2012 Haziran Anneleri Doğurdu

Slm bugunlarde bizim ev biraz serinlemeye basladi sanki kiza uzun kollu tulum giydiriyorum icinr kolduz badi ayagina corap ama yinede eli ve yanaklari soguk neden acana siz neler giydiriyordunuz bebislere

Benegin usuyup usumedigini elinden ayagindan segil ensesinden anlayabilirsin, ense sicaksa problem yok

arkdşlar bebeği içn odada buhar makinası kullanan varmı biz dün gttk almk içn neyse bi bayan ilgilendii anlatıor iştee şu bebel oadsı içn eğer metrekaresi büyük odalarda kullanıcaksanz şunu önerrim bzde o önerdiği aleti aldk çok incelemedk eşimle armz biraz bozuktu ikmzde geride durup ii o olsun dedik neyse eve geldiğimzde açtm baktım bide ne göriiiim :O biberonlar temzlmk içnmiş bugünde eşim yok gidip bebişle değiştrcm hemde çalışan içn şikayette buluncam çok sinirliyim bide havalı havalı anlatıodu sizler kullanıorsanz bna bilgi verrmsnz marka falan fıstık...

hayırlı cumalar...
günaydınnnnnnnnnnnn gününüz güzel geçsin inşallah kızlar...
güzel,pırıl pırıl bir sabaha gözümü açtım...benim paşa dün akşam 21:00 de uyuyup sabah 07:00 de uyandı
bu nasıl oldu inanın anlamadım ama pek bir süper oldu,kaymak gibi geldi vallahi günlerin yorgunluğuna...nasıl uyumuşum anlatamam...
uyanınca emzirdim,altını değiştirdim,gaz çıkarma faslı da tamamlandı derken aaaa bir baktım tosun yine uyuyor... :44: bu işte bir tuhaflık var ama hiç irdelemedim hemen koydum sepetine...acaba dün rüzgarlı havada çay içme sevdamız mı çocuğu hasta etti diyeceğim cıx ateşi falan yok...ama içtiği sütün bir kısmını kustu...ona da kafam takıldı,neden oldu diye...göğüslerim 10 saat emzirmemekten dolayı bildiğiniz taş olmuşlardı el değmiyordu,bir yapıştı bıraktıramadım tosuna da acaba diyorum süt fazla birikmişti ya göğüslerimde,çok emdi fazlasını da kustu mu??? amannnn ne bileyim işte...böyle başladık güne,uyuması ve beni dinlendirmesi gerçekten mükemmeldi ama

hala regl olmadım...
ihtimal vermiyorum ama oğlumda içtiği sütü kusmaya başlayınca bu aralar...hani bir inanış vardır eskilerde...
emzirirken hamile kalınırsa bebek sütü emmez ve kusar... Allah'ım korusun aklıma bile getirmek istemiyorum tabi de sadece bir kuşku işte...neden ben hala olmadım ki ((

GÜNAYDIN KIZLAR

adacım aynı şeyleri yaşamışız seninle benim paşada 21.30 da uyudu sabah 10 da uyandı gece iki kere emdi ama gözünü bile açamadan :) ama nasıl iyi geldi ya vucudum inanılmaz dinlenmiş
ben de hala regli olmadım 3 ay oldu doğum yapalı:26:

yanliz degilsiniz kizlar bende daha regl olmadim bide biz parise bikac kez korunmasiz gittik amaaan hamileysemde dogururum yineee berosum gibi olursa can kurban 10 tane olsun onun gibi

Aranıxa geri döndüm. Doğum iznim bitti iş başı yaptım.Evde net var ama evde fırsat olmuyordu.
Bu arada ben regl oldum bitti bile. Olmadan öncede korunuyordum ama.Bir bebiş daha henüz kaldırabilecek halim kalmadıD

günaydın anneler
ne güzel, bebişlerimiz bu gece annelerini uyumasına müsaade etmiş maşaAllah bizim de aşı huzursuzluğumuz dün gece de devam ediyordu, en son gece 12 gibi hala ağlamaları devam edip uykuya dalmayınca, fitil verdim yeniden ve bu sayede sabah ezanına kadar rahat uyumuşuz biz de..çok şükür..umarım bugün devam etmez bu huzursuzluk, aşı sonrası..
mutlu günler hepinize bebişlerle..

