2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydın mileeeetttt:KK3::KK3::KK3:
bugün dr da kontrolümüz var ve heyecandan uyuyamadık :KK52::KK52:
ilk çatı muayenemi olacağım, dua edin kolay/çabuk geçsin.. babamız bizimle gelmek istedi nıck dedim.. ona söyleyemedim ama biliyorum o yanımda olursa daha hassas olurum.. dün korkunç böbrek ağrısıyla dolu birkaç saat geçirdim yine:KK50: ah canım oğlum benim,hiç sancısını duyamadan doğuma gidicem bu gidişle.. yaramaz böbrekler çünkü daha çok ağrı yapıyo:KK1::KK1: 5 gündür hurma yiyorum. her yedikten 2 saat kdr sonra inanılmaz kasılmalarım oluyo.. bugün dr a gitmeden atmayı düşünüyorum ağzıma.. 10 gündür tatildeydi hanım, kapıdaki kuyruk anca 2 saate biter zaten :KK1::KK1:
bugün benden başka birsürü kişinin de kontrolü olduğunu biliyorum. Rabbim kolaylıklar versin, ben gelene kdr doğuranlar doğursun bakem..
bi de kızlar 4 aylık oğlu olan bi arkadaşla konuştum da chicco liteway i düşünmeye başladım. gerçi neredeyse aynı kg simplicity plus çeşitiyle ama kışın tam kapanıp kapanmadığını bilmiyorum. bilen ya da kullanan varsa ona göre hemen gidip alıcaz nette çok ayrıntılı bulamadım.. kib.. byy.. umarım güzel hbrlerle gelirim, ya da bırakmaz yatırırlar beni :KK52::KK52::KK52:

günaydın mileeeetttt:KK3::KK3::KK3:
bugün dr da kontrolümüz var ve heyecandan uyuyamadık :KK52::KK52:
ilk çatı muayenemi olacağım, dua edin kolay/çabuk geçsin.. babamız bizimle gelmek istedi nıck dedim.. ona söyleyemedim ama biliyorum o yanımda olursa daha hassas olurum.. dün korkunç böbrek ağrısıyla dolu birkaç saat geçirdim yine:KK50: ah canım oğlum benim,hiç sancısını duyamadan doğuma gidicem bu gidişle.. yaramaz böbrekler çünkü daha çok ağrı yapıyo:KK1::KK1: 5 gündür hurma yiyorum. her yedikten 2 saat kdr sonra inanılmaz kasılmalarım oluyo.. bugün dr a gitmeden atmayı düşünüyorum ağzıma.. 10 gündür tatildeydi hanım, kapıdaki kuyruk anca 2 saate biter zaten :KK1::KK1:
bugün benden başka birsürü kişinin de kontrolü olduğunu biliyorum. Rabbim kolaylıklar versin, ben gelene kdr doğuranlar doğursun bakem..
bi de kızlar 4 aylık oğlu olan bi arkadaşla konuştum da chicco liteway i düşünmeye başladım. gerçi neredeyse aynı kg simplicity plus çeşitiyle ama kışın tam kapanıp kapanmadığını bilmiyorum. bilen ya da kullanan varsa ona göre hemen gidip alıcaz nette çok ayrıntılı bulamadım.. kib.. byy.. umarım güzel hbrlerle gelirim, ya da bırakmaz yatırırlar beni :KK52::KK52::KK52:

canım hem geçmiş olsun hem de minnağını göreceğin için gözün aydın.ben de çarşamba günü çatı muayenesi olucam tecrübelerini paylaş bizimle:KK1::KK1:

liteway i benim kuzenim kullanıyor onlar çok memnunlar tavsiye etmişlerdi çok katlanıyor ama arabada fazla yer kaplamıyor demişlerdi ama kışın kapanmasını bilmiyorum bende:44::44:

Günaydinlar olsun hepinizee :)
Kızlar bende cok zorlanır oldum, otursamda kalksamda
Hareket edince icimde Birşeyler batıyor yaa?!?
Bebişim mı ki o?
Birde ilk cocuk hep geç gelir diyorlar benimkide
Gününü gecirirmi aceb :/
Merak ediyorum yavrumun kokusunu cokkkkk....
Kızlar hayırlısıyla hepimizi Allah kurtarsin :21:

Gunaydin. 40.haftamiz bugun bitiyorr, az sonra doktora gidiyoruz. Ne sanci, ne nisan, hicbiri yok.
Topigin bekleme rekorunu kiricam snirim. Bir durum olursa haber veririm.

canlar eve geldim ben 1 cm açıklık var kasılmalarım var ama daha doğum olmaz dediler evim hastaneye yakın olduğu için eve geldim sancılarım sıklaşınca gidicem..
adaer hadi bakalım hayırlısıyla doğururuz inş..

