2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

su ebru gündes doğumundan sonra ne kadar zayıfladı ya
kadın bekarken tombikti, bi doğurdu tas oldu..
bizde öyle oluruz insallah bebişlerle uğraşa uğraşa

hiç üzülme canım
zaten bebeğinin vakti zamanı gelmiş
sağlıkla alırsın inşallah yarın kucağına bebeğini
Allah yardımcınız olsun

iyi akşamlar benim güzel haziran anneleriim
ben kendimi çok garip hissediyorum ya midem bulanıyo çok fazla terliyorum bunalıyorumm:26:
eşimde bir garip halsiz midesi kötü sanırım ona üzüldüğümden böyle oldum

yüreğim ağzımda okudum yazdıklarını,ama senin de dediğin gibi her şeyde vardır bir hayır..allah bebeğine de sana sağlık versin..Yarın koyun koyuna uyuyacaksınız inş.

canım ALLAH ım sağlık sıhat şifa versin inşallah hakkınızda en hayırlısı olsun

hiç üzülme canım
zaten bebeğinin vakti zamanı gelmiş
sağlıkla alırsın inşallah yarın kucağına bebeğini
Allah yardımcınız olsun

canlarım Allah hepinizden razı olsun...siz böyle güzel şeyler yazdıkça ben kendimi daha iyi hissediyorum..
iyiki varsınız...çok teşekkür ederim her şey için hepinize...burada duygularıma ortak olduğunuz için...
oğlumla içiçe geçirdiğimiz son gecemiz evet ama bundan sonra yan yana geceler başlıyor...Rabbim bu yolda bize yardım etsin inşallah..

ferdacım-detokscum çok sağ olun kızlar...
Allah'ım diğer arkadaşlarımıza normal doğumu bize de en sağlıklısından sezaryanı nasip etsin...diyecek başka bir şey bulamıyorum...

Canım dualarımız seninle sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına. moralini yüksek tutmaya çalış. bizi habersiz bırakma. tekrar hayırlı doğumlar dilerim.

aranızdayeniyim ama sizi hergün takip ediyorum... allah hepimizin yardımcısı olsun sağ salim kucaklarımıza alalım evlatlarımızı. günler yaklaşıyor hayırlı doğumlar hepinize tekrar:18:

balarısı...teşekkür ederim arkadaşım...
sağ olasın...hayırlısıyla bir çıkayım haber veririm kısmetse...

kızlar hepinize iyi geceler diliyorum...dualarınızı eksik etmeyin...ben uyumaya çalışayım...
Allah'a emanet olun...

iyi geceler uykusuz anneler
maşallah doğum yapanlara ve bebişlerine,cardelens,bnmg ve öznur,yarında adaer inşallah
ya cardelensi hatırlıyorum,benden sonra öğrenmişti hamile olduğunu ve doğurdu
bnmg de gitmişti ben ona yazana kadar,yeşilimsi akıntı deyince çok korkmuştum açıkcası,çünkü bebek kakıayı yaptığı zaman o renge dönermiş akıntı diye okumuştum bi yerde,ama çok şükür sağlıkla almış bebeğini kucağına
inşallah bizde zamanında sağlıkla doğururuz
bugün dr daydık bizde,bana göre ölçümde bi yanlışlık oldu,sanırım makineden,çünkü perşembe günü yapılan kontrolde 38+ larda görünen bebeğime 37+ larda söyledi dr,kiloyuda taaa 12 gün öncekinden 100 gram fazla,yani 3300 olarak söyledi
bugün kiloya takılan takılana sanırım,ben çok ta takılmadım diyorum,belkide makine yanlış ölçtü diye düşünmek rahatlattı beni
neyse dr yarına sezeryana alalım seni dedi,kabul etmedim,normal doğumun benim için ya da bebeğim için ekstra bi riski var mı diye sordum,şu an için görünen bişey yokmuş,ama ya olursayı değerlendiriyomuş

ben operasyondan korkuyorum dedim,normalin nasıl bişey olduğunu biliyon mu dedi bana
neyse haftaya tekrar gidicem,bakalım o zamana kadar durumlarda ne gibi değişiklik oluyo

iyi geceler...
ben okuyana kadar herkes yatmis galiba??? doguma gideceklerin Allah yardimcisi olsun. Doguranlarin bebisleri hayirli olsun. herkese tek tek yazamadim gecenin bu saati ancak vakit buldum. bakalim bana ne zaman sira gelecek??? :44:

Canımm doktorun işin kolayına kaçmak istemiş galiba,elbette doğum yapmadığımız için nasıl bişey olduğunu bilmiyoruz ama 1. yi normal yapan bidahaki doğumları da normal olsun istediğine göre yapılabilecek bişey değil mi?. Doktorlar bize cesaret vereceğine soğutuyorlar ya normal doğumdan sinir oluyorum!. Bebek ve bizim açımızdan riskli bi durum yoksa Normal doğum gibisi yok(muş)

zaten riskli durumda da acil ameliyata alıyolar
rabbim en normalinden doğurmayı hakkımızda hayırlı kılar inşallah

benim usg ölçümleride 1hafta geri gösteriyornasıl iştir anlamadım ve üstelik kilo almadı 10gün boyunca ve takrar kontrle gittiğimde 330 grm almıştı ne alakaysa... bende bu işten bişey anlamadım. bikaçgün sonra kontrolümüz var bakalım bu defa ne diicek:26:

canım sende sezeryanı kabul etmemekte iyi etmişsin. inşallah vakti saatinde bi avazda geir tatlişin

senle bdt lerimiz aynıymış,inşallah en sağlıklı şekilde tamamlanır doğumlarımız

Herkese hayirli geceler,cogu kisi yatmis ama ben gene de yazayim.
Masallah birsuru dogum olmus isimler aklimda kalmadi,dogum yapan arkadaslarin bebislerini Rabbim anali babali buyutsun ins. hayirli evlatlar eylesin.
Haftaya da dogum haberleriyle baslamisiz ne guzel,ADAER,NOREM,UTOPYA06 daha aklima gelmiyen baska arkadaslar var heralde,Rabbim hepinizi saglikla kavustursun bebislerinize,su mubarek gunlerde dogum yapmakta ayricalik bence bunu unutmayalim birbirimize bol bol dua edelim arkadaslar.
Hep guzel haberler almak dilegiyle Allah'a emanet olsun herkes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…