• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

selam kızlarrr cok yorgunum ayaklaım felakett annemle alışverişe gıttık hazıran25 de abımın düğünüvar kıyafet bakalım dedık düğün yaklaşınca kosusuturmaktan vakıt ayramayız dıye sabah onda gıttık eve 6 gırdık ama cok sukur ıstediğimiz gibi kıyafetler bulduk:)

kızlar bugün hıdırellez ayrıca yaza girerken son dolunay
ben gül ağacına dileğimi gömdüm dilerim tüm sevenler sevdiklerine hayırlısıyla kavuşsun herkesin iyi dilekleri kabul olsun

$TUBA-UNSAL-LOVES-KOTON-120-550x792.jpg

iyi aksamlar kizlar nasilsinizz .. sizce bu elbiseyi kina gecemde giyinsem cokmu basit olur :( ya abiye tas tus olaylarini pek sevmiyorum diyorumki bel kismina belki siyah tas islemesi yaparak hareket kazandirabilirim sizce??

Eki Görüntüle 408156

iyi aksamlar kizlar nasilsinizz .. sizce bu elbiseyi kina gecemde giyinsem cokmu basit olur :( ya abiye tas tus olaylarini pek sevmiyorum diyorumki bel kismina belki siyah tas islemesi yaparak hareket kazandirabilirim sizce??

canım elbise çok hoş ama başka rengi yok mudur?
kendi kına gecende siyah olurmu acaba bilemedim

62 TUNCELI :72:

ebrumm bence de cok sIk bir abiye :)
Renk konusunda bende pek siyah tercih etmezdim ama sen baska bir renk daha ekleteceksin dogru anladiysam degil mi?
Mutlulukla giyin insaAllah :)

:12:
62 TUNCELI :72:

ebrumm bence de cok sIk bir abiye :)
Renk konusunda bende pek siyah tercih etmezdim ama sen baska bir renk daha ekleteceksin dogru anladiysam degil mi?
Mutlulukla giyin insaAllah :)

saol cnm bel kismina ya degisik bir renk arkaya fiyonk yaparim yada bel kismina isleme yparim henuz karar vermedim dusunuoum bakarim hayirlisi

Eki Görüntüle 408156

bu arada bu kıyafete bayıldımm, gerçektende kırmızı rugan ayakkabılarla çok şık olurrr

:12:

saol cnm bel kismina ya degisik bir renk arkaya fiyonk yaparim yada bel kismina isleme yparim henuz karar vermedim dusunuoum bakarim hayirlisi

Fiyonk cok güzel bir fikir bence.
Cok farkli bir hava katacaktir elbiseye.
Hemde daha sirin durur sanirim :)

şafağım 57 oldu
bu arada nişanlımı görmeme de 21 gün var
zaman aksa gitse son günlerde çok fazla özledim ve dayanmak çok zor

Son düzenleme:
29 ağustos nikahım ve kınam aynı anda olacak..düğün gibi işte :) babet aldım bugün:) topukluyla nikah sonrasına kadar dayanabilirim ancak..sonra çıkartıp beyaz babetlerimi giycem.en sonda bindallım ve dore renk babetlerimi:) huhuuu:) pek komik gelio kulağıma.evcilik gibi :46:

29 ağustos nikahım ve kınam aynı anda olacak..düğün gibi işte :) babet aldım bugün:) topukluyla nikah sonrasına kadar dayanabilirim ancak..sonra çıkartıp beyaz babetlerimi giycem.en sonda bindallım ve dore renk babetlerimi:) huhuuu:) pek komik gelio kulağıma.evcilik gibi :46:

Tebrikler hayirli olsun.
Babetlerini nerden ne renk ve ne kadara aldin sormama müsade var mi?
Bende ariyorumda :)

Back