2012 Haziran Anneleri Doğurdu

sizede afiyet olsun ben hamsi değilde büyük balık daha çok severim.

Canim bende bezle siliyorum cok yorucu oluyor gercekten farkli arayislar icindeyim suan kimyasal kullanmadan nasil temizlerim diye buharli temizleyiciler bakiyorum ama pekmemnun kalinmamis galiba bilmiyorum kafam karisik

Benim esimde hamsiyi cok sever ama bende senin gibi buyuk balik severim alabalik palamut cinekop severim hele rizede ayderede yedigim alabaligi hic unutamiyorum cok guzeldi

aynen eşimde hamsiyi daha çok sever ama ben onu alıştıryorum
geçen mezgit aldırttım çok beğendi ama çok leziz bi balık
şimdi fırına çipura koydum eşim gelecek birazdan yicez
barbunyada var ama pilav yapmadım yarına artık

merhaba sevgili annneler..ben 2013 haziran annesi olacağım inşallah.aranızda çalışan anneler varsa bilebilir diye düşündüm..sorum şudur ki 37 inci haftaya kadar çalışabilir raporu aldıktan sonra arada diyelim grip olup tekrar 1 hafta istirahat aldın ve işe gitmedin.bu aldığın 1 haftalık rapor doğum sonrası izinden düşer mi?

Ben de çipura severim ama gerçekten deniz balığı bulmak c
zor hep yetiştirme, tabi çipura ve levrek için diyorum babamın tuttuğu gerçek deniz levreklerinden yemesem tamam dicem ama maalesef o iyot kokusu olmuyor burada satılanlarda

yetiştirme olduğunu hiç duymadım ama...

Merhabaaa Haziran anneleri....
Sayfayi ziyaret etmek istedim bebisler büyüdüler mı nasıl oldular diye merak ettim...
bitaz geriden okumak istedim, aman allahım okuduklarıma şok oldum benim pek becerikli, akıllı sandığım kızım halbuki hiç bisicik bilmiyormuş ...Ayyyy üzülmeye başlamıştım
Neyse Allah saglık sıhhat versin bebislerimize ben sizlerden cok faydalandım inanın ...
cok yazamasamda hep okurdum... Yardımcı olanlardan Allah razı olsun bu kadar Haziran annesi ve bebeği tanıdığımız olabilir mı çevremizde .... Paylaşım yapan bütün Haziran annelerine teşekkürler
Bu da benim Minikkelebegim...maşallah Ellerinizden öperiz

Eklentiler

• $image.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 49

canım öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına al bebeğini.32.haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra sağlık raporu alamazsın diye biliyorum zaten sana verilmiş bir hakkı kullanmadığın aktardığın için sağlık raporu hakkı olmuyor.37.haftaya kadar beklemek durumunda değilsin çalışabilir raporunu istediğin zaman bozdurup izne çıkarsın ama sağlık raporu alamazsın ben böyle biliyorum.

Canim hosgeldin bundan sonra daha cok paylasim bekliyoruz ozaman senden melegininde masallahi var cok tatli

ben çalışabilir raporu aldıktan sonra üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle devlet hastanesi acil servisinden 5 gün rapor almıştım. alınabilir ve kurumunuz kabul eder. ikiside çok farklı şeyler. raporu gebeliğe ilişkin bir nedenle alamazsınız ama.

canım doktoruna sordum parmak emdiği zaman eline bir oyuncak ver oyalansın dedi ama ne mümkün öteki eline alıyor oynuyor yine emmeye devam, öyle her zaman emmiyor genelde uykusu geldiği zaman ve toplum arasında strese girdiği zaman emiyor

bende viledayla siliyorum sadece banyoyu bezle siliyorum,sadece ayda 1 bezle siliniyor bütün yerler.

ilk cim size de günaydın afiyet bal şeker olsun kuzuna. kızlar vileda demişsiniz ya şu yeni çıkan kendinden sıkmalı viledalardan mı kullanıyorsunuz ben bıktım bezle silmekten. haziranda nasip olursa kendi evimize taşıncaz orada heryer parke olacak o yüzden pratik bişey istiyorum.

Son düzenleme:

canım normal viledalardan kullanıyorum benim evinde heryeri parke süpürdükten sonra sildin mi tertemiz oluyor hiç elle uğraşmaya gerek yok.

sizede afiyet olsun ben hamsi değilde büyük balık daha çok severim.

Benim esimde hamsiyi cok sever ama bende senin gibi buyuk balik severim alabalik palamut cinekop severim hele rizede ayderede yedigim alabaligi hic unutamiyorum cok guzeldi

ben de büyük balıkları fırında yaparım, hamsiyi annecime yaptırıyoruz ben ayıklayamam onu, ama hamsinin lezzeti de bir başka oluyor gerçekten kızlar, eşleriniz haklı
hayelacım ne zaman gittiniz aydere ben de çok istiyorum bir karadeni turu ile oraları dolaşmak, nasib olur insaallah..

doğum sonrası iznini etkilemez cnm rahatsızlıktan ötürü alacağın istirahat neticede...
sağlıkla kucağına al yavrunu insaallah..

hoşgeldiniz minikkelebek, kızın çok güzel masaallah...
tabii cnm kek yapan bebiş bile varmış ya, çok enteresan geldi sana da değil mi şakacı arkadaşların ince latifeleri işte
her zaman bekleriz sağlıkla büyüt güzel kızını inşaallah..

Canim bende bezle siliyorum cok yorucu oluyor gercekten farkli arayislar icindeyim suan kimyasal kullanmadan nasil temizlerim diye buharli temizleyiciler bakiyorum ama pekmemnun kalinmamis galiba bilmiyorum kafam karisik

reklamdaki gibi bir buharlı temizleyici ile; süpürdükten sonra buhar temizliği, silmeye ihtiyaç kalmıyormuş fakat dediğin gibi kullanıcı yorumlarında memnun olmayan da çok, reklamındaki gibi ışıl ışıl yapıyorsa ne ala ...

daha o kadar otomatiğine geçmedik,manuel canım elle sıktırıyoz

Günaydın kızlar..
bebeğim uyuyor bir yandan kahvaltısı hazır oluyor,
burnu akıyor gece de huzursuzdu, bu yıl ablasının okulundan sürekli mikrop taşındı miniğime, salya sümükten kurtulamadık bi türlü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…