- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #36.761
beni merak eden yokmuuu
4 5 gündür giremedim acaba nedennnnnnn
bebişim olduuuuuuuuu
hemde tam beklenen doğum tarihimden bir gün önce başlayan sanv-cılarlaaa bdt de doğurdum
en son ayın 10 11 miydi bilmiyorum haifi hafif sancımın oldğundan behsetmiştim meğer o sancılar doğum sancısıymışş öğleden sonra yarım saate bir düştü ama baen yarım saate bir bazende 40 dk ya bir oluyordu bazende 20 dk bir bende o yüzden pek umursamamıştım ama en sonunda sancılanırken yürüyemez ounca dank etti hastanede bir saat kadar uzaktaydı hastaneye gittik 3 saat de orda sancı çektim zor bir normal doğum yaşadım malesef ama şimdi hiç acısı kalmadı gayet mutlu ve mesutum birtane pamuk prensesim oldu dünyalar tatlısıı
arkadaşlar detaylı doğum hikyemi annemler falan gittğinde bol vaktimde yoğunlaşıp yazmak istiyorum doğuum hikayeleri topiğine döşemem lazım benimde artık bir doğum hikayem var diyee
:)))
ben yokken doğum yapan herkese hayırlıolsun yapacakara allahım sağlık sıhat wersin kontrole gidenlerede güzel haberlerle gelirsiniz inş.
meleğim şimdi uyuyor anneneer babanneler her biri bir tarafta uyuya kaldı bende şimdi tekrar onun yanına gidicem bakmaya doyamıyorum kızlar yaa
bu arada karnım biraz buruşuk gib ama dümdüz oldu çok garip geliyorrr bir de çok dikişlerim var alttta onlarda canımı çok acıtıyor sütümde gelmedi kızım boş boş vakumlamaktan başlarını yara etti
canım öncelikle bebişin sağlıklı ve ömürlü olsun,ne kadar güzel bebişin kucağında inş. allahın izniyle sorunlarınız da düzelir.bu arada normal doğum yaptığını yazmışsın,çatır çatır mı doğurdun epidural falan mı oldun??ben çatır çatır istiyorm da çok imkansız diye merak etmeye başladım.
13 hazıran - normal doğum - 3380 gr çınar ım dunyaya geldi. su anda evdeyiz.
a a ömürlü ve sağlıklı olsun Çınar bebek:)ne güzel bdt miz aynıydı sen kavuştun oğluna inş. ben de en kısa zamanda kavuşurum.
Resmen sinirlerim laçka oldu..
neden bi anda böyle oldum anlamıyorum
resmen kendi kabuğuma sığamıyorum, imdattttttt diye bağırıcam..
cok sıcak nefes alamıyorum sanki..
icim cok daraldı.. Allahım sen yardım et..
bide aksi gibi park halinde olan arabamıza carpıp gitmişler. resmen arka kapı yamulmus..
bide onun masrafı cıktı.. neyse cana gelen mala gelsin..
esimde ben üzülmiyim diye takmıyo gibi görünüyo, ama canı cok sıkıldı belli..
Miniğim bi gelse dertlerime dewa olsa, içimi ferahlatsa kokusuyla..
Uykusuz gecelerime arkadas olsa, sebep olsa..
Rabbim sen bütün hamilelere sabır wer, kolaylık wer..
Herkesler doğurmaya baslayınca da bi garip hissediyorum..
Sanki ben hic doğuramıycam.. zamanını da gecicek sanki gibi..
Hersey daha da zorlasıcak gibi.. iyice umutsuzluğa kapılmaya basladım..
Hayırlısı olsun tabiiki ama sezeryan olmak istemiyorum Allahım yardım et
Yarın doktor kontrolümüz war sabahtan.. belki rahatlarım, iyi gelir..
en iyisi ben soğuk bi dusa gireyim..
uffffffff ne melenkoliye bağlamısım kızlar.. kusura bakmayın..
sizin de icinizi daralttım :26:
yazdıklarının her bir cümlesinde kendimi buldum.o kadar bunaldım ki anlatamam hem sıcak hem de eşimin ailesi 15 günü geçti bizde daha da bizdeler,babsı ameliyat olduğundan..bu son günlerin stresi sıcakla falan birleşince hiiç çekilmiyor..zaten gittikçe korkum artıyor:18:Allah yardımcımız olsun.