- 29 Aralık 2007
- 3.392
- 1.092
- 698
dene dene son durulama suyu olduğu için parlatıcı zararlı
ben o yüzden yumuşatıcıda kullanmıyorum
hiç farkıda yok ha kullanmışım yumuşatıcıyı ha kullanmamışım
bide annem bana nanomatik almış gerçi ben pek inanmıyorum ama
almış napalım arada atıyom makınaya
laranın 9.dişi çıkmak üzere hasta gibide zaten.şu diş çıkarma dönemindeki bağışıklık düşmesine uyuzum.ayrıca siz 9.ayda aşıyı yaptıarakmısınız kızlar.alyoşa yaptırmadım bunda takvime girmiş.alyoşum adına çok üzüldüm
laranın 9.dişi çıkmak üzere hasta gibide zaten.şu diş çıkarma dönemindeki bağışıklık düşmesine uyuzum.ayrıca siz 9.ayda aşıyı yaptıarakmısınız kızlar.alyoşa yaptırmadım bunda takvime girmiş.alyoşum adına çok üzüldüm
evet evet ben de en kocaman şişeyi alıyorum hep :)
bulaşığı da süper parlatıyor gerçekten..
yok cnm hiç sirke kokusu kalmıyor uçup gidiyor o koku...
ben günlük süt kullandım cnm benim ikinci bebiş olduğundan bunda daha bir rahatım..
ama kızımda pınar çocuk sütü alırdım hep, hala var onlardan sanırım..
ne güzel ya, ben uykuyu özledim saat başı ağlıyor..:2:
birşey yapma cnm o kendiliğinden bırakacak belirli bi zaman sonra..3-4 yaşında olsa o zaman tamam da şimdi çok küçük alışkanlık olmaz onda...
şimdi de bu kadın her b.ku biliyor derler okuyan sayın seyirciler, fakat ben bildiğimi paylaşmaya çalışıyorum sadece...yanlış anlamayın sakın
9. Aydaki aşı aslında 12. Ayda yapılan aşymış,
yalnızca şu sıralar salgın olduğundan üç ay öncesine de bir doz daha ekleyerek önlem alınmış bizim dr.umuz böyle açıkladı..bizim büyük bıdıklar da oldu kızamığı ama tek doz ve 12. Ayda..
9. aydaki aşı aslında 12. ayda yapılan aşymış,
yalnızca şu sıralar salgın olduğundan üç ay öncesine de bir doz daha ekleyerek önlem alınmış bizim dr.umuz böyle açıkladı..bizim büyük bıdıklar da oldu kızamığı ama tek doz ve 12. ayda..
iyide 1 yaşından önce şeker yasak değilmi
geçen markette gördüm o sütlaçları şaşırdım 5-36 ay yazıyor
aslında heryeri ahşap eşyaları gardroplarıda sirkeyle silmak lazım
aa ben de onu soracaktım, bu nanomatik işe yarıyor mu gerçekten,
ikide bir telefonla arayıp çamaşır topu alın diyorlar
tertemiz yapıyor mu cidden tanıtıldığı gibi?
kızamık aşısını bizim dr umuz yaptırmayın dedi :44:
iyide 1 yaşından önce şeker yasak değilmi
geçen markette gördüm o sütlaçları şaşırdım 5-36 ay yazıyor
aslında heryeri ahşap eşyaları gardroplarıda sirkeyle silmak lazım
cnm onlar şeker kullanıyor da, mamanın içine kattığı direkt bizdeki sofra şekeri değil, şeker kamışından elde edilen serbet gibi birşeyi imiş..
ama bu tarifi evde yaptığın zaman kuru meyvalar gayet güzel tat veriyor, şekere hiç ihtiyaç kalmıyor..
yok 9.aydaki aşı kızıl kızamıkcık ve kabakulak aşısıymış.
12.aydaki aşı kpa pnömokok aşısı oluyor.alyoşdan hatırlıyorum.kkk aşısını alya olmamıştı.
yok 9.aydaki aşı kızıl kızamıkcık ve kabakulak aşısıymış.
12.aydaki aşı kpa pnömokok aşısı oluyor.alyoşdan hatırlıyorum.kkk aşısını alya olmamıştı.
ilk dişi 4 aylıkken çıktı ama alyanınki 9 ay 3 haftalıkken çıkmıştı.iki çuckda benim olaya bako iii cnm bizim dah 1 yeni çıkıyor ne zaman çıktı ilk dişi laranın ki
evet canım kızamık kızıl ve kabakulak aşısını diyorum.ateş filan yaptımı kasa mı vuruluyorKızmamıkk aşını mı diyorsun canım? Biz ayaz'a dün yaptırdık. Bu arada ayazın hala dişi çıkmadı
benide sağlık ocağından aradılar sizin onayınızla yaptırıcaz ne diyorsunuz diye 12 marta gün verdilerkızamık aşısını bende düşünüyorum yaptırsam mı diye
böyle giderse öyle olacak gibi görünüyorGulsah masallah 1 yasina 28 disle girecek senin tosun. Biz 6.ay asilarinda hepsini tamamladik kizamik dahil. 1 yasina kdr asi yok bize.
kızamık aşısını bizim dr umuz yaptırmayın dedi :44:
neden öle dedi nursena bizimkide sağlık ocağında çağırsalar yaptır dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?