- 22 Ocak 2012
- 82
- 0
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #38.181
kimler kaldı doğum yapmayan:))
ben varımmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimler kaldı doğum yapmayan:))
ben varım ben varımmmmm, bende doğuramadım daha
Günaydin
Dün gecede dogurmadim
Sonunda esimi parise ikna ettigim halde faydasi olmadi
Hastaneyi aradim yarin 12 de muayene edecekler.Ultrason ve altdan bakilcak. Sonra 12:45 de ebeye yönlendireceklermis. O niye bilmiyorum.Belki dogum ebem ile konuscam.Hic sormadim
Duruma göre kararlastirilacak suni sanci saati/gunu
senin ki kız mı? kızlar erken gelir derler. eşim; ee bu yoksa erkek mi demeye başladı dr. umuz yüzde yüz kız demese şüpheye düşücem bende. tabiki en önemlisi öncelikle sağlıklı olması. dr. kontrolumuz yarın, bakalım dr. amcamız ne diyecek. :26:
selam kızlar
ben ayın 20 sinde normal doğumla oğlumu kucağıma aldım çok şükür
çok yoğun günler geçirdiğimden ve de kendimi iyi hissedip,işe güce sarılıp,sonra da rahatsızlandığımdan gelemedim hiç
doğuranlar nerde onu bile bilmiyorum
doğurmayanlar da en kısa zamanda sağlıkla doğurur inşallah
Ay canim insallah oglusun gelir biran once. vallahi son gunler cok zor geciyor seni iyi anliyorum. bende carsamba doguma gircem insaallah.
Saol canim insallah
Seninde gozun aydin
Bakalim yarin verceklermi suniyi.Insallah verirler..Cok skldim cunku bu durumdan
merhabalar güzel anneler :)
bizde bugün yine doktorumuza gittik muayenehanesinde muayene olduk,
yarina hastahaneye randevu aldi bize, gidecegiz sabah 10:30da
sonra hastahanedeki doktorda artik hangi saat veya gün bos ise o günü bize verecek dogum icin.
Sezeryan olacagini zaten söylemisti
sadece karar veremedim daha genel anestezimi yoksa spinal anestezimi olsun diye,
tecrübesi ve fikri olan varmi aranizda ?? :26:
bakalim yarin tam net tarih aliciiim bebegime kavusma günüm icin
dayanamiyorum artik...onun o bilmedigim kokusunu özlüyorum cok
doguran oldumu hic ben yokken ??
geceleride giremiyorum artik uzak kaldim sanki iyice topikten
5kisiyiz ozaman
Ay ne inat cikti bizimkiler yahu
Suni veya sezeryan tarihi filan mi bekliyorsun sende canim?
canım bugün dr randevum var, duruma göre bir kaç gün daha bekleyip sonra suni için gidicem artık o da olmazsa sezeryan olacak malesef. inşallah oralara kadar kalmaz durumum. çok sıkıntıdayım, allah hayırlısını versin inşallah normal doğuralım.
kızlar bence uyuyun dinlenin bebekle olmak çok
güzel ama uykusuzluk mahvediyor bazen dayanamıyorum
oturup ağlıyorum.
doğum yaptığım günden beri bölük pörçük uyuyorumkeşke uyku depolanabilir bişey olsaydı da doğumdan önce depolasaydık di mi
gerçi ben biraz daha alıştım artık ilk zamanlarki kadar zor gelmiyor gece kalkması falan
doğum yaptığım günden beri bölük pörçük uyuyorumkeşke uyku depolanabilir bişey olsaydı da doğumdan önce depolasaydık di mi
gerçi ben biraz daha alıştım artık ilk zamanlarki kadar zor gelmiyor gece kalkması falan
benimde jelibonla aynıydı, dolayısıyla seninkiylede aynı
bende bekliyorum.. korktugumda; suni sancıyı cekip cekip sezeryana alınmak .. cünkü sezeryandan korkuyorum ben.. Rabbim yardımcımız olsun..
sana ne dedi doktrun, ne zamana kadar bekliceksiniz ? sonra suni sancımı wericek ?
Topiki ben kapayip,tekrar ben aciyorum bu ara
Gunaydin tembel bebislerin anneleri
Hala dogurmadim