- 20 Haziran 2011
- 1.940
- 321
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #38.141
Ben burda kalsam olmaz mii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydin ( hayirli sabahlar)
1,5 saatdir uyanigim. Sanirsam sicakdan uyuyamadim. Gobegimde kasiniyor deli oldum
Sanirsam topice veda etme zamani geldi
Dun de dogurmadim. Bugun 1 temmuz.
Gece biraz sancim vardi,aha geldi derken fos cikti :))
dur yaa nereye weda ediyosunn.. her ne kadar haziran annesi olamasakta bi gecmişimiz war bu topikte gidemezsinnnn
elbet bizde doğurucaz we doğuran haziran annelerine gecicez :))
gittin mi kontrole ne dedi doktorun ? suni mi wericekler )
Hanimlar mrb uzun zamandir annemlerde kaliyorum babam rahatsiz oldugundan dolayi henuz eve gecemedim bu arada kizim 1,5 aylik oldu sanirim herkes dogum yapmis hayirli olsun en kisa zamanda evime gectigimde bol bol gorusuruz herkese selamlar...u
doğurmayan kaç kişi kaldınız kızlar ya
takip edemedim
amma nazlı çıktı sizin bebişler
2 kişi
Yok kiz 4 olmasi lazim
Ben
becom
burcukerim
bide betul mu vardi?
Ay birisi daha olcakti son kisiden emin degilim:26:
Yok kiz 4 olmasi lazim
Ben
becom
burcukerim
bide betul mu vardi?
Ay birisi daha olcakti son kisiden emin degilim:26:
Becom ve betul gece kuslari
kızlar selamlarrr
nasılsınız kimler kaldı bakalımm doğum bekleyen önceden kimler doğum yaptı diyorduk şimdi kimler kaldı diyorum
allahım hepinize en kısa zamanda doğum yapmayı nasip etsin inş. sağlıcakla alın artık bebişleri kucağnıza
alan arkadaşlarada allahım sabır versin :) şahsen benim sabra çok ihtiyacım oluyor çok gazlı bir pprensesim var bizi mahvediyor
yorulmak bir yana onun öyle miniş bacaklarını karnına çekip sancıdan kıvranması beni mahvediyor
allahım hepimizin miniklerine sağlık sıhat wersin inşallah
Selam
Suan buranin en aktif uyesi benim
Benimle birlikte 4 kisi kalmisiz.Benim bildigim okdr
Amin insallah
Sizede kolay gelsin:)
Gaz sancisi icin doguran anneler topicinde bir kac tuyo var.Baktinmi oraya bilmiyorum:26: