2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Merhabaaaa :),
06.07.2012 de kızım doğayı kucağımıza aldık. Normal doğum istiyorduk, haziran annesi olacaktım ama meleğimimz 40+6 olunca doktorumuz daha fazla riske atmamamızı tavsiye etti, suni sancı önerdi fakat biz sezeryanı tercih ettik. neticede suniyle doğuramasaydım sezeryan olacaktı zaten, birde boşuna sancı çekmiş olacaktım. ameliyata hazırlık ve ameliyatım gayet güzel geçti çok korkuyordum inanılmaz gergindim ama bütün gücümü toplayıp kendimi hemşire ve doktorların ellerine bıraktım. ameliyathaneye çok sevdiğim iki müzik cd si götürmüştüm.sanki ikisini de dinleyebilecek kadar uzun bir işlemmiş gibi gelmişti bana ama daha ilk parça da doktorum kızımı gösterdi üzerimden. o an dünyalar benim oldu. en son hoşgeldin kızım dediğimi hatırlıyorum sonra hemşire seni 15 dk dinlendireceğiz dedi ve uyumuşum, eşim ameliyathanenin kapısında beni beklemiş asansörle yukarı çıkmışız birlikte, eşim ve annem beni görünce duygulanıp ağlamışlar ama bende filmin oraları kopuk tabi hiç birşey hatırlamıyorum :KK70: gözümü odaya girerken açtım.Ameliyat sonrası biraz sancılı geçti tabi. bugün 5. günümüz ama hala kendimi tam olarak toparlayabilmiş değilim. bunada çok şükür yavrumu sağlıkla kucağıma aldım ya herşey boş gözümde. Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. yavrularımızla sağlıklı bir ömür dilerim hepimize:KK3:

arkadaslar herkesı ama herkesı cok cok tebrık edıyorum,temmuz annesi adayı olarak.Allah bebeklerınızle ,ailelerinizle mutluuuuu ve huzurluuuu yıllar diliyorum.sizlere bı sorum olcak,39+3teyım,doğumuma 5 gun kaldı,bugun sezeryan olcaktım aslında,bebeğin kılosundan düne kadar sezeryan dıyen doktorum,dun ku kontrolde sezeryana gerek kalmadığını söyleyınce cok sevındım,sımdı sabırsızlıkla normal doğumu beklıyoruz. Bdt ye 5 gün var ama nst te sancı 20 bıle deil, yaklasık 20 cıvarında,bu doğum tarıhının gecikeceği nimi gösterır yada onunla alakası yok,bırden sancı artabılırmı? sizin son haftalarda son gunlerde sancınız nasıldı nst de?

arkadaslar herkesı ama herkesı cok cok tebrık edıyorum,temmuz annesi adayı olarak.Allah bebeklerınızle ,ailelerinizle mutluuuuu ve huzurluuuu yıllar diliyorum.sizlere bı sorum olcak,39+3teyım,doğumuma 5 gun kaldı,bugun sezeryan olcaktım aslında,bebeğin kılosundan düne kadar sezeryan dıyen doktorum,dun ku kontrolde sezeryana gerek kalmadığını söyleyınce cok sevındım,sımdı sabırsızlıkla normal doğumu beklıyoruz. Bdt ye 5 gün var ama nst te sancı 20 bıle deil, yaklasık 20 cıvarında,bu doğum tarıhının gecikeceği nimi gösterır yada onunla alakası yok,bırden sancı artabılırmı? sizin son haftalarda son gunlerde sancınız nasıldı nst de?

öncelikle ii dileklerin için çok sağ ol,darısı tüm bekleyen annelerin başına.
benim neredeyse hiç sancım çıkmıyordu.hatta bn 40+4 te doğum yaptım,gece doğum yaptım ben.sabahı doktora gitmiştim dr bebğin çok yukarda olduğunu söyledi,sancı da sıfır çıkmıştı kağıdın dibinde idi kırmızı çizgi.ama gece suyum geldi ve yadsınamaz bir açıklıkla hastanede idim.sanıırm sancı ile falan ilgsi yok..bir avazda doğurman dileğiyle

sağolasın canım sancıyla hiç ilgisi yok doğumdan 1 gün önce nstde sancım cıkmadı bir gün sonraki nstde 70 lerde cıktı doğum koltuğuna yatana kadar sancı hissetmedim karnımın kasılmalarından bide acıklıktan doktorum anladı dogumun basladıgını:KK9::KK9: inşallah kolay dogum olur senınde:KK49::nazar::emir_bebek:

