2012 Haziran Anneleri Doğurdu

slm hanımlar nasılsınız?
bebeler nasıl?
bebeleriniz gündüz uyuyorlarmı benim kızım hiç uyumuyo da????

sünnete son 2 saat ...
korku heyecan stres...
ne ararsan mevcut :18:
hayırlı olsun canım.. ilk iki gün zor,gerisi çok kolay zaten..

sanrım su gaz olayı herkesın bıtmıs fakat bızım tam gaz devam...:((
hatta o yuzden uyuyamıoruz bıle aksam yıne gaz sancısı basladı uyumak ıstıyor uyuyamıor bende zorla uyutttum yıne sabahın besıne kadar salla salla o sıkındıkca ben sallıorum unutuyor uyuyor yıne baslıor ole bole derken sabah beste pırtt pırtt sonra tabı uyandı sallamak kar etmedı bagırıor vss ole ole bı saat sonra kakamızı yaptık sırta kadar cıktı kaka..ama bız hep boleyız he bıde bacaklarını dumduz yapıp sıkınıyor gerılıor ben suan colınex bıde bay bay ford damla kullanıorum bay bay ford damla kullanmadan once hıc uyuyamıorduk suan sıkınsada en azından uyuyor dınlenıor yoksa sabaha kadar uyuyamayıp kaka cıkarmak ıcın pırt yapmak ıcın ugrasıp hem bebısım hem bız harap oluyorduk..ıcınızde bole olanlarınız var mı?

bız normalde ılk gunlerımızde bı 10-15 gun cok rahattık ben hep bole gıder sanıodum hep uyuyoduk pırtı geldıgınde pırt kakası geldıgınde kakamızı rahat yapıoduk sonra sı sıkıntılı gunler ve hala devam ıns bızım gazımızda tık dıye kesılır ıns
çok çok geçmiş olsun.. umarım en kısa zamanda düzelir.. bizde de ilk iki ay boyu öyleydi.. Allah yrdcın olsun... kimyon çayını hem ben hem bebiş içiyorduk.. kaka için de magnezyum içiyordum ikimize de iyi geliyordu.. sonra başka bi dr bağımlılık yapabileceğini söyledi,o olmadan yapamazmışız sonra. ondan sonra bıraktım.. faydası olur inş yazdıklarımın..

Slm canım Rabbim oğluşunu size bağışlasın. İnş sıkıntısız bir şekilde atlatırsınız.
Benim size bir sorum olacak acaba genel anestezimi yoksa lokal anestezimi uygulanacak.???
Bizde ayın 19 na randevu aldık oğlumun sünneti için ama 2 bucuk aylık bebeğime genel anestezi yapılması beni korkutuyor acıkcası. Hatta son bir kaç gündür vazmı geçsek diyede düşünüyorum.
Doktorumuz yaşadığımız bölgenin en iyi çocuk doktor ve sünnettide o yapıyor.
Bize ya 6 aydan önce yada 6 yaşından sonra yaptığını söyledi. onun dışında sünnet yapmıyormuş. bizde bu yüzden yaptırmaya kara verdik.
Hem simdi daha fazla hareketlenmeden olsun istiyoruz. Genel anesteziyi baya araştırdık sorduk bir sıkıntı olmayacağını söylediler ama benim içim rahat değil. O yüzden birde size sormak istedim...
canım genel anesteziyle değil lokalle oldu bizimki de.. daha şimdi dönmeyi bilmiyorlar ki,neden genel olsun??? bence başka yerleri de araştır derim..

