2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Günaydin ( hayirli sabahlar)
1,5 saatdir uyanigim. Sanirsam sicakdan uyuyamadim. Gobegimde kasiniyor deli oldum
Sanirsam topice veda etme zamani geldi :KK1:
Dun de dogurmadim. Bugun 1 temmuz.
Gece biraz sancim vardi,aha geldi derken fos cikti :))

dur yaa nereye weda ediyosunn.. her ne kadar haziran annesi olamasakta bi gecmişimiz war bu topikte gidemezsinnnn :KK9:
elbet bizde doğurucaz we doğuran haziran annelerine gecicez :))
gittin mi kontrole ne dedi doktorun ? suni mi wericekler )

dur yaa nereye weda ediyosunn.. her ne kadar haziran annesi olamasakta bi gecmişimiz war bu topikte gidemezsinnnn :KK9:
elbet bizde doğurucaz we doğuran haziran annelerine gecicez :))
gittin mi kontrole ne dedi doktorun ? suni mi wericekler )

Ben temmuz annelerine transfer olmicam zaten.Kalcam burda:KK1:
Psikolojim hazir degil temmuz anneligine hazirlamam icin :KK1:

Yok canim yarin tel edip gün alcam.Bugunde bitsinde arayim diye bekliyorum :)
Sende de yokmu birsey?
Ay ne cins ciktim
Nisani gelen 1-2 gune dogurur,sanci gelir.Bende 1 hafta olcak hala birsey yok:KK53::KK53:

Herkese merhaba.ben de haziran annesi olucaktım ama oğlum gelmedi son günde de.bugün 40+1 olduk tık yok.sizlere birşey danışmak istiyorum.benim 1 günden beri suyum geliyor.yani ben öyle sandım ama dr a gittik alttan muayene etti ben öyle birşey tespit etmedim dedi.ultrasonda baktı.gene aynı şey.gayet normal suyu dedi.bu arada devlet hastanesi.ama benim yaklaşık 1,5 gündür suyum gelmeye devam ediyor.ama nasıl anlatayım böyle azar azar.fakat çocuk bezi koyuyorum altıma yoksa kıyafetlerime kadar geçiyor.şimdiye kadar 2 bardak kadar gelmiştir.kendi dr umda özelde ve şuan izinde.hastaneyi arayıp ebeyle görüştüm sancın kanaman yoksa bişey olmaz dedi.ama ben çok korkuyorum bebeğime birşey olur diye.başına böyle birşey gelen var mı acaba ??

Hanimlar mrb uzun zamandir annemlerde kaliyorum babam rahatsiz oldugundan dolayi henuz eve gecemedim bu arada kizim 1,5 aylik oldu sanirim herkes dogum yapmis hayirli olsun en kisa zamanda evime gectigimde bol bol gorusuruz herkese selamlar...u

selam sarıbeybi nasılsın kızın iyimi biran önce gelde konuşalım artık:KK16::KK16::KK16:

Yok kiz 4 olmasi lazim :KK53:
Ben
becom
burcukerim
bide betul mu vardi?

Ay birisi daha olcakti son kisiden emin degilim:26:

Artık doğurun ya ben burda strese girdim ya benimki de çıkmazsa diye max bekleme sürem 38. Hafta daha fazlasını istemiyorum zaten sezaryan olacağım sağlık koşullarımdan ötürü büyük ihtimal sezaryan olanlar kaçıncı haftada doğurdu acaba?zeynep doğur artık kaç haftadır bugün doğurmadım yazısı değişsin artık

kızlar selamlarrr
nasılsınız kimler kaldı bakalımm doğum bekleyen önceden kimler doğum yaptı diyorduk şimdi kimler kaldı diyorum
allahım hepinize en kısa zamanda doğum yapmayı nasip etsin inş. sağlıcakla alın artık bebişleri kucağnıza
alan arkadaşlarada allahım sabır versin :) şahsen benim sabra çok ihtiyacım oluyor çok gazlı bir pprensesim var bizi mahvediyor
yorulmak bir yana onun öyle miniş bacaklarını karnına çekip sancıdan kıvranması beni mahvediyor
allahım hepimizin miniklerine sağlık sıhat wersin inşallah

kızlar selamlarrr
nasılsınız kimler kaldı bakalımm doğum bekleyen önceden kimler doğum yaptı diyorduk şimdi kimler kaldı diyorum
allahım hepinize en kısa zamanda doğum yapmayı nasip etsin inş. sağlıcakla alın artık bebişleri kucağnıza
alan arkadaşlarada allahım sabır versin :) şahsen benim sabra çok ihtiyacım oluyor çok gazlı bir pprensesim var bizi mahvediyor
yorulmak bir yana onun öyle miniş bacaklarını karnına çekip sancıdan kıvranması beni mahvediyor
allahım hepimizin miniklerine sağlık sıhat wersin inşallah

Selam:KK3:
Suan buranin en aktif uyesi benim :KK1:
Benimle birlikte 4 kisi kalmisiz.Benim bildigim okdr

Amin insallah
Sizede kolay gelsin:)

Gaz sancisi icin doguran anneler topicinde bir kac tuyo var.Baktinmi oraya bilmiyorum:26:

Selam:KK3:
Suan buranin en aktif uyesi benim :KK1:
Benimle birlikte 4 kisi kalmisiz.Benim bildigim okdr

Amin insallah
Sizede kolay gelsin:)

Gaz sancisi icin doguran anneler topicinde bir kac tuyo var.Baktinmi oraya bilmiyorum:26:

çok sık giremez oldum bebiş durmuyor kimseyede güvenemiyorum kayınvaldeme bile o yüzden 7 24 başındayım dolaısıyla pek takip edemedim
ama damladan bahsedilirken duymuştum dr.muz bize yazdı o bahsedilen damlaları ama ayrıca birşey dendiyse onu kaçırmış olabilirim :)

inş. canım sizlerde en yakın zamanda doğum yaparsınız :KK16:

X