2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

selam kızlar
ben ayın 20 sinde normal doğumla oğlumu kucağıma aldım çok şükür
çok yoğun günler geçirdiğimden ve de kendimi iyi hissedip,işe güce sarılıp,sonra da rahatsızlandığımdan gelemedim hiç
doğuranlar nerde onu bile bilmiyorum
doğurmayanlar da en kısa zamanda sağlıkla doğurur inşallah

Günaydin:KK53::KK53:

Dün gecede dogurmadim :KK1:
Sonunda esimi parise ikna ettigim halde faydasi olmadi :KK53:

Hastaneyi aradim yarin 12 de muayene edecekler.Ultrason ve altdan bakilcak. Sonra 12:45 de ebeye yönlendireceklermis. O niye bilmiyorum.Belki dogum ebem ile konuscam.Hic sormadim :KK53:
Duruma göre kararlastirilacak suni sanci saati/gunu

Ay canim insallah oglusun gelir biran once. vallahi son gunler cok zor geciyor seni iyi anliyorum. bende carsamba doguma gircem insaallah.

senin ki kız mı? kızlar erken gelir derler. eşim; ee bu yoksa erkek mi demeye başladı :KK9: dr. umuz yüzde yüz kız demese şüpheye düşücem bende.:KK1: tabiki en önemlisi öncelikle sağlıklı olması. dr. kontrolumuz yarın, bakalım dr. amcamız ne diyecek. :26:

benimki erkek canım. günümüzü 1 temmuzda doldurduk bekliyoz işte :KK31:
yarın doktor kontrolmüz war bakalım ne dicek doktorumuz.. gerci o diyceni dedi, cts ye kadar gelmezse suni sancııııııı :KK4:
ayyy bu oğlan deli edicek beniii :KK36:

selam kızlar
ben ayın 20 sinde normal doğumla oğlumu kucağıma aldım çok şükür
çok yoğun günler geçirdiğimden ve de kendimi iyi hissedip,işe güce sarılıp,sonra da rahatsızlandığımdan gelemedim hiç
doğuranlar nerde onu bile bilmiyorum
doğurmayanlar da en kısa zamanda sağlıkla doğurur inşallah

hayırlı olsun canım, sağlıcakla büyüsün beben.. :emir_bebek:
bizde bekliyoz cok az kişi kaldık.. sen kurtulmussun.. normal doğumda yapsak dinlenmek sart, yormussun kendini..
sen nasıl yaptın doğumunu sancın birden mi geldi ??

merhabalar güzel anneler :KK49: :)
bizde bugün yine doktorumuza gittik muayenehanesinde muayene olduk,
yarina hastahaneye randevu aldi bize, gidecegiz sabah 10:30da
sonra hastahanedeki doktorda artik hangi saat veya gün bos ise o günü bize verecek dogum icin.
Sezeryan olacagini zaten söylemisti
sadece karar veremedim daha genel anestezimi yoksa spinal anestezimi olsun diye,
tecrübesi ve fikri olan varmi aranizda ?? :26:

bakalim yarin tam net tarih aliciiim bebegime kavusma günüm icin :KK52:
dayanamiyorum artik...onun o bilmedigim kokusunu özlüyorum cok :KK14: :emir_bebek:
doguran oldumu hic ben yokken ??
geceleride giremiyorum artik :KK50: uzak kaldim sanki iyice topikten :KK43:

Son düzenleme:
merhabalar güzel anneler :KK49: :)
bizde bugün yine doktorumuza gittik muayenehanesinde muayene olduk,
yarina hastahaneye randevu aldi bize, gidecegiz sabah 10:30da
sonra hastahanedeki doktorda artik hangi saat veya gün bos ise o günü bize verecek dogum icin.
Sezeryan olacagini zaten söylemisti
sadece karar veremedim daha genel anestezimi yoksa spinal anestezimi olsun diye,
tecrübesi ve fikri olan varmi aranizda ?? :26:

bakalim yarin tam net tarih aliciiim bebegime kavusma günüm icin :KK52:
dayanamiyorum artik...onun o bilmedigim kokusunu özlüyorum cok :KK14: :emir_bebek:
doguran oldumu hic ben yokken ??
geceleride giremiyorum artik :KK50: uzak kaldim sanki iyice topikten :KK43:

Kimse daha dogurmadi canim :KK1:
Pek birsey kacirmadin. Zaten topic hiiiiic ilerlemiyor :KK52:
Ben yarin ogrencem suni gunumu. Once kontrol edecekler. Becom da oyle,durumuna gore. Yoksa cumartesi kesin verilcek suni.

