2012 Haziran Anneleri Doğurdu

Bak bunuda bilmiyordum hem daha saglikli en kisa zamanda deniyecegim

pamuk helva sütlacını deneyeceğim ama sütü hangi marka aldın?

organik ebebek tarhanası çorbamı koydum geldim yazılan cevaplara karşılık vermiyorum çünkü dikkate almıyorum aldıklarımı cevaplayacağım bundan böyle

benimki de kavanozdaki sütlacı çok sevmişti, birebir aynısı oluyor bu tarif, bir dene bak..
bu arada sütlacı ben de sevmem ama bu pişerken miss gibi kokuyor tarçınlı tarçınlı...ımmh

gece uyanmıyor 1 kere uyanıyor o yüzden mi acaba kaldırıp emzireyim o zaman

hafif uyandırıp bir iki kez emzir istersen cnm, insaallah faydası olur...

konu diye bir şey yok zaten bunu açıklamaya çalışıyorum.iletişimde tek taraflı değildir konuşursun sorarsın cevap alırsın cevap tatmin eder yada etmez;yani bilemiyorum benim kızıma verdiğim iletişim öğrendiğim iletişim bu şekilde.sadece ben söyliceğimi söylicem sen susacaksın cevap verme demem ben kızıma bile..çünkü bu tarz bişe dediğimde aldığım cevap benim ağzım var konuşağım tabikide olur.dolayısıyla benim cevabım budur.eski arkadaşlarımında bu niyeti olmadığı için dikkat ediyorsanız bir kişi gelipde olaya dahil olmadı.
çok teşekkürler iyi dileklerin için,allahda size selametler versin.

evet evet ben de en kocaman şişeyi alıyorum hep :)
bulaşığı da süper parlatıyor gerçekten..

yok cnm hiç sirke kokusu kalmıyor uçup gidiyor o koku...

ben günlük süt kullandım cnm benim ikinci bebiş olduğundan bunda daha bir rahatım..
ama kızımda pınar çocuk sütü alırdım hep, hala var onlardan sanırım..

benimkide gece bir kere uyanıyor ohh çatlada patla havamıda atarım işte böööyleee

ne güzel ya, ben uykuyu özledim saat başı ağlıyor..:2:

kızlar yaa beren parmak emiyor nasıl bıraktırıcam ben buna parmağı

birşey yapma cnm o kendiliğinden bırakacak belirli bi zaman sonra..3-4 yaşında olsa o zaman tamam da şimdi çok küçük alışkanlık olmaz onda...
şimdi de bu kadın her b.ku biliyor derler okuyan sayın seyirciler, fakat ben bildiğimi paylaşmaya çalışıyorum sadece...yanlış anlamayın sakın

kızlar kızıma tarhana çorbası yaptım çok az yiyor yine bende kahve molası verdim
bi yandan da yemeğini yediriyorum ocağada yemeğimi koydum
akşama barbunya pilav var

burada tek ben değil, benimle birlikte 8-10 kişinin de niyeti bozuk ya,
o yüzden dalga geçiyorsunuz sandık biiiz,
ne fesatmışız biz, çok utandım gerçekten kendimden şimdi...
estagfurullah ağzım var konuşuyoruum sen sus demem kimseye haddim değil , benim dediğim boşuna; ''siz bizi yanlış anladınız, ne dalga geçmesi zinhaar, bizler melaikeyiz siz kötü fikirlisiniz'' diyerek çark etmeyin, boş yere buna zahmet etmeyin, anlayan anladı diyorum yalnızca......

Son düzenleme:

her b.ku bilen kadın sağol bende günlük sütten yaparım o vakit bilmiyorum canım yaa hiç geçecek gibi durmuyor aslında hayatımı kolaylaştırmıyor değil kendi kendine uykuya falan dalıyor kendini sakinleştiriyor ama yinede bağımlı olacak diye korkuyorum

ama bizimki öyle bir mıçıyoki sorma tepesine kadar biraz önce komple vücudunu yıkadım düşün artık istemessin sen benimkini kaka piss

O kadarda olsun canim uykuyu kazanicaksam bazi seylere de katlanicam artik. Bak benim kiz tek kas degil hemde sari istersen degistiririm

Bak bunuda bilmiyordum hem daha saglikli en kisa zamanda deniyecegim

dene dene son durulama suyu olduğu için parlatıcı zararlı
ben o yüzden yumuşatıcıda kullanmıyorum
hiç farkıda yok ha kullanmışım yumuşatıcıyı ha kullanmamışım
bide annem bana nanomatik almış gerçi ben pek inanmıyorum ama
almış napalım arada atıyom makınaya

laranın 9.dişi çıkmak üzere hasta gibide zaten.şu diş çıkarma dönemindeki bağışıklık düşmesine uyuzum.ayrıca siz 9.ayda aşıyı yaptıarakmısınız kızlar.alyoşa yaptırmadım bunda takvime girmiş.alyoşum adına çok üzüldüm

Ayy bide kendi kendine mi uyuyor duan kiskancliktan catliyacagimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…