2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Selam kizlar. Tr saati 13 de ultrasona girdim.Kiloyu ölcüp ,yeterince besleniyormu suyu nasil diye bakildi.4100 olmus asagi yukari dedi.Belki az belki fazla. Suyu azalmis yine,suyunu icerken gorduk :)) Ilk defa. 3D de gosterdiler bide.Yanaklari tontis burnu topak ben diyorum ayni esim,o diyor sen.Neyse sonra 13.30da ebeye gittim. Nst mi oluyordu turkcesi :) 15:45 e kdr ona bagliydim. Kalp atislari cok yuksekti.Ebe ha dustu ha dusecek diye diye baya bir tuttu bizi.Saga dön sola dön,düz yat. Birde kasilma basladi mahvoldum..Neyse ben diyorum dogumu baslatsaniz 2gun daha bekletmeyin.Ebe bekletmekden yanakdi ama 15:45 de doktorlarin toplantisi vardi.Onlara danisti ve 16:15 de yanimiza geldi. Hap verip dogumu baslatmayi soylemisler.Boylece suyumu patlatacaklarmis.Yuttum hapi :) Simdi evdeyim.Sancilarin gelmesini bekliyorum. 1 saat sonra yine hastanede gitcem.Nst de bakacaklarmis yine.

Ins dogururum bugun :))

Bir kac saat de surebilirmis 2 gün de.

Simdi gecmisi okuyayim :p

Selam kizlar. Tr saati 13 de ultrasona girdim.Kiloyu ölcüp ,yeterince besleniyormu suyu nasil diye bakildi.4100 olmus asagi yukari dedi.Belki az belki fazla. Suyu azalmis yine,suyunu icerken gorduk :)) Ilk defa. 3D de gosterdiler bide.Yanaklari tontis burnu topak ben diyorum ayni esim,o diyor sen.Neyse sonra 13.30da ebeye gittim. Nst mi oluyordu turkcesi :) 15:45 e kdr ona bagliydim. Kalp atislari cok yuksekti.Ebe ha dustu ha dusecek diye diye baya bir tuttu bizi.Saga dön sola dön,düz yat. Birde kasilma basladi mahvoldum..Neyse ben diyorum dogumu baslatsaniz 2gun daha bekletmeyin.Ebe bekletmekden yanakdi ama 15:45 de doktorlarin toplantisi vardi.Onlara danisti ve 16:15 de yanimiza geldi. Hap verip dogumu baslatmayi soylemisler.Boylece suyumu patlatacaklarmis.Yuttum hapi :) Simdi evdeyim.Sancilarin gelmesini bekliyorum. 1 saat sonra yine hastanede gitcem.Nst de bakacaklarmis yine.

canım inş hayırlı bir şekilde bugün bebeğini alırsın kollarına

hadi hayırlısı allah yardımcın olsun,bir avazda oğlunu kucağına alman dileğiyle..

Canim, hayirlisi ile bugun dogur insallah. Allah yardimcin olsun, istedigin tarihte geliyor pasan:KK16::KK16::KK16:

Bugün dr. kontrolümüz vardı. Dr. muyane etti, haftasını doldurmuş beklemeye gerek yok dedi. Kordon dolanması, oksijensiz kalması, kakasını yapması gibi riskler var risk almayalım dedi. Bugün 40+4 olduk. Annem dedi bi kaç gün daha bekleseydiniz kafam çok karıştı :44: ama dr umada çok güveniyorum. Yarın sabah yatışım yapılacak, suni sancı verilecek. Nolur dua edin :KK5:

Bugün dr. kontrolümüz vardı. Dr. muyane etti, haftasını doldurmuş beklemeye gerek yok dedi. Kordon dolanması, oksijensiz kalması, kakasını yapması gibi riskler var risk almayalım dedi. Bugün 40+4 olduk. Annem dedi bi kaç gün daha bekleseydiniz kafam çok karıştı :44: ama dr umada çok güveniyorum. Yarın sabah yatışım yapılacak, suni sancı verilecek. Nolur dua edin :KK5:

canım hakkında hayırlısı olsun,benim paşa da 40+4te kendi rızası ile gelmişti,beklediğime deyip kolay bir doğum geçirmiştim.inş. senin de öyle olur,hemen açılman olur ve sağlıkla bebğine kavuşursun.

