• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Anneleri Doğurdu

benim kızın daha dişi çıkmadı sorunda yapmıyorum
ne zaman çıkarsa çıksın sağlıklı olsunda.
acele edenler oluyorda daha diş çıkmadı diye

benim kızın daha dişi çıkmadı sorunda yapmıyorum
ne zaman çıkarsa çıksın sağlıklı olsunda.
acele edenler oluyorda daha diş çıkmadı diye

benim kızında alttan 2 dişi çıktı böyleyken bile öyle bir ısırıyo ki üstler çıkınca vay halimize:1:

yok yok uzulme canim, ilk disler genelde oyle ayrik cikiyor sonra yerlesiyorlar :)) sut disler dokulupte esas disler cikinca normale donucekler, bizimkininde ayrik su anda ama oyle daha sevimli gorunuyor :))

Daha tam çıkmadı bizimkiler uçları görünüyor iyice çıksın eminim sevimli olur :)

aman sus dilini isir, masallah de; evde ancak meme emerek uyuyor benim cadim, evi disinda bir yerde ise hayatta uyumaz, emzirmeye calisirim etrafa bakmaktan uykuyu unutur ve aglayip bagirir. o yuzden aksamlari hicbir yere gidemiyoruz ya da uyuduktan sonra annane veya babanne gelip bizde kaliyor bizde disari ancak oyle cikiyoruz. yazin napicam bilmiyorum, tatile gittigimizde burnumuzdan gelir mi diye dusunuyorum :( hem doktorlar emzik emmek yerine parmak emmeyi daha saglikli buluyor, emzigi birakmalari zor ama parmak emmeyi daha cabuk birakiyorlar.

parmak yüzünden uyuyor işte alıyor ağzına kucağımda topluluk içinde bile otururken bir bakıyorum uyumuş:1: keşke parmak emmesede sallasam etsem:50:

aman sus dilini isir, masallah de; evde ancak meme emerek uyuyor benim cadim, evi disinda bir yerde ise hayatta uyumaz, emzirmeye calisirim etrafa bakmaktan uykuyu unutur ve aglayip bagirir. o yuzden aksamlari hicbir yere gidemiyoruz ya da uyuduktan sonra annane veya babanne gelip bizde kaliyor bizde disari ancak oyle cikiyoruz. yazin napicam bilmiyorum, tatile gittigimizde burnumuzdan gelir mi diye dusunuyorum :( hem doktorlar emzik emmek yerine parmak emmeyi daha saglikli buluyor, emzigi birakmalari zor ama parmak emmeyi daha cabuk birakiyorlar.

canım tabii maşallah ama parmak incelecek diye korkuyorum aslında tem tersi canım parmak emmeyi bıraktırmak emziği emmeyi bıraktırmaktan daha zor çünkü her an yanında uzaklaştıramıyorsun:1:

Son düzenleme:
acaip sevimli olucak, bakip bakip guluceksiniz valla :))
bu resimde alt disler gorunmus, ustleri cekemedik daha izin vermiyor hobbitim :)
$2013-02-02 12.33.30.webp
Daha tam çıkmadı bizimkiler uçları görünüyor iyice çıksın eminim sevimli olur :)

canım tabii maşallah ama parmak incelecek diye korkuyorum aslında tem tersi canım emziği bıraktırmak parmak emmeyi bıraktırmaktan daha zor çünkü her an yanında uzaklaştıramıyorsun:1:

Benim kuzenimin bebeği de parmak emiyo şuam 2yaşında çok sık ateşlemeyi Dr parmak emmesinden demiş şimdi evde temizlersin ama yakında parka gidecek düşecek kalkacak eller yerde sonra ağızda. Beroş yaza kadar bıraksa o alışkanlığı

acaip sevimli olucak, bakip bakip guluceksiniz valla :))
bu resimde alt disler gorunmus, ustleri cekemedik daha izin vermiyor hobbitim :)
Eki Görüntüle 643580

oyy maşallah annesi çok sevimli :nazar::nazar:

Benim kuzenimin bebeği de parmak emiyo şuam 2yaşında çok sık ateşlemeyi Dr parmak emmesinden demiş şimdi evde temizlersin ama yakında parka gidecek düşecek kalkacak eller yerde sonra ağızda. Beroş yaza kadar bıraksa o alışkanlığı

inşallah bırakır canım şimdiye kadar çok şükür bir rahatsızlığımız olmadı ama mikroplara davetiye çıkarıyor işte eli dursa dili, dili dursa parmağı, parmağı dursa ayağı durmuyo, her yeri ayrı oynuyo bu bebeğin:1:

oyy maşallah annesi çok sevimli :nazar::nazar:

inşallah bırakır canım şimdiye kadar çok şükür bir rahatsızlığımız olmadı ama mikroplara davetiye çıkarıyor işte eli dursa dili, dili dursa parmağı, parmağı dursa ayağı durmuyo, her yeri ayrı oynuyo bu bebeğin:1:

Canim ben ilk okulda sira arkadasim vardi hala parmagini emiyodu ogretmenim beni gorevlendirmisti emerse ya elini indirecektim hala emmeye devam ederse ogretmene soyleyecektin ama umarum senin kiz bir an once birakir nasil biraktirabilecegini dr sorsan belki o bir fikir verebilir

nabersiniz kızlar
rihannayı açtım netten kızımın karşısında harlem shake yapıyorum :27:
çocuk öyle bakıp gülüyor....

kızlar yarım yamalak okuyabildim sabahtan bu yana çok şey yazılmış maşallah topiğimize....
bu arada benim kızın da dişi çıkmadı henüz hergün bakıyorum yok...:) neyse sıkıntısız gelsin bebişlerimizin dişleri....
kızlar bu arada bende bulaşık makinasının parlatıcı kısmına sirke koyuyorum çok da memnunum. yer sildiğim suya da koymayı düşünüyorum. kızlar siz yerleri ne ile siliyorsunuz ben parkeleri bezle siliyorum ama çok yoruluyorum.

kızlar yarım yamalak okuyabildim sabahtan bu yana çok şey yazılmış maşallah topiğimize....
bu arada benim kızın da dişi çıkmadı henüz hergün bakıyorum yok...:) neyse sıkıntısız gelsin bebişlerimizin dişleri....
kızlar bu arada bende bulaşık makinasının parlatıcı kısmına sirke koyuyorum çok da memnunum. yer sildiğim suya da koymayı düşünüyorum. kızlar siz yerleri ne ile siliyorsunuz ben parkeleri bezle siliyorum ama çok yoruluyorum.

ben vileda kullanıyorum
sadece banyoyu elimle siliyorum

Back
X