5kisiyiz ozaman :KK1:
Ay ne inat cikti bizimkiler yahu

Suni veya sezeryan tarihi filan mi bekliyorsun sende canim?

canım bugün dr randevum var, duruma göre bir kaç gün daha bekleyip sonra suni için gidicem :KK43: artık o da olmazsa sezeryan olacak malesef. inşallah oralara kadar kalmaz durumum. çok sıkıntıdayım, allah hayırlısını versin inşallah normal doğuralım.

canım bugün dr randevum var, duruma göre bir kaç gün daha bekleyip sonra suni için gidicem :KK43: artık o da olmazsa sezeryan olacak malesef. inşallah oralara kadar kalmaz durumum. çok sıkıntıdayım, allah hayırlısını versin inşallah normal doğuralım.

Hadi hayirlisi canim
Insallah guzel haberlerle dönersin
Bugun kontrole gidecek 3 kisiyiz.

merhaba kızlarrr, allah hepinize yardım etsin sanırım bugun randevunuz varmış,, umarım en kısa zamanda kavusursunuz saglıkla yavrularınıza, ben eylül annesı olacagım nasıpse,arada gırıp sizin topiğide okuyorum, allah hepimizin yardmcısı olsun, (becom,zynpzynp,balarısı ve bılmedıklerım varsa :)

kızlar bence uyuyun dinlenin bebekle olmak çok
güzel ama uykusuzluk mahvediyor bazen dayanamıyorum
oturup ağlıyorum.

kızlar bence uyuyun dinlenin bebekle olmak çok
güzel ama uykusuzluk mahvediyor bazen dayanamıyorum
oturup ağlıyorum.

keşke uyku depolanabilir bişey olsaydı da doğumdan önce depolasaydık di mi :KK1:
gerçi ben biraz daha alıştım artık ilk zamanlarki kadar zor gelmiyor gece kalkması falan

keşke uyku depolanabilir bişey olsaydı da doğumdan önce depolasaydık di mi :KK1:
gerçi ben biraz daha alıştım artık ilk zamanlarki kadar zor gelmiyor gece kalkması falan
doğum yaptığım günden beri bölük pörçük uyuyorum
normal doğum yaptığım için 24 saat sancıyla beraber uykusuz kaldım
ilk gece sıpam uyumadı sonra ki günlerde uyusa bile uykusunda
mıkırdanıp duruyor öyle olunca bende uyuyamıyorum
bide kokuma alıştı yanımızda uyumak istiyor beşiğe yatırında ağlıyor
sabaha kadar sırtım bacaklarım ağrıyor:KK1:

doğum yaptığım günden beri bölük pörçük uyuyorum
normal doğum yaptığım için 24 saat sancıyla beraber uykusuz kaldım
ilk gece sıpam uyumadı sonra ki günlerde uyusa bile uykusunda
mıkırdanıp duruyor öyle olunca bende uyuyamıyorum
bide kokuma alıştı yanımızda uyumak istiyor beşiğe yatırında ağlıyor
sabaha kadar sırtım bacaklarım ağrıyor:KK1:

benimde jelibonla aynıydı, dolayısıyla seninkiylede aynı :KK9:
bende bekliyorum.. korktugumda; suni sancıyı cekip cekip sezeryana alınmak .. cünkü sezeryandan korkuyorum ben.. Rabbim yardımcımız olsun..
sana ne dedi doktrun, ne zamana kadar bekliceksiniz ? sonra suni sancımı wericek ?

slm ben 15haziranda doğum yaptım hafif sancılarım gelince doktora gittim 3 cm acılmam vardı suni sancı verdiler ,haytaımın en kötü zamanlarını yaşadım yaklaşıkm 3 saat suni sancı cektim 1 cm daha açılmam daha oldu o sırada suyumda gelmeye başladı ,bebek kanala girmedi bi türlü doktorum istersen 5-6 daha suni verelim normal doğur dedi , ama benim dayanacak gücüm kalmamıştı ağrılardan sezeryana aldılar ve iyikide sezeryan yapmışım ertesi gün ayağa kalktım ağrı kesici bile kullanmadım karnımı şişliği 1 haftada indi gördümki sezeryan o kadar korkulcak bişey değil yine doğursam normal filan yapucam diye diretmem yine sezeryan yaparım

X