Selamlar biz bugun dra gittik idrar yolumuzda enfeksiyon cikti antibiyotik basladik erken sunnet olabiliriz bizde heran
6850 gr 62 cm oglum akranlarindan onde oldugunu soyledi dr teyzesi becerileride ayni sekilde masallah konustu dr teyzesiyle bizi sikayet etti sanirim :))
geçmiş olsun.. gelişimine de maşallah:nazar::nazar: evt bizden önde olduğunuz kesin:1::1:

kızlar öğretmen yada memurlara diyim bi sorum olcaktı bilenler cevaplarsa cok sevinirim.ben öğretmenim ve doğum parası ile cocuk yardımı alıcam dogum parası bir kereye mahsus olmak üzere yüz küsürlü bişeymiş cocuk yardımı da 35 gibi bişeymiş(her ay yatan)

sorum şu süt parası diye bişi var o ne?
bi de eşim sgk lı onun da cocugu oldu diye yatacak bir ödeneği oluo mu yoksa sadece ben mi alabiliyorum?
çocuk kimin üzerine kaydedilirse parayı o bir sefere mahsus alıyor..süt parasını da bilmiyorum canım..
slm hanımlar nasılsınız?
bebeler nasıl?
merak etme canım benmki de uyumuyo.. herhalde normal..uyusun diye arabayla sokağa çıkıyoruz,iyi güzel uyuyo derken araba durduğunun saniyesinde gözler açılıyo.. ben ondan çok uyukluyorum günlük :1::1: yalnız üç gün anneme bıraktım. ikisinde uyumuş şoka girdim:53::53: üçüncü gün eski tas eski hamam.. uyumuyo diye şikayet etti ananesi.. dedim bi de bana diyosunuz koca gün napıyosun diye :))

merhaba arkadaşlar,

benim 1-2 haftadır saçlarım acayip dökülüyor. Doğumdan sonra dökülme olmadı diye sevinmiştim ama buraya kadarmış :18:
benim gibi saçı dökülen var mı? ne yapmamız gerek acaba? zaten saçlarım ince telli ve az :50:

slm hanımlar nasılsınız?
bebeler nasıl?

merhaba canım,
benim oğlum uyuyor ama eskisi gibi uzun değil. bazen 10 dk,20 dk en fazla 1 saat. Uyumak ister ve hemen uyuyamazsa ortalığı birbirine katıyor :53:

süt parası doğumdan sonra ücretli izniniz bittiğinde devlet tarafından ödenen para. 85 TL sanırım. Tek seferde veriliyor, SGK 'ya gittiğimde bir form doldurdum. Ziraat bankasından maaşımla birlikte ödenecekmiş.

Slm bi kac gundur kizimla salonda oldugumuzda tv izliyor baya baya dalip gidiyor zararli oldugu u biliyorum ama tv acik pldugunda diki gozlerini sizin bebeslerin tv arasi nasiil bizimki ozellikle muzik cikinca dalip gidiyor

Slm bi kac gundur kizimla salonda oldugumuzda tv izliyor baya baya dalip gidiyor zararli oldugu u biliyorum ama tv acik pldugunda diki gozlerini sizin bebeslerin tv arasi nasiil bizimki ozellikle muzik cikinca dalip gidiyor

merhaba tüm tatlı tontiş bebişleri allah bağışlasın
benim kızımda tv ye çok dikkatli bakıyo arasıda iyi olcak sinyalli veriyor : )
benllm kızımda gündüz uykusu yok.gaz problemi devam ilaç kullanmıyorum.ben emzirme çayı içll
yorum.16 haziran doğumum.doğumum çok zor oldu.15 gün erken aldılar.vucudum kır,mızı kabarık kakkıntı sardı sunll sancı verdlller olmadı epııdural sezeryan a aldılar.kesilmeleri hllssettiğimiçin genele çevirdiler.hatırlamak dahi istemllyorum: (
bazen iyiyken bazen çok huysuz oluyo bende1çay kşığı calpol verıyorum.
Başkaaa ozetlemeye calısıyorum : )rota asısı yaptırmıycam yaptırmadım.
85 doğum kılom suan70 60 la hamile kaldım.verebılecegımı dusunmuyorum duan sutum azalıyo bol yıyorum wallaaman napıyım ya sutten kestlmmı dıyete baslarım
gmbek var 3 aylık gıbıym suan : )))) bacaklarımdakı catlaklarım kırmızı ınsallaj solarlar bellı oluyo offffff

