2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

hadi bakalım hayırlısı olsun cnm...Rabbim bir avazda kurtarsın bizi ve bekleyen her hamileyi...

nilgüncüm meraktayım seni...git bakalım ne diyecek dr.
haber ver ama mutlaka bir şekilde...

günaydın kızlar. bizim de kontrolümüz var. dua edin artık doğuruyum.
nilgün ben de de ne ağrı ne sancı var. umarım ikimiz de güzel haberlerle geliriz.

Kizlar, nstde sanci cikti ama ben hissetmiyorum. Hissetmem gerekirmis, rahim de acilma falan yok ama durumum umitsiz degilmis.
Bir hafta daha bekliycez, 41 i doldurucam en kotu ihtimalle, suyumuz musait. Persembeye kadar dogurmazsam tekrar kontrole gidicem.
Tofitacim, doktor yavas yavas birseyler oluyor dedi. Umarim hepimiz saglikla hamileligi tamamlariz, bebisler canlari istediginde gelirler.
Hakkimizda hayirlisi....

Bu arada ben bir de goztepe pazarina gittim yuruyus olsun diye, bazi pazarcilar tanidi hemen:-) az sonra da markete cikarim.

Kizlar, nstde sanci cikti ama ben hissetmiyorum. Hissetmem gerekirmis, rahim de acilma falan yok ama durumum umitsiz degilmis.
Bir hafta daha bekliycez, 41 i doldurucam en kotu ihtimalle, suyumuz musait. Persembeye kadar dogurmazsam tekrar kontrole gidicem.
Tofitacim, doktor yavas yavas birseyler oluyor dedi. Umarim hepimiz saglikla hamileligi tamamlariz, bebisler canlari istediginde gelirler.
Hakkimizda hayirlisi....

Bu arada ben bir de goztepe pazarina gittim yuruyus olsun diye, bazi pazarcilar tanidi hemen:-) az sonra da markete cikarim.

hadi hayırlısı bakalım,senin gibi durduğu yerde durmayan biri bekliyorsa,bakalım biz ne zmana kadar bekleyeceğiz.hakkımızda hayırlısı

hadi hayırlısı bakalım,senin gibi durduğu yerde durmayan biri bekliyorsa,bakalım biz ne zmana kadar bekleyeceğiz.hakkımızda hayırlısı

O hic belli olmuyor, bebek kafasina gore takiliyor. Benim arkadasim sezeryan randevusunun gecesi sancilandi ve normal dogum yapti 40+4 te.
Bir de kiz 8. Aydan sonra neredeyse sokaga bile cikmadi. Hareketli olmak dogum sirasinda efor gerektigi icin ise yarayabilir, hamileligin rahat, agrisiz sizisiz gecmesine falan yarayabilir. Gordugun gibi dogumu baslatmaya pek yaramiyor:-)

slm kızlar bende şimdi evden çıkacağım kontrolüm var

İnş. güzel haberler alırım sabırsızlık diz boyu öpüyorum hepinizi:KK16:

Hakkimizda hayirlisi....

sancın olmasına ve hissetmemene sevindim
demek ki kolay doğuracaksın (inşallah)
bundan sonraki randevun haftaya mı?

Hakkimizda hayirlisi....

yavaş yavaş birşeylerin olması sancının olması iyi
,inş sen de kolay bir doğum yapıcaksın
bana öyle geliyor
slm kızlar bende şimdi evden çıkacağım kontrolüm var

İnş. güzel haberler alırım sabırsızlık diz boyu öpüyorum hepinizi:KK16:

hadi güzel haberler getir bize:KK19::KK19:

Hakkimizda hayirlisi....

hadi bakalım.. nst de çıkan sancı yakında hissetirir de kendini belki..
belki de bu gece, kim bilir:KK1::KK1:
sana şu şarkıyı armağan ediyorum

emel sayın-bir gece ansızın gelebilirim - YouTube

:KK1::KK1:

bugün gelirken bi de sağlık ocağına uğradım..
orda bnm izleyen hemşireye dedim kordon dolanmış die..
hemen aaa o zmn sezaryan olursun dedi, uyuz oldum:KK47::KK47:
şu perşembe bi gelse de hem kordonun durumunu öğrensem hem de çatı müsait mi onu öğrensem...

slm.. benim bebişin de boynundaydı kordonu.. hamdolsun, 1,5 ay önce içinden çıktı..:KK16:
ama doktorum o zaman, kordon dolanmasının normal doğuma mani olmadığını söylüyordu.. :KK49:
önemli olan kordon dolanması değil, kordon sıkışmasıdır. kan akışı engellenmediği sürece dolanmadan korkma.
dolanma durumunda doğum ayrı özen ister, sıkı takip ederiz demişti..

