• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kızlar merhaba.. bugün çok yorulduk perdelere baktık o da halloldu gibi.. çıkmışken kınaya ait ne varsa hepsini aldık ondan da kurtulduk. yarın saat bakıcaz aşkıma bu arada davetiyeyide aradan çıkarabiliriz yarın :9: başkada yapıcak bişi kalmadı sanırım :)

iyi geceler kizlarrrr bugun sonunda perde isini hallettikk ama canimiz cikti yaaa.. su istanbul trafigi varyaa mahfetti bizi.. oglen 2 den aksam 8 kadar sadece 1 is halledebildik oda perde isi olacak is deil ya bide arada davetiye ve hali baktik ama almadik onlarii cumartesi gunu hali ve davetiyeyi artik halledicezzz .. gina geldi valla :)

kızlar merhaba.. bugün çok yorulduk perdelere baktık o da halloldu gibi.. çıkmışken kınaya ait ne varsa hepsini aldık ondan da kurtulduk. yarın saat bakıcaz aşkıma bu arada davetiyeyide aradan çıkarabiliriz yarın :9: başkada yapıcak bişi kalmadı sanırım :)

oh ne guzel cnmm halettmisin isiniii .. allah kolaylik versin valla cok zor yaa .... ugras ugras dur iki saat perde baktim bakiyorum karar veriyorum stand o kadar karistikii soruyorum yatak odasi hangisiydii salon hangiisydii uyumlu olsun diye surekli bi degisim o bu su kafam allak bullak oldu ve magazadan ciktigimiz an itibari ile butun perdeleri unutum :)

aynen katiliyorummm safakk 49 :) ve bu topik haziranin 6 sinda tam 1 yil olucakkk :)

Ayy canımm arkadasım senınle tanısalı da 1 sene olacak oyle mı yanııı :)) Yüzyüze de görüşmek nasıp olur ınsalllaahhhh:16:

Günaydinlar.
Hadi gözünüz aydin.
Yavas yavas tüm eksikler bitiyor.

Bu tac nasil sizce?
Benim cok hosuma gitti.
Gelinlige yakisir mi acaba?

Eki Görüntüle 409727

Canım günaydın.. Gerçekten hoş bir taç modeli.. Gelinliğinde de inci detayı var sanırım böyle incili bir model seçtiğine göre ;)))

Kııızzzlllaaarrr günaaayyydddııınnnnnn :16:

Giremiyorum ne zamandır benim laptop tam zamanında çöktü :)))
Cts günü İnegöle gidip o beegndıgım yemek odasıı yatak odası ve koltukları aldık kızlaaarrrrrrr :21: Oturma odamın koltuklarının resımlerını de ekleyecegım bır ara sizlere :))Amaa cookkk mutluyuz nısanlım da cok sevındı kıyamammm :16:
Ayyyy kızlarrr gün yaklastıkca heyecan artıyorrr cok heyecanlanıyorum uykularım kacıyor ınanın kıııı :1:
Sizde de var mı boyle asırı heyecann :18:

Canım günaydın.. Gerçekten hoş bir taç modeli.. Gelinliğinde de inci detayı var sanırım böyle incili bir model seçtiğine göre ;)))

Tesekkür ederim rashabahar :)
Evet gelinligim incililerle süslenmis hafif duvagimda ayni sekilde.
Sen görmemistin degil mi o gün yoktun sanirim :)
Gelinligimin ceketinde degisiklik yapmam lazim.
Ama baklim hayirlisi.

Sen nasilsin hazirliklar nasil gidiyor?

Hehe ayni anda yazmisiz sanirim :)
Hayirli olsun güle güle kullanmak nasip olsun insaAllah.

Heyecan dorukta bende de :)
Hüzünde var tabii ki.

Hehe ayni anda yazmisiz sanirim :)
Hayirli olsun güle güle kullanmak nasip olsun insaAllah.

Heyecan dorukta bende de :)
Hüzünde var tabii ki.

