kyr cım hayırlı olsun cinsiyetlerini öğrenmişsin...ne güzel bir kız bir erkek...bende ikiz bekliyorum ikili teste kafam takıldı ikizlere yapılmıyomuş sadece ense kalınlığına ve burun kemiğine bakılıyormuş o da 100 de 50 sonuç verir dediler biraz huzursuz oldum senin doktorların ne dedi merak ettim yardımcı olursan sevinirim.... ayrıca listeye beni de eklerseniz sevinirim sat 4 aralık 2, deneme yaş 29 ikiz gebelik....
Hoşgeldin aramıza cnm, hiç sıkma canını, sadece kan vermiyoruz biz, ölçümler o kadar detaylı ki inan aklında hiç soru kalmıyor. Sadece ensesi, burun kemiği değil bakılan. Ben 12.haftada ikili test zamanı yapılan taramaya girdim, tam 1,5saat bebekleri ölçtü doktorum. Kalbi, kalbinin bölmeleri,beyni, kafa kemikleri, elleri, parmakları, kol, bacak kemikleri, ayakları, midesi, böbrekleri, ana atar damarı, mide sıvısı...vb. Aklıma gelenleri sıraladım cnm, bunların hepsi ölçülüyor. İkili testin anlamını biliyorsundur ama ben yine yazayım; ikili test bebeğin anne kanına salgıladığı 2 hormonun seviyesine bakılarak yapılan bir yorum ve bu yorumun da kesinliği yok. Asıl önemli olan görünenler cnm, görüntüleme o kadar ileri ki doktorun gözünden kaçmaz hiçbir şey. Sen sakın takılma, Rabbim inşallah sağlıkla nasip etsin, onlar iyidir annesi...
Bir şey daha ekleyeyim, ben bugün bir başka doktora gittim, sadece gönlümü ferahlatmak için, o da aynı şeyleri söyledi. Ve bana ikiz gebelik çok zor deseler de kulak asma, sen herşeyi kararında yap, huzurlu bir hamilelik geçir, doktoruna güven eminim çok rahat geçecektir gebeliğin dedi. Bu dilekleri senin için de tekrarlıyorum cnm. Ne zaman, ne merak edersen buradayım:)))