2. reglimi oldum
şok oldum canım yaaa... ne çabuk??

ayy sorma adacım annem de geldi geçen gün öyle dedi.. görmen lazımdı ben 40başı olmuştum diye.. hani anne kız genelde benzer yaa.. birsürü kızdım aklıma böyle şeyler sokma diye ama aklımda kaldı o zamandan beri..bir kere korunmadık ihtimal vermiyorum ama şüphe işte.. bi ablamız vardı her ay annemi arardı hamile mym ben diye :)) ben de ona dönücem kadın geldi 40 yaşına hala annemi arar birkaç saat gecikse.. geçen gün kocasına demiş ben hamileyim galiba diye.. kocası teselli etmeye çalışmış yok canım olur mu öyle şey bak korunuyorum diye.. baktı ki kadın hala anlamıyo "olursa da benden değil" demiş çıkmış işin içinden dr a gitmiş kan testine,dr anlamış kadın panik,abla seninki ikiz demiş

geçmiş olsun aşınız olmuş.. benim dayanıklı oğlum maşallah hiç ağlamamıştı,ne aşıda ne sonrasında.. ağlarsa çok üzülürdüm zaten.. Allah yrdcın olsun canım...

kızlar yaa hakikaten adet görmeyenler,peki hamileysek nasıl anlicaz ki? sürekli elimizde testle mi dolancaz bundan sonra?? nasıl anlaşılır ki?

bız 2.ay asılarımızı olmustuk ne agladı ne atesı nede sonra bı huzursuzlugu oldu.çok şükür dogdu dogalı hiç hastalanmadı da masallah.insaallah senınkınınde huzursuzlugu devam etmez.

selam kızlar...ben adet gördüğümü zannetmiştim o adet değilmiş zaten 3 gün sürmüştü leke şeklinde ,paris sonrası olmuştu ...şimdi bende tedirginim hep korunuyorum ama insan ister istemez tedirgin oluyor...bir de genetikse annem 5.ayda adet olmuş....beklemedeyiz bakalım

Kızlar korkutmak gb olmasın benim yengem adet olmadan hamile kaldı ve hiç bişey anlamadı
doktora bi gitti 5 aylık gebe
bebişi çok huysuzdu onla uğraşmaktan yorgunluktan kadın anlamamış
ikiz gb büyüdüler ama sen birde büyütene sor
allah korusunnnnnn dur ben bugün kocişi bi korkutayım da korunma işini iice sağlama alsın

geçmiş olsun aşınız olmuş.. benim dayanıklı oğlum maşallah hiç ağlamamıştı,ne aşıda ne sonrasında.. ağlarsa çok üzülürdüm zaten.. Allah yrdcın olsun canım...

bız 2.ay asılarımızı olmustuk ne agladı ne atesı nede sonra bı huzursuzlugu oldu.çok şükür dogdu dogalı hiç hastalanmadı da masallah.insaallah senınkınınde huzursuzlugu devam etmez.

sağolun kızlar, bugün iyiyiz şimdilik çok şükür..bizim oğlan nazlı çıktı, kızım daha bir dirayetliydi o zamanlar..

jangbogocum ibrahim nasıl oldu, öksürüğü geçti mi?

bu arada arkadaşlar;
benim bebeğim devalı sola doğru yatmak istiyor, kafası sürekli o yönde.. kucağımdan etrafı bile sola bakarak seyrediyor..
sol elini emiyor, elini battaniyeden kurtarırken önce solu kurtarıyor..solak olacak o belli de,
kafası sola yatmaktan arkasından baktığınızda hafif sol tarafı basık görünüyor, birkaç boyun hareketi gösterdi dr.umuz..bir de artık sağa yatırmaya çalışıyorum düzelir umarım...

iyi de 6 ay adet gormemek normal degıl mı?1 sene bıle oluyomus.
ya ben de onu diyorum.. hamile olsak da adet görmemek normal olmasak da.. nasıl ayırt edeceğiz ki? tamam herkes bi yöntem kullanıyor ama hiçbir yöntem %100 değil.. farkedememek kötü olur diye düşünüyorum.

benim de öyle oldu, ben de regl olduğumu sandım da iki üç günden sonra devamı gelmedi..
halbuki ilk doğumumda 40 tan sonra hemen normal düzenine girmişti..
dr.uma henüz gitmedim, bakalım gittiğimde ne diyecek..

canım sağol sorduğun için.. ateş bitti çok şükür,hapşırık öksürük devam ediyo ama azaldı.. şimdi dr a kontrole götüreceğiz..
bizim oğlan da sürekli sağının kullanıyo.. sağa yatıyo.. ne tarafa yatırırsam yatırayım kafayı muhakkak sağa çeviriyo.. bi anormallik yok şimdilik.. artık müdahale etmeyi bıraktım ben de..
ben çıkıyorum bi dr amcayı görü gelelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…