Mrb herkeze benim kizin uykulari duzene girdi gibi gunduzleri uyuyor ama pek derin degil uykusu genelde uyaniyor gibi olunca ayagimda yada besiginda salliyorum uyanmiyor gece 3-4 defa kalkiyo 5 dakka emiyo tekrar daliyor . Son gunlerde cok moralsizim depresyonda gibiyim dogumdan sonra hayatim cok degisti kizimicin her sikinyiya katlanirim ama benim psikolojim iyi olmayinca onada yansir mutlaka hic biseye yetisemiyorum ne evin temizligine nede kendimle ilgilenebiliyorum aylardir dogru duzgun yemek bile yapamadim esim desen oda pek yardimci oldugu soylenemez eve ayda bi kadin geliyo ama oda yeterli degil en onemlidi kuafore bile gidemiyorum sacim basim bakimsiz oftf bilmiyorum iste bu arada esimlede cok uzaklastik surekli agiz atismasi birbirimize tahammul edemiyoruz o hala misafir odasinda yatiyor bebek benle kixiki besige koydum bi kac gun esim geldin yanimda yatsin diye beyefendi sabaha kadar ya tv basinda yada internet basinda uyuya kaliyor dun gecee ayni sey olunca kizimi yanima aldim bugun bakalkm sinirlerim nereye kadar dayanacak

selam anneler, umarım herkes iyidir, bebişler de öyle..

bizim kız 3 ay 1 haftalık oldu ve kilosu şu an 4700 :( 2300 gr dı doğum kilosu, son ay sadece 500 gr almış :(( sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil deniyor ama yine de 500 gr sınırda, sütüm az sanırım..

benllm kızımda gündüz uykusu yok.gaz problemi devam ilaç kullanmıyorum.ben emzirme çayı içll
yorum.16 haziran doğumum.doğumum çok zor oldu.15 gün erken aldılar.vucudum kır,mızı kabarık kakkıntı sardı sunll sancı verdlller olmadı epııdural sezeryan:ssz: a aldılar.kesilmeleri hllssettiğimiçin genele çevirdiler.hatırlamak dahi istemllyorum: (
85 doğum kılom suan70 60 la hamile kaldım.verebılecegımı dusunmuyorum duan sutum azalıyo bol yıyorum wallaaman napıyım ya sutten kestlmmı dıyete baslarım
gmbek var 3 aylık gıbıym suan : )))) bacaklarımdakı catlaklarım kırmızı ınsallaj solarlar bellı oluyo offffff

Som benim kizimda 15 haziran dogumlu banada suni sanci verdiler arkasinda sezeryan oldum bizim bebidin gaz sancilari azaldi baya eskiden rezene veriyordum onuda kestim kendisi kakayla birlikte cikariyor kiloya gelince 60 hamile kaldim 68-69 filanim benimde rejim yapacak dusuncem yok suan erken kzim bi 6 aylik olsun sonradusunurum,rota asisini bu ay yapticam doktor yapmMi tavsiye etti

bizim kız 3 ay 1 haftalık oldu ve kilosu şu an 4700 :( 2300 gr dı doğum kilosu, son ay sadece 500 gr almış :(( sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil deniyor ama yine de 500 gr sınırda, sütüm az sanırım..
Slm doktorun ne diyo kilo konusunda baskalarindan cok onun dusuncesi onemli gece filan mama versen hem sabaha kadar sutun dola r yada sut pompasimi alsan hani emdikce artiyo ya sutumuz

Slm doktorun ne diyo kilo konusunda baskalarindan cok onun dusuncesi onemli gece filan mama versen hem sabaha kadar sutun dola r yada sut pompasimi alsan hani emdikce artiyo ya sutumuz

dr bu ay aldığı kilo için sınırda dedi, önceden mama da veriyodum 1 ay kadar öncesi, ama anne sütü önemli diye, azaltmıştım hatta artık hiç vermiyodum, dr a söyledik, mama verebilirsiniz dedi bize bıraktı gibi.
gece süt daha iyi oluyo ama öğleden sonra özellikle azalıyo, pompa da var ama düzenli kullanmıyorum, ne kadar zaman aralıkla kullansam artar.

