2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ben yaptırmadım ama doktor bakmıyor
radyologun bakması lazım
mesela benim hastanede ayrıntılı ultrason yeri farklı, orda uzman radyolog var o bakacak
sonra da doktora gidicem

hmm gittğim hastanede radyoloji bölümü var ordamı yapalacak o zaman bu ayrıntılı ultrason?
yani bu arada iç organlarının kontrolü demişti bu ayrıntılı oluyor dimi buda diğer merak ettğim
birde :) bunun ücreti hakkında bir bilginiz varmı ?
ya ben bu test için çok heyecanlanıyorumda ondan :KK52:

ben medela kullanıcam, yedek parça sıkıntısı olmayacağı için
ama avent güzel tabi ki
güle güle kullan

ben baya net hissediyorum canım artık
tabi döndü mü naaptı bilemem ama bariz hissediyorum

ben 2-3 haftadır hissediyorum ama bu hafta daha net hissediyorum

sanki ben elimi karnıma tuttuğumda kalp atışını hissediyorum gibi geliyor belkide psikolojik bilmiyorum artık :))

ben neden hissetmiyorum ki artık onu hissetmek istiyorum yaaaaa

cam rende meyveleri vitamin değerlerini öldürmeden rendelemeye yarıyor
şöyle bişey
metalle rendelersen vitamin değeri kalmıyor
Eki Görüntüle 328943

canım slikon kaşık da bebeğin kullanması için en ideali
çünkü diğer kaşıklar bebeğin ağzını yara ypıyor
ucuna bakıp kalitelisinden almak lazım

cnm benim çok sağol bunu bilmiyordum gerçekten..

koca da benim listeyi okuyunca sokağa çıkma yasağı mı olcak, savaşa mı gircez haziranda dedi:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
haha enişteyi korkkutmuşsun cnm ya benimki de o listeyi görünce gözleri yuvalarından çıkcak eminim...

hmm gittğim hastanede radyoloji bölümü var ordamı yapalacak o zaman bu ayrıntılı ultrason?
yani bu arada iç organlarının kontrolü demişti bu ayrıntılı oluyor dimi buda diğer merak ettğim
birde :) bunun ücreti hakkında bir bilginiz varmı ?
ya ben bu test için çok heyecanlanıyorumda ondan :KK52:

canım benim bildiğim önce radyoloğa gidicez
radyolog gerekli ölçümleri yapacak organlara giden damarları falan inceleyecek
iç organlarına falan bakacak ölçüleri not edecek
sonra da doktorumuza gidicez orda napıcaz bilmiyorum
ben 150 tl ödicem, heryerde farklı farklıymış fiyatlar
ben de merakla bekliyorum bu testi

haha enişteyi korkkutmuşsun cnm ya benimki de o listeyi görünce gözleri yuvalarından çıkcak eminim...

canım hafif kiloluysan olabilir
sanırım zayıflar daha erken hissediyormuş
hem belki de hissediyorsundur da sen farkında değilsindir
mesela ben çözdüm kivi yediğimde acayip hareketleniyor
birsüre aç durursam yemek yer yemez hareketleniyor falan gibi
özellikle tatlı şeyler falan yediğinde dinle kendini

benim 2. hamileliğim canım ilk hamileliğinse biraz geç hissedebilirsin

canım önerdiğin markalar var mı?
ben henüz hiç bakmadım
hala el kadarcık kilotlarımı kullanıyorum
ben de onlarla mutluyum :KK1:
chez elle, blackspade bi de elija dan aldım. hepsi de güzeller. blackspade biraz büyük henüz o yüzden henüz giyemedim canım..
walla gecelik bakıyorum hastane için ben,erdem diye bi markada emzirme için hoş şeyler var. leileo var kısa kollu düşünenler için özel emzirme gecelikleri bunlar. birkaç marka daha vardı ama evdeki bilgisayarda. bunlar aklıma gelenler...

chez elle, blackspade bi de elija dan aldım. hepsi de güzeller. blackspade biraz büyük henüz o yüzden henüz giyemedim canım..
walla gecelik bakıyorum hastane için ben,erdem diye bi markada emzirme için hoş şeyler var. leileo var kısa kollu düşünenler için özel emzirme gecelikleri bunlar. birkaç marka daha vardı ama evdeki bilgisayarda. bunlar aklıma gelenler...

teşekkürler
az da onlara bakayım bari :KK1:
göbeğim çıkıp da kendi çamaşırlarımı giyemez olursam o zaman alırım heralde

emzirme geceliğimi :KK53: valla içine hamile yada emzirme kelimesi girdimi 3 katı fiyat önü düğmeli pijamalar yeter zaten ilk aylarda gögüsler fora hep açıkta küçük oldugundan sürekli emzirildiğinden

oo nerelerdesin özlettin kendini..........
canımm havalar çok soğuk burda o yüzden kayınvalidemde kalıyoruz bi kaç akşamdır.işyerindede yoğundum açamadım açtım ara ara baktım genel olarak durumlar iyi.
hoşgeldin canım

hoşbulduk canım.çok teşekkürler.

