• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
düğünler varmış hııı anladım, eğer ayarlamassalar evlilik sebebiyle çık bari, orda bir seneyi doldurduysan tazminat alırsın.. :23:

esmacım evet sen bastan söyle konuş açık açık.hee kıvırdılar möıı hiç bozuntuya verme.onlara ayak uyduruyomuş kabul etmiş gibi davran.işten çıkacagın zamanda 10 gün önce söle ver çıkışını kendileri bilir tecrübelisin vee işsiz kalmazsın üzülme tatlım sen boşverrrr.allah büyük.

Bu arada esracım mayıs için ocagın ilk haftası gün alınması gerekiyomuş demişsin.
Bende nişanlıma sölimde bi ara ugrasın belediyeye.günü alıyoruz evrakları sonra götürüyoruz iyi bari yaaaa.biz evrakları artık esya almaya gidince ancak tamamlarız nisanda yani.ama daha önce olması gerekir derlerse hem evimi görmeye gitmiş olurum nikah evragı bahanesi olur

burdan iyi kötü memnunum ara ara sinirlerim bozulsa da kötünün iyisi diyelim burayı o yüzden işi çok bırakma taraftarı değilim benim için dua edin..

Canım salonunu çok beğendim, harikaaa,
nerde bu salon yer olarak adı nedirrr ve kaça tuttunuz

kızlar çok rica etsem şu tvyi herkez tvden anlayan birine srabilir mi satın alacağım ama bende nişanlımda anlamıyoruzz yanlız acil sormanız gerekli

$Document_0.webp

desteğin için sağol fundammm seninle gelinlik bakmaya gidicezz daha planlarım var ama vakit ayıramıyorum

Her zmn yanındayım cnm biLiosunn...Giderizz canımm uygun bi zamanda...

5 Mayıs'ta canım...

O zaman ben de Ocak' ta başvurayım. Teşekkür ederim :)

Kızlar böyle bodoslama muhabbetinize dalıyorum ama balayı için nereleri düşünüyorsunuz?

Rica ederim cnm Olsun =) Valla biz bu yaz Bodruma gittik...Balayı için daha sakin yerleri düşünüoruz..Bodrum ve Kemere gitmiicemiz kesin =) Alacatı , kuşadası fln olabilir..

kızlar çok rica etsem şu tvyi herkez tvden anlayan birine srabilir mi satın alacağım ama bende nişanlımda anlamıyoruzz yanlız acil sormanız gerekli

Eki Görüntüle 294140

esmam ben sana faceden detaylı bi msj atmıstım tv ile ilgili babamla konusup okumadın mı??

Her zmn yanındayım cnm biLiosunn...Giderizz canımm uygun bi zamanda...

Rica ederim cnm Olsun =) Valla biz bu yaz Bodruma gittik...Balayı için daha sakin yerleri düşünüoruz..Bodrum ve Kemere gitmiicemiz kesin =) Alacatı , kuşadası fln olabilir..

esmam ben sana faceden detaylı bi msj atmıstım tv ile ilgili babamla konusup okumadın mı??

EVET VERMİŞTİN 1000 MHZ OLSUN LED TV OLSUN DEMİŞTİNN TMM ONLAR UYUYOR AMA GENEDE BAKSIN BABAN YAA

O zaman ben de Ocak' ta başvurayım. Teşekkür ederim :)

Kızlar böyle bodoslama muhabbetinize dalıyorum ama balayı için nereleri düşünüyorsunuz?

estağfurullah, bende senin konuya dalmıştım bodoslama :))

Biz ilk kıbrıs düşünmüştük sonra antalya civarı vs. düşünüyoruz galiba ama henüz bi icraat yok bizde :1:
Balayı için fiyat alan ayarlayanlar varsa bizide bilgilendirsinn lütfennn..

Balayı için Voyage Belek' i tavsiye eden çok olmuştu forumda. Ben orayı düşünüyorum. 2 hafta sonra nişanlım geldiğinde ets tura gideceğiz görüşmek için. Erken rezervasyon ne zaman başlıyor bi bakalım. Her şey tamam ya balayı derdine düştüm :)

Esmaam babam dıokı Sony varsa bu özeLLikLerde bu fiyata ona baksın yoksa da bu da iyi aLsınLar dıo..