Selam kızlar buraya ilk kez yazıyorum.Aslında temmuz annesi grubundaydım ama oğulcuğum erken gelmek istediğinden haziran annesi oldum.:) 23 haziran doğumlu bir oğlum var.Adı Rüzgar.Erken doğumdan kaynaklanan bazı sıkıntılarımız olduysa da şimdi iyiyiz maşallah.

Yaşadığımız sıkıntıdan dolayı sütüm çok azaldı mama takviyesi yapıyorum.Kakasını bazen 2 bazen 3 günde bir yapıyor.Uyanırken çok geriniyor.En az beş dk kıvranıyor uyanırken sonra da çığlığı basıyor.Sizde de böyle sorunlar var mı?Bir de üç aşı birden olduğumuz gün sesinin ne kadar gür çıkabileceğini öğrendi kerata artık hep o tonda avaz avaz ağlıyor.

Bebekleriniz gülmeye başladı mı?"agu" lar filan çıkartıyorlar mı?Benim oğlum sadece sabahları gülüyor,1 saat yatakta konuşuyoruz babasıyla.Gülüyor ellerini kollarını sallıyor,bir kaç ses çıkartıyor.Ama hala oyuncaklara odaklanamıyor.Sizce bunun için erken mi?

Bu da nerden çıktı bir ton soruyla geldi demezsiniz umarım.

Hepinize sevgiler :))

kızlar slm nasılsınız bir süredir gelmiyordum...tatil vs. derken zaman geçti...
bugün 4 no bez aldık...siz kaç numara kullanıyorsunuz???
bana biraz büyük geldi sanki,ama 3 numarada bacaklarında iz yapıyor...ne kullanmalıyım karar veremedim...

Selam kızlar buraya ilk kez yazıyorum.Aslında temmuz annesi grubundaydım ama oğulcuğum erken gelmek istediğinden haziran annesi oldum.:) 23 haziran doğumlu bir oğlum var.Adı Rüzgar.Erken doğumdan kaynaklanan bazı sıkıntılarımız olduysa da şimdi iyiyiz maşallah.

Yaşadığımız sıkıntıdan dolayı sütüm çok azaldı mama takviyesi yapıyorum.Kakasını bazen 2 bazen 3 günde bir yapıyor.Uyanırken çok geriniyor.En az beş dk kıvranıyor uyanırken sonra da çığlığı basıyor.Sizde de böyle sorunlar var mı?Bir de üç aşı birden olduğumuz gün sesinin ne kadar gür çıkabileceğini öğrendi kerata artık hep o tonda avaz avaz ağlıyor.

Bebekleriniz gülmeye başladı mı?"agu" lar filan çıkartıyorlar mı?Benim oğlum sadece sabahları gülüyor,1 saat yatakta konuşuyoruz babasıyla.Gülüyor ellerini kollarını sallıyor,bir kaç ses çıkartıyor.Ama hala oyuncaklara odaklanamıyor.Sizce bunun için erken mi?

