Kızlaaaar ben geldim ..
Allah'a binlerce kez hamd olsun , 3lü taramamız çok güzel çıktı ..
Ben yanımda 2li taramanın sonucunuda götürmüştüm .. Dr onada baktı .. Riskli bölgede değil , sadece sınırda çıkmış dedi ..
Ense kalınlığıda riski biraz tolore etmiş zaten dedi..
Amniyosentez yaptırma bence , bebeğin sağlıklı olduğunu düşünüyorum ben dedi ..
Bende biz eşimel zaten o yönde karar aldık dedim ..
Kızlar ense kalınlığı , burun kemiğinin olması , haftasıyla gelişimin uyumlu olması vs .. zaten güzeldi ..
Dr bunlarıda göz önünde bulundurunca gerek yok amniyosenteze dedi ..
Çok mutluyum ..
Rabbim oğlumuzu sağlıcakla bize bağışlasın inşallah ..
Ve herkezin kini tabi ..
Kızlaaaar ben geldim ..
Ben yanımda 2li taramanın sonucunuda götürmüştüm .. Dr onada baktı .. Riskli bölgede değil , sadece sınırda çıkmış dedi ..
Kızlar ense kalınlığı , burun kemiğinin olması , haftasıyla gelişimin uyumlu olması vs .. zaten güzeldi ..
Çok mutluyum ..
Ve herkezin kini tabi ..
Kızlaaaar ben geldim ..
Çok mutluyum ..
Ve herkezin kini tabi ..
KIZLAR DUN HEPİNİZ TEK TEK SES VERDİNİZ TeŞEKKURLER.....benım gıbı evde oturup calısmayan varmı ben iyice ev kusu oldum sogukta bıyerede gıdılmıyoo :44::44:
canım burdayım 3-4 gündür giremiyordum annemle babamı yolcu ettim ondan dolayı biraz üzücüydü hamilelikten heralde çok etkilendim annem babam gidince.sen ne yapıyorsun canım bebişin nasıl.benim bebişlerim maşallahçok hareketlendiler özellikle akşam yatınca beni uyutmuyorlar Allahım çok güzel bir duygu Allah herkese yaşatsın.
arkadaşlar kişisel temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz? genital bölge dışında bacak ve koltuk altı için sir ağda yapılabilir mi? internette baktım biraz genelde genital bölgeden bahsediyorlar kimi zararlı kimi zararsız diyor. ağda sonrası kullanılan kremlerin kullanılmasını tavsiye etmiyorlar filan ama acaba bacak ve koltuk altı için de geçerli mi?
arkadaşlar kişisel temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz? genital bölge dışında bacak ve koltuk altı için sir ağda yapılabilir mi? internette baktım biraz genelde genital bölgeden bahsediyorlar kimi zararlı kimi zararsız diyor. ağda sonrası kullanılan kremlerin kullanılmasını tavsiye etmiyorlar filan ama acaba bacak ve koltuk altı için de geçerli mi?
ben hiç ağda falan kullanmıyorum cnm kasarım kendımı falan dıe doguma yakın yaptırıcam ınş.ben bi güzellik uzmanı olaraktann solım agdanın bı zararı olmaz .ensağlıklısı ama ıste ceseratım yok bu aralar
Ben bacaklarımı makineyle alıyorum, kol altım epilasyonlu dertsiz yani. Hiç de aklıma gelmedi bu konu, valla tebrik ediyorum neler düşünüyorsun)) kol bacak niye tehlike olsun ki??? Belki ilerleyen aylarda malum bölge zor olur ama herseye bir çözüm bulunur ))
Kizlar,
Dun aksam yatmadan once perseyi kaparken takildi perde azcik farkinda olmadan yukari uzandim ve o an bir agrim oldu kasiklarimda bir korktum butun gece stres yasadim ruyamda kabuslar gordum sabah uyandigimda agri sizi yoktu ama insan korkuyor birsey olmamistir heralde diymi?!!!
ohh çok şükür adını görünce çok heyecanlandom çok çok sevindim adına...
Ay cok sevindim bilgem harika haber darisi benim ve 3lu tarama testine girmeyenlerde ...cok sukur ...
gözün aydın canım temiz çıkmasına testin çok sevindim. darısı benım3lü testin başına inş. ve yaptıracak arkadaşlarımıza olur inş.
Bilgecim gözünüz aydin :)
canım gözünaydın çok sevindim, maşallah oğluşuna:)
canımm gözünaydın çok sevindik hepimiz.. Allahım sağlıkla bizlere bağışlasın yavrularımızı inşallahhhhhh
Gozunaydin cnm çok sevindim, şükürler oldum, allahım nazarlardan korusun. Rahatlamissindir çok, şimdi keyifle beklersin kalan kontrolleri. Allahım saglık versin hepimize ve bebeklerimize
Kizlar,
Dun aksam yatmadan once perseyi kaparken takildi perde azcik farkinda olmadan yukari uzandim ve o an bir agrim oldu kasiklarimda bir korktum butun gece stres yasadim ruyamda kabuslar gordum sabah uyandigimda agri sizi yoktu ama insan korkuyor birsey olmamistir heralde diymi?!!!
Kizlar,
Allah kavuştursun cnm, uzak olmak zor, ben de uzağım tüm ailemden. İnşallah bebeklerin doğumuna gelirler bir daha ki sefere. Ayyy hissetmek konusunda çok heyecanlıyım ben, sanırım az kaldı su sıralar heyecanla ilk hareketlerini hissetmeyi bekliyorum. Allahım keyfimizi daim etsin.