Lilammm yaaa bitanesinnnn canım benimmmm :16: sana ve babana çok tşk ederimmm :)

Kızlar dün akşam arkadaşımın kına gecesine gittimmmm evleerinin en alt katı bodrum kattaydı dj tutmuşlardı

öyle çok eğlendim ki muhteşem geçti yaa

kına tacları kına mumları şallarr zaten ark çok güzel bir kız hiç söylememe bile gerek yokk o kısmı

her şey çok güzeldi yaniiii :16:

Balayı için Voyage Belek' i tavsiye eden çok olmuştu forumda. Ben orayı düşünüyorum. 2 hafta sonra nişanlım geldiğinde ets tura gideceğiz görüşmek için. Erken rezervasyon ne zaman başlıyor bi bakalım. Her şey tamam ya balayı derdine düştüm :)
Bende dün baktım forumdan, tavsiye edilen bikaç otelin fiyatlarına da baktım çok pahalı :( en uygun diyebileceğim 3 bin civarı gösteriyo bir haftaya, erken rezervasyonla güzel bi fiyat yaparlar inşallh.. :(

Lilammm yaaa bitanesinnnn canım benimmmm :16: sana ve babana çok tşk ederimmm :)

Kızlar dün akşam arkadaşımın kına gecesine gittimmmm evleerinin en alt katı bodrum kattaydı dj tutmuşlardı

kına tacları kına mumları şallarr zaten ark çok güzel bir kız hiç söylememe bile gerek yokk o kısmı

Bizim kınalarımızda çok eğlenceli geçer inşllhh özendimm.. :)
Kınada ne giyceksiniz kızlar aklınızda bişey var mı?
Ben kırmızı bi kıyafet istiyorum ama modelinde kararsızım, kabarık mı olsa abiye tarzı mı sizce?..
Bindallı giymeyi düşünmüyorum son anda bi değişiklik olmassa..

Rica ederiimm kardeşimm ne demekkk sen de bitanesinn :16: ayy cok sevındım guzeL gecmesıne mutLu oLurLar bi ömür inşş..:nazar:

Bende dün baktım forumdan, tavsiye edilen bikaç otelin fiyatlarına da baktım çok pahalı :( en uygun diyebileceğim 3 bin civarı gösteriyo bir haftaya, erken rezervasyonla güzel bi fiyat yaparlar inşallh.. :(

Bizim kınalarımızda çok eğlenceli geçer inşllhh özendimm.. :)
Kınada ne giyceksiniz kızlar aklınızda bişey var mı?
Ben kırmızı bi kıyafet istiyorum ama modelinde kararsızım, kabarık mı olsa abiye tarzı mı sizce?..
Bindallı giymeyi düşünmüyorum son anda bi değişiklik olmassa..

3bin cok bence biz bu sene bodruma gittik 1 hafta hersey dahiL 1.200 TL ödedik...Şu geLinLik ve nikah işLemLerini haLLedim o zaman oteL araştırmaLarına başLiicam yanii Şubat sonu başLiicam bakmaya Martta rez.yaptırırım bi yere =)

Ben kınamda bindaLLı giyicem kesin kına yakıLırken...Kıyafet oLarak da önü kısa arkası uzun yeni cıkan modeLLer varya onLardan istiorum abiye oLarak rengi ya parLament mavisi ya da ucuk pembe oLucak =) bakaLım o zamana kdr baska modeLLer gorurum fikrim deısır beLki :1:

kızlar 19 mayıs düğün salonu 2 de (aksaray) düğün yapan var mı? ya düğüne katılan? nolur yardımcı olun

İyi akŞamLar kızLar...
Süper bi gün geçirdim bugün =) iLk iş günüm öncesi iyi bi moraL oLdu... (:
Sabah nişanLımLa buLuşup teyzesine kahvaLtıya gittik..Kuzeni , kocası , kayınvaLidem de vardı...Saat 2 gibi cıktık kuzenım,kocası,nişanLım Fatih'e geLinLik bakmaya gittik , yemek yedik , kahve , sohbet derken çok eğLendim mutLu oLdum
...GeLinLik için Neredeyse heryere girdik fiyat aLdık denedim fLn =)
Sonunda karar verdimm..KesinLikLe beLden kabarıkLıgı başLayan prenses modeL dedıkLerı modeLden oLucak..2 yer var akLımda 2sindede aynı modeL geLinLiği beğendim ama işLemeLeri fLn farkLı...üstü taşLı , aLtı tamamen kabarık tüL...Haftaya pazar gidicez anLaşıcaz inş...FiyatLar geneLde şöLe kiraLama 1.200 - 1.800 arasında değişio..Satın aLma ise 2.000 - 3.000 arasında değişio..Benim beğendiğim modeL kiraLama 1.700 satın aLma 2.200..Bn ztn kiraLamayı düşünüodum , fiyat da ii oLdu =) baKaLım hayırLısı iLe geLinLik işini de haLLetmiş oLucam...

Back
X