cnm sevgiler allah bagıslasın oglusunubenımde sutum azaldı ama bu normal daha cok emmek ıstıyo buyuyo sut yetısmıyo a benonceden 2 3 saate bı verıyodum bu sureyı kısalttım sımdı daha cık sut oluyo sık verırsen beyın ona gore sut uremesını saglıyomus.bızımkıde agu aaaa uuuu sesler cıkarıyo .oyuncagı tutmaz ama ses cıkaran oyuncaklar var şıkırdıkır ona bayılıyo bızımkı he bıde yalandan aglıyo gıbı yapıyo bıde sonunu uzatıyo sankı cok aglamısta yorulmus soluklanıyo su aralar cok guluyorum kızıma.yan koyuyorum ayagıyla kendını ıtıyo sırt ustu duşmek ıcın : )))))) kakasını gec yapıyo mama verıyosun muhtemel anne sutunde gunde 2 3 kere yapıyo olması lazım en az dıger turluyse doymuyodur yawrucak

bana biraz büyük geldi sanki,ama 3 numarada bacaklarında iz yapıyor...ne kullanmalıyım karar veremedim...

ben 3 numara kullanıyorum p......ma nın. Ama 4 numara çok buyuk bence suan ıcın yy numara benım ız yapıyo ama normkenmamıcın barıyerlerı.dıger turlu de kakası taşar.

kızlar merhaba bugün doktor amcaya gittik. burnu tıkalıydı deniz suyu verdi. sonra kilo konusunda doktor amcamız bana biraz fırça attı çünkü kızım 600 gr almış bu ay:25: sütün azalıyor galiba bol bol bu ay su iç eğer bu ayda kilosu az olursa ek gıdaya geçmelisin dedi.ilk 6 aya kadar ek gıda düşünmüyordum halbuki. duyunca çok üzüldüm.:14: şimdilik anne sütü veriyorum önceleri kaka sorunumuz yoktu şimdi küçük hanım 3 4 5 hatta 7 gün arayla yapıyor. doktor normal dedi ama beni rahatsız ediyor doymadığı içinmi acaba :44: bugün 4 aya adım attık:16: pazartesi rota aşısını yaptıracaz. fiyatı 145 tl. doktora sordum yan etkisi yokmuş enson 4. ay bitmeden yapılması gerekiyormuş 4. aydan sonra yaptırsanda bir işe yaramaz dedi. ağıza damla şeklinde yapılıyormuş aşı.

cnm sevgiler allah bagıslasın oglusunubenımde sutum azaldı ama bu normal daha cok emmek ıstıyo buyuyo sut yetısmıyo a benonceden 2 3 saate bı verıyodum bu sureyı kısalttım sımdı daha cık sut oluyo sık verırsen beyın ona gore sut uremesını saglıyomus.bızımkıde agu aaaa uuuu sesler cıkarıyo .oyuncagı tutmaz ama ses cıkaran oyuncaklar var şıkırdıkır ona bayılıyo bızımkı he bıde yalandan aglıyo gıbı yapıyo bıde sonunu uzatıyo sankı cok aglamısta yorulmus soluklanıyo su aralar cok guluyorum kızıma.yan koyuyorum ayagıyla kendını ıtıyo sırt ustu duşmek ıcın : )))))) kakasını gec yapıyo mama verıyosun muhtemel anne sutunde gunde 2 3 kere yapıyo olması lazım en az dıger turluyse doymuyodur yawrucak

kızım ellerini ağzına çok alıyo ıkısını bırden sıkmaya calısıyo agzına alamasada aglıyo eldlven takıyorum onu bu defa yıyo : (
şuanda bı huy edındık gunduz mememı alırken bas bas bagrıyo almıyo neden acaba ayaga kalkıyom gezerek ka bu aralar cok zor.acaba pamukcuk olabılırmı agzı bu durumu ayan varmı?bıde bacaklarını ılerı gerı hareketle cok kaka yaptırdım.kulak cubugunu zeytınyagına batırıp makatına suruyorum gazını cıkarttırıyorum bu sekılrahatlıyoruz gazdan....ben hala meme ucu kullanıyorum o sekılde mememın tamamını alamadıgı ıcın cekemıt mecuyla verıyorum.yara oldugunda ıhtıyac duymustum.walla cocuk buyutmek hele bebek cok zormus fedakarlık tamamen.annemın kıymetını daha cok anladı