Ammiinn canım benim hepimize hayırlısıyla, ağız tadıyla kullanmak nasıp olur ınsallahh... Allah hepimizi bir ömür mutlu etsin.. Sıkıntılar, hastalıklar, kötü insanlar bizlerden uzak olsun inşallah :34:

Hüzün de var aynen yaa... Bugün annecimin doğumgünü ama annemi bugunlerde biraz buruk goruyorum... Evden gideceğimi bir türlü kabullenemedi son cocuk olmam nedenı ıle :26: Hem sevinçliyim hem de hüzünlü nasıl olacak bilmem :))

Ammiinn canım benim hepimize hayırlısıyla, ağız tadıyla kullanmak nasıp olur ınsallahh... Allah hepimizi bir ömür mutlu etsin.. Sıkıntılar, hastalıklar, kötü insanlar bizlerden uzak olsun inşallah :34:

Hüzün de var aynen yaa... Bugün annecimin doğumgünü ama annemi bugunlerde biraz buruk goruyorum... Evden gideceğimi bir türlü kabullenemedi son cocuk olmam nedenı ıle :26: Hem sevinçliyim hem de hüzünlü nasıl olacak bilmem :))

Amin insaAllah:)
Dogum günü kutlu olsun anneciginin.
Evet cok zor olacak ailelerimiz ve bizim icin :(
Ama alisicaz bu durumada insaAllah.

Cts günü İnegöle gidip o beegndıgım yemek odasıı yatak odası ve koltukları aldık kızlaaarrrrrrr :21: Oturma odamın koltuklarının resımlerını de ekleyecegım bır ara sizlere :))Amaa cookkk mutluyuz nısanlım da cok sevındı kıyamammm :16:
Ayyyy kızlarrr gün yaklastıkca heyecan artıyorrr cok heyecanlanıyorum uykularım kacıyor ınanın kıııı :1:

tunaydin canimmm :) ooo cok sevindim baharryaaaa almanaa istediklerini aldin dimiii cnmmm :) oh allah nazarlardan saklasin cnm benim hep bole mutlu ol hep bole sevincli ol :) bizde dun perdeleri cikardik aradan 16 mayis esyalarim gelicekkk ) ama planladigim gibi gitmiyoo bazi seyler aksama olduu davetiye hazir deil kuafor hazir deil kina elbisem hazir deil poffff

İyi günlerde huzurla mutlulukla kullan canım :16:
heyecan olmazmı ya öyle fena ki hiç sorma ben saymaya başladığımda 170lerdeydim şuan 56 gün kaldı :nazar:
ama sabrımda bitti sanki ya nişanlım bana 3 yıl bekledin 2 ay zor geliyo sana diyor
hakkaten doğru şu 56 gün gözüme büyüo sanki:26:

tunaydin canimmm :) ooo cok sevindim baharryaaaa almanaa istediklerini aldin dimiii cnmmm :) oh allah nazarlardan saklasin cnm benim hep bole mutlu ol hep bole sevincli ol :) bizde dun perdeleri cikardik aradan 16 mayis esyalarim gelicekkk ) ama planladigim gibi gitmiyoo bazi seyler aksama olduu davetiye hazir deil kuafor hazir deil kina elbisem hazir deil poffff

herşey halloluyor ebrum ya sıkma canını
benim en önemli şeyim eksik 'gelinliğim' :14:
haziranın 4ünde gidicem almaya daha çok var

Amin insaAllah:)
Dogum günü kutlu olsun anneciginin.
Evet cok zor olacak ailelerimiz ve bizim icin :(
Ama alisicaz bu durumada insaAllah.

Çok tesekkurler canım benım. Allah aılelerımızı eksiltmesin basımızdan ınsallah :16:
Alışırız tabı kı canım ya yepyenı bır hayat baslıyor. Kendi ayaklarımız uzerınde duracagız, kendi cocuklarımızla ılgıleneceğız derken bır bakmısız yaslanmısız :)))

Aynen ebrruuummmm ıstedıklerımı aldılarrr burak cok dıretmıs cunku anladıgım kadarıyla :16:
Hadı bakalım sızın hazırlıklar bıtmek uzere masallah... Oyle deme bebem yaa senın cogu sey hazr artıkkk... En basta gelınlıgın hazır daha benım o bıle yok davetıye de yok halı perde de yok ohhooooo daha cok eksık var ama daha zaman da vaarrrr rahat ol bebeğım yetısecek hepsııı :34::34:

İyi günlerde huzurla mutlulukla kullan canım :16:
heyecan olmazmı ya öyle fena ki hiç sorma ben saymaya başladığımda 170lerdeydim şuan 56 gün kaldı :nazar:
ama sabrımda bitti sanki ya nişanlım bana 3 yıl bekledin 2 ay zor geliyo sana diyor
hakkaten doğru şu 56 gün gözüme büyüo sanki:26:

