2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar iyi akşamlar...
nasılız bakalım
bugün öğlen okuyanlar bilir pikniğe gittim...
tam patlıcan salatası hazırlandı mis gibi etler pişti mangalda hadi oturup yiyeceğiz derken...dur dedim wc ye gidem rahat rahat yiyeyim sonra...
gidiş o gidiş...sonrasında bende ne iştah ne bir şey...
nişanım geldi kızlar
yakalaya yakalaya beni piknikte yakaladı...
iyiki bir gece önceki kıbrıs seferinde yakalamadı çok şükür
annemler de gelmişlerdi yanımıza...annem rahatlattı sağ olsun,hemen dr.mu aradım...sorun olmadığını sancımı falan sordu,yok hiçbir şey yok dedim...
bebeğin hareketlerini dinle,sancı olmaya başlayıp belli ve sık aralıklarla oluşursa hemen hastaneye geç dedi...
neyse oturdum sofraya ama ne yiyebilirsin aklım paşamın hareketlerinde...
kafaya taktım sanırım yok hiç hareket etmiyor bu sıpa...hemennnnnn hastaneye,suyumuz iyi,kalp atışları burada...100 gr. daha almış...her şey yolunda,nst ye bağlanalım bir de hımmmm sancıda yok...o halde eve git ve dinlen...
eve geldik...bizimkiler bana pasta almışlar...onu kestim,yedik vs...sonra annemler gittiler...annem duş falan alacak,evde bir kaç yapması gereken şeyi halledecek birazdan da eşim gidip onu buraya getirecek...bende kalacak ne olur ne olmaz diye...
dr.un demesine göre kızlar her an gelebilirmiş...bu gece,sabaha karşı,yarın akşam....
eeee ne diyelim hoş gelsin,sefa gelsin...

sizlerde ne var ne yok???
doğuran,suyu-nişanı gelen var mı???

ayyy çok heyecanlandım
hayırlısı olsun kızlar inşallah güzel güzel
doğurursunuz Allah bi avazda kurtarır ..
ben çok rahattım doğumları duydukça heyecan basıyor

hadi sağlıcakla gelsin bebiş,bi avazda kavuşun inşallah

ayyy çok heyecanlandım
hayırlısı olsun kızlar inşallah güzel güzel
doğurursunuz Allah bi avazda kurtarır ..
ben çok rahattım doğumları duydukça heyecan basıyor

hadi sağlıcakla gelsin bebiş,bi avazda kavuşun inşallah

teşekkür ederim kızlar.....
bu arada sağ göğsümden sarımsı bir sıvı geliyor,süt mü bu şimdi ne tuhaf şeyler yaşıyoruz...
yeni duş aldım,abdest aldım,geceliğimi giydim bir baktım göğsümün ucunun olduğu kısıma akmış sertleşmiş orası geceliğimin...

ayy senin de gözün aydın. bir avazda sağlılka sıhhatle al bebişini kucağına inşallah.

Öznur-u, adaer hayırlı haberlerinizi biran önce alırız inşallah. Allah hayırlı doğumlar versin.

Ben ne zaman dogurcam ya. Hiç bi belirtim yok. Yarın doktorumuza gitcez. Bakalım ne diycek.

cosmoscum,minesualpcim teşekkür ederim kızlar...sağ olasınız...

annemler çıktıktan sonra eşim yasin okudu...ben de dua ettim bol bol...Rabbim bizlere kolay doğumlar nasip etsin inşallah...

Son düzenleme:
ay ay ay öznur ve ada nın da nişanı gelmiş, doğumlar yakındır.
hadi bakalım hayırlısı

kızlar bnm oğlum haftaya c.tesinden itibaren gelebilir, ondan önce gelmesin.
çünkü daha işlerim var halletmem gereken.
şimdi onları buraya yazıcam, çünkü buraya yazınca gaza gelip yapıyorum
1) ayakkabılığı silicem
2) detarjanların ve çam. makinesinin olduğu dolabı siliip yerleştiricem
3) salondaki konsolun içini silip yerleştiricem
4) oğluşun odasını son kez steril edip halısını serip, son halini vericem
5) cuma gününe kadını çağırıp evi dip bucak temizleticem
6) perşembe çatı muayenem olduğu için ağda yapıcam çarşamba falan
7) temizlik için kadın gelmeden önce koltukların yastıklarını vb çıkarıp yıkatmam lazım ki kadın geldiği gün koltukları silip yüzlerini geçirsin

bunları bu hafta içi yaparsam herşey tmmdır demek ve oğlum da gelebilir demk

canım hiç belli olmaz bende heralde 38 de falan doğururum diyordum ama 40ı gördük hala da bir şey yok

kızlar nişanım geldi eşimi bekliyorum duş alıcam çantamı kontrol edip çıkıcam dualarınıza ihtiyacım olcak sizleri habersiz bırakmıycam inş..

canım hayırlı olsun şimdiden sağlıkl al kucağına bebişini inş

öznurun ardından birde seni okuyunca çok heyecanlandım.hayırlısıyla bir avazda doğurun inş.dualarımız sizinle

oznur_u ve adaer kızlar nişanınız gelmiş hadi hayırlısı haziran anneleri patır patır doğuruyor vallahi artık sıra bizede gelsin...

iyi geceler kızlar... topikte doğumlar coşmuş maşallah. öznur_u ve adaer Rabbim yanınızda olsun hayırlı haberler getirin inş.

canlar eve geldim ben 1 cm açıklık var kasılmalarım var ama daha doğum olmaz dediler evim hastaneye yakın olduğu için eve geldim sancılarım sıklaşınca gidicem..
adaer hadi bakalım hayırlısıyla doğururuz inş..

ne güzel ya ben iyice heyecanlandım
sen de kolayca doğur inş

Öznur-u, adaer hayırlı haberlerinizi biran önce alırız inşallah. Allah hayırlı doğumlar versin.

Ben ne zaman dogurcam ya. Hiç bi belirtim yok. Yarın doktorumuza gitcez. Bakalım ne diycek.
inş sen de yarına doğurursun
pat diye gelir belki bebişin ha

çok güzel inş sağlıkla alırsın bebeini kucağına
ve tabiki kolay bir doğumla

ya kızlar benim karnım bugün iyice inmiş gibi
sanki düşecekmiş gibi hissediyorum
artık rahat oturamıyorum bile
bu normal mi?
bacaklarımı da üstüste atamıyorum
şu bir ayağının topuğunu diğer ayağının üstüne koymayı da çok zor yaptım
ne dersiniz doğum yakın mıdır?
aslında benim sata göre bdt 13 haziran
ancak geç döllenmeden dolayı 20 haziran oluyor
acep sata göre mi gelir oğlum?
sancılarım kasılmalarım da var
ve tabiki uykusuzluk.......................

Son düzenleme:
benımde aynen asağı ındı ıyıce otursam agrıo kalksam agrıo kasılmalar var ama sureklı duzenlı deil. aşağı ındıgı ıcın gorenler hep bugun yarın dogurursun dıyorlardı ama ben hala dogurmadım :) az kaldı zaten normal galiba bu belirtiler.

bdt ye son 5 gün ama hala karnım inmedi.
göğsün altına 4 parmak sığınca doğum yaklaşmış demekmiş ama benim zor zar 2 sığıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…