- 22 Mart 2012
- 613
- 0
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #38.221
özlemişim bu topiği doğum yaptıktan sonra fırsat bulamıyorum artık girmeye geçmiş birikmiş okuma şansım sıfır umarım herşey yolundadır:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar..
bugün doktorumuza gittik bi hewesle. bi hewesle diyorum cünkü dün gece hiç uyumadık esimle cok sancım wardı bütün gece döndüm durdum ewde.. dedim belki acılma olmustur ama yokkkk dedi doktorumuz
o an nası fena oldum.. ben en azından 1-2 cm bekliyodum o kadar hurma, yürüyüş işe yaramamıs demekki diyorum.. kısmet meselesi..
daha fazla bekleyemem dedi cuma sabahı 9 da gel yatışını yapıcaz suni sancıyla başlicaz dedi, o an dünya basıma yıkılmıs gibi hissettim.. cok tuhaf bi duyguymus gününün belli olması.. ama kötü olan durumun belli olmaması.. basıma ne gelicek hiç bilmiyorum.. o kadar cekip cekip sancıları sonunda kesicekler mi beni onu da bilmiyorum
ama gizli bi mutluluk içimde bi yerde kıpır kıpır.. cuma Allah izin werirse miniğimi görücem, onu kokliycam.. Bu duygu içerden bi yerden bana el sallıyo, suan sadece ona odaklanmak istiyorum..
tansiyonum 13-9 cıktı idrar felan istedi temiz cıktı cok sükür. ama tahlili wermeye giderken sol omzuma bi kramp girdi resmen kitlendim acıdan.. nası kasmışsam kendimi.. eşim de bana kızdı manyakmısın sen, ne güzel bebeğimize kawusucaz boswer doğum seklini diye hala az da olsa umudum war ama..
doktorla muabbet ederken dedi -bu sabah bi kızı suni sancıyla baslattık 5.30 da 9 cm di acıklığı.. beni sezeryana alın diye bağırıyodu almadım bekliyoruz dedi..
dedim bende bağırırsam almayın sakın beni, dedi o sana bağlı değilki, bebeğin kalp atımları cok önemli düşmemesi lazım dedi..
dedim ya hakkımızda hayırlısı olsun..
cok tuhafım son 2 günüm.. basıma ne gelicek cok merak ediyorum.. :26:
selam kızlar..
bugün doktorumuza gittik bi hewesle. bi hewesle diyorum cünkü dün gece hiç uyumadık esimle cok sancım wardı bütün gece döndüm durdum ewde.. dedim belki acılma olmustur ama yokkkk dedi doktorumuz
o an nası fena oldum.. ben en azından 1-2 cm bekliyodum o kadar hurma, yürüyüş işe yaramamıs demekki diyorum.. kısmet meselesi..
daha fazla bekleyemem dedi cuma sabahı 9 da gel yatışını yapıcaz suni sancıyla başlicaz dedi, o an dünya basıma yıkılmıs gibi hissettim.. cok tuhaf bi duyguymus gününün belli olması.. ama kötü olan durumun belli olmaması.. basıma ne gelicek hiç bilmiyorum.. o kadar cekip cekip sancıları sonunda kesicekler mi beni onu da bilmiyorum
ama gizli bi mutluluk içimde bi yerde kıpır kıpır.. cuma Allah izin werirse miniğimi görücem, onu kokliycam.. Bu duygu içerden bi yerden bana el sallıyo, suan sadece ona odaklanmak istiyorum..
tansiyonum 13-9 cıktı idrar felan istedi temiz cıktı cok sükür. ama tahlili wermeye giderken sol omzuma bi kramp girdi resmen kitlendim acıdan.. nası kasmışsam kendimi.. eşim de bana kızdı manyakmısın sen, ne güzel bebeğimize kawusucaz boswer doğum seklini diye hala az da olsa umudum war ama..
doktorla muabbet ederken dedi -bu sabah bi kızı suni sancıyla baslattık 5.30 da 9 cm di acıklığı.. beni sezeryana alın diye bağırıyodu almadım bekliyoruz dedi..
dedim bende bağırırsam almayın sakın beni, dedi o sana bağlı değilki, bebeğin kalp atımları cok önemli düşmemesi lazım dedi..
dedim ya hakkımızda hayırlısı olsun..
cok tuhafım son 2 günüm.. basıma ne gelicek cok merak ediyorum.. :26:
Günaydin.
Hastaneye yatisim yapildi. 4 cm aciklik varmis. Suyumu patlatacaklarsuan onu bekliyorum
Ya kızlarr allah kahretsın bu gebelık kasıntısını (pupppp) 25 gun oldu dogum yapalı halaa daha delı gıbı kasınıom yuzum harıç her yerım
gecmeyen varmı bnm gıbııı buna yapılcak bısıde yokmuş gecmesınıı beklıomsz allahım delırrcm hayattan soguttu bu kasıntı benıı
inşallah hayırlısıyla,istediğin gibi normal şekilde doğurursun canımbenimki erkek canım. günümüzü 1 temmuzda doldurduk bekliyoz işte
yarın doktor kontrolmüz war bakalım ne dicek doktorumuz.. gerci o diyceni dedi, cts ye kadar gelmezse suni sancııııııı
ayyy bu oğlan deli edicek beniii
hayırlı olsun canım, sağlıcakla büyüsün beben..
bizde bekliyoz cok az kişi kaldık.. sen kurtulmussun.. normal doğumda yapsak dinlenmek sart, yormussun kendini..
sen nasıl yaptın doğumunu sancın birden mi geldi ??
doğum yaptığım günden beri bölük pörçük uyuyorum
normal doğum yaptığım için 24 saat sancıyla beraber uykusuz kaldım
ilk gece sıpam uyumadı sonra ki günlerde uyusa bile uykusunda
mıkırdanıp duruyor öyle olunca bende uyuyamıyorum
bide kokuma alıştı yanımızda uyumak istiyor beşiğe yatırında ağlıyor
sabaha kadar sırtım bacaklarım ağrıyor
zeynep doğurdu kızlar ayrıntıları kendi yazar artık fırsat bulunca...
kızlar doğum yapmayan kaldımı. kaldıysa hayırlısıyla sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbim...