- 10 Mayıs 2011
- 956
- 20
- 118
- Konu Sahibi rashabahar
günaydın baharcım:)))vede yenı aramıza katılan arkadaşlar var hepnızı hosgeldını:)))dunku ballı sohbetınıze katılamamış olsamda insallah bubdan sonra katılırım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çokkk sevindim canım Allah daim eder insallah:)) ttalım sen yarım sattlık yolamı takılıyosun benım nişanlım maraşta ben izmirdeyım çokkk zor oluyo ama kovusucam kısmetse bu cuma gıdıyorum yanına
günaydın baharcım:)))vede yenı aramıza katılan arkadaşlar var hepnızı hosgeldını:)))dunku ballı sohbetınıze katılamamış olsamda insallah bubdan sonra katılırım![]()
sevginin artığı kesinde zorrr hemde cokkkeeee baharcım varmı hazırlıkta yeni gelişmeler???
valla tatlım gelısme olarak kociş sonunda ıse gırdı dedıgım gıbı o buyuk bı gelısme bızım ıcın :)) suan ıcın baska bır gelısme yok! Sizde var mı bir gelişme canımmmm_???
valla bence buyuk gelişme suan bende iş derdıyle yanım tutusduğum için(( bendede hazırlıklarda bişey yokk çarsı pazara cıktıgım zaman bakıyorum gözume takılan bişey olurmu diye.dun sunuda anladım bardak takıntım var benım galbaaa bardak peşindeyımmm içime sinen takım alamak istiyorum ugraşlardayım yanı
işte aklımda iş mevzularıda olunca ttalımm agız tadıyla bişey bakasım gelmıyo bişeyee....
aynen ole tatlımm az kaldııı :))) yatcaz kalkcazzzz yatcaz kalkcaazzzz 2012 olcakk :))))))))))))az kaldııı evett 2012yee helee bii duğn hazırlıklarıı tammen başlasınn o son 1 ayın nasıl geçtiğini anlamıcaz bileeee![]()
buda dusundugum gelinlik havincimm sence nasil ?
waawww ne kadar guzel bir işin var tatlım yabana da yardımcı olursun dımıııı :))) kızlar fotolarımızı ekleyelım mı hepımıızz hem bırbırımızı gormus oluruzz :))) ama ben nasıl ekleyecegımı bılmıyorum o sorun işte :))
şık bi gelinlik canım. seninkinin boyu kaç. topuklu ayakkabı giyebilecekmisin gelinlik altına
giyebilirimm ... benimkinin boyu 1.80 giysem bile gecemiyorum onu :)))
selamm kizlarrrr nasilsinizz bakalimmm.... hava sicak evde oturmak SIKICI GELIYOO DARALDIM BUNALDIM :)) DEPRESYOMDAYIM :)) HAHAHAHA
KOCISIMI OZLEDIMMM.. SU SIRALAR NANE LIMONUZ ZATENN YANIMDA OLSA BOGAZLIYASIM GELIYOO :))) AGZININ ORTASINA VURMAK GELIYOO HAHHAHAHAHA
al benden de o kadar tatlışşııımmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))![]()
![]()
![]()
iyi aksamlar tatlisimmm nasilsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ayy ne dicem sana istikbalde bi yatak odasina beyendim beyaz renkk inanilmaz guzelll iki model var kafamda bide bunu beyendim 3 arasindan birini secicem gerci daha var ama olsunn :)))))))))))))))))
yatak odası demişken ben cibinlik istiyorum yatağımda. nasıl olur sizce kızlar![]()
valla onu bende dusunuyorumda ne biliyimm kararsizimm .. yaptirmam buyuk ihtimallee :))) ama sen yaptirrr :)) iyi olur
yatak odası demişken ben cibinlik istiyorum yatağımda. nasıl olur sizce kızlar![]()