2012 Haziran Anneleri Doğurdu

ya ben de onu diyorum.. hamile olsak da adet görmemek normal olmasak da.. nasıl ayırt edeceğiz ki? tamam herkes bi yöntem kullanıyor ama hiçbir yöntem %100 değil.. farkedememek kötü olur diye düşünüyorum.

hamilelik olsa anlarsınız herhalde kızlar ya,
mideniz bulanır, iştahsızlık, uyku hali vs. olur Allah isteyene versin, şimdi çok erken diyene de zamanı gelince inşaAllah..

benim annem de benden sonra 40 ı dolduktan sonra hamile kalmış olabiliyor bazen gerçekten şimdiden zor olur

hadi hayırlı haberlerle gelin cnm..
ateş bittiyse öksürükten korkma o da geçer kısa zamanda inşaAllah..

aynen benımkızda oyle sola yatar sola bakar ne yaptım ne ettım donduremedım.o yıne gıttı sola :)sol tarafı da dedıgın gıbı basık kafası nyamuk duruyo.ama artık buyudukce donduruyo sagada yatıyo.hareketler nasıl tarıf edebılırmısın burdan :)

aynen benımkızda oyle sola yatar sola bakar ne yaptım ne ettım donduremedım.o yıne gıttı sola :)sol tarafı da dedıgın gıbı basık kafası nyamuk duruyo.ama artık buyudukce donduruyo sagada yatıyo.hareketler nasıl tarıf edebılırmısın burdan :)

ya ben de onu diyorum.. hamile olsak da adet görmemek normal olmasak da.. nasıl ayırt edeceğiz ki? tamam herkes bi yöntem kullanıyor ama hiçbir yöntem %100 değil.. farkedememek kötü olur diye düşünüyorum.

pamuk helvanın dedıgı gıbı belırtılerden anlarsınız yada dedıgın gıbı elınde sureklı testle gezersın.geçmıs olsun bu arada.

hareketler şöyle canım;
bebeğinin başını iki avucunla tutuyorsun kulak hizasından,
önce boynu ile birlikte kafasını iki kere öne doğru hareket ettiriyorsun,
sonra sola iki kere, sonra sağa, ardından arkaya iki kere yavaşça aynı şekilde itme hareketini tekrarlıyorsun..
emzirdikçe aklına geldikçe tekrarla ve sağa yatırmaya çalış, düzelir dedi drumuz.. yamuk kafalı kalmazlar inşaAllah..
ama solak olacakları kesin, bana da kızımda götürdüğüm bir dr söylemişti, iki tane aynı nesneyi uzattı kızım önce soldakini sol eli ile kaptı, bu da ablası gibi sol el hep havada ya da ağızda...ayaklarda da hep sol hareket halinde..

ben bısey soracagım..epudral normal doğumun nasıl gecti..bıraz benı aydınlatırmısın acı cektınmı..yada zorlukları oldumu ??bılgılendırırsen sevınırım sutun bol olsun ıyı gunlerde buyut bebısını

zaten sorun orda cnm kaka yapmak ıcın sıkınıyor sıkınıyor 3 4 saat sonra yapıyor yada yapamayıp aglıyor dun dr goturduk colınex damla verdı bıraz olsun ıyı geldı

Selam kizlar

benim oglan bugun denize girdi :)) sevmedi su soguk geldi anlik sokup cikardim ama mayosuyla cok seksi olmustu oglum tum kizlar ogluma bakti haliyle :))

benim oglumunda kafasi sola dogru bukuk duruyo hep gerci yavas yavas dogru tutmayada basladi ama oyle bukuk kalir mi ki boynu el olarak sag sol karisik yiyiyo hatta emzik ve biberonla beraber elinide sokuyo agzina asti kendini iyice

Ben ilk reglimi logusaligimin 29. gunun gecesi oldum o yuzden korunma tam gaz :)) spiral istedim ama kocam icime bisiyler takmalarina izin vermezmis kendısi korunuyo korunmasiz 1 kere oldu bu ayda 2. reglim geldi ama kanamam kesildi demisken bugun yine basladi ilaclada durmadi bu nereye kadar kanicam merak ediyorum ((

Valla ben dogundan sonra 20 gum kanamam oldu daha tikyok adette olmadim bi adet sa
Sipral taktircam esime guvenmiyorum arayi acmadan bi bebek daha istoyor cunku

benim kananmam 40 gün sürmüştü sonrada adet olmadım, benim annem beni emziriyorken elinde 5 aylıkmışım süt koruyo zannedip kardeşime hamile kalmış sanırsam sonum anneme benzeyebilir

Valla ben dogundan sonra 20 gum kanamam oldu daha tikyok adette olmadim bi adet sa
Sipral taktircam esime guvenmiyorum arayi acmadan bi bebek daha istoyor cunku

Valla bende guvenmiyorum zor geliyo korunmak ona bi ikna etsem bi anlik gazla olmadi gizli taktirmayi dusunuyorum acikcasi hem oda korunur bilmeden daha guvenli olur :))

benim kananmam 40 gün sürmüştü sonrada adet olmadım, benim annem beni emziriyorken elinde 5 aylıkmışım süt koruyo zannedip kardeşime hamile kalmış sanırsam sonum anneme benzeyebilir

Canim sen hem istiyosun hemde normal dogumlusun sezeryanli olarak 2 seneden once hamilelik cok tehlikeli

nasıl yani 10 saat boyunca hiçmi emzirmedin biraz fazla uzun deilmi 10 saat aç kalması için :44:

hadi hayırlı haberlerle gelin cnm..
ateş bittiyse öksürükten korkma o da geçer kısa zamanda inşaAllah..
aynen dr umuz da öyle dedi.. yeni dr umuzu çok beğendik.. oğlumla konuşuyo,içten gelerek onu öpüyo,seviyoher girişimde .. bizim oğlan anası gb nazlı acıcık.. eğer sevgi hissetmezse ağlayıp duruyor.. çok iyi dedikleri bi dr un muayenehanesinden koşarak çıktığımı biliyorum. adam bizimle bile muhatap olmamıştı bu arada çişli beziyle 6250 olmuş oğlum.. daha pzt 5.980 di. onda da bez vardı da bu kdr farkeder mi ki:44::44: kendim için gittiğim kbb ci bile bu 5 günde ne çabuk büyümüş dedi..
pamuk helvanın dedıgı gıbı belırtılerden anlarsınız yada dedıgın gıbı elınde sureklı testle gezersın.geçmıs olsun bu arada.
tşk ederim canım.. geçti sayılır.. ben biraz paniğim.. korunduğum halde derdine düştüm,muhtemel birkaç test yedeğe atarım evde

aaa kızlar.. bizimki dün dr un bekleme salonunda kafayla birlikte ayakları da kaldırmayı öğrendi kendi kendine.. eve kdr bayağı bir yaptı.. korkudan düşmesin diye emniyet kemerlerini taktım hemen arabanın.. dönmeyi öğreneceği günleri sabırsızlıkla bekliyorum.. kaç gündür huzursuzdu,sık ve sürekli emiyordu.. ben hastaık zannederken bebişim atak geçirdi galiba..
dün drdan çıktık ananeyle avm de karnımızı doyurduk,dönüşte dedeye denk geldik,birlikte market kasap gezip doooğru pikniğe.. tabi bizim üç aile organizasyon falan derken 5 gb çıkmayı planladığımız pikniğe 7 ye doğru çıktık yolu da kaybedince sekizde vardık piknik yerine saat 10 a kdr harika bi piknik yaptık.. oğlana da sineklikli anakucağı almıştım yanıma,yatırdım içine,bi yazma da güvenmeyip üstüne örttüm.. oğluş uyumasa da yatıp etrafı seyretti hep.. iki gündür akşamları piknikteyiz walla çok iyi oluyomuş temiz hava.. iyi ki arabamız yok.. bi de olsa 5 gün piknik yaparız biz bu kafayla

Günaydın, hepimize yavrularla güzel bir gün olsun inşaAllah

çok sevindim cnm ibrahimciğin iyi olmasına...
bizim dr.umuz da öyle, içten sevdiğini anlıyorsun, soyduğunda mıncıklıyor, sevgi dolu sözler söylüyor.. çok şeker oluyorlar karşıdan baktığımda, oğlum da ona kıkırdıyor
zaten çocukları sevmeyenlerin çocuk dr.u olmasını hiç anlayamıyorum, bir kere kızımı götürdüğüm dr. aşı sonrası ağlıyor diye bana; çıkıp dışarıda giydirir misin lütfen, ağlama sesine hiç tahammül edemem demişti, yaşlıca bir kadın dr.du hiç unutmam...şikayet falan ettim gerçi ama hala aynı hastanede çalışıyor
maşaAllah boyu ve kilosuna da cnm, çok güzel gelişmesi.. Allah her daim sağlık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…