Teşekkur ederım canım benım inşallah...
Aynen bızım de 51 gün kaldı sankı hıc gecmeyecek 7 seneyı gecırdık bız de ama 51 bana suanda cok uzun gelıyoo... Ama bu topıkı acalı 1 yıl olacak ve o zaman daha dugune 1 yıldan fazla vardı ve hıc gecmeyecek gıbı gelıyordu kac yuz gun gectı bunlar da gecceeeerrrr sıkıntı yapmayalıımmmm hazırlıklaraaaa devaaaammmmm :1::52::52:

herşey halloluyor ebrum ya sıkma canını
benim en önemli şeyim eksik 'gelinliğim' :14:
haziranın 4ünde gidicem almaya daha çok var

Aynen canım dıyorum ebruşa daha zaman varr benım de gelınlıgım yok daha eksıkler cok ama ben hıııcc sıkıntı yapmıyorum Allah yardım eder yenı yuva kuracak çiftlere :34:

Teşekkur ederım canım benım inşallah...
Aynen bızım de 51 gün kaldı sankı hıc gecmeyecek 7 seneyı gecırdık bız de ama 51 bana suanda cok uzun gelıyoo... Ama bu topıkı acalı 1 yıl olacak ve o zaman daha dugune 1 yıldan fazla vardı ve hıc gecmeyecek gıbı gelıyordu kac yuz gun gectı bunlar da gecceeeerrrr sıkıntı yapmayalıımmmm hazırlıklaraaaa devaaaammmmm :1::52::52:

şimdi de bizim var 1 yıldan fazla...

sıranızı bize devrediyorsunuz :31::31: bana da hiç geçmeyecek gibi geliyor... 2010 dan beri bekliyorum ben de...

çoğu gitti azı kaldı ama gözümde büyüyor son 1 yıl.... offf inş hemen mutlu yuvalar kurarsınız da biran önce sıra bize de gelir :1:

sıranızı bize devrediyorsunuz :31::31: bana da hiç geçmeyecek gibi geliyor... 2010 dan beri bekliyorum ben de...

çoğu gitti azı kaldı ama gözümde büyüyor son 1 yıl.... offf inş hemen mutlu yuvalar kurarsınız da biran önce sıra bize de gelir :1:

ayyy canım benım inşallah yaaa :16:

Geçen yıl bu topiki açarken aynı seylerı dusunerek acmıstım :)) Ama ınan bana hıc anlamadan gecıyor zaman... Hazırlıklar hızlanınca hele kafan sureklı mesgul oldugundan hıc anlamıyorsun :34::34: hadi biz evlenelim de sıra sizin olsun bakalım :34:

baharcım inegölden almışsın esyalarını tatlım fiyatlar falan nasıl modeller nasıl

ayyy canım benım inşallah yaaa :16:

Geçen yıl bu topiki açarken aynı seylerı dusunerek acmıstım :)) Ama ınan bana hıc anlamadan gecıyor zaman... Hazırlıklar hızlanınca hele kafan sureklı mesgul oldugundan hıc anlamıyorsun :34::34: hadi biz evlenelim de sıra sizin olsun bakalım :34:

aminn inşallah :16:

herkes öyle diyor hazırlıklara bir başlayın anlamazsınız diye ama bana sanki kısaldıkça uzuyo gibi geliyo :9::9:

ahh kizlar kafayi yemek uzereyimm dun perdeleriii hallettik dedim yaa yyinee haledemedikkk yaaa sinir oldum yaa :( 4 saat ugras perdecyi ara bul begen sec yine iptal ya bu perdecide bize 5000 tl dedi yaa :( bide tanidikk bide fabrikasina gttik begendik.. ben anlamiyorum cok suslu tasli katkatli ne biliyim ole seyler begenmiyorum alt tarafi tul ve fon perde zebralar falan mutfak ara salon yatakodasi kucuk oda 5000 tl geldi yine :( cumartesi eminonune gidiez yine bi tanidik perdeci bakalim orasi ne kadar cikarticak bize pof ck morelim bozuldu ya"(

hayirlisi olsun cnmm bende 2009 dan beri bekliyodum :) ama inan zaman o kadar hizli geciyorki son 1 yil kala bu siteye uye oldum bu topige gireli 1 yil oldu bazen gecmisi okuyorum safak 260 270 170 saymisim :) ama nasil gecti dersen cok hizli gecmis sanki dun gibi biliyorum gozundee cokk buyukk bir zaman bizimde 1 yil kalaa gozumde cok buyuk gozukuyodu pof zaman nasl gecicek diiyip duruyodum derkennn suan 45 gunum kaldii ::) ins zamanin cok hizli gecer

Back