- 20 Haziran 2011
- 1.940
- 321
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #38.161
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eheeemmm
Beeeen
daha ses yok mu bebişten ya
amma nazlı çıktı
olipss doğurmuş bak senin ki hala bekliyor
Pinar (olipps) bugun beni yoklamaya gelmediiin
geldim geldim gelmem mi hiç,sabahta girdim baktım öğlen de:)hala doğurmadığını görünce bi şey diyemedim,hevesim kursağımda kaldı.
Sanci girdi gece ama dahada birsey olmadi
Umarim iyisindir Bebis olsada gelip yokluyorsun ne guzel
Yarin hastane ile konusunca aktaririm hemen dediklerini
Ben teyzemin yazligina gideyim.Dogmicak bu cocuk,daraldim evde:26:
Günaydın arkadaşlar,
Haziran annesi olacağımı sanıyordum, en azından beklenen tarih 29 hazirandı. Ama olmadı haziranda anne olmak kısmet değilmiş. temmuz annelerine transfer oluyorum benim kız çok nazlı çıktı. doktorumuz salı gününe kadar bekleyelim, eğer sağlığımız iyi olursa 2 gün daha müsade edebileceğini söyledi. eğer yine doğurmazssam suniyle doğuma başlarız dedi. hakkımda hayırlısı. sanırım doğurmayan bir ben birde zypzyp kaldık. artık temmuz annelerinde görüşürüz canım, sanada banada hayırlı doğumlar dilerim. sanırım temmuzunda ilk anneleri sen ve ben olacağız. inşallah. görüşmek üzereeeeee
Ben burda kalsam olmaz mii
dur yaa nereye weda ediyosunn.. her ne kadar haziran annesi olamasakta bi gecmişimiz war bu topikte gidemezsinnnn
elbet bizde doğurucaz we doğuran haziran annelerine gecicez :))
gittin mi kontrole ne dedi doktorun ? suni mi wericekler )
Herkese merhaba.ben de haziran annesi olucaktım ama oğlum gelmedi son günde de.bugün 40+1 olduk tık yok.sizlere birşey danışmak istiyorum.benim 1 günden beri suyum geliyor.yani ben öyle sandım ama dr a gittik alttan muayene etti ben öyle birşey tespit etmedim dedi.ultrasonda baktı.gene aynı şey.gayet normal suyu dedi.bu arada devlet hastanesi.ama benim yaklaşık 1,5 gündür suyum gelmeye devam ediyor.ama nasıl anlatayım böyle azar azar.fakat çocuk bezi koyuyorum altıma yoksa kıyafetlerime kadar geçiyor.şimdiye kadar 2 bardak kadar gelmiştir.kendi dr umda özelde ve şuan izinde.hastaneyi arayıp ebeyle görüştüm sancın kanaman yoksa bişey olmaz dedi.ama ben çok korkuyorum bebeğime birşey olur diye.başına böyle birşey gelen var mı acaba ??
Yok kiz 4 olmasi lazim
Ben
becom
burcukerim
bide betul mu vardi?
Ay birisi daha olcakti son kisiden emin degilim:26:
Becom ve betul gece kuslari
kimler kaldı doğum yapmayan:))
Herkese merhaba.ben de haziran annesi olucaktım ama oğlum gelmedi son günde de.bugün 40+1 olduk tık yok.sizlere birşey danışmak istiyorum.benim 1 günden beri suyum geliyor.yani ben öyle sandım ama dr a gittik alttan muayene etti ben öyle birşey tespit etmedim dedi.ultrasonda baktı.gene aynı şey.gayet normal suyu dedi.bu arada devlet hastanesi.ama benim yaklaşık 1,5 gündür suyum gelmeye devam ediyor.ama nasıl anlatayım böyle azar azar.fakat çocuk bezi koyuyorum altıma yoksa kıyafetlerime kadar geçiyor.şimdiye kadar 2 bardak kadar gelmiştir.kendi dr umda özelde ve şuan izinde.hastaneyi arayıp ebeyle görüştüm sancın kanaman yoksa bişey olmaz dedi.ama ben çok korkuyorum bebeğime birşey olur diye.başına böyle birşey gelen var mı acaba ??
Artık doğurun ya ben burda strese girdim ya benimki de çıkmazsa diye max bekleme sürem 38. Hafta daha fazlasını istemiyorum zaten sezaryan olacağım sağlık koşullarımdan ötürü büyük ihtimal sezaryan olanlar kaçıncı haftada doğurdu acaba?zeynep doğur artık kaç haftadır bugün doğurmadım yazısı değişsin artık
kimler kaldı doğum yapmayan:))
Ben de hala doğurmadım jelibons. seninle bdt ler aynıydı. beklemedeyim hala meleğimi. Rabbim bekleyen herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. Doğuranlarada kolaylık versin. umarım sezeryan olmam :26:
Günaydin
Dün gecede dogurmadim
Sonunda esimi parise ikna ettigim halde faydasi olmadi
Hastaneyi aradim yarin 12 de muayene edecekler.Ultrason ve altdan bakilcak. Sonra 12:45 de ebeye yönlendireceklermis. O niye bilmiyorum.Belki dogum ebem ile konuscam.Hic sormadim
Duruma göre kararlastirilacak suni sanci saati/gunu
ahhhhh elde olsaydııııı öyle doğurmak sen sezeryan olucaksın madem neden 40 a kadar beklemiyosunki canım, bi sorun mu war ?
benimde jelibonla aynıydı, dolayısıyla seninkiylede aynı
bende bekliyorum.. korktugumda; suni sancıyı cekip cekip sezeryana alınmak .. cünkü sezeryandan korkuyorum ben.. Rabbim yardımcımız olsun..
sana ne dedi doktrun, ne zamana kadar bekliceksiniz ? sonra suni sancımı wericek ?
Günaydin
Dün gecede dogurmadim
Sonunda esimi parise ikna ettigim halde faydasi olmadi
Hastaneyi aradim yarin 12 de muayene edecekler.Ultrason ve altdan bakilcak. Sonra 12:45 de ebeye yönlendireceklermis. O niye bilmiyorum.Belki dogum ebem ile konuscam.Hic sormadim
Duruma göre kararlastirilacak suni sanci saati/gunu
canım Allah yardımcın olsun Rabbim sağlıkla bebişine kavuşmanı nasip etsin artık
günaydınsenin ki ısırılmayı tam hak etti
hadi canım inş. yarın hayırlı haberlerle gelirsin.bol bol dua et
Yok kiz 4 olmasi lazim
Ben
becom
burcukerim
bide betul mu vardi?
Ay birisi daha olcakti son kisiden emin degilim:26: