• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

yaaa ben nıye zayıflayamıyorum yaa stresteyımmdee bayaaaa:((((( zayıflamak ıstıyeummmm

tersii olmasinda amann :) kimisi zayiflar kimisi kilo alir bende su aralar sanki yediklerimi kacirdim gibi hiseediyorumm ama artikk dur dedim kendime ciddi anlamda diyetteyim sporyapiyorumm hergun 100 mekik birde yolladigim videolardan 3 tane yapiyorm toplam 30 dk suruyooo mecburummm :)

gelincikler bu arada şafağım 60lardan düştü bugün 59 tekirdağğ :8:
çizelgemde 1 ay yazmaya başladı benden mutlusu yok hehehe

o robot olduğum dönemde bide nişanlım gelmişti bize 3 gün burdaydı. okadar komik hareket ediyodum kii herkes dalga geçti benle uğraştılar sürekli gülünce bile nası bi ağrı giriyodu öyle hahah :). nese kızların gözünü korkutmayalm :))))

hahahahahah :))) kulaklarimi cinlamisti o gunn benimi andin yoksaa nerden yolaldin bu videoyu diye hazhahhaahahahhahahahah bende ayniydim cnm yaa

Tabi dügün dernek kolay isler degil.
Ama sagligimiza dikkat edelim :)

Safak git gide azaliyor kizlar saka maka.

En erken hangimiz gidecek bilmiyroum ama insaAllah hepimizin dügünü güzel gecer.

Hepimiz mutlu oluruz insaAllah.

evet ilk düğün kimin kızlar benim 31 mayıs kına gecemiz 2 haziran düğün sizin ne zaman düğünleriniz :34:

Tabi dügün dernek kolay isler degil.
Ama sagligimiza dikkat edelim :)

Safak git gide azaliyor kizlar saka maka.

En erken hangimiz gidecek bilmiyroum ama insaAllah hepimizin dügünü güzel gecer.

Hepimiz mutlu oluruz insaAllah.

en sonn benimm ya :((( siz gelin olcaksınz ben hala şafak saymaya devam edicem :))

Ben Temmuz geliniyim nasipse :)

patriyn senin ne zaman ki dügünün ?

Demek önce seker sonra ebrum sonra ben en son da patriyn gelin olucaz insaAllah :72:

Son düzenleme:
Iki kez mi gelin olacaksin :)
Ne hos.

Iyi geceler ebrumm iyi geceler Seker.

Bende yatiyorum artik.
Allah rahatlik versin.

evet tatlım :) farklı şehirlerde olduğumuz için böyle oldu doya doya giycem gelinliğimi inşallah ::))))
tekrardan iyigeceler güzel 2012 gelinleriii :)))

Iyi günler kizlar.
Nasilsiniz?
Kizlar ben bir konu actim incili gelin tac modelleri paylastim.
Özellikle ebrumm sehker ve patriyn gelinligmi gördügünüz icin belki daha iyi fikir verebilirsiniz diye düsündüm.
Simdiden tesekkür ederim. :)

Back