hadi bakalım hayırlısı olsun cnm...Rabbim bir avazda kurtarsın bizi ve bekleyen her hamileyi...

günaydınlarrrrrr kızlar...
evimdeyim...hastanem eve çok yakın o yüzden evde olmak daha mantıklı...
bugün zaten öğlen kontrolüm var,annem gece bende kaldı,onunla beraber gideceğiz...
sabah eşim işe gitmeyeyim dedi ,yok dedim git boşuna izinlerini kullanma...
babam da sabah sabah aramış annemi...işe gitmeyim mi diye :KK1: annem de ona dedi yok git,ararız biz seni şimdilik bir şeyi yok...
alem bu adamlar bizden heyecanlılar...

nilgüncüm meraktayım seni...git bakalım ne diyecek dr.
haber ver ama mutlaka bir şekilde...

günaydın kızlar. bizim de kontrolümüz var. dua edin artık doğuruyum.
nilgün ben de de ne ağrı ne sancı var. umarım ikimiz de güzel haberlerle geliriz.

kızlar iyi akşamlar...
nasılız bakalım :KK16:
bugün öğlen okuyanlar bilir pikniğe gittim...
tam patlıcan salatası hazırlandı mis gibi etler pişti mangalda hadi oturup yiyeceğiz derken...dur dedim wc ye gidem rahat rahat yiyeyim sonra...
gidiş o gidiş...sonrasında bende ne iştah ne bir şey...
nişanım geldi kızlar :KK52:
yakalaya yakalaya beni piknikte yakaladı...
iyiki bir gece önceki kıbrıs seferinde yakalamadı çok şükür :KK1:
annemler de gelmişlerdi yanımıza...annem rahatlattı sağ olsun,hemen dr.mu aradım...sorun olmadığını sancımı falan sordu,yok hiçbir şey yok dedim...
bebeğin hareketlerini dinle,sancı olmaya başlayıp belli ve sık aralıklarla oluşursa hemen hastaneye geç dedi...
neyse oturdum sofraya ama ne yiyebilirsin aklım paşamın hareketlerinde...
kafaya taktım sanırım yok hiç hareket etmiyor bu sıpa...hemennnnnn hastaneye,suyumuz iyi,kalp atışları burada...100 gr. daha almış...her şey yolunda,nst ye bağlanalım bir de hımmmm sancıda yok...o halde eve git ve dinlen...
eve geldik...bizimkiler bana pasta almışlar...onu kestim,yedik vs...sonra annemler gittiler...annem duş falan alacak,evde bir kaç yapması gereken şeyi halledecek birazdan da eşim gidip onu buraya getirecek...bende kalacak ne olur ne olmaz diye...
dr.un demesine göre kızlar her an gelebilirmiş...bu gece,sabaha karşı,yarın akşam....
eeee ne diyelim hoş gelsin,sefa gelsin...

sizlerde ne var ne yok???
doğuran,suyu-nişanı gelen var mı???

:KK52:a ne güzel bebiş geliyor,hayırlısı ile bir avazda doğum yaparsın inş. adacım.oğlum gel artık paşam,allahım hakkımızda hayırlısını versin...
Herkese günaydın bu arada:KK3:yarından sonra kontrol var,evde atom karınca gibi durmayan,hep yürüyen benim de oğlum kanala girmdiyse doğunca totosunu ısıracağım:emir_bebek:

ben çarşamba gunu çatı muayenesi oldum.doktorum çok guzel sen bu cocugu dogurursun dedı.sımdılık kılosu 3.200 gr 3400 de olabılır belkı ortalama bişi dedı.e dogana kadar 3.800 yada 4 kg olur heralde.allah;ım sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın ınsaaallah.cok heyecanlıyım.

Gunaydin. 40.haftamiz bugun bitiyorr, az sonra doktora gidiyoruz. Ne sanci, ne nisan, hicbiri yok.
Topigin bekleme rekorunu kiricam snirim. Bir durum olursa haber veririm.

