- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #2.401
merhaba 17+2 günlük hamileyim beyaz renket akıntım oluyor ve son zamanlarda kokmaya başladı sizce zararı varmıdır?
teşekkür ederim canımutapyo ya cevaptın.Alıntı yapmadım kalabalık olmasın diye.
Çok güzeller hadı onu geçtim acaip kaliteli duruyolar ya.Güzel günlerde giysin inşallah.
canım çok sarı değilse bence sıkıntı yokturPeki sarımsı benim bazen sarımsıda oluyor bazen ama..?Açık sarı iltihap falan yokdur dimi?
kizlar acele cikmam gerekti. hastaneden aradilar acil gelin diye bende korktum 4lu testim kotu cikti dr acil gormek istiyo sandim. bi gittim ki verdigim kani kaybetmisler yeniden kan verdim. yani hamile kadina yapilcak sey mi? bir de yollar buz nasil gittim bilmiyorum valla.
ütopyacım sen bilirsin bi fikir ver bana tatlım
Weewell Biberon ve Yemek Kabı Isıtıcı - e-bebek.com bunlara gerek varmı acaba kullanan falan yok çevremde ama :26::26:
kizlar acele cikmam gerekti. hastaneden aradilar acil gelin diye bende korktum 4lu testim kotu cikti dr acil gormek istiyo sandim. bi gittim ki verdigim kani kaybetmisler yeniden kan verdim. yani hamile kadina yapilcak sey mi? bir de yollar buz nasil gittim bilmiyorum valla.
ütopyacım sen bilirsin bi fikir ver bana tatlım
Weewell Biberon ve Yemek Kabı Isıtıcı - e-bebek.com bunlara gerek varmı acaba kullanan falan yok çevremde ama :26::26:
aaaa ne kötü olmuş bi açıklama yapsalar ii olurmuş...
canım kullanışlı olabilir ama bence gereksiz masraf
bikere zaten bebeğe mama verecek zaman kaynamış su kullanman gerekiyor
kaynatıp soğuduktan sonra içiriyorsun
bence gereksiz olduğundan ben almıcam mesela
ilerde de ek gıdaya geçtiğinde de taze pişirmen gerekiyor zaten
canım kullanışlı olabilir ama bence gereksiz masraf
bikere zaten bebeğe mama verecek zaman kaynamış su kullanman gerekiyor
kaynatıp soğuduktan sonra içiriyorsun
bence gereksiz olduğundan ben almıcam mesela
ilerde de ek gıdaya geçtiğinde de taze pişirmen gerekiyor zaten
O alınacaklar listesine baktım ama bazılarını neden alıyorsunki mesela 1 yaşına kadar ıslak mendil ve ağız içini silmeye mendil kullandırmıyor dr lar pek önermiyorlar bebk cildine 1 yaşına kadar su ve pamukla temizleyin diyorlar gerçi bende pek ıslak mendil düşünmüyorum içinde çok katkı var bebişimin cildi kıymetli benim
evet tlf da bari soyleseydi o yolu giderken bin tane sey dusunmezdim. neyse cok sukur kotu bisey deil ama insani huzursuz ediyorlar.
mesela ben dışarda mama hazırlamak için termos alıcam canım
termosta suyu kaynatıp koyunca dışarda da biraz ılır zaten tam mamalık olur
mesela şu işimizi görür
Master MTR-S050 0,50l Çelik Termos - Beyaz Eşya ve Mutfak - Hepsiburada.com
saol canımm ben çok sevdim seni herşeyi biliyosun ne güzell
peki bu oyun halıları için ne düşünüyosunuz rengarenk dönenceli falan, onlarda gereksiz gibi dimi