yüzey silici ile siliyordum ama çamaşır suyu yapmıyordum
evde bebek var ve ağır kokuyor diye
bende deniyim üzüm sirkesini kocaman alıyorum zaten sirkeyi
çünkü bulaşık makınasına parlatıcı bölümüne koyuyorum parlatıcı kullanmıyorum
gece uyanmıyor 1 kere uyanıyor o yüzden mi acaba kaldırıp emzireyim o zaman
Kiz ev sirke kokmuyo mu? Ben hic sevmem sutlac ama benimkiler su hazir kavanozdaki ni cok seviyolar ben onceki sene tatile gittigimiz otelde bi firinda sutlac yapiliyodu aman allahim ben boyle sutlac yememistim diyecem zaten sevmezdim ve yemezdim oraninki o kadar guzeldiji bak aklima dusurdun nasil canim cekti findikli findikli olsada yesem ama hic bi yerde bulamadin o tadi
gece uyanmıyor 1 kere uyanıyor o yüzden mi acaba kaldırıp emzireyim o zaman
Ayy ne guzel bir kere uyaniyor bebisin masallah keske benimkilerde bir kere uyansa
Cooookkkk kiskandim suann bebeleri degistirsek mi acaba
yüzey silici ile siliyordum ama çamaşır suyu yapmıyordum
evde bebek var ve ağır kokuyor diye
bende deniyim üzüm sirkesini kocaman alıyorum zaten sirkeyi
çünkü bulaşık makınasına parlatıcı bölümüne koyuyorum parlatıcı kullanmıyorum
Kiz ev sirke kokmuyo mu? Ben hic sevmem sutlac ama benimkiler su hazir kavanozdaki ni cok seviyolar ben onceki sene tatile gittigimiz otelde bi firinda sutlac yapiliyodu aman allahim ben boyle sutlac yememistim diyecem zaten sevmezdim ve yemezdim oraninki o kadar guzeldiji bak aklima dusurdun nasil canim cekti findikli findikli olsada yesem ama hic bi yerde bulamadin o tadi
pamuk helva sütlacını deneyeceğim ama sütü hangi marka aldın?
organik ebebek tarhanası çorbamı koydum geldimyazılan cevaplara karşılık vermiyorum çünkü dikkate almıyorum aldıklarımı cevaplayacağım bundan böyle
benimkide gece bir kere uyanıyor ohh çatlada patla havamıda atarım işte böööyleee
kızlar yaa beren parmak emiyor nasıl bıraktırıcam ben buna parmağı
evet evet ben de en kocaman şişeyi alıyorum hep :)
bulaşığı da süper parlatıyor gerçekten..
yok cnm hiç sirke kokusu kalmıyor uçup gidiyor o koku...
ben günlük süt kullandım cnm benim ikinci bebiş olduğundan bunda daha bir rahatım..
ama kızımda pınar çocuk sütü alırdım hep, hala var onlardan sanırım..
ne güzel ya, ben uykuyu özledim saat başı ağlıyor..:2:
birşey yapma cnm o kendiliğinden bırakacak belirli bi zaman sonra..3-4 yaşında olsa o zaman tamam da şimdi çok küçük alışkanlık olmaz onda...
şimdi de bu kadın her b.ku biliyor derler okuyan sayın seyirciler, fakat ben bildiğimi paylaşmaya çalışıyorum sadece...yanlış anlamayın sakın
ama bizimki öyle bir mıçıyoki sorma tepesine kadar biraz önce komple vücudunu yıkadım düşün artık istemessin sen benimkini kaka piss
Canim ben beren kiz emzik emiyodu diye hatirliyorum yanlis mi hatirliyorum acaba
Bak bunuda bilmiyordum hem daha saglikli en kisa zamanda deniyecegim
yanlış hatırlıyosun canım parmak emiyor her türlü emzik aldım ama emmiyor işte parmağı daha tatlı geliyor.
her b.ku bilen kadın sağol bende günlük sütten yaparım o vakitbilmiyorum canım yaa hiç geçecek gibi durmuyor aslında hayatımı kolaylaştırmıyor değil kendi kendine uykuya falan dalıyor kendini sakinleştiriyor ama yinede bağımlı olacak diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?