Slm bende prima p... Ve Prima aktif 3 numara kulaniyordum ayni sikintila bendede oldu suan prima aktif 4 kullaniyorum cok rahat oluyor iz filan yok ama genel olarak prima bezin kokusu hosuma gotmiyor evdeki bezler bitsin baska marka bakicam

canım ben tv yi pek sevmem sadece emzirirken yapacak birşey olmadığı için açıyorum.. sonrasında unutunca bizimki de bakmaya çalışıyor,yönünü değiştiriyor,kapatıyor ya da ilgisini başka şeye çekiyorum.. şimdilik kanıyo..

yorum.16 haziran doğumum.doğumum çok zor oldu.15 gün erken aldılar.vucudum kır,mızı kabarık kakkıntı sardı sunll sancı verdlller olmadı epııdural sezeryan a aldılar.kesilmeleri hllssettiğimiçin genele çevirdiler.hatırlamak dahi istemllyorum: (
doğumun içi üzüldüm,geçmiş olsun.. Allah bi daha öylesini yaşatmasın.. ben de dr,ebe,hemşire tavsiyesi üzerine rota yı yaptırmayacağım.. göbek benim de yeni yeni oluşmaya başladı canım sıkılıyo ona.. spor salonuna yazılacaktım,sağlık raporu istiyorlardı.. aile hekimine gittim,spor yaparsan sütün azalabilir vermiyorum dedi.bi de biyolojici arkadaş da aynısını söyleyince sene içine erteledim.. göbekle yaşamayı öğrenicem galiba:50::50:

Mrb herkeze benim kizin uykulari duzene girdi gibi gunduzleri uyuyor ama pek derin degil uykusu genelde uyaniyor gibi olunca ayagimda yada besiginda salliyorum uyanmiyor gece 3-4 defa kalkiyo 5 dakka emiyo tekrar daliyor . Son gunlerde cok moralsizim depresyonda gibiyim dogumdan sonra hayatim cok degisti kizimicin her sikinyiya katlanirim ama benim psikolojim iyi olmayinca onada yansir mutlaka hic biseye yetisemiyorum ne evin temizligine nede kendimle ilgilenebiliyorum aylardir dogru duzgun yemek bile yapamadim esim desen oda pek yardimci oldugu soylenemez eve ayda bi kadin geliyo ama oda yeterli degil en onemlidi kuafore bile gidemiyorum sacim basim bakimsiz oftf bilmiyorum iste bu arada esimlede cok uzaklastik surekli agiz atismasi birbirimize tahammul edemiyoruz o hala misafir odasinda yatiyor bebek benle kixiki besige koydum bi kac gun esim geldin yanimda yatsin diye beyefendi sabaha kadar ya tv basinda yada internet basinda uyuya kaliyor dun gecee ayni sey olunca kizimi yanima aldim bugun bakalkm sinirlerim nereye kadar dayanacak
eşim sadece sabah 6-8 arası ilgileniyor.. o da bebeğin en fazla gülücük attığı zaman olduğu için.. o saate kadar nöbette olan ben de azıcık uyuyorum işte.. kuaföre ben de bi kere gidebildim.. o da bebişin 40ına kdr.. o zmn uyuyordu hiç yoktan.. şimdi gitsem de rahat vermez oğlan.. büyüyorlar işte annesi fırsat ermiyorlar bize.. bizimki de oğlan hasta olup camlar kapanınca odaya geçti.. arada geliyo ama dayanamıyo sıcağa.. ddiğin gb arada da ben ona dayanamıyorum,gittiğine seviniyorm bazen:1: sen sıkma canını.. kendine bakım yapacaksan da kendin için yap.. şu an en önemli şey bizim moralimizi iyi tutmamız.. emzirirken duygularımız bile geçiyormuş bebeğe..

