- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
afiyet olsun Sueda'ya, dün de ben yapmıştım tarhana, ama bizimki de yemedi minik canavar,
ellerine sağlık çok severim barbunya pilavı...bizde de hamsi olacak akşama
ben kızımı okuldan almaya gideceğim, iyi günler sizlere de...
kızlar yarım yamalak okuyabildim sabahtan bu yana çok şey yazılmış maşallah topiğimize....
bu arada benim kızın da dişi çıkmadı henüz hergün bakıyorum yok...:) neyse sıkıntısız gelsin bebişlerimizin dişleri....
kızlar bu arada bende bulaşık makinasının parlatıcı kısmına sirke koyuyorum çok da memnunum. yer sildiğim suya da koymayı düşünüyorum. kızlar siz yerleri ne ile siliyorsunuz ben parkeleri bezle siliyorum ama çok yoruluyorum.
sizede afiyet olsun ben hamsi değilde büyük balık daha çok severim.
Benim esimde hamsiyi cok sever ama bende senin gibi buyuk balik severim alabalik palamut cinekop severim hele rizede ayderede yedigim alabaligi hic unutamiyorum cok guzeldi
aynen eşimde hamsiyi daha çok sever ama ben onu alıştıryorum
geçen mezgit aldırttım çok beğendi ama çok leziz bi balık
şimdi fırına çipura koydum eşim gelecek birazdan yicez
barbunyada var ama pilav yapmadım yarına artık
Ben de çipura severim ama gerçekten deniz balığı bulmak c
zor hep yetiştirme, tabi çipura ve levrek için diyorum babamın tuttuğu gerçek deniz levreklerinden yemesem tamam dicem ama maalesef o iyot kokusu olmuyor burada satılanlarda
merhaba sevgili annneler..ben 2013 haziran annesi olacağım inşallah.aranızda çalışan anneler varsa bilebilir diye düşündüm..sorum şudur ki 37 inci haftaya kadar çalışabilir raporu aldıktan sonra arada diyelim grip olup tekrar 1 hafta istirahat aldın ve işe gitmedin.bu aldığın 1 haftalık rapor doğum sonrası izinden düşer mi?
Merhabaaa Haziran anneleri....
Sayfayi ziyaret etmek istedim bebisler büyüdüler mı nasıl oldular diye merak ettim...
bitaz geriden okumak istedim, aman allahım okuduklarıma şok oldum benim pek becerikli, akıllı sandığım kızım halbuki hiç bisicik bilmiyormuş ...Ayyyy üzülmeye başlamıştım
Neyse Allah saglık sıhhat versin bebislerimize ben sizlerden cok faydalandım inanın ...
cok yazamasamda hep okurdum... Yardımcı olanlardan Allah razı olsun bu kadar Haziran annesi ve bebeği tanıdığımız olabilir mı çevremizde .... Paylaşım yapan bütün Haziran annelerine teşekkürler
Bu da benim Minikkelebegim...maşallahEllerinizden öperiz
merhaba sevgili annneler..ben 2013 haziran annesi olacağım inşallah.aranızda çalışan anneler varsa bilebilir diye düşündüm..sorum şudur ki 37 inci haftaya kadar çalışabilir raporu aldıktan sonra arada diyelim grip olup tekrar 1 hafta istirahat aldın ve işe gitmedin.bu aldığın 1 haftalık rapor doğum sonrası izinden düşer mi?
Canim ben ilk okulda sira arkadasim vardi hala parmagini emiyodu ogretmenim beni gorevlendirmisti emerse ya elini indirecektim hala emmeye devam ederse ogretmene soyleyecektin ama umarum senin kiz bir an once birakir nasil biraktirabilecegini dr sorsan belki o bir fikir verebilir
kızlar yarım yamalak okuyabildim sabahtan bu yana çok şey yazılmış maşallah topiğimize....
bu arada benim kızın da dişi çıkmadı henüz hergün bakıyorum yok...:) neyse sıkıntısız gelsin bebişlerimizin dişleri....
kızlar bu arada bende bulaşık makinasının parlatıcı kısmına sirke koyuyorum çok da memnunum. yer sildiğim suya da koymayı düşünüyorum. kızlar siz yerleri ne ile siliyorsunuz ben parkeleri bezle siliyorum ama çok yoruluyorum.
ilk cim size de günaydın affiyet bal şeker olsun kuzuna. kızlar vileda demişsiniz ya şu yeni çıkan kendinden sıkmalı viledalardan mı kullanıyorsunuz ben bıktım bezle silmekten. haziranda nasip olursa kendi evimize taşıncaz orada heryer parke olacak o yüzden pratik bişey istiyorum.
sizede afiyet olsun ben hamsi değilde büyük balık daha çok severim.
Benim esimde hamsiyi cok sever ama bende senin gibi buyuk balik severim alabalik palamut cinekop severim hele rizede ayderede yedigim alabaligi hic unutamiyorum cok guzeldi
aynen eşimde hamsiyi daha çok sever ama ben onu alıştıryorum
geçen mezgit aldırttım çok beğendi ama çok leziz bi balık
şimdi fırına çipura koydum eşim gelecek birazdan yicez
barbunyada var ama pilav yapmadım yarına artık
doğum sonrası iznini etkilemez cnm rahatsızlıktan ötürü alacağın istirahat neticede...merhaba sevgili annneler..ben 2013 haziran annesi olacağım inşallah.aranızda çalışan anneler varsa bilebilir diye düşündüm..sorum şudur ki 37 inci haftaya kadar çalışabilir raporu aldıktan sonra arada diyelim grip olup tekrar 1 hafta istirahat aldın ve işe gitmedin.bu aldığın 1 haftalık rapor doğum sonrası izinden düşer mi?
Merhabaaa Haziran anneleri....
Sayfayi ziyaret etmek istedim bebisler büyüdüler mı nasıl oldular diye merak ettim...
bitaz geriden okumak istedim, aman allahım okuduklarıma şok oldum benim pek becerikli, akıllı sandığım kızım halbuki hiç bisicik bilmiyormuş ...Ayyyy üzülmeye başlamıştım
Neyse Allah saglık sıhhat versin bebislerimize ben sizlerden cok faydalandım inanın ...
cok yazamasamda hep okurdum... Yardımcı olanlardan Allah razı olsun bu kadar Haziran annesi ve bebeği tanıdığımız olabilir mı çevremizde .... Paylaşım yapan bütün Haziran annelerine teşekkürler
Bu da benim Minikkelebegim...maşallahEllerinizden öperiz
Canim bende bezle siliyorum cok yorucu oluyor gercekten farkli arayislar icindeyim suan kimyasal kullanmadan nasil temizlerim diye buharli temizleyiciler bakiyorum ama pekmemnun kalinmamis galiba bilmiyorum kafam karisik
ilk cim size de günaydın afiyet bal şeker olsun kuzuna. kızlar vileda demişsiniz ya şu yeni çıkan kendinden sıkmalı viledalardan mı kullanıyorsunuz ben bıktım bezle silmekten. haziranda nasip olursa kendi evimize taşıncaz orada heryer parke olacak o yüzden pratik bişey istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?