2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Minik kızımla biz geldik
Cok sukur birşeyimiz yokmuş :nazar:
İlacı keseceğiz simdilik o damarlarda genişleme yapıyormuş
Onun dısında minigim de iyiymis herseyi normal görünüyor :nazar: ama biz sık kontrolleri aksatmayalım dedi doktorumuz
cok cok sukur Rabbime
Allahım hepimizi korusun

ay cnm ya seni bekliyordum bende cok sukur senden guzel haber aldik vallaha icim rahatladi...sende rahat et huzurla uyu bu gece vallaha calisma olayi seni cok yoruyorsa gerekirse bir sure daha rapor filan almaya calis guzelim....

Bugün kendi doktorumdan başka bir doktora randevum vardı, amacım sadece erken dönemde bir gözün daha bebeklerimi görmesiydi. İçimi rahatlatmak için yani, muayene sırasında birden doktor pat diye biri erkek dedi, tabii şok oldum, diğeri de kızmış:))) Bir kızım bir de oğlum olacakmış Allahın izniyle. Ahhh kızlar bu nasıl bir süreç her anı büyülü, her adımı şaşkınlık. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun, hepimize bebeklerimizi kucaklarımızda görmeyi nasip etsin.
yesin teyzesi yağmurla toprağı , yağmura oğluma alıcam, :)))))))))) şimdiden söyliyim :))) şaka bir yana allah bağışlasın canım çok ama çok sevindim allah gönlüne göre verdi, tadından yenmez artık bunlar anneleri :))))
Minik kızımla biz geldik
Cok sukur birşeyimiz yokmuş :nazar:
İlacı keseceğiz simdilik o damarlarda genişleme yapıyormuş
Onun dısında minigim de iyiymis herseyi normal görünüyor :nazar: ama biz sık kontrolleri aksatmayalım dedi doktorumuz
cok cok sukur Rabbime
Allahım hepimizi korusun

canım çok büyük geçmiş olsun çok şükür ufaklık iyiymiş, pc başında arada kalkıp kısa yürüyüşler yapman belki faydalı olabilir , kendine çok iyi bak, öpüyoruz sizi

Bugün kendi doktorumdan başka bir doktora randevum vardı, amacım sadece erken dönemde bir gözün daha bebeklerimi görmesiydi. İçimi rahatlatmak için yani, muayene sırasında birden doktor pat diye biri erkek dedi, tabii şok oldum, diğeri de kızmış:))) Bir kızım bir de oğlum olacakmış Allahın izniyle. Ahhh kızlar bu nasıl bir süreç her anı büyülü, her adımı şaşkınlık. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun, hepimize bebeklerimizi kucaklarımızda görmeyi nasip etsin.

Kyr cnm ne guzel haber vermissin bize bir erkek bir kiz super ben hep ikizim olursa helede cinsiyetleri farkli olursa nasil oda yaparim onlara diye dusunurdum pembede olmaz mavide olmaz :) sen de dusunmussundur eminim...ayrica yagmur ve toprak isimleri bir harikaaaaaaa masallah diyorum cnm:nazar:

yesin teyzesi yağmurla toprağı , yağmura oğluma alıcam, :)))))))))) şimdiden söyliyim :))) şaka bir yana allah bağışlasın canım çok ama çok sevindim allah gönlüne göre verdi, tadından yenmez artık
Cnmmm valla yerim onları yeter ki gelsinler sıhhatle, saglikla. Yeter ki istesinler seve seve veririz:KK66:)) allahım halimize bak aldık verdik:KK66:)) Rabbim gülen yüzlerimizi daim etsin. Aaaa Pınar'a da dedim bugün kızıma da arkadas var, oğluma da, çok mutluyum çok:KK66:))

Kyr cnm ne guzel haber vermissin bize bir erkek bir kiz super ben hep ikizim olursa helede cinsiyetleri farkli olursa nasil oda yaparim onlara diye dusunurdum pembede olmaz mavide olmaz :) sen de dusunmussundur eminim...ayrica yagmur ve toprak isimleri bir harikaaaaaaa masallah diyorum cnm:nazar:

Daha güzel haberler sizlerden gelsin inşallah, valla onlara 2 yatak var, oda falan yok:KK66:)) renk seçmeme gerek de yok:KK66:) isimlere ben de vuruldum resmen, yağmuru esim seçti, toprağı ben:KK66:)) icimize çok sindi, Rabbim hepimize hayırlı yazılar yazsin

Cnmmm valla yerim onları yeter ki gelsinler sıhhatle, saglikla. Yeter ki istesinler seve seve veririz:KK66:)) allahım halimize bak aldık verdik:KK66:)) Rabbim gülen yüzlerimizi daim etsin. Aaaa Pınar'a da dedim bugün kızıma da arkadas var, oğluma da, çok mutluyum çok:KK66:))

evet ya aldık verdik ahhh ahhh rabbim önce kucağımıza almayı sonrada ileride bu günleride göstersin işallah ...
evet ya ne güzel hem kızına arkadaş var hem oğluna benim oğluşum da yanlız kalmayacak, tüp bebek arkadaşı toprak olacak :))) ayyyyy ne heyecanlı , parklarda falan buluruz artık:)

İnşallah cnm inşallah, hepimiz evlatlarını bağışlasın Rabbim. Hemen düzelttim listeyi, kusura bakma görmemişim. Beren çok güzel bir isim, adı gibi güçlü, kuvvetli, akıllı bir kız olsun inşallah:))

amin canım inş ne kusuru sen kusura bakma listeyle ugraşıyorsun bizim için

evet ya aldık verdik ahhh ahhh rabbim önce kucağımıza almayı sonrada ileride bu günleride göstersin işallah ...
evet ya ne güzel hem kızına arkadaş var hem oğluna benim oğluşum da yanlız kalmayacak, tüp bebek arkadaşı toprak olacak :))) ayyyyy ne heyecanlı , parklarda falan buluruz artık:)

Evettt parklara gitmez hep beraber, onlar oynayacak, biz izleyip keyif yapacağız:KK66:)

Tünaydın kızlar ..

Kyr çok sevindim , hep senin minişlerin biri kız biri erkek olsun diye geçiyordu içimden ..
Rabbim gönlüne göre verdi..
Sağlıcakla gelsin kuzular ..

Benim de 9 gün kaldı randevumuza ..
Tam 16 haftalık olucaz , hem 3'lü tarama yapılıcak hemde Allah nasip ederse cinsiyetini öğrenicez..
Çok heyecanlıyım ..

cnm maşallhhh rabbim bak gönlüne göre verdi ne mutlu sana:nazar::nazar::nazar: sağlıkla huzurla tamamına ersin inşllh hamileliğin rabbım kucağına almayı nasip etsin inşallh bu güzel bebekleri çok sevindim senin adına dediğin gibi ben de katılıyrm yorumuna seçerek koyuyorlar 1 kız 1 erkek inanıyorum ben buna hayrlı uğurlu olsun evlatların

canım çok sevindim.. biri kız biri erkekmiş miniklerin:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
rabbim bahtlarınıda güzel yazsın inşallah... sağlıkla kucağına almanı dilerim...

yerim ben toprağı denizisürpriz bebek bunlar maaşallah kuzucuklara çooookkkk sevinnnndimmmmm teyzeleri ısırır onları popişlerini ayyyyy çok güzel kızıma arkidiş var bol bol:))

canım çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. seni görünce bende heyecanlandım. kontrolum haftaya ama okuyunca hemen gidesim geldi. daha şimdiden çok güzel bi duygu anne olmak. ayy bende biran önce öğrenmek istiyorummmmmmm.....

inş.canım..bende cok isterim bi kız bi erkek olmalarını ama önce saglıklı olsunlarda farketmez diyorum..bakalım ilerleyen haftalarda görcez inş.saglıkla kalın:))

canım gözün aydın kuzucukların cinsiyetini öğrenmişsin allah tamamına erdirsin sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin

kızlar benim bugün dr kontrolüm vardı detaylı ultrasona girdim inanırmısınız prensesimin bütün organlarını gördüm rabbime şükürler olsun gayet iyi görünüyor.eli,ayağı,parmakları,ağzı,burnu,kulakları ayyyy her yerini gördük eşimle.bide sürekli ağzını açıp kapıyordu meleğim.
neyse cok fazla anlattım galiba darısı sizlere.

X