öncelikle ii dileklerin için çok sağ ol,darısı tüm bekleyen annelerin başına.
benim neredeyse hiç sancım çıkmıyordu.hatta bn 40+4 te doğum yaptım,gece doğum yaptım ben.sabahı doktora gitmiştim dr bebğin çok yukarda olduğunu söyledi,sancı da sıfır çıkmıştı kağıdın dibinde idi kırmızı çizgi.ama gece suyum geldi ve yadsınamaz bir açıklıkla hastanede idim.sanıırm sancı ile falan ilgsi yok..bir avazda doğurman dileğiyle

sağolasın canım sancıyla hiç ilgisi yok doğumdan 1 gün önce nstde sancım cıkmadı bir gün sonraki nstde 70 lerde cıktı doğum koltuğuna yatana kadar sancı hissetmedim karnımın kasılmalarından bide acıklıktan doktorum anladı dogumun basladıgını:KK9::KK9: inşallah kolay dogum olur senınde:KK49::nazar::emir_bebek:

cok saolun cok rahatlattınız benı,bende kademelı olarak artması lazım sanıyordum,demekkı nst ile alakası yok bu işin.umarım bızım bebekte gelır bı kac gune o zaman.

slm kızlar...bebişler nasıl? doktorum demişti bosver ne kadar gec dogarsa o kadar iii doğdugunda ck yaramaz olacak die ama olsuun demiştim...şimdi ahhh diyorum ama nafıle...cok gazımız vaar uykuuda sureklı ınlıyor..bugunde sabah saat 6 da uyandı daha yenı uyudu...amaaaa herse ragmen cok tatlı yahu:)

Merhaba kiZlar basından beri Temmuz annesi olmayı beklerken 28 haziranda suyumun gelmesiyle epidural normal dogumla oğlumu kucağıma aldım bende haziran annesi oldum :))

Eki Görüntüle 449762

gunaydın canlarım bu pompa hakkında bılgısı ollan varmı nasıl ıyımı arastırıyorumda

Bende lanSinoh un manuel i vardi cok zor olunca medela aldım aynısı canım memeyle en uyumlu olanı bu markaymis emzirme hemsireleride medela öneriyor cok hızlı sagım yapmıyor ama Manuel'den cok daha iyi ve gogus tam oturduğu icin canımı yakmio tavsiye ederim

bir yandan doğum hikayelerinizi okudum bi yandan da deli gibi salya sümük ağladım allah ım bu ne güzel bir duygu çok şükür çoğunuz yavrularınızı sağsalim sorunsuz almışsınız kucağınıza rabbim bana ve tim hamişlere sağlıklı kolay doğum nasip etsin inşallah

Bende lanSinoh un manuel i vardi cok zor olunca medela aldım aynısı canım memeyle en uyumlu olanı bu markaymis emzirme hemsireleride medela öneriyor cok hızlı sagım yapmıyor ama Manuel'den cok daha iyi ve gogus tam oturduğu icin canımı yakmio tavsiye ederim

ya benim sütüm oldugu halde bu makinayla sağamadım. ben mi beceremedim acaba cok az süt cıktı ?
kac dk sağmak lazımki ?

ya benim sütüm oldugu halde bu makinayla sağamadım. ben mi beceremedim acaba cok az süt cıktı ?
kac dk sağmak lazımki ?

canım sen daha yenı dogum yaptın sayılır ilk zamanlar sutun olsada kanallar tıkalı oluo daha makıneyle ıyı sagılmıyo bebeğin emdiği gibi olmuyo benım ılk 10 gun akmıyodu sagarken damla damla cıkıyoodu sut 20cc zor sagıyodum sımdı fışkırıyo sagarken duzelır bebegın emdıkce

slm kızlar 10 hazıranda dogum yapmıştım 35 gunluguz bnm sut bıdamla ıkı damla hala bes dakka emıyo aglıyo gelmeyınce mecbur mama verıorum ac kalmaması ıcın uzucu bir şey ama elden bırsey gelmıo ama mamaylada olsa çok ıı kılo alımı şükür bu arada sezeryandan sonra gobek ındı bıraz ama hala var 4 aylık gıbı çok sınırım bozuluo baktıkca ınmıcek herhalde
korsede bırseye yaramadı yaa sızlerden sezeryan olupta gobegı eskı halıne donen varmı dumduz olann:KK43:

