Slm bende prima p... Ve Prima aktif 3 numara kulaniyordum ayni sikintila bendede oldu suan prima aktif 4 kullaniyorum cok rahat oluyor iz filan yok ama genel olarak prima bezin kokusu hosuma gotmiyor evdeki bezler bitsin baska marka bakicam
kızlar slm nasılsınız bir süredir gelmiyordum...tatil vs. derken zaman geçti...
bugün 4 no bez aldık...siz kaç numara kullanıyorsunuz???
bana biraz büyük geldi sanki,ama 3 numarada bacaklarında iz yapıyor...ne kullanmalıyım karar veremedim...
hiç paranı boşa verme ben hepsini denedim en iyisi prima premium
kızlar bi de dün sağlık ocağında da ondan önce dr da da baktılar bizimkinin bıngıldakları erkenden kapanmışnormalde 18 aya kadar açık oluyo, genetik olabilir dedi ebe.. bundan sonra devit3 ü kes verme diye ekledi.. anneme sordum,kızım senin de çok erken kapandı dedi ama dr amcaya göre kapanması değil,ondan sonraki kafa büyümesi önemliymiş.. bu konuda bilgisi olan ya da bebişin bıngıldağı erken kapanan var mı???
tatlım ben 10 gündür 4 noya geçtim çok daha rahat oluyor bence sende geçebilirsin tabi bebişin kaç kilo 6 kilo civarındaysa geç derim.
bende 3 numara beze kadar premium care diye düşünüyordum evet 3 noya kadar premium care en iyisi, ama 4 no içi delikli emici değil diğerleri gibi bu yüzden bende aktif bebeğe döndüm bazen kakası sırtından çıksada diğerlerini denemeye cesaret edemiyorum yavrum pişik falan olur diye.
Haklisin 4 numara premiumda deliknyok sinir oldum kizimin kakasi bazen silu oluyor ve sirtina kadar cikiyor aktif 4 gectim bende ama o da bi garip kokuyor diger markalarida bilmiyorum nasil olur hic pisik olmadik
canım bizim 2 aylık kontrolümüzde (yani bi kaç gün önce) sağlık ocagındaki hemşire de öyle dedi. bıngıldağı erken kapanmıs dedi. ama kafa cevresi büyümesi normal sekilde devam ederse sorun olmaz dedi. 3.ayda tekrar bakıcaklar kafa cevresi de büyüyosa sorun yok..
ilk bence doktoruna bi danıs canım
Bende bastan prima kullaniyordum ama surekli oglumun cisi cikiyordu hic memnun kalmadim, simdi huggies kullaniyorum memnunun tavsiye ederim
kızlar bi de dün sağlık ocağında da ondan önce dr da da baktılar bizimkinin bıngıldakları erkenden kapanmışnormalde 18 aya kadar açık oluyo, genetik olabilir dedi ebe.. bundan sonra devit3 ü kes verme diye ekledi.. anneme sordum,kızım senin de çok erken kapandı dedi ama dr amcaya göre kapanması değil,ondan sonraki kafa büyümesi önemliymiş.. bu konuda bilgisi olan ya da bebişin bıngıldağı erken kapanan var mı???
kızlar dünden beri sol göğüsümün altında yumurta gibi bir beze var ve dehşet ağrı yapıyor bu ne şimdi anlamadım özellikle yatağa uzanınca ve eğildiğim zaman daha şiddetlibilgisi olan var mı? gerçi topik bomboş doktordan randevu aldım 1 de gidicem ama gitmeden sizede bir danışayım dedim...
tatile giden annelere birkaç sorum olacak...
- uçakla mı yoksa arabayla mı gittiniz? ekim ayında gideceğimiz için Antalya düşünüyoruz sıcak olsun diye. Ekim'de Antalya'da denize girilir mi bilen var mı?
- arabayla gidersek o kadar uzun yolculukta bebek arabada ne yapar? gece mi gitmek lazım???
- doktor mustela ya da bioderma güneş kremi alın dedi. nette baktım hem sprey var hem güneş sütü. hangisini alayım bebiş için? sizler ne kullandınız?
şimdiden cevaplar için teşekkürler
canım sağlık ocağında ebe bana da bıngıldağı çok az kalmış kapanmaya deviti verme artık demişti...dr.a götürdüğümde sordum iyikide sormuşum yok öyle bir şey daha açık bıngıldak devam et demişti :44: kafam karıştı ama dr.u dinledim veriyorum...
geçmiş olsun canım ya...aman ihmal etme tabi git...bizi haberdar et,neymiş ne değilmiş bilelim...
bu arada içimdeki şüpheyle duramadım olmadığını bile bile gittim gebelik testi aldım yaptım...sonuç negatif tabi...hala regl olmadım,ayyy ne sıkıntılı bir durummuş bu,olsak bir dert olmasak bir dert...
bir de oğluşa face açtım..şu anneler topiğine benide ekleyin yahu...
özelden kime yazayım ismi???
- uçakla mı yoksa arabayla mı gittiniz? ekim ayında gideceğimiz için Antalya düşünüyoruz sıcak olsun diye. Ekim'de Antalya'da denize girilir mi bilen var mı?
- arabayla gidersek o kadar uzun yolculukta bebek arabada ne yapar? gece mi gitmek lazım???
- doktor mustela ya da bioderma güneş kremi alın dedi. nette baktım hem sprey var hem güneş sütü. hangisini alayım bebiş için? sizler ne kullandınız?
gittim canım doktora o göğüsteki sütü tam çekememiş o apse yapmış antibiyotik ve minoset verdi doktorumuz, bu arkadaşada bol bol çektir dedibirde demekki sütün bol bu iyi bişey dedi.
canım giderken biz gece çıktık yola beren hep uyudu çok rahat ettik arabayla giderseniz muhakkak arabaya kalın pike falan al afyon gece çok soğuk oluyor benim eşim uykusu gelir diye gece sıcağı çalıştırmadığı için ben hep pike alırım yanımıza, berenede kalın şeyler almıştım giydirdim bilgin olsunn.
güneş kremi babe kullandık, çok memnun kaldık.
eylülde denize girmiştim antalyada sıcaktı ama ekimi bilemiycem.
bi de bugun doktor kontrolümüz vardı.75 günlük olduk yani tam 2 bucuk aylıgız.5600 kg , 58 cm olmuşuz
rotavirüsü aşısını sordum kimi doktor yaptırın der kimisi çekimser kalır ama bence yaptırın dedi (ben yaptırmayı düşünmüyorum)
bir de banyo suyunu kaynatın dedi.anneme göre ben tek baktıgım için hergün kaynamış su hazırlayıp yıkamam cok zor.ama eşime göre -ki doktoru duydu ya tamam artık -kesinilikle kaynatmalıymış adam doktor olmuş ondan iyi mi bilcez modunda.
annem de bu cocuk 3 aydır kaynatılmış suyla banyo yapıo bundan sonra niye kaynatmasak da olur diyo.
ayyyyyyyy bilmem arada kaldım öle işte.
bende hemşire ye sordugum da rota asısı için eger pramature dogmadıysa emiyosa bi hastalıgı yoksa yaptırmaya gerek yok,zaten bir yaşına kadar koruyor dedı.bende dusunuyorum yaptırmayabılırım bellı degıl.
dogdugundan beri çeşme suyuyla yıkadım hiç kaynatmadım doktorda bişi demedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?