canım sütünü iki saatte bir sağ,ya da daha iyisi bebek emer emmez sütün hepsini sağ,sağ sol birlikte.. göğüsler ne kdr çok boşaırsa o kdr çok dolarmış.. bi de bol su ve rezene çayı.. üzüm ü de denedim,o da iyi bak..

hg canım... hayırlı olsun Rüzgarın.. sıkıntılar geçmiş şükür.. kakasını iki üç günde bir yapması bebeğin anne sütünü verimli kullandığını gösterir,hiç sorun değil.. önemli olan çişli bezlerini takip etmek.. gülüşe gelince bizmki canı isterse çok güleç olabiliyo.. mesela uzun süredir yerde yatıyorsa onu kucağıma almam için şirinlik yaparken bayağı gülüyor,işi çözmüş bizimki :1::1: ama sabahları en keyifli anları..agu lara başladık,susmuyoruz.. oyuncak bizde bi tanecik.. onun dışında toka,buzdolabı poşeti,yazma gb şeyleri kullanıyorum,sesleri ve renkleri dikkatini çekiyo..lakin tam olarak tutabilmiş değil,uzansa da korkup elini geri çekiyo.. gerinmeye gelince bizmki de aynen öyle,uyanırken nasıl geriniyo,nasıl geriniyo.. ama benden geçtiğini düşünüyorum,emzirdikten sonra onu da yanıma yatırıyorum sabah.. birlikte 5 dk ya yakın geriniyoruz..:1:
adacım hg tatilden.. biz bi 15 gündür 4 kullanıyoruz.. şimdi tam olmaya başladı ama.. yine de bacaklarında iz yapıyo ama daha az derin.. açıp 5 dk havalandırınca geçiyo hemen. 4 e devam edicem ben..

kızlar merhaba bugün doktor amcaya gittik. burnu tıkalıydı deniz suyu verdi. sonra kilo konusunda doktor amcamız bana biraz fırça attı çünkü kızım 600 gr almış bu ay:25: sütün azalıyor galiba bol bol bu ay su iç eğer bu ayda kilosu az olursa ek gıdaya geçmelisin dedi.ilk 6 aya kadar ek gıda düşünmüyordum halbuki. duyunca çok üzüldüm.:14: şimdilik anne sütü veriyorum önceleri kaka sorunumuz yoktu şimdi küçük hanım 3 4 5 hatta 7 gün arayla yapıyor. doktor normal dedi ama beni rahatsız ediyor doymadığı içinmi acaba :44: bugün 4 aya adım attık:16: pazartesi rota aşısını yaptıracaz. fiyatı 145 tl. doktora sordum yan etkisi yokmuş enson 4. ay bitmeden yapılması gerekiyormuş 4. aydan sonra yaptırsanda bir işe yaramaz dedi. ağıza damla şeklinde yapılıyormuş aşı.
geçmiş olsun size de..ayyy bizim de burnumuz tıkalıydı,dün banyoda hususi biraz su kaçırıp hınkırmasını sağladım,sonra eşim de ben de pişman olduk desem yeridir:1::1: dün öğrendim biz de şimdilik 600 gr almış gözüküyoruz.. şu anne sütünün yağ-su dengesine dikkat etmek gerek.. bi de elevite yeniden başlıcam kalite için.. sen de deneyebilirsin. ama bebişler çok hareketli, o yüzden kiloyu az almalarını normal karşılıyorum ben.. aç olsa ortalığı yıkarlar ki..

Slm bende prima p... Ve Prima aktif 3 numara kulaniyordum ayni sikintila bendede oldu suan prima aktif 4 kullaniyorum cok rahat oluyor iz filan yok ama genel olarak prima bezin kokusu hosuma gotmiyor evdeki bezler bitsin baska marka bakicam
kokusu benim de hoşuma gitmiyor,en temiz kokulular huggies ve molfix.. tekrar huggies e dönmeyi planlıyorum ben de stok bitince.. hem kenarları pauklu olduğu için iz de az yapr diye düşünüyorum..

Back
X