzuldum seker olayina ama hani onlemini aliyorlar ve bebege bir zarariolmuyor hatta bildigim kadariyla dengeli ve limitli beslenmek ona daha cok kilo aldiriyor o yuzden lutfen uzulme iyi olacak kuzun insallah....

cnm valla buna da sukur dıyorum yoluma devam edıyorum. Rabbim beterinden korusun insallah.

daha dun dusundum. onumuzdekı hafta sonundan sonra bulussak mı 28 Nisan gunu? herkese uyar mı? onumuzdekı hafta sonu abımler gelecek 23 nısan nedenıyle.ondan bır sonrakıne olur mu diyorum :)

koca gobıslıler olduk cıktık :)

hadi ızmirliler soyleyın bakalım size uygun gunleri. hepımız de bir arada olalım istiyorum.
Bulusmaya ben varim 28i bir manim yok seve seve gelirim nerde bulusalim peki?

Canim uzuldum seker olayina ama hani onlemini aliyorlar ve bebege bir zarariolmuyor hatta bildigim kadariyla dengeli ve limitli beslenmek ona daha cok kilo aldiriyor o yuzden lutfen uzulme iyi olacak kuzun insallah....

Bulusmaya ben varim 28i bir manim yok seve seve gelirim nerde bulusalim peki?

Cnm napalim buna da sukur Allah daha büyük dert vermesinde bunlar katlanilir seyler
Bugun kızımla gereksiz hiç birsey yemedik az az sık sık beslendik :)
Valla herkesin kolay gelebileceği bi yer olsun bulusulacak yer
Konak Alsancak tarafı olabilir her öneriye açığız biz

Ayyyy süper olur valla, 28 Nisan bana da uyar, Alsancak uygun bence. Yine de ortak karara uyarım. Allah'tan bir mani çıkmazsa ben geliyorum:KK66:))

Ayyyy süper olur valla, 28 Nisan bana da uyar, Alsancak uygun bence. Yine de ortak karara uyarım. Allah'tan bir mani çıkmazsa ben geliyorum:KK66:))

ben de geliyorum kısmetse :))) ne güzel olur bir sürü gebeş bir arada :))))))))))

aliascım şeker konusunu hiç takma biraz dietle normale döner canım.

kılzar bugün kontrolümüz vardı çok şükür oğlumuz büyümüş, her şey normal dedi doktorumuz benim hızlı kilo almam dışında :KK43:
doktorum kilo konusunda uyardı bir daha ki ay böyle gelme dedi. geceleri bacaklarıma ara sıra kramp giriyordu bunun için magnezyum ve kalsiyum ilacı verdi.
biraz akıntım olduğu için de fitil verdi, kan hapını da ikiye çıkardık.... yani kiloları almışım ancak kansızlık, kalsiyum eksikliği her şey çıktı ne yazıkki. allah beterinden saklısın oğlum iyi önemli olan da bu, ama bu eksiklikleri de ilaçlarla ve doğru besinlerle işallah en kısa sürede tamamlarım.
bizden haberler böyle, şmdiden herkese iyi pazarlar dilerim , sevgiler

Cnm napalim buna da sukur Allah daha büyük dert vermesinde bunlar katlanilir seyler
Bugun kızımla gereksiz hiç birsey yemedik az az sık sık beslendik :)
Valla herkesin kolay gelebileceği bi yer olsun bulusulacak yer
Konak Alsancak tarafı olabilir her öneriye açığız biz

En dogrusu az sIk yemek zaten bak gor iyi gelecek bu sana...

Alsancak banada uyar,mekan olarak saate gore yarlama yapalim hani aksam uzeri bulusacaksak ona gor ebir yer belirleyelim yada yemek saati bulusacaksakona gor ebir yer dusunelim...hadi bakalim buyuk gobisler karar verin :) alsancagi hamileler basmis dicekler heheh :)))

kılzar bugün kontrolümüz vardı çok şükür oğlumuz büyümüş, her şey normal dedi doktorumuz benim hızlı kilo almam dışında :KK43:
doktorum kilo konusunda uyardı bir daha ki ay böyle gelme dedi. geceleri bacaklarıma ara sıra kramp giriyordu bunun için magnezyum ve kalsiyum ilacı verdi.
biraz akıntım olduğu için de fitil verdi, kan hapını da ikiye çıkardık.... yani kiloları almışım ancak kansızlık, kalsiyum eksikliği her şey çıktı ne yazıkki. allah beterinden saklısın oğlum iyi önemli olan da bu, ama bu eksiklikleri de ilaçlarla ve doğru besinlerle işallah en kısa sürede tamamlarım.
bizden haberler böyle, şmdiden herkese iyi pazarlar dilerim , sevgiler

Bebisin iyi olmasi harika haber guzelim,seninle ilgili detaylar nasil olsa ilacla gidayla giderilir merak etme...insallah doguma kadar bu guzel tabloyuu korursun guzelim....

Selam kizlar.
Iyi pazarlar herkese.
Cloudly gozun aydin,masallah oglusuna.
Kac kilo aldinda kizdi dr'un.Ben simdiye kadar 10 kilo aldim,daha 3.5 ayimiz var.
Suan tam 64 um.Nasil aliyorum bu kadar hizli bilemedim.
Neyse yavruslarimiz saglikli olsunda.

Izmir'liler iyi gezmeler size.
Bizim yerimizede gezin ,guzel guzel anlatin buraya :)
Merak ederim.

X