Kızlar, bende hastahanedeydim bugün gittik, doktor tekrar baktı, placentam
Kireclenmeye başlamış, yarın sabah hastahaneye gidicem, saat 8:30 ta yatışım yapılacak
13:00-13:30 da doguma alacaklarmis sezeryana,
Spinal anestezi ye karar verdim.
Bari dedim uyanık olayım bebeğim doğduğunda.
Bugün olgusumla karnimdayken son gecemiz, çok garip hissediyorum :/
Biraz evvel de çok sancım tuttu iyice yorgun düştüm hiç Halim kalmadı :KK43:

Hayırlısı olsun ikiniz icinde canım, Allah bir avazda kurtarsın inşallah. Allah yardımcımız olsun

Canım hayırlısı olsun inşallah, seni çok iyi anlıyorum, insan birşeye karar vermiş olsa bile annenin en ufak tereddütü insanı çok
Garip hisse sürüklüyor, aynı duyguları sık sık bende yasıyorum.
Ama erken aldirmiyosun ki günün de gecmis üstelik, doktorun en iyisini biliyodur diye düşünüyorum.
Takma kafana.
Allah hayırlısını versin insallah

canım hakkında hayırlısı olsun,benim paşa da 40+4te kendi rızası ile gelmişti,beklediğime deyip kolay bir doğum geçirmiştim.inş. senin de öyle olur,hemen açılman olur ve sağlıkla bebğine kavuşursun.

Ne kadar güzel, bende normal gelsin çok isterdim istedim de. Ufacık dahi açılmam yokmuş. Dr. um böyle uygun gördüyse doğrudur diyorum yoksa kafam çok karışıyor yanımda kimse de yok altından kalkamıyorum. Önce Allah sonra dr.uma güveniyorum. Sizinle paylaşmakta rahatlatıyor beni. Sağolun.

Kızlar, bende hastahanedeydim bugün gittik, doktor tekrar baktı, placentam
Kireclenmeye başlamış, yarın sabah hastahaneye gidicem, saat 8:30 ta yatışım yapılacak
13:00-13:30 da doguma alacaklarmis sezeryana,
Spinal anestezi ye karar verdim.
Bari dedim uyanık olayım bebeğim doğduğunda.
Bugün olgusumla karnimdayken son gecemiz, çok garip hissediyorum :/
Biraz evvel de çok sancım tuttu iyice yorgun düştüm hiç Halim kalmadı :KK43:

Canım hayırlısı olsun inşallah, seni çok iyi anlıyorum, insan birşeye karar vermiş olsa bile annenin en ufak tereddütü insanı çok
Garip hisse sürüklüyor, aynı duyguları sık sık bende yasıyorum.
Ama erken aldirmiyosun ki günün de gecmis üstelik, doktorun en iyisini biliyodur diye düşünüyorum.
Takma kafana.
Allah hayırlısını versin insallah

Canım sağolasın. amin. sende yatıyormuşsun yarın. senin bebeğin kaç haftalıktı? Rabbim sağlıcakla kavuşmamızı nasip etsin inşaallah. hayırlı doğumlar hepimize canım benim.

kimsecikler kalmamış...
herkes bebekleriyle haşır neşir şu anda diye tahmin ediyorum...
zeynepcim dilerim kolay bir doğum yaparsın...hayırlısı olsun hakkınızda...

Canım sağolasın. amin. sende yatıyormuşsun yarın. senin bebeğin kaç haftalıktı? Rabbim sağlıcakla kavuşmamızı nasip etsin inşaallah. hayırlı doğumlar hepimize canım benim.

Âmin canım cok sagol, hepimize insallah.
Biz gunümüzü gecen hafta geçtik, yarın tam 41haftalik oluyorduk :KK31:

canım merhaba, öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum. inşallah sağlıcakla yavrunu alırsın kucağına. güzel haberlerini bekliyorum. bende cumaya kadar bekleyeceğim, eğer normal gelmezse cuma sabah suniyle başlatacaklar. inşallah bu arada kendi kendine gelir kızım. çok heyecan yapıyorum. hakkımızda hayırlısı olsun canım.