ben yaptırmadım ama doktor bakmıyor
radyologun bakması lazım
mesela benim hastanede ayrıntılı ultrason yeri farklı, orda uzman radyolog var o bakacak
sonra da doktora gidicem

bende ayrıntılı ultrason için radyoloğa giderim aynen.sana 20.haftada mı demişlerdi ütopyacım?

erdemin gecelikleri güzelmiş
yalnız ben şunu hiç bilmiyorum
bedeni nasıl alıyorsunuz
ben normalde small giyerdim hep, şimdi ne almalıyım?

canımm havalar çok soğuk burda o yüzden kayınvalidemde kalıyoruz bi kaç akşamdır.işyerindede yoğundum açamadım açtım ara ara baktım genel olarak durumlar iyi.

bende ayrıntılı ultrason için radyoloğa giderim aynen.sana 20.haftada mı demişlerdi ütopyacım?

evt 20. haftada.. kız saruboceq ben dün cinsiyeti öğrendim

emzirme geceliğimi :KK53: valla içine hamile yada emzirme kelimesi girdimi 3 katı fiyat önü düğmeli pijamalar yeter zaten ilk aylarda gögüsler fora hep açıkta küçük oldugundan sürekli emzirildiğinden
onlardan da olur tabi
bakmak lazım işte ya
neyse ben de yavaş yavaş bakayım bari
ama bedenimi kestiremiyorum ki
hangi beden alacam beeennn

canım benim 21+4 oluyor verdikleri randevuya göre
ama sanırım 20-22 haftalar arası herhangi birinde olurmuş
doktor gebelik haftası ileri olursa daha verimli oluyormuş

onlardan da olur tabi
bakmak lazım işte ya
neyse ben de yavaş yavaş bakayım bari
ama bedenimi kestiremiyorum ki
hangi beden alacam beeennn

canım benim 21+4 oluyor verdikleri randevuya göre
ama sanırım 20-22 haftalar arası herhangi birinde olurmuş
doktor gebelik haftası ileri olursa daha verimli oluyormuş
valla hafif bol olursa iioluyo eger hastane çantası için diyorsan giyilmesi yatmaıs falan rahat oluyo

yok yaa o kdr da pahalı değiller. 30-50 arası değişiyor baktıklarımın çoğu. çift taraftan açılan olursa daha rahat edermişiz. tecrübeler böyle diyolar. önden 3 düğme bazen yetersiz kalabiliyormuş..
ben beden olarak s im ama pijama geceliği her zaman m alırım. bunda da öyle yapacağım :)))

yok yaa o kdr da pahalı değiller. 30-50 arası değişiyor baktıklarımın çoğu. çift taraftan açılan olursa daha rahat edermişiz. tecrübeler böyle diyolar. önden 3 düğme bazen yetersiz kalabiliyormuş..
ben beden olarak s im ama pijama geceliği her zaman m alırım. bunda da öyle yapacağım :)))

canım modelleri ekle ben de bakayım müsait olunca

hilma bol alayım madem ben de

bn ardahanla karşılaştırdım demekki :)

canım benim bildiğim önce radyoloğa gidicez
radyolog gerekli ölçümleri yapacak organlara giden damarları falan inceleyecek
iç organlarına falan bakacak ölçüleri not edecek
sonra da doktorumuza gidicez orda napıcaz bilmiyorum
ben 150 tl ödicem, heryerde farklı farklıymış fiyatlar
ben de merakla bekliyorum bu testi

sağol canım cumartesiye randevümü alacam birazdan inş. sonuçları paylaşırım gerçi daha cumartesiye çok var da işte biraz sabırsızlanıorum sıra falan olurda ben randevumu alimda :):KK6:

sağol canım cumartesiye randevümü alacam birazdan inş. sonuçları paylaşırım gerçi daha cumartesiye çok var da işte biraz sabırsızlanıorum sıra falan olurda ben randevumu alimda :):KK6:

canım bir önceki randevunda sonraki randevuyu vermiyorlar mı?
hep böyle arayıp mı alıyorsun sen?

konu ile pek alakası yok ama monozebra oyun kartları diye bişiler var
bebek ilk doğduğunda sadece 20 cm yakını ve siyah beyaz renkleri algılarmış
bebeğin dikkatini çekmek için siyah beyaz oyun kartları hazırlamışlar
bende akşamları photoshopta çiziyorum... çıktı alıp kartona yapıştırıcam

dileyen olursa mail atabilirim bitince
ilk 2 si ekte:KK53:
normalde çözünürlüğü daha yüksek çabuk eklensin diye düşürdüm

$kurbis.jpg

X