- 20 Haziran 2011
- 1.940
- 321
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #38.121
Selam,hala dogurmadim
Bu gece bende mide yanmasindan uyuyamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam,hala dogurmadim
ayy zeynepcim doğurmuş olma ümidi ile girmiştim.
neyse vardır allahın bir bilgidiği,hayırlısı ile al oğlunu kucağına ben bile rahatlayacağım.
Ben dogurana kadar ikimize rahat yok :)) ben artik kesin suni sanciya kalcam diye bakiyorum.
Dun okdr yorulmussum ki gece lavaboya gitmem gerekiodu ama kalkamiyordum.
Baktim birsey akio,dedim su degil bu :))) kalk wc e. Su olmasini cok isterdim ama
Annelik nasil geciyor? Cok merak ediyorum :) uslumu oglun,dogumun gibi gunluk hayatda da basit geciyormu?
sana pazartesi suni sancı için gün vermeyecekler miydi?inş. suniye gerek kalmadan sen de benim gibi kolaylıkla doğum yaparsın.
oğlumuslu elbette biraz uğraştırıyor ama güzel bir duygu,geceleri kalkmak zor geliyor.sütüm gittikçe artıyor ilk günlerde az diye yaygarayı koparıyordu ama şimdi anlaşıyoruz:))darısı en kısa zamanda başına:26:
Evet canim yarinde dogmazsa pazartesi suni icin gun alcam :) Hemen verirlermi bilmiyorum.Ertesi gune cati muanesi var yazmislar belgeye. Bebis buyuk diye erken alirlar insallah diyorum.
Ne guzel masallah. Zaten dogduklarinda baya bir uykusuz kalcez herhalde :)) Ben tadini cikarayim daha bir kac gun
Amin canim,saol
Skldim bu halimden :)
Carsiya ciktik bugun.Karnim okdr buyuk ki.Butun cocuklar bakiyor :))Bugun birtanesi cok komikdi.Yanimdan gecti cocuk ama gozu karnimda..Uzaklasana kadar bakti bakti durdu
maşallahı var seninkinin,niyeti yok çıkmaya:))ben günleri karıştırmışım bu aradasalı zannediyorum bugün,ne haldeyim anla
Kizlar, doktordan geliyorum simdi, çatı muayenesi yaptı, çatım cok darmış
Bu çatı yırtılmadan dogum olmaz, yirtilmazsada kesmeliyiz dedi
Doğumun cok zor olur dedi, birkaç komplikasyon daha saydı
Ve sezeryanla yapabiliriz istiyorsan falan dedi.
Eşimle düşündük karar verdik doktorlarda konuştuk, büyük ihtimal salı Yada Çarşamba sezeryana alacaklarmis beni.
Simdi kendimi coookk garip hissediyorumm... :18:
Kizlar, doktordan geliyorum simdi, çatı muayenesi yaptı, çatım cok darmış
Bu çatı yırtılmadan dogum olmaz, yirtilmazsada kesmeliyiz dedi
Doğumun cok zor olur dedi, birkaç komplikasyon daha saydı
Ve sezeryanla yapabiliriz istiyorsan falan dedi.
Eşimle düşündük karar verdik doktorlarda konuştuk, büyük ihtimal salı Yada Çarşamba sezeryana alacaklarmis beni.
Simdi kendimi coookk garip hissediyorumm... :18:
Gozun aydin canim,gunun belli olmus
Ben hala sezeryan olacagima obur seylere raziyim
Zaten normal dogumda illa yirtilcak,yirtilmazsa kesmek zorundalar..Kacinilmaz birsey o.
hayırlısı olsun canım,belki muayenesi kötü ama başka dr a gidip danışabilirsin..
bebişin ve senin için hayırlısı olsun inş.
bebişine kavuşacağını düşün
benim bebeğim çok yukardaydı sezeryan dediler normal deniyelim olmazsa sezeryan olsun dedik ama doğru 2 saatde iyikide normal olmuş doğumdan sonra bütün ağrılarım geçti karnım indi tek sorunum dikişimde açılma var biraz oda çok dolandım hastanede bebeğim sarılık olmuştu onun dışında herşey çok güzel sezeryan olsaydım bu kadar çabuk toparlanamazdım benim canım çok tatlıdır ben bile normal doğurduysam herkes doğururTesekkür ederim canim, hayirlisi insallah
evet annemde öyle dedi, illaki yirtiliyor dedi yirtilmayani pek nadir dedi,
ama bendeki asil sorun ve beni sezeryana tamamen ikna eden su: doktor dediki bebek catin dar diye kanala sıkışırsa, acil sezeryana almak zorunda kalabiliriz kanalda oldugu icinde
doktor yukardan cocugu almaya calisacak, ebede assagidan elini sokup kafasini iteklemeye calisacak bebegin dedi :18: :18: :18:
bende cok korktummmmm.....oyacaklar beni iyice diye.... canlaninca gözümün önünde hic tereddüt etmedim bende
Tesekkür ederim canim, hastahanede birde bir doktora danismak istiyorum... ama daha önceki doktorda buna benzer birseyler söyledigi icinde pek ümidim yok aslinda...
bugüne kadar normal dogum diye diretip kendimi yirtmistim aslinda okadar bekledim, dogumdan sonra hic dogum yapmamisim gibi olmak istiyordum ama sezeryanla mümkün degil
kacinilmaz bu maalesef...büyük konusmusum sezeryan istemiyorum asla diye demek ki
Hepimiz icin hayirlisi olur insallah