- 29 Aralık 2007
- 3.395
- 1.093
- 698
ya ben de onu diyorum.. hamile olsak da adet görmemek normal olmasak da.. nasıl ayırt edeceğiz ki? tamam herkes bi yöntem kullanıyor ama hiçbir yöntem %100 değil.. farkedememek kötü olur diye düşünüyorum.
Kızlar korkutmak gb olmasın benim yengem adet olmadan hamile kaldı ve hiç bişey anlamadı
doktora bi gitti 5 aylık gebe
bebişi çok huysuzdu onla uğraşmaktan yorgunluktan kadın anlamamış
ikiz gb büyüdüler ama sen birde büyütene sor
allah korusunnnnnn dur ben bugün kocişi bi korkutayım da korunma işini iice sağlama alsın
canım sağol sorduğun için.. ateş bitti çok şükür,hapşırık öksürük devam ediyo ama azaldı.. şimdi dr a kontrole götüreceğiz..
bizim oğlan da sürekli sağının kullanıyo.. sağa yatıyo.. ne tarafa yatırırsam yatırayım kafayı muhakkak sağa çeviriyo.. bi anormallik yok şimdilik.. artık müdahale etmeyi bıraktım ben de..
ben çıkıyorum bi dr amcayı görü gelelim..
sağolun kızlar, bugün iyiyiz şimdilik çok şükür..bizim oğlan nazlı çıktı, kızım daha bir dirayetliydi o zamanlar..
jangbogocum ibrahim nasıl oldu, öksürüğü geçti mi?
bu arada arkadaşlar;
benim bebeğim devalı sola doğru yatmak istiyor, kafası sürekli o yönde.. kucağımdan etrafı bile sola bakarak seyrediyor..
sol elini emiyor, elini battaniyeden kurtarırken önce solu kurtarıyor..solak olacak o belli de,
kafası sola yatmaktan arkasından baktığınızda hafif sol tarafı basık görünüyor, birkaç boyun hareketi gösterdi dr.umuz..bir de artık sağa yatırmaya çalışıyorum düzelir umarım...
sağolun kızlar, bugün iyiyiz şimdilik çok şükür..bizim oğlan nazlı çıktı, kızım daha bir dirayetliydi o zamanlar..
jangbogocum ibrahim nasıl oldu, öksürüğü geçti mi?
bu arada arkadaşlar;
benim bebeğim devalı sola doğru yatmak istiyor, kafası sürekli o yönde.. kucağımdan etrafı bile sola bakarak seyrediyor..
sol elini emiyor, elini battaniyeden kurtarırken önce solu kurtarıyor..solak olacak o belli de,
kafası sola yatmaktan arkasından baktığınızda hafif sol tarafı basık görünüyor, birkaç boyun hareketi gösterdi dr.umuz..bir de artık sağa yatırmaya çalışıyorum düzelir umarım...
ya ben de onu diyorum.. hamile olsak da adet görmemek normal olmasak da.. nasıl ayırt edeceğiz ki? tamam herkes bi yöntem kullanıyor ama hiçbir yöntem %100 değil.. farkedememek kötü olur diye düşünüyorum.
aynen benımkızda oyle sola yatar sola bakar ne yaptım ne ettım donduremedım.o yıne gıttı sola :)sol tarafı da dedıgın gıbı basık kafası nyamuk duruyo.ama artık buyudukce donduruyo sagada yatıyo.hareketler nasıl tarıf edebılırmısın burdan :)
açılışı ben yapayım
kızlar doğumum epudral normal oldu, doğumdan sonra tek sıkıntım sütümün hemen gelmemesi idi, ilk gece 5 çay kaşığı ilk süt kolostum sanırım onunla geçirdi oğlum, neyse ki değerleri iyiydi, mama vermediler, sonraki gün malt içeceği içtim çok fayda etti, malt içeceği koyun mutlaka hastane çantanıza
bebeğim çok sütüm olmamasına rağmen sarılık olmadı, ilk günler sağarak verdim, hem göğsümdeki şişlik gitti, kayısı kompostosu ve malt içeceği ile birde 3 saatte bir sağarak arttı sütüm, sonra da biberon krizi yaşadık bebek biberona alıştı memeyi istemedi, o günden sonra hiç biberon vermedim inatla memeye tuttum, şimdi onu da aştık Allah' ın izniyle, ama insan çok hassas oluyor, bir akşam emmedi diye bütün gece üzüntüden uyuyamadım
bizde de durum aynı canım. gazımız bitmedi. dediğin ilaçlar dışında da ilaçlar denedim ama fayda etmiyordoktor yarım fitil verin dedi bizimki kaka da yapamıyor. fitil verince hem kaka yapıyor hem de gazı çıktığı için rahatlıyor. doktoruna sorup deneyebilirsin istersen.
