• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Anneleri Doğurdu

dene dene son durulama suyu olduğu için parlatıcı zararlı
ben o yüzden yumuşatıcıda kullanmıyorum
hiç farkıda yok ha kullanmışım yumuşatıcıyı ha kullanmamışım
bide annem bana nanomatik almış gerçi ben pek inanmıyorum ama
almış napalım arada atıyom makınaya

aa ben de onu soracaktım, bu nanomatik işe yarıyor mu gerçekten,
ikide bir telefonla arayıp çamaşır topu alın diyorlar :1:
tertemiz yapıyor mu cidden tanıtıldığı gibi?

laranın 9.dişi çıkmak üzere hasta gibide zaten.şu diş çıkarma dönemindeki bağışıklık düşmesine uyuzum.ayrıca siz 9.ayda aşıyı yaptıarakmısınız kızlar.alyoşa yaptırmadım bunda takvime girmiş.alyoşum adına çok üzüldüm:50:

bizim daha hiç dişimiz çıkmadı, bu ara cok huysuz diş geliyor sanırımm :26:

laranın 9.dişi çıkmak üzere hasta gibide zaten.şu diş çıkarma dönemindeki bağışıklık düşmesine uyuzum.ayrıca siz 9.ayda aşıyı yaptıarakmısınız kızlar.alyoşa yaptırmadım bunda takvime girmiş.alyoşum adına çok üzüldüm:50:

9. aydaki aşı aslında 12. ayda yapılan aşymış,
yalnızca şu sıralar salgın olduğundan üç ay öncesine de bir doz daha ekleyerek önlem alınmış bizim dr.umuz böyle açıkladı..bizim büyük bıdıklar da oldu kızamığı ama tek doz ve 12. ayda..

o iii cnm bizim dah 1 yeni çıkıyor ne zaman çıktı ilk dişi laranın ki

Kızmamıkk aşını mı diyorsun canım? Biz ayaz'a dün yaptırdık. Bu arada ayazın hala dişi çıkmadı:17:

Son düzenleme:

Neeeee 9.dis mı masallaaaahhhhhhh:nazar::nazar::nazar: bizim 3. Yeni çıkıyor daha

evet evet ben de en kocaman şişeyi alıyorum hep :)
bulaşığı da süper parlatıyor gerçekten..

yok cnm hiç sirke kokusu kalmıyor uçup gidiyor o koku...

ben günlük süt kullandım cnm benim ikinci bebiş olduğundan bunda daha bir rahatım..
ama kızımda pınar çocuk sütü alırdım hep, hala var onlardan sanırım..

ne güzel ya, ben uykuyu özledim saat başı ağlıyor..:2:

birşey yapma cnm o kendiliğinden bırakacak belirli bi zaman sonra..3-4 yaşında olsa o zaman tamam da şimdi çok küçük alışkanlık olmaz onda...
şimdi de bu kadın her b.ku biliyor derler okuyan sayın seyirciler, fakat ben bildiğimi paylaşmaya çalışıyorum sadece...yanlış anlamayın sakın :3:

iyide 1 yaşından önce şeker yasak değilmi
geçen markette gördüm o sütlaçları şaşırdım 5-36 ay yazıyor
aslında heryeri ahşap eşyaları gardroplarıda sirkeyle silmak lazım

9. Aydaki aşı aslında 12. Ayda yapılan aşymış,
yalnızca şu sıralar salgın olduğundan üç ay öncesine de bir doz daha ekleyerek önlem alınmış bizim dr.umuz böyle açıkladı..bizim büyük bıdıklar da oldu kızamığı ama tek doz ve 12. Ayda..

kızamık aşısını bende düşünüyorum yaptırsam mı diye

Gulsah masallah 1 yasina 28 disle girecek senin tosun. Biz 6.ay asilarinda hepsini tamamladik kizamik dahil. 1 yasina kdr asi yok bize.

9. aydaki aşı aslında 12. ayda yapılan aşymış,
yalnızca şu sıralar salgın olduğundan üç ay öncesine de bir doz daha ekleyerek önlem alınmış bizim dr.umuz böyle açıkladı..bizim büyük bıdıklar da oldu kızamığı ama tek doz ve 12. ayda..

yok 9.aydaki aşı kızıl kızamıkcık ve kabakulak aşısıymış.
12.aydaki aşı kpa pnömokok aşısı oluyor.alyoşdan hatırlıyorum.kkk aşısını alya olmamıştı.

iyide 1 yaşından önce şeker yasak değilmi
geçen markette gördüm o sütlaçları şaşırdım 5-36 ay yazıyor
aslında heryeri ahşap eşyaları gardroplarıda sirkeyle silmak lazım

cnm onlar şeker kullanıyor da, mamanın içine kattığı direkt bizdeki sofra şekeri değil, şeker kamışından elde edilen serbet gibi birşeyi imiş..
ama bu tarifi evde yaptığın zaman kuru meyvalar gayet güzel tat veriyor, şekere hiç ihtiyaç kalmıyor..

aa ben de onu soracaktım, bu nanomatik işe yarıyor mu gerçekten,
ikide bir telefonla arayıp çamaşır topu alın diyorlar :1:
tertemiz yapıyor mu cidden tanıtıldığı gibi?

annem tvden almış ne görse alıyor :9:

ablam ve abim giller kullanıyor
ama pekde memnun değillermiş
ben yinede deterjan koyuyorum
aklıma geldikçe onuda atıyorum

cnm onlar şeker kullanıyor da, mamanın içine kattığı direkt bizdeki sofra şekeri değil, şeker kamışından elde edilen serbet gibi birşeyi imiş..
ama bu tarifi evde yaptığın zaman kuru meyvalar gayet güzel tat veriyor, şekere hiç ihtiyaç kalmıyor..

içindekilerde şeker yazıyordu da

12.aydaki aşı kpa pnömokok aşısı oluyor.alyoşdan hatırlıyorum.kkk aşısını alya olmamıştı.

bizim dr. böyle açıkladı, ben 6. aydan sonra bir yaşa kadar aşı yoktu ilk bebeğimde dediğimde...
eski aşı takvimine 4 yıl önce olmayan herhangi bir ilave yokmuş, dr.un dediğine göre..

Kızıl ve kızamıkçık da mı varmış aşıda iyi olmuş ben küçükken ikisini beraber geçirmiştim kötü oluyor ya
Bizde haftaya yaptırıcaz aşıyı inş sıkıntı olmaz

o iii cnm bizim dah 1 yeni çıkıyor ne zaman çıktı ilk dişi laranın ki
ilk dişi 4 aylıkken çıktı ama alyanınki 9 ay 3 haftalıkken çıkmıştı.iki çuckda benim olaya bak:52:
Kızmamıkk aşını mı diyorsun canım? Biz ayaz'a dün yaptırdık. Bu arada ayazın hala dişi çıkmadı:17:
evet canım kızamık kızıl ve kabakulak aşısını diyorum.ateş filan yaptımı kasa mı vuruluyor

kızamık aşısını bende düşünüyorum yaptırsam mı diye
benide sağlık ocağından aradılar sizin onayınızla yaptırıcaz ne diyorsunuz diye 12 marta gün verdiler
Gulsah masallah 1 yasina 28 disle girecek senin tosun. Biz 6.ay asilarinda hepsini tamamladik kizamik dahil. 1 yasina kdr asi yok bize.
böyle giderse öyle olacak gibi görünüyor :52:
aşının etkilerini merak ediyorum ya
kızamık aşısını bizim dr umuz yaptırmayın dedi :44:

ana neden ki o açıklama yapmışmıydı

Back
X