- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
laranın 9.dişi çıkmak üzere hasta gibide zaten.şu diş çıkarma dönemindeki bağışıklık düşmesine uyuzum.ayrıca siz 9.ayda aşıyı yaptıarakmısınız kızlar.alyoşa yaptırmadım bunda takvime girmiş.alyoşum adına çok üzüldüm
ilk dişi 4 aylıkken çıktı ama alyanınki 9 ay 3 haftalıkken çıkmıştı.iki çuckda benim olaya bak
evet canım kızamık kızıl ve kabakulak aşısını diyorum.ateş filan yaptımı kasa mı vuruluyor
benide sağlık ocağından aradılar sizin onayınızla yaptırıcaz ne diyorsunuz diye 12 marta gün verdiler
böyle giderse öyle olacak gibi görünüyor
aşının etkilerini merak ediyorum ya
ana neden ki o açıklama yapmışmıydı
neden öle dedi nursena bizimkide sağlık ocağında çağırsalar yaptır dedi
ben kızamık aşısını yaptırdım bizim doktor söyledi sağlık ocağıda yaptı.
kızamık aşısını bende düşünüyorum yaptırsam mı diye
bizim dr. 9. ayda getir yapalım dedi mecbur götüreceğiz ...
bir de birşey okudum 80 ile 92 yılları arası doğumlulara da kızamık aşısı vuruluyormuş yeniden, o zamanlar olunan aşılar sıkıntılı mıymış neymiş, sağlık ocağına soracağım bugün bunu, doğruluğu var mıdır diye?
bizim dr. 9. ayda getir yapalım dedi mecbur götüreceğiz ...
bir de birşey okudum 80 ile 92 yılları arası doğumlulara da kızamık aşısı vuruluyormuş yeniden, o zamanlar olunan aşılar sıkıntılı mıymış neymiş, sağlık ocağına soracağım bugün bunu, doğruluğu var mıdır diye?
ben sağlık ocağını aradım istersen isteğe bağlı yapıyoruz dedi bana
geli yapalım demedi hemşire napayım kızlar sizce
nerde okudun bende o senelerde doğdum mutlaka paylaş.
Ateş yapmadı Dr da demişti zaten ateş yapmaz diye kolundan vurdular diğer dozunu da yasında yapacaklarmış
kızlar kızıma tarhana çorbası yaptım çok az yiyor yine bende kahve molası verdim
bi yandan da yemeğini yediriyorum ocağada yemeğimi koydum
akşama barbunya pilav var
laranın 9.dişi çıkmak üzere hasta gibide zaten.şu diş çıkarma dönemindeki bağışıklık düşmesine uyuzum.ayrıca siz 9.ayda aşıyı yaptıarakmısınız kızlar.alyoşa yaptırmadım bunda takvime girmiş.alyoşum adına çok üzüldüm
beni 1 ay once falan salgin lafi ilk ciktiginda saglik ocagindan aradilar gelin diye, yaptirdim ben. Sonra doktora kontrole gittigimizde "iyi, kizamik asisini yaptirmissiniz" dedi. hastalik tehlikesini goze alamadigim icin yaptirdim ben.
Ece'nin ilk disi 5.5 aylikken cikti ama dis cikma sirasi degisik bizim minnosun; alt onlerden sonra ust onler cikacagina kopek disler, sonra yanindakiler en son da on tavsanlar cikti :) yani ustte 6 , altta 2 dis var bizimkinde vampir gibi dolasiyor :))
simdi de alt yanlar kabardi yoldalar, direk huzursuzluguda basladi, dun gece kavga kiyamet uyudu. ilk_, Berencik kendi kendine uyuyor deyince kiskandim valla
Benim kızımın da 2alt ve 2üst dişi çıktı yalnız üst dişler bayağı ayrık eğer öyle kalacaksa çok çirkin olacak kızımın dişleri :)
beni 1 ay once falan salgin lafi ilk ciktiginda saglik ocagindan aradilar gelin diye, yaptirdim ben. Sonra doktora kontrole gittigimizde "iyi, kizamik asisini yaptirmissiniz" dedi. hastalik tehlikesini goze alamadigim icin yaptirdim ben.
Ece'nin ilk disi 5.5 aylikken cikti ama dis cikma sirasi degisik bizim minnosun; alt onlerden sonra ust onler cikacagina kopek disler, sonra yanindakiler en son da on tavsanlar cikti :) yani ustte 6 , altta 2 dis var bizimkinde vampir gibi dolasiyor :))
simdi de alt yanlar kabardi yoldalar, direk huzursuzluguda basladi, dun gece kavga kiyamet uyudu. ilk_, Berencik kendi kendine uyuyor deyince kiskandim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?