-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #35.981
günaydın mileeeetttt
bugün dr da kontrolümüz var ve heyecandan uyuyamadık
ilk çatı muayenemi olacağım, dua edin kolay/çabuk geçsin.. babamız bizimle gelmek istedi nıck dedim.. ona söyleyemedim ama biliyorum o yanımda olursa daha hassas olurum.. dün korkunç böbrek ağrısıyla dolu birkaç saat geçirdim yineah canım oğlum benim,hiç sancısını duyamadan doğuma gidicem bu gidişle.. yaramaz böbrekler çünkü daha çok ağrı yapıyo 5 gündür hurma yiyorum. her yedikten 2 saat kdr sonra inanılmaz kasılmalarım oluyo.. bugün dr a gitmeden atmayı düşünüyorum ağzıma.. 10 gündür tatildeydi hanım, kapıdaki kuyruk anca 2 saate biter zaten
bugün benden başka birsürü kişinin de kontrolü olduğunu biliyorum. Rabbim kolaylıklar versin, ben gelene kdr doğuranlar doğursun bakem..
bi de kızlar 4 aylık oğlu olan bi arkadaşla konuştum da chicco liteway i düşünmeye başladım. gerçi neredeyse aynı kg simplicity plus çeşitiyle ama kışın tam kapanıp kapanmadığını bilmiyorum. bilen ya da kullanan varsa ona göre hemen gidip alıcaz nette çok ayrıntılı bulamadım.. kib.. byy.. umarım güzel hbrlerle gelirim, ya da bırakmaz yatırırlar beni
canlar eve geldim ben 1 cm açıklık var kasılmalarım var ama daha doğum olmaz dediler evim hastaneye yakın olduğu için eve geldim sancılarım sıklaşınca gidicem..
adaer hadi bakalım hayırlısıyla doğururuz inş..
kızlar iyi akşamlar...
nasılız bakalım
bugün öğlen okuyanlar bilir pikniğe gittim...
tam patlıcan salatası hazırlandı mis gibi etler pişti mangalda hadi oturup yiyeceğiz derken...dur dedim wc ye gidem rahat rahat yiyeyim sonra...
gidiş o gidiş...sonrasında bende ne iştah ne bir şey...
nişanım geldi kızlar
yakalaya yakalaya beni piknikte yakaladı...
iyiki bir gece önceki kıbrıs seferinde yakalamadı çok şükür
annemler de gelmişlerdi yanımıza...annem rahatlattı sağ olsun,hemen dr.mu aradım...sorun olmadığını sancımı falan sordu,yok hiçbir şey yok dedim...
bebeğin hareketlerini dinle,sancı olmaya başlayıp belli ve sık aralıklarla oluşursa hemen hastaneye geç dedi...
neyse oturdum sofraya ama ne yiyebilirsin aklım paşamın hareketlerinde...
kafaya taktım sanırım yok hiç hareket etmiyor bu sıpa...hemennnnnn hastaneye,suyumuz iyi,kalp atışları burada...100 gr. daha almış...her şey yolunda,nst ye bağlanalım bir de hımmmm sancıda yok...o halde eve git ve dinlen...
eve geldik...bizimkiler bana pasta almışlar...onu kestim,yedik vs...sonra annemler gittiler...annem duş falan alacak,evde bir kaç yapması gereken şeyi halledecek birazdan da eşim gidip onu buraya getirecek...bende kalacak ne olur ne olmaz diye...
dr.un demesine göre kızlar her an gelebilirmiş...bu gece,sabaha karşı,yarın akşam....
eeee ne diyelim hoş gelsin,sefa gelsin...
sizlerde ne var ne yok???
doğuran,suyu-nişanı gelen var mı???
Gunaydin. 40.haftamiz bugun bitiyorr, az sonra doktora gidiyoruz. Ne sanci, ne nisan, hicbiri yok.
Topigin bekleme rekorunu kiricam snirim. Bir durum olursa haber veririm.
günaydın kızlarr
sabah sabah eşimle birlikte çıktım, onu işe gönderdim ben de çok sıcağa kalmadan bi yürüdüm geldim.
markete uğradım bi de gözüm dönmüş gibi kiraz aldım ama çok güzeldi. bi de tek tek seçtim onları
şimdi de azcık dinleniyorum, kalkıcam çok işim var bugün.
kontrole giden ve günü dolan arkadaşlar hayırlı hbrlerle gelin arkadaşlar...
az kaldı hepimiz alıcaz minnakları kucağımıza inş...
bugün gelirken bi de sağlık ocağına uğradım..
orda bnm izleyen hemşireye dedim kordon dolanmış die..
hemen aaa o zmn sezaryan olursun dedi, uyuz oldum
şu perşembe bi gelse de hem kordonun durumunu öğrensem hem de çatı müsait mi onu öğrensem...
Günaydın kızlarımmmm..
cumartesi sabahtan beri giremedim, dolayısıyla kimseden haberim yok.. doğuran warmı, tansel naptı ?
gecmiş 25 sayfa olmus, bakıcam ama cok merak ettim ???
hiç dert etme canım , önemli olan doktorun ne söylediği...
ben az önce doktordan geldim , kordon dolanıp dolanmadığını ultrasonda görüyoruz değil mi dedim.Evet görüyoruz ama normal doğuma engel değil del , isterse 5 kez dolanmış olsun dedi....