Bugün dr. kontrolümüz vardı. Dr. muyane etti, haftasını doldurmuş beklemeye gerek yok dedi. Kordon dolanması, oksijensiz kalması, kakasını yapması gibi riskler var risk almayalım dedi. Bugün 40+4 olduk. Annem dedi bi kaç gün daha bekleseydiniz kafam çok karıştı :44: ama dr umada çok güveniyorum. Yarın sabah yatışım yapılacak, suni sancı verilecek. Nolur dua edin :KK5:[/QUO

womanss merhaba, bende 40+4 deyim bende cumaya kadar beklemeye karar verdim. eğer olmazsa daha fazla risk almak istemiyorum bu yüzden cuma suniyle başlayacağız dedi doktorum. hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. yavrularımızı sağlıcakla alalımda kucağımıza, allah yardımcın olsun bir avazda kurtulursun inşallah.

selam kızlar..
bugün doktorumuza gittik bi hewesle. bi hewesle diyorum cünkü dün gece hiç uyumadık esimle cok sancım wardı bütün gece döndüm durdum ewde.. dedim belki acılma olmustur ama yokkkk dedi doktorumuz :KK31:
o an nası fena oldum.. ben en azından 1-2 cm bekliyodum :KK14: o kadar hurma, yürüyüş işe yaramamıs demekki diyorum.. kısmet meselesi..
daha fazla bekleyemem dedi cuma sabahı 9 da gel yatışını yapıcaz suni sancıyla başlicaz dedi, o an dünya basıma yıkılmıs gibi hissettim.. cok tuhaf bi duyguymus gününün belli olması.. ama kötü olan durumun belli olmaması.. basıma ne gelicek hiç bilmiyorum.. o kadar cekip cekip sancıları sonunda kesicekler mi beni onu da bilmiyorum :KK14::KK14:
ama gizli bi mutluluk içimde bi yerde kıpır kıpır.. cuma Allah izin werirse miniğimi görücem, onu kokliycam.. Bu duygu içerden bi yerden bana el sallıyo, suan sadece ona odaklanmak istiyorum..

tansiyonum 13-9 cıktı idrar felan istedi temiz cıktı cok sükür. ama tahlili wermeye giderken sol omzuma bi kramp girdi resmen kitlendim acıdan.. nası kasmışsam kendimi.. eşim de bana kızdı manyakmısın sen, ne güzel bebeğimize kawusucaz boswer doğum seklini diye :KK20: hala az da olsa umudum war ama..
doktorla muabbet ederken dedi -bu sabah bi kızı suni sancıyla baslattık 5.30 da 9 cm di acıklığı.. beni sezeryana alın diye bağırıyodu almadım bekliyoruz dedi..
dedim bende bağırırsam almayın sakın beni, dedi o sana bağlı değilki, bebeğin kalp atımları cok önemli düşmemesi lazım dedi..
dedim ya hakkımızda hayırlısı olsun..

cok tuhafım son 2 günüm.. basıma ne gelicek cok merak ediyorum.. :26:

kizlar cepden girdigim icin alinti yapamiyorum. Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim, Allah razi olsun.

Insallah hepimiz icin kolay dogum olur,bebeklerimize sag saglim kavusalim.
Yuttugum hap simdilik ise yariyor gibi. Kanama basladi hafif,adet sancisi var uyuyamadim. Afedersiniz bide ishal olmusum ustune.
Insallah yarin sabah ki kontrolde aciklik cikar da suyu patlatirlar. Veya sabah olmadan evde gelse suyum :KK1:

Ya kızlarr allah kahretsın bu gebelık kasıntısını (pupppp) 25 gun oldu dogum yapalı halaa daha delı gıbı kasınıom yuzum harıç her yerım
gecmeyen varmı bnm gıbııı buna yapılcak bısıde yokmuş gecmesınıı beklıomsz allahım delırrcm hayattan soguttu bu kasıntı benıı:KK43::KK43::KK43:

Ya kızlarr allah kahretsın bu gebelık kasıntısını (pupppp) 25 gun oldu dogum yapalı halaa daha delı gıbı kasınıom yuzum harıç her yerım
gecmeyen varmı bnm gıbııı buna yapılcak bısıde yokmuş gecmesınıı beklıomsz allahım delırrcm hayattan soguttu bu kasıntı benıı:KK43::KK43::KK43:

canım bende de oldu kaşıntı bazı bünyelerde alerji oluyormuş hastahanede 2 kere iğne yaptılar bana öyle geçti doktoruna söyleseydin keşke sende

X