slm kızlar 10 hazıranda dogum yapmıştım 35 gunluguz bnm sut bıdamla ıkı damla hala bes dakka emıyo aglıyo gelmeyınce mecbur mama verıorum ac kalmaması ıcın uzucu bir şey ama elden bırsey gelmıo ama mamaylada olsa çok ıı kılo alımı şükür bu arada sezeryandan sonra gobek ındı bıraz ama hala var 4 aylık gıbı çok sınırım bozuluo baktıkca ınmıcek herhalde
korsede bırseye yaramadı yaa sızlerden sezeryan olupta gobegı eskı halıne donen varmı dumduz olann:KK43:

canım sık sık emziriyor musun
benim de azdı baştan ama şükür eme eme çoğaldı
tabi ben de sürekli süt artırıcı şeyler yedim içtim hala da içiyorum
ben mamaya karşı değilim, çocuk doymuyorsa verilmeli
ama sen yine de stünü artırmaya bak
bence bebiş emdikten sonra sağ canım 10 dk kadar
göbeğin de iner merak etme
benim göbek eski haline yakın bir hal aldı
ben de sezeryan oldum
1 aylık olduk bugün
15. günden falan sonra göbeğim şöyle oldu
$IMG_0896.jpg $IMG_0897.jpg

kac dk sağmak lazımki ?

canım senin bebiş küçük daha
o süt yeter şimdi bebişe
bir de sağdığında az süt çıkıyor, bebiş daha çok emiyor sen merak etme
baştan ben de çok tereddüt ediyordum ama şimdi artık daha çok emdiğine kanaat getirdim
bir de pompalarda bazen süt bitmiş gibi bişey çıkmıyor, çünkü bebeğin emişini taklit ediyor
o durumda ben diğer göğüse geçiyorum onda da aynı şey olunca yine ilk sağdığım göğüse başlıyorum
yine foşur foşur akıyor
ben yaklaşık 10 dk sağıyorum iki göğüsü
ilk zamanlar ben de senin gibi süt bitti diyip kapatıyordum, sonradan farkettim

herkese merhaba hanımlar nasılsınız?
ben artık nihayet evime geçtim..
doğum yaptıktan 20 gün sonra babam ufak bi kaza geçirdi.
ayağı 1.5 ay ayağı alçıda kaldı.
mecburen orada kalmaya devam ettim..
geçen hafta şükür babamın ayağı açıldı ve 2 gün önce alıp bize getirdim.
abimlerde geldi bize onlarında 1 aylık bebeleri var
hep beraber kalıyoruz..
bu arada tatlı kızım bade 2 aylık oldu şükür..
umarım hepiniz iyisinizdir.. herkesler sağsalim doğurmuştur inşallah...
beni arayan soran burdan yazan merak eden herkeslere çok tşk ederim..
artık aranızda olmaya çalışıcam..
öptm hepinizi..

bu arada doğum hikayelerimizi burada mı paylaşıyoruz??

kızlar selammm bende kesin topiğe dönüş yaptım 34 günlük olduk bugün birkaç gün öncede kayınvaldemler gitti annemlerde onlardan önce gitmişlerdi bebiş ve kociş başbaşa kaldık şimdi ikimizinde anneleri varkende zor oluyordu yanlız kalıncada zor oluyor bende bir acayip oldum lohusalıkta
40ımıza da bir hafta kadar kaldı kendimizi toparladık bebeişte bende
ama bebeğim bu 3.gün hala kakasını yapamadı ya dr a gidip geldik 2 gün dahabekleme süresi verdi bakalım bekliyoruz

sarıbeybi sende hoşgeldin

kızlar selammm bende kesin topiğe dönüş yaptım 34 günlük olduk bugün birkaç gün öncede kayınvaldemler gitti annemlerde onlardan önce gitmişlerdi bebiş ve kociş başbaşa kaldık şimdi ikimizinde anneleri varkende zor oluyordu yanlız kalıncada zor oluyor bende bir acayip oldum lohusalıkta
40ımıza da bir hafta kadar kaldı kendimizi toparladık bebeişte bende
ama bebeğim bu 3.gün hala kakasını yapamadı ya dr a gidip geldik 2 gün dahabekleme süresi verdi bakalım bekliyoruz

sarıbeybi sende hoşgeldin

hoşbulduk cnmm
burdamıyız nerdeyiz ?? :KK1:

X