2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydın iyiyim canım çok şükür sen nasılsınsın.
gece çok uyanıyorum şimdide sonucu beklemenin stresi sardı beni :KK43: , bebişiminde kıpırtılarını artık çok net hissediyorum sabah işe gelirken serviste pıt pıt vuruyor :) günaydın diyor bana :)

hiçbişey çıkmıcak hiçde düşünme orasını.. ne zaman çıkacakmış sonuçalrı benim bile net hareketleri artık şuanda oldugu gibi

hiçbişey çıkmıcak hiçde düşünme orasını.. ne zaman çıkacakmış sonuçalrı benim bile net hareketleri artık şuanda oldugu gibi

8 şubatta çıkıcak allahın izniyle..
tabi ben bu sonuç çıkana kadar 9 doğurcam..maşallah bebeğine erkenden hareketlerini hissettirmiş sana:nazar::nazar:
benim kendi drum bebeğimin cinsiyeti için %75 erkek demişti , bu detaylı ultrasondadacinsiyetini göstermedi ayağıyla kapatmıştı ama bu seferde kız gibi dediler kimse kesin konuşmadı :) benim kutumdan süpriz çıkıcak sanırım :)

8 şubatta çıkıcak allahın izniyle..
tabi ben bu sonuç çıkana kadar 9 doğurcam..maşallah bebeğine erkenden hareketlerini hissettirmiş sana:nazar::nazar:
benim kendi drum bebeğimin cinsiyeti için %75 erkek demişti , bu detaylı ultrasondadacinsiyetini göstermedi ayağıyla kapatmıştı ama bu seferde kız gibi dediler kimse kesin konuşmadı :) benim kutumdan süpriz çıkıcak sanırım :)

hayrlısı canım hiç stres etme bebeğe zarar.. sürpriz yumurta ben daha önceden de hissediyordum artık netleşti iyice

ben bu güne ağrılarla başladım sanırım hava soğuk ondan :KK43:
kasıklarımda sancı var alt taraftada kasılmalar oluyor
yormamam lazım bugün kendimi ve sanırım sıcak tutmam bbirde...

ben de de oluyo bazen sancı
işte, evde sıcak tutmaya özen gösteriyorum ayaklarımı ama malesef işten eve giderken buz gibi oluveriyo

işte, evde sıcak tutmaya özen gösteriyorum ayaklarımı ama malesef işten eve giderken buz gibi oluveriyo

kızlar bendede kasıklarımda acı gibi bir ağrı oluyor bu dönemde olan bişeymi acaba bu ağrılar.

Sizi hemen hemen her gün takip ediyorum hatta bazı paylaşımlarda bulunuyorum ama bu topic e ilk kez yazma fırsatım oldu.Hepiniz harikasınız ve paylaşımlar çok güzel.Beni de aranıza alırsanız sevinirim.Tanışalım isterim ?:KK49:

Sizi hemen hemen her gün takip ediyorum hatta bazı paylaşımlarda bulunuyorum ama bu topic e ilk kez yazma fırsatım oldu.Hepiniz harikasınız ve paylaşımlar çok güzel.Beni de aranıza alırsanız sevinirim.Tanışalım isterim ?:KK49:

hoşgeldin canım.:KK34::KK34:
kızlar hepimizin ağrı ve sancı dönemi geldi sanırım. :KK1:bi de havalar soğuk, ister istemez üşütüyoruz totişleri herhalde. :KK52::KK52::KK52:

sabah erken uyandık diye hava attık ama kahvaltıdan sonra kanepede uyuyakaldık:) şimdi karnımız acıkmaya başladı ne yesek ne yesek:)

canım dikkat et,ben evde lahana gibiyim.2 kat çorap,hırkalar,polarlar,battaniyeler filan.

hoş geldin canım.

canım dikkat et ayakkabımın içine ben bir tane yün taban koydum sanada tavsiye ederim benim ayaklarım normalde çok üşür :) ondan....

kızlar bendede kasıklarımda acı gibi bir ağrı oluyor bu dönemde olan bişeymi acaba bu ağrılar.
doktor sancılar olabilir demişti geçen gittğimde rahim büyüdğündenmiş ama bir ay geçti üzerinden şimdi 20 haftamın sonlarındayım bu dönemde normalmidir bilemicem

hoşgeldin canım :)))

hoşgeldin aramıza. ben de çok fazla yazamıyorum ama sürekli takip ediyorum burayı.

avent emzirme ürünleri alacaklar şuraya bakın bi
indirim var burda

https://www.eczanemizde.com/?kategori-34-Anne-Bakim-Urunleri.html=&cid=34&mrk=2&typ=6
aynı sitede sebamed ürünleri de %35 indirimde
ben mustela alıcam ama sebamed de çok cezbetti nerdeyse yarı yarıya
ikisinden de alayım diyorum
ilk 3 ay mustela sonra sebamed kullanırım

göğüs ucu kremi lansinoh da indirimde
Lansinoh | Lansinoh Lanolin Meme Başı Kremi 56 gr Tüp ŞOK FİYAT ( HEDİYELİ ) | 21,98 TL

ütopya paylaşımın için teşekkürler, bende indirimli mustela arıyordum bulamamıştım sayende aldım, bu kremin çok faydalı olduğunu söylüyorlar doktorum da tavsiye etti bakalım göreceğiz.

aramıza hoşgeldin :))
hoşgeldin canım.:KK34::KK34:
kızlar hepimizin ağrı ve sancı dönemi geldi sanırım. :KK1:bi de havalar soğuk, ister istemez üşütüyoruz totişleri herhalde. :KK52::KK52::KK52:
o kadarda koruyorum ama demekki pek sahip çıkamamışım totoma :)) üşüttüysem :)
biz geldik az işimiz vardı......

tekrar hoşgeldin :)

X