- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
daha o kadar otomatiğine geçmedik,manuel canım elle sıktırıyoz![]()
kocan almadı mı bi otomatik viledaa ayyyy ne biçim kocalar var 2013 ün istanbulunda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar..
bebeğim uyuyor bir yandan kahvaltısı hazır oluyor,
burnu akıyor gece de huzursuzdu, bu yıl ablasının okulundan sürekli mikrop taşındı miniğime, salya sümükten kurtulamadık bi türlü..
Günaydın kızlar..
bebeğim uyuyor bir yandan kahvaltısı hazır oluyor,
burnu akıyor gece de huzursuzdu, bu yıl ablasının okulundan sürekli mikrop taşındı miniğime, salya sümükten kurtulamadık bi türlü..
kocan almadı mı bi otomatik viledaa ayyyy ne biçim kocalar var 2013 ün istanbulunda![]()
benim kız çok deli yatıyor kol bacak bi yerde üstünde yorgan tutmuyor örtünce uyanıp atıyor üstünden nasıl bir çözüm önerirsiniz bana?
şu fotolar çok hoşuma gitti
Eki Görüntüle 644129
Eki Görüntüle 644130
benim kocam senin kocan gibi zengin değil ki alsın bacım![]()
geçmiş olsun kuzuna aslında bağışıklığı güçleniyor okula başladığında ablası kadar hastalanmaz canım, onun burnu sümüklü halini düşündüm de şimdi ne tatlıdır annesi yaa yazık kıyamamm![]()
benim kız çok deli yatıyor kol bacak bi yerde üstünde yorgan tutmuyor örtünce uyanıp atıyor üstünden nasıl bir çözüm önerirsiniz bana?
Eki Görüntüle 644129
Eki Görüntüle 644130
ben hiçbişi örtmüyorum üstünü iyi giydir evin sıcaklığıda iyiyse problem yok.
olsun cnm onu bulamayanlar da var neticede, bak benim bir viledam bile yok mesela..
sağol cnm evet minik oğlan okula başlayana kadar ablasından bayağı bir yükleme yapılmış olacak, okula başladığında turp gibi hiç hasta olmaz inşaallah..
evet çok komik oluyor sümüklü halihele elimde peçeteyle görsün, gözlerini ve burnunu ne şekillere sokuyor ..
benim ikisi de hiç örtü tutmuyor,
küçüğe uyku tulumu giydiriyordum fakat çok terliyor onunla da...
ben de ikisine de uzunca bir yelek giydiriyorum, üzerleri açılsa da belleri üşümüyor en azından, odaları da zaten normal sıcaklıkta üşümüyorlar..
ben de büyük balıkları fırında yaparım, hamsiyi annecime yaptırıyoruz ben ayıklayamam onu, ama hamsinin lezzeti de bir başka oluyor gerçekten kızlar, eşleriniz haklı![]()
hayelacım ne zaman gittiniz aydere ben de çok istiyorum bir karadeni turu ile oraları dolaşmak, nasib olur insaallah..
doğum sonrası iznini etkilemez cnm rahatsızlıktan ötürü alacağın istirahat neticede...
sağlıkla kucağına al yavrunu insaallah..
hoşgeldiniz minikkelebek, kızın çok güzel masaallah...
tabii cnm kek yapan bebiş bile varmış ya, çok enteresan geldi sana da değil mişakacı arkadaşların ince latifeleri işte
her zaman bekleriz sağlıkla büyüt güzel kızını inşaallah..![]()
Eki Görüntüle 644129
Eki Görüntüle 644130
kıskanma canımm Allah size de versin, varsa harcayıcan arkadaşımm harcıyoruz elhamdülillah.![]()
Canim benim esim ve annem rizeli ben ist liyim onceki sene gittim ilk kez daha dogrusu cok kucukkende gitmisim ama hatirlamiyorum hic istemeyerek gittim rizeye ama donerken aglaya aglaya dondum gercekten guzel yer yemyesil her taraf bu senede gidicez bebislerle buyur gel canim senide gezdiririz misafirimiz olursun
Canim benimkilerde ayni uyku tulumu giydiriyorum ben boyle cozum buldum bu arada son iki resme bayildim
sen dünün etkisinden çıkamamışsın daha oh oh harca
kimseyi kıskanmam çok şükür
çünkü durumum gayet iyi elhamdülillah
he çok mu zenginim hayır fakirmiyim hayır
ama benden zengini var ama fakiride var
ben onları gördükçe kendimi dahada zengin hissediyorum
paylaşımlara ok ama burda maddiyatın da
bu kadar şişirilmesine yazılıp çizilmesini onaylamıyorum
he dün arkadaşların yaptıklarınıda onaylamıyorum
böyle olmamalıydı...
ayaklı penyenin içine ince bir don daha giydiriyorum benevin sıcaklığı iyi, yarım kollu fanila, üstüne uzun kollu zıbın, altına ayaklı penye pijama giydiriyorum uyurken yeterli mi bilmiyorum gerçi bu zamana kadar hasta falan olmadı ama uyuyanın üstüne kar yağar demişler ya o yüzden üzülüyorum.
evet ablasıya aynı odadalar ilk günden beri, fakat ben de onların yanındayım gecenin büyük kısmında ..hayal edebiliyorum o surat şeklini bende yemekten sonra berenin ağzını sildiğimde aynısını yapıyorsen miniğinde odasını ayırdın mı?
Canim benimkilerde ayni uyku tulumu giydiriyorum ben boyle cozum buldum bu arada son iki resme bayildim
kıskanma canımm Allah size de versin, varsa harcayıcan arkadaşımm harcıyoruz elhamdülillah.![]()
Canim benim esim ve annem rizeli ben ist liyim onceki sene gittim ilk kez daha dogrusu cok kucukkende gitmisim ama hatirlamiyorum hic istemeyerek gittim rizeye ama donerken aglaya aglaya dondum gercekten guzel yer yemyesil her taraf bu senede gidicez bebislerle buyur gel canim senide gezdiririz misafirimiz olursun
evin sıcaklığı iyi, yarım kollu fanila, üstüne uzun kollu zıbın, altına ayaklı penye pijama giydiriyorum uyurken yeterli mi bilmiyorum gerçi bu zamana kadar hasta falan olmadı ama uyuyanın üstüne kar yağar demişler ya o yüzden üzülüyorum.