• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

günaydın baharcım:)))vede yenı aramıza katılan arkadaşlar var hepnızı hosgeldını:)))dunku ballı sohbetınıze katılamamış olsamda insallah bubdan sonra katılırım :64:

çokkk sevindim canım Allah daim eder insallah:)) ttalım sen yarım sattlık yolamı takılıyosun benım nişanlım maraşta ben izmirdeyım çokkk zor oluyo ama kovusucam kısmetse bu cuma gıdıyorum yanına

kıyammaaammm :)) kavusun en kısa zamanda ınsallah tatlım ozlemek cok zor ama uzaklıklar buyuk sevgılerı daha da yuceltıyor bız cok uzak kaldık daha da sevgım arttı valla o yuzden mutluyum aslında ama ıste kıskanclık olmasa bıde :)))

sevginin artığı kesinde zorrr hemde cokkk:5: eeee baharcım varmı hazırlıkta yeni gelişmeler???

az kaldııı evett 2012yee helee bii duğn hazırlıklarıı tammen başlasınn o son 1 ayın nasıl geçtiğini anlamıcaz bileeee:1:

valla tatlım gelısme olarak kociş sonunda ıse gırdı dedıgım gıbı o buyuk bı gelısme bızım ıcın :)) suan ıcın baska bır gelısme yok! Sizde var mı bir gelişme canımmmm_???

valla bence buyuk gelişme suan bende iş derdıyle yanım tutusduğum için:((( bendede hazırlıklarda bişey yokk çarsı pazara cıktıgım zaman bakıyorum gözume takılan bişey olurmu diye.dun sunuda anladım bardak takıntım var benım galbaaa bardak peşindeyımmm içime sinen takım alamak istiyorum ugraşlardayım yanı:34:işte aklımda iş mevzularıda olunca ttalımm agız tadıyla bişey bakasım gelmıyo bişeyee....

valla bence buyuk gelişme suan bende iş derdıyle yanım tutusduğum için:((( bendede hazırlıklarda bişey yokk çarsı pazara cıktıgım zaman bakıyorum gözume takılan bişey olurmu diye.dun sunuda anladım bardak takıntım var benım galbaaa bardak peşindeyımmm içime sinen takım alamak istiyorum ugraşlardayım yanı:34:işte aklımda iş mevzularıda olunca ttalımm agız tadıyla bişey bakasım gelmıyo bişeyee....

iş konusu insanın canını cok sıkıyor tatlım ya aylardır neler cekıyoruz psıkolojımız bozuldu resmen bulamadı kociş iş diyee :(( ama Allah nasibini veriyor enınde sonunda. Özellikle de suna cok ınanıyorum Allah yuva kuracak olana yardım edıyorr tatlım uzme tatlı canını sen :))

selamm kizlarrrr nasilsinizz bakalimmm.... hava sicak evde oturmak SIKICI GELIYOO DARALDIM BUNALDIM :)) DEPRESYOMDAYIM :)) HAHAHAHA
KOCISIMI OZLEDIMMM.. SU SIRALAR NANE LIMONUZ ZATENN YANIMDA OLSA BOGAZLIYASIM GELIYOO :))) AGZININ ORTASINA VURMAK GELIYOO HAHHAHAHAHA

selamm kizlarrrr nasilsinizz bakalimmm.... hava sicak evde oturmak SIKICI GELIYOO DARALDIM BUNALDIM :)) DEPRESYOMDAYIM :)) HAHAHAHA
KOCISIMI OZLEDIMMM.. SU SIRALAR NANE LIMONUZ ZATENN YANIMDA OLSA BOGAZLIYASIM GELIYOO :))) AGZININ ORTASINA VURMAK GELIYOO HAHHAHAHAHA

al benden de o kadar tatlışşııımmmmmmmmmm :)))))))))))))))))))) :57: :57: :57:

al benden de o kadar tatlışşııımmmmmmmmmm :)))))))))))))))))))) :57: :57: :57:

iyi aksamlar tatlisimmm nasilsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ayy ne dicem sana istikbalde bi yatak odasina beyendim beyaz renkk inanilmaz guzelll iki model var kafamda bide bunu beyendim 3 arasindan birini secicem gerci daha var ama olsunn :)))))))))))))))))

iyi aksamlar tatlisimmm nasilsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ayy ne dicem sana istikbalde bi yatak odasina beyendim beyaz renkk inanilmaz guzelll iki model var kafamda bide bunu beyendim 3 arasindan birini secicem gerci daha var ama olsunn :)))))))))))))))))

yatak odası demişken ben cibinlik istiyorum yatağımda. nasıl olur sizce kızlar:77:

Back
X