2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

konu ile pek alakası yok ama monozebra oyun kartları diye bişiler var
bebek ilk doğduğunda sadece 20 cm yakını ve siyah beyaz renkleri algılarmış
bebeğin dikkatini çekmek için siyah beyaz oyun kartları hazırlamışlar
bende akşamları photoshopta çiziyorum... çıktı alıp kartona yapıştırıcam

dileyen olursa mail atabilirim bitince
ilk 2 si ekte:KK53:
normalde çözünürlüğü daha yüksek çabuk eklensin diye düşürdüm

Eki Görüntüle 328996

ben isterim canım
ne güzel hazırlanmış şeyler

Son düzenleme:
canım bir önceki randevunda sonraki randevuyu vermiyorlar mı?
hep böyle arayıp mı alıyorsun sen?

canım doktor gelmem gereken tarihi söylüyor ve yapacağımız şeyleri söylüyor bende o tarih gelince kendimize uygun bir gün öncesi yada sonrası bir günü araştırıp karar veriyoruz eşimle onun çalışma saatleri çok düzensiz ondan kaynaklanıyor

Eki Görüntüle 328996

çok güzel bencede iyi düşünülmüş zeka gelişimini sağlıyor sanırım tebr ederim ya gerçekten bunu çok beğendim

Eki Görüntüle 328996

ya çok iyi düşünülmüş bende istiyorum. lütfennn

Eki Görüntüle 328996

bende istiyorum paylaşırsan çok sevinirim eline sağlık

ilginiz için sağolun kızlar:KK42:
bitince bi dosya paylaşım sitesine upload ederim linkini de burada paylaşırım inşallah

slm ben çok hastayım soğuk aldım heralde ayağa kalkamıyorum iki gündür yatıyorum hapşırıyorum, burnum yara oldu. ne yapayım önerileriniz neler.
Ayrıca ben daha hiçbirşey almadım ne bebeğe ne kendime ama verdiğiniz linkten şu göğüs kremini alayım.

kızlar merhaba. ben bugün bütün gün giremedim maalesef:KK50:misafirim vardı çünkü.
ben de daha hissedemiyorum bebeğimin hareketlerini:KK25::KK25:ama çok istiyorum hissetmek. dr 20. haftaya kadar hissedemeyebilirsin demişti.
bu arada ben ayrıntılıyı devlette çektiriyorum. drun yönlendirdiği yer 200 tl demişti, devlette de gün alınca ne biliim o parayı vermek istemedim. druma da sordum böle böle ben devlette çektircem olma mı diye, o da olur neden olmasın dedi. bu arada ben istanbuldayım, fiyat ist un fiyatı yani.
ben da daha bebeğime hiç bişey almadım. annem de eşimde marttan sonra diyolar, ama ben hemen alınsın istiyorum yaaaa:KK1::KK1::KK1::KK1:
neyse şimdilik bu kadar, geçmişi okudum da. aklıma gelenleri yazdım. :KK52::KK52::KK52:

slm ben çok hastayım soğuk aldım heralde ayağa kalkamıyorum iki gündür yatıyorum hapşırıyorum, burnum yara oldu. ne yapayım önerileriniz neler.
Ayrıca ben daha hiçbirşey almadım ne bebeğe ne kendime ama verdiğiniz linkten şu göğüs kremini alayım.

geçmiş olsun tatlım,benim de şim rahatsız korkuyorum ben de hasta olacğım diye.bol sıvı al canım,bol da c vitamini..ben de henüz bir şey almadım ama kağıdı kalemi hazırladım,listeyi yazıp araştırmaya başlayacağım.

ya kızlar benim korkum çocuk olduktan sonra sarılık olması çünkü 2.oğlum sarılık geçirmişti sütüm gelmemişti daha doğrusu göğüs ucu çıkmadığı için çocuk ememedi o arada o sarılığı atamadı,şimdi düşünüyorum ne yapsam da sütüm gelse diye biberonmu alsam napsam fikri olan..

bu arada çok geçmiş olsun canım. dikkatli olmak lazım, havalar fena

$401734_313270535381955_147760538599623_896646_126798644_n.jpg

:21::21::21: nasıl amaaa

Eki Görüntüle 328996
kuzum eline sağlık ne kdr da güzel olmuş. ben de isterim. hatta nete yükle sen, hotfile,rapid gb hep beraber oradan çekeriz.. dediğin gb kalite yüksek olunca sitenin server ı kaldırmayabilir...

Selam anneler :21:
Bugun ilk defa ebeye gittim. Sadece bilgilendirdi dogum hakkinda. ikinci defa ebeye gelecegimde test yapacagini soyledi.
Onun disinda bebegin kalbini dinledi gayet guzel atiyor dedi. Ama bebisimi goremedim.
Karnimi inceledi dokundu filan gayet normal dedi.
Ay hadi gel 1 subat geeeel :KK53:
Bu arada cizelgem yanlismis.
daha dogrusu 1 gun geriden gidiyormus. 17+4 um bende. Ve hala bebisi hissetmedim

Son düzenleme:
Selam anneler :21:
Bugun ilk defa ebeye gittim. Sadece bilgilendirdi dogum hakkinda. ikinci defa ebeye gelecegimde test yapacagini soyledi.
Onun disinda bebegin kalbini dinledi gayet guzel atiyor dedi. Ama bebisimi goremedim.
Karnimi inceledi dokundu filan gayet normal dedi.
Ay hadi gel 1 subat geeeel :KK53:
Bu arada cizelgem yanlismis.
daha dogrusu 1 gun geriden gidiyormus. 17+4 um bende. Ve hala bebisi hissetmedim

tatlım zayıf olanlar daha çabuk hissedebiliyormuş. bi de sanırım bebeğin hareketiyle alakalı.. ben 16 dan itibaren oğlan olmasına rağmen hissediyorum. alt komumuz 2.gebeliği,kız ve mayıs annesi olacak hissetmiyormuş. dr araştırma hastanesine yollamış. orada kalbi atıyo daha ne istiyosun hareketsiz bi bebek deyip geri yollamışlar:KK53::KK53: sabret 20 ye kdr yolu var...

X