Slm bugunlarde bizim ev biraz serinlemeye basladi sanki kiza uzun kollu tulum giydiriyorum icinr kolduz badi ayagina corap ama yinede eli ve yanaklari soguk neden acana siz neler giydiriyordunuz bebislere
2. reglimi oldum
GÜNAYDIN KIZLAR
adacım aynı şeyleri yaşamışız seninle benim paşada 21.30 da uyudu sabah 10 da uyandı gece iki kere emdi ama gözünü bile açamadan :) ama nasıl iyi geldi ya vucudum inanılmaz dinlenmiş
ben de hala regli olmadım 3 ay oldu doğum yapalı:26:
şok oldum canım yaaa... ne çabuk??2. reglimi oldum
ayy sorma adacım annem de geldi geçen gün öyle dedi.. görmen lazımdı ben 40başı olmuştum diye.. hani anne kız genelde benzer yaa.. birsürü kızdım aklıma böyle şeyler sokma diye ama aklımda kaldı o zamandan beri..bir kere korunmadık ihtimal vermiyorum ama şüphe işte.. bi ablamız vardı her ay annemi arardı hamile mym ben diye :)) ben de ona dönücem kadın geldi 40 yaşına hala annemi arar birkaç saat gecikse.. geçen gün kocasına demiş ben hamileyim galiba diye.. kocası teselli etmeye çalışmış yok canım olur mu öyle şey bak korunuyorum diye.. baktı ki kadın hala anlamıyo "olursa da benden değil" demiş çıkmış işin içindenhala regl olmadım...
ihtimal vermiyorum ama oğlumda içtiği sütü kusmaya başlayınca bu aralar...hani bir inanış vardır eskilerde...
emzirirken hamile kalınırsa bebek sütü emmez ve kusar...Allah'ım korusun aklıma bile getirmek istemiyorum tabi de sadece bir kuşku işte...neden ben hala olmadım ki ((
geçmiş olsun aşınız olmuş.. benim dayanıklı oğlum maşallah hiç ağlamamıştı,ne aşıda ne sonrasında.. ağlarsa çok üzülürdüm zaten.. Allah yrdcın olsun canım...günaydın anneler
ne güzel, bebişlerimiz bu gece annelerini uyumasına müsaade etmiş maşaAllahbizim de aşı huzursuzluğumuz dün gece de devam ediyordu, en son gece 12 gibi hala ağlamaları devam edip uykuya dalmayınca, fitil verdim yeniden ve bu sayede sabah ezanına kadar rahat uyumuşuz biz de..çok şükür..umarım bugün devam etmez bu huzursuzluk, aşı sonrası..
mutlu günler hepinize bebişlerle..
günaydın anneler
ne güzel, bebişlerimiz bu gece annelerini uyumasına müsaade etmiş maşaAllahbizim de aşı huzursuzluğumuz dün gece de devam ediyordu, en son gece 12 gibi hala ağlamaları devam edip uykuya dalmayınca, fitil verdim yeniden ve bu sayede sabah ezanına kadar rahat uyumuşuz biz de..çok şükür..umarım bugün devam etmez bu huzursuzluk, aşı sonrası..
mutlu günler hepinize bebişlerle..
kızlar yaa hakikaten adet görmeyenler,peki hamileysek nasıl anlicaz ki? sürekli elimizde testle mi dolancaz bundan sonra?? nasıl anlaşılır ki?
geçmiş olsun aşınız olmuş.. benim dayanıklı oğlum maşallah hiç ağlamamıştı,ne aşıda ne sonrasında.. ağlarsa çok üzülürdüm zaten.. Allah yrdcın olsun canım...
bız 2.ay asılarımızı olmustuk ne agladı ne atesı nede sonra bı huzursuzlugu oldu.çok şükür dogdu dogalı hiç hastalanmadı da masallah.insaallah senınkınınde huzursuzlugu devam etmez.
ya ben de onu diyorum.. hamile olsak da adet görmemek normal olmasak da.. nasıl ayırt edeceğiz ki? tamam herkes bi yöntem kullanıyor ama hiçbir yöntem %100 değil.. farkedememek kötü olur diye düşünüyorum.iyi de 6 ay adet gormemek normal degıl mı?1 sene bıle oluyomus.
selam kızlar...ben adet gördüğümü zannetmiştim o adet değilmiş zaten 3 gün sürmüştü leke şeklinde ,paris sonrası olmuştu ...şimdi bende tedirginim hep korunuyorum ama insan ister istemez tedirgin oluyor...bir de genetikse annem 5.ayda adet olmuş....beklemedeyiz bakalım
canım sağol sorduğun için.. ateş bitti çok şükür,hapşırık öksürük devam ediyo ama azaldı.. şimdi dr a kontrole götüreceğiz..sağolun kızlar, bugün iyiyiz şimdilik çok şükür..bizim oğlan nazlı çıktı, kızım daha bir dirayetliydi o zamanlar..
jangbogocum ibrahim nasıl oldu, öksürüğü geçti mi?
bu arada arkadaşlar;
benim bebeğim devalı sola doğru yatmak istiyor, kafası sürekli o yönde.. kucağımdan etrafı bile sola bakarak seyrediyor..
sol elini emiyor, elini battaniyeden kurtarırken önce solu kurtarıyor..solak olacak o belli de,
kafası sola yatmaktan arkasından baktığınızda hafif sol tarafı basık görünüyor, birkaç boyun hareketi gösterdi dr.umuz..bir de artık sağa yatırmaya çalışıyorum düzelir umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?