Ben ilk reglimi logusaligimin 29. gunun gecesi oldum o yuzden korunma tam gaz :)) spiral istedim ama kocam icime bisiyler takmalarina izin vermezmis kendısi korunuyo korunmasiz 1 kere oldu bu ayda 2. reglim geldi ama kanamam kesildi demisken bugun yine basladi ilaclada durmadi bu nereye kadar kanicam merak ediyorum((
Valla ben dogundan sonra 20 gum kanamam oldu daha tikyok adette olmadim bi adet sa
Sipral taktircam esime guvenmiyorum arayi acmadan bi bebek daha istoyor cunku
benim kananmam 40 gün sürmüştü sonrada adet olmadım, benim annem beni emziriyorken elinde 5 aylıkmışım süt koruyo zannedip kardeşime hamile kalmış sanırsam sonum anneme benzeyebilir
hayırlı cumalar...
günaydınnnnnnnnnnnn gününüz güzel geçsin inşallah kızlar...
güzel,pırıl pırıl bir sabaha gözümü açtım...benim paşa dün akşam 21:00 de uyuyup sabah 07:00 de uyandı
bu nasıl oldu inanın anlamadım ama pek bir süper oldu,kaymak gibi geldi vallahi günlerin yorgunluğuna...nasıl uyumuşum anlatamam...
uyanınca emzirdim,altını değiştirdim,gaz çıkarma faslı da tamamlandı derken aaaa bir baktım tosun yine uyuyor... :44: bu işte bir tuhaflık var ama hiç irdelemedim hemen koydum sepetine...acaba dün rüzgarlı havada çay içme sevdamız mı çocuğu hasta etti diyeceğim cıx ateşi falan yok...ama içtiği sütün bir kısmını kustu...ona da kafam takıldı,neden oldu diye...göğüslerim 10 saat emzirmemekten dolayı bildiğiniz taş olmuşlardı el değmiyordu,bir yapıştı bıraktıramadım tosuna da acaba diyorum süt fazla birikmişti ya göğüslerimde,çok emdi fazlasını da kustu mu??? amannnn ne bileyim işte...böyle başladık güne,uyuması ve beni dinlendirmesi gerçekten mükemmeldi ama
kızlar yaa hakikaten adet görmeyenler,peki hamileysek nasıl anlicaz ki? sürekli elimizde testle mi dolancaz bundan sonra?? nasıl anlaşılır ki?
aynen dr umuz da öyle dedi..hadi hayırlı haberlerle gelin cnm..
ateş bittiyse öksürükten korkma o da geçer kısa zamanda inşaAllah..
tşk ederim canım.. geçti sayılır.. ben biraz paniğim.. korunduğum halde derdine düştüm,muhtemel birkaç test yedeğe atarım evdepamuk helvanın dedıgı gıbı belırtılerden anlarsınız yada dedıgın gıbı elınde sureklı testle gezersın.geçmıs olsun bu arada.
aynen dr umuz da öyle dedi..yeni dr umuzu çok beğendik.. oğlumla konuşuyo,içten gelerek onu öpüyo,seviyoher girişimde .. bizim oğlan anası gb nazlı acıcık.. eğer sevgi hissetmezse ağlayıp duruyor.. çok iyi dedikleri bi dr un muayenehanesinden koşarak çıktığımı biliyorum. adam bizimle bile muhatap olmamıştı bu arada çişli beziyle 6250 olmuş oğlum.. daha pzt 5.980 di. onda da bez vardı da bu kdr farkeder mi ki:44::44: kendim için gittiğim kbb ci bile bu 5 günde ne çabuk büyümüş dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?