Günaydın Kızlar,

rekoru tek başına kırdırtmam ben de varım malesef:KK43:

biz doktordan şimdi geldik , 40 hafta doldu bile ama bende yine sancı sıfır, doğum kanalına girmemiş ,öööylece takılıyo bizim oğlan :KK43:
Oznur_u adaer çok sevindim sizin adınıza , Allah bir avazda kurtarsın inşallah...
( geçen haftaya kadar bu söze çok gıcık oluyordum aslında , kurtarsın ne demek diyordum ama 40. haftalar hakkaten zorluyrmuş , onu anladım :KK43: )

günaydın kızlarr:KK3::KK3::KK3:
sabah sabah eşimle birlikte çıktım, onu işe gönderdim ben de çok sıcağa kalmadan bi yürüdüm geldim.
markete uğradım bi de gözüm dönmüş gibi kiraz aldım ama çok güzeldi. bi de tek tek seçtim onları:KK1::KK1::KK1:
şimdi de azcık dinleniyorum, kalkıcam çok işim var bugün.

kontrole giden ve günü dolan arkadaşlar hayırlı hbrlerle gelin arkadaşlar...
az kaldı hepimiz alıcaz minnakları kucağımıza inş...

bugün gelirken bi de sağlık ocağına uğradım..
orda bnm izleyen hemşireye dedim kordon dolanmış die..
hemen aaa o zmn sezaryan olursun dedi, uyuz oldum:KK47::KK47:

şu perşembe bi gelse de hem kordonun durumunu öğrensem hem de çatı müsait mi onu öğrensem...

Günaydın kızlarımmmm..
cumartesi sabahtan beri giremedim, dolayısıyla kimseden haberim yok.. doğuran warmı, tansel naptı ?
gecmiş 25 sayfa olmus, bakıcam ama cok merak ettim ???

günaydın kızlarr:KK3::KK3::KK3:
sabah sabah eşimle birlikte çıktım, onu işe gönderdim ben de çok sıcağa kalmadan bi yürüdüm geldim.
markete uğradım bi de gözüm dönmüş gibi kiraz aldım ama çok güzeldi. bi de tek tek seçtim onları:KK1::KK1::KK1:
şimdi de azcık dinleniyorum, kalkıcam çok işim var bugün.

kontrole giden ve günü dolan arkadaşlar hayırlı hbrlerle gelin arkadaşlar...
az kaldı hepimiz alıcaz minnakları kucağımıza inş...

bugün gelirken bi de sağlık ocağına uğradım..
orda bnm izleyen hemşireye dedim kordon dolanmış die..
hemen aaa o zmn sezaryan olursun dedi, uyuz oldum:KK47::KK47:

şu perşembe bi gelse de hem kordonun durumunu öğrensem hem de çatı müsait mi onu öğrensem...

hiç dert etme canım , önemli olan doktorun ne söylediği...
ben az önce doktordan geldim , kordon dolanıp dolanmadığını ultrasonda görüyoruz değil mi dedim.Evet görüyoruz ama normal doğuma engel değil del , isterse 5 kez dolanmış olsun dedi....

Günaydın kızlarımmmm..
cumartesi sabahtan beri giremedim, dolayısıyla kimseden haberim yok.. doğuran warmı, tansel naptı ?
gecmiş 25 sayfa olmus, bakıcam ama cok merak ettim ???

tansel doğum yaptı cnm, gözümüz aydın:KK1::KK1::KK1:

hiç dert etme canım , önemli olan doktorun ne söylediği...
ben az önce doktordan geldim , kordon dolanıp dolanmadığını ultrasonda görüyoruz değil mi dedim.Evet görüyoruz ama normal doğuma engel değil del , isterse 5 kez dolanmış olsun dedi....

değil mi yaa...
kordon yüzünden sezaryan olmak istemiyorum...:KK53::KK53::KK53:

günaydınn, bu haftaya ilk olarak saruboceg in doğumu ile başlıyoruz.
bu hafta bol bebişlimi olacak diye düşünmüyo değilim kimlerin doğumu var:KK52::KK52:
ne diyim Allah arttırsınnn :KK37::KK37:

günaydın kızlar
geçmişe baktım adaer ve öznurun nişanlar gelmiş ne güzel
sabah öznur msj atmış suyum geldi diye
msj attım ben de haber ver diye
o da aramış
şu anda hastanedeyim yürüyorum dedi
açılman sancın nasıl dedim
açılma en son 1 saat kadar önce 3 cmmiş
sancısı varmış ama çok hissetmiyormuş :nazar:
doğumu yakındır onun

adaer evde sanırım henüz
o da bir avazda kurtulsun inşallah

cardelenss de bugün sezeryana giriyor
sabah o da msj attı
ona da doğumdan sonra yazmasını söyledim
doğuma giren herkese rabbim kolaylık versin

günü gelen arkadaşlarım sizler de doğurun artık :KK1:

hadi bakalım bu günkü doğumları da hayırlısı ile atlatalım inşşş..
yarın da bebiklerin resimlerini görürüz artık:emir_bebek::emir_bebek:

günaydın kızlar
kontrole gidenler hayırlı haberlerle dönerler inş
doğuma gidenlerin Allah yardımcısı olsun
kolay doğumlar yapsınlar inş

X