kimisi de biraz daha garantici ve kolaycı. direkt sezaryan diyor.. bebeğin sağlıkla gelsin inş.. doğumun şekli sonraki mevzu..
nacizane tavsiyem, hareketleri sürekli takip et. herşey olacağa varıyor..

kızlar ven ekim annesi topiğindeyim ayrıca plasenta previa ama sizleride çok sedim bir sorum vardı kızlar allah kısmet ederse doğumdan sonra korse takmayı düşünen ve fikri olan varsa paylaşırmı tombiş olmama rağmen benim göbeği yoktu kızım da sezeryan oldum sonrada acıdan takamadım yağ birikintisi oldu iğrenç bunda bari dayanıp taksamda düz olsa diye geldi aklıma sizce......?:KK17::KK17::KK17::KK17:

slm.. benim bebişin de boynundaydı kordonu.. hamdolsun, 1,5 ay önce içinden çıktı..:KK16:
ama doktorum o zaman, kordon dolanmasının normal doğuma mani olmadığını söylüyordu.. :KK49:
önemli olan kordon dolanması değil, kordon sıkışmasıdır. kan akışı engellenmediği sürece dolanmadan korkma.
dolanma durumunda doğum ayrı özen ister, sıkı takip ederiz demişti..

kimisi de biraz daha garantici ve kolaycı. direkt sezaryan diyor.. bebeğin sağlıkla gelsin inş.. doğumun şekli sonraki mevzu..
nacizane tavsiyem, hareketleri sürekli takip et. herşey olacağa varıyor..

saol tavsiyelerin için...
bana daha bu hafta dedi bi kere kordon dolanmış diye ama normal doğuma engel değil dedi bnm dr da.
hem de 2-3 kere sordum kadına.
o da hareketlerini muhakkak kontrol et dedi, önceden hiç dikkat etmezdim şimdi ediyorum.
ne biliim başka sorun olmayınca çok şükür, kafayı buna taktım herhalde:KK50::KK50:

bana daha bu hafta dedi bi kere kordon dolanmış diye ama normal doğuma engel değil dedi bnm dr da.
o da hareketlerini muhakkak kontrol et dedi, önceden hiç dikkat etmezdim şimdi ediyorum.
ne biliim başka sorun olmayınca çok şükür, kafayı buna taktım herhalde:KK50::KK50:

takma kafana yaa dur bakalım daha bişey olduğu yok
tek tursa denersin normali
benim doktor da engel değil demişti
demek ki cidden engel değil
çatın da müsaittir umarım

kızlar ven ekim annesi topiğindeyim ayrıca plasenta previa ama sizleride çok sedim bir sorum vardı kızlar allah kısmet ederse doğumdan sonra korse takmayı düşünen ve fikri olan varsa paylaşırmı tombiş olmama rağmen benim göbeği yoktu kızım da sezeryan oldum sonrada acıdan takamadım yağ birikintisi oldu iğrenç bunda bari dayanıp taksamda düz olsa diye geldi aklıma sizce......?:KK17::KK17::KK17::KK17:

hoşgeldin
valla şu an fikrim yok benim
doktoruma sormam lazım çünkü sezeryan olcam
normal olsaydı kesin takardım ama

ben de ilk öğrendiğimde psikopat olmuştum,
gece defalarca uyanıp hareket ediyor mu diye bakıyordum.
sonra alıştım duruma, endişe yapmamayı öğrendim.. Rabbim, gönlüne ferahlık versin..
sonra da sağlıkla bebişini kucağına.. :KK16:

Evet baska derdin mi yok kuzum? Bugun doktora ne kanala girmis mi, ne kilosu nolmus tek bir soru sormadim. Bir tek seye bakiyoruz, o da sanci.
İnsanin sanci cekmeye bu kadar ihtiyac duymasi da cok garip, zorluk cekmeden kavusmak da olmuyormus. Nazli Melis mi koysam adini?!:KK37:

slm canım

ben 10 gün önce sezeryan doğum yaptım ve korse kullanıyorum. çok şükür rabbime 6 aylık gbi gözüken göbişim hemen indi. büyüklerde söyler zaten doğumdan sonra göbeğin sarkmasını istemiosan sıkı sıkı sarmak gerekirmiş.

slm canım

ben 10 gün önce sezeryan doğum yaptım ve korse kullanıyorum. çok şükür rabbime 6 aylık gbi gözüken göbişim hemen indi. büyüklerde söyler zaten doğumdan sonra göbeğin sarkmasını istemiosan sıkı sıkı sarmak gerekirmiş.

korse takmak bi sıkıntı yapmadı di mi?
ben de sezeryan olcam şimdi korseyi düşünüyorum

X