- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #1.641
Fatma Gülün Suçu Ne?
Şekerim anlatsam roman olur bu kısacık özetiydi daha neler neler yaşadık.
En son bohça getiricez dedim.Bizde düğünde bohça getirilir diye lafı tıktı ağzıma kadın.
Bende ogün annesine babasına valiz hazırlamışdım onu götürmüştük nişanlımla evlerine sonra çıkıp gezicekdik.Ben şok oldum.Kız tarafına düşen herşeyi aldık biz.Onlara bile karışdı.Yok neden uyku seti almışım zararlıymış.Tencere neden almışım kınada gelirmiş.Sabırla dinledim.Sonra dışarı bir çıktık nişanlımla başladım ağlamaya.Oda son oldu zaten.Nişanlımda annemle hiç bir şeyini paylaşma konuşma içinden en olumsuzunu çıkarır önüne sürer.Ben paylaşmıyorum bir evde iki yabancıyız dedi.Benim için sen varsın neşe kaynağımda sensin.Biz bir aile olucaz ve herşey geride kalıcak dedi.Gerçekdende öyle oluyor.Nişanlım aileme çok düşkün.Onlara artık hiç gitmiyoruz.Genelde bizde oluyoruz.Nişanlım her konuda büyük destekçim.O olmasa başarılı olamazdım zaten.
bende bu sabah KK ya günaydın dedim
Öyle bunalmışım ki
Saklandım bir köşeye :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85:
Bu OLanLardan sonra mutLu oLmayı o kdr cok hakedıosunuz ki ikinizde..Allah'ım hiç bozmasın aranızı inş..
noldu bitanemmbak ben süslerinide halletcem yarın inşallahhhh sana sadece süslemesi kalcak.nişan tepsiside alcaamm.üzülmeee
inanmıyorum yaaa tüm çirkefliğini erkenden belli etmiş yani.
ama nşanlına helal olsun aferin ona.allah bir ömür boyu mutlu etsin sizi.
yolunuza çıkanların ayaklarına çelme olsun inşallah amiinnnnnnn
bende bu sabah KK ya günaydın dedim
Öyle bunalmışım ki
Saklandım bir köşeye :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85:
şu yazdıklarını okurken tüylerim diken dken oldu.
allah huzurunuzu bir ömür boyu daim etsin ne diyimki canım ya
iş yerinden niye çekiniyosun canım yaa iste bence sıkma kendini çalışıyosun sonuçta zaman zaman olur böyle sıkıntılar üzme kendiniAllah razı olsun mervem.. İnan onları halledicek olma düşüncem bile beni çok çok rahatlattı.
Biraz para sıkıntım var ondan bunalıyorum. İş yerinden avans çekicem çekiniyorum söylemeye de :26:
Birde annem davetiyeleri gidip bastırdım diye beni ablama şikayet etmiş
Ablamda bana çağırmadın annemi dedi.
Abla kafam öyle dolu ki
Şu anda kendimi bile savunamayacağım dedim.
Anneme kaç kere dedim gidip konuşalım bastıralım diye
Çok biliyoduysa tutup kolumdan hadi kızım deseymiş dedim.
Bu akşam davetiyeleri almaya gidicem ama bana hala çıkarıp para vermedi
En sonunda isyan edicem
Öderim paranızı verin bari işimi göriyim diye :85:
Allahım herşeyi kalbimizin güzelliğine göre versin canım.Belkide bu zorlukları yaşamak iyi oldu bizim için.Her geçen gün bağlandık nişanlımla birbirimize.Oda annesinin davranış biçiminin farkında oldu her zaman.Asla ezdirmedi hep sahip çıktı.Sevgisini kim yanında olursa olsun belli etmekden çekinmeyen insandan korkmicaksın.Sevdiğimde tamda öyle birisi.Bazen düşünüyorum beni benim onu sevdiğimden daha çok seviyor gibi.Evlilik kararıda çoğunlukla nişanlıma ait.Ben yanıtı evet olmasına rağmen aileme açılamamışdım uzun süre hep sabretti bekledi.İyikide bekledi.Kızlar aşka geldim normalde bu kadar duygusal değilimdir çenem düştü.
iş yerinden niye çekiniyosun canım yaa iste bence sıkma kendini çalışıyosun sonuçta zaman zaman olur böyle sıkıntılar üzme kendini
olsun canım ne güzel bak okuyoruz bizde vay bee diyoruz.
şu yukarda yazdıklarını okuyunca tüylerim diken diken oldu.allah mutlulugunuzu daim etsin
iş yerinden niye çekiniyosun canım yaa iste bence sıkma kendini çalışıyosun sonuçta zaman zaman olur böyle sıkıntılar üzme kendini
Onlarında nakit sıkıntıları var biliyorum ama ben gene de bir soracağım çünkü iyice bunaldım.
Para buluyım öderim aydan aya. İdare eder beni
evet canım sıkma canını halledilir bi şekilde.sanırım sende benim gibisin herşeyi kendin yapmaya çalışıyosun ve sıkıntıya giriyosun kıyamam
bende istanbuldayım canım adım merve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?