- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #1.621
Biricik Mervem
Senin neyin var??
Ben hiç telefonda görüşmem k.validem ile çok nadir
Ortak yapmamız gereken bir iş olursa telde görüşürüz.
Yüzyüze de sözlüm elimden tutup hadi bize gidelim derse giderim görüşürüz
O sırada da babası eve gelirse halina hatrını sorarım o da bana
Yemekte hep birlikte gülüşür konuşuruz
Harici hir bir muhabbetimiz yok.
K.validem ile de en son 3 hafta önce görüştük
Ne o beni arar peşime düşüp beni boğar ne de ben onu ararır
Ohhhh çok güzel böyle vallla
Maşallahh bize maşallah
Rabbim nazarlardan saklasın bizi
HEp böyle olalım
Benide istemeye geldiler nişanlımın dayısı tam isticek.
Babam ne istemesi tanışmaya gelmediniz mi demişti herkes şok.
Sonra odadan çıktı baktım yatak odasında gittim yanına baba ne oldu dememle ağlamaya başlamıştı.Kıyamam yakışıklı babam benim.Bende isteme deil babacım tanışma bu sen nasıl dersen öyle olsun demişdim.1 ay kadar beklemişlerdi.
kızlar size bişey sorucam.kaynatanızla muhabbetinizin seviyesi ne derecede.
aradıgında ne kadar konuşuyosunuz ve kaç gün sıklıkla arıyo.
bende ilerde daha fazlasını bekleyecekleri iin ve ben kendimi bu kapasiteye uygun görmediğim için şimdiden binbir türlü bahanelerle açmıyorum telefonları zaten.
ben sevmem çok samimiyeti boğaz beni böyle şeyler.vıcık vıcık ıyy ne öylr.
mesafe ve ciddiyet seviyorum valla.
samimiyeti sadece yaşıtım olan kız arkadaşlarımda severim.
onlar ne sevgiliye benziyo ne ana babaya.
herkesten rahat konuşuyorum sizlerle ve kendi arkadaşlarımla.
o yüzden yanlış mı düşünüyorum acaba diye fikrinizi almak istemiştim
bende ilerde daha fazlasını bekleyecekleri iin ve ben kendimi bu kapasiteye uygun görmediğim için şimdiden binbir türlü bahanelerle açmıyorum telefonları zaten.
ben sevmem çok samimiyeti boğaz beni böyle şeyler.vıcık vıcık ıyy ne öylr.
mesafe ve ciddiyet seviyorum valla.
samimiyeti sadece yaşıtım olan kız arkadaşlarımda severim.
onlar ne sevgiliye benziyo ne ana babaya.
herkesten rahat konuşuyorum sizlerle ve kendi arkadaşlarımla.
o yüzden yanlış mı düşünüyorum acaba diye fikrinizi almak istemiştim
kıyamam yaa:85:
benim babamda ablam evden gelin çıkacağı zaman odaya gidip gizli gizli ağlamıştı
baba olmayınca kızı da çıkarmıyorlar evden
babamda baya bir geçti çıktı evden
kapıda davul zurna bir sokak boyu araba
bir sürü insan
ablam gelinliğiyle salon ortasında
yavaş yavaş koyuyorum zaten mesafe.gayet normal düşünüyorsun
sizin ortak ne paylaşımınız olabilir ki
konuşucak ne bulur o kadar anlamam
gitsin kahveye okey oynasın
ya da gitsin bahçe yapsın domates eksin
ya da gitsin ibadet etsin
halla halla
ama konuşmayı birden kesme
dikkat çeker
yavaş yavaş azalt
sonra bırakırsın
ya da işte yasAK açamıyorum fln de
Yok canım hiç yanlış düşünmüyorsun bende aynı senin gibi düşünüyorum.
bizim özelimize,tartışmalarımıza varana kadar karıştıkları için dn gece ayrılıgın eşiğine geldik.
ama yatıştırdı benimki beni.
kimse umrumda değil.ben herkesin ağzının payını veririm dedi merak etme sen onlar konuşur konuşur susarlar boşver dedi.
ailesine karşı kendde mesafeli.
8 aylıkken dedesinin oğlu yok diye dedeye resmen verilmiş!!!!! ve lisede geri alınmış.
anne baba sevgisinden mahum büyümüş biri benimki.ve beni asla ezdirmicek biliyorum.
mesafeli olucam her tlefonu açmicam dedim.
Sen bilirsin açma dedi.
ilerde sorun çıkarsa dedim ?
sen merak etyme kimse bize karışamicak dedi
Sizin tartıştığınızı nerden biliyorlar
Bu işte bir terslik var Mervem
bizim özelimize,tartışmalarımıza varana kadar karıştıkları için dn gece ayrılıgın eşiğine geldik.
ama yatıştırdı benimki beni.
kimse umrumda değil.ben herkesin ağzının payını veririm dedi merak etme sen onlar konuşur konuşur susarlar boşver dedi.
ailesine karşı kendde mesafeli.
8 aylıkken dedesinin oğlu yok diye dedeye resmen verilmiş!!!!! ve lisede geri alınmış.
anne baba sevgisinden mahum büyümüş biri benimki.ve beni asla ezdirmicek biliyorum.
mesafeli olucam her tlefonu açmicam dedim.
Sen bilirsin açma dedi.
ilerde sorun çıkarsa dedim ?
sen merak etyme kimse bize karışamicak dedi
Nişanlın ile aynı yerden bakıyorsunuz hayata
Ailesini evlenene kadar idare et mervem
evet canım aynı yerden bakıyorum çok şükür.
o da bende kimse bize karışmasın,azıcık aşım ağrısız başım diyoruz.
biz birbirimize yeteriz diyorum valla.
ailesinide mesafe koyarak az konuşarak idare edicem.
yoksa kafam çok doluyo ve benimkine patlıyorum yazık onunda suçu yok
Benzer bir durumdayız canım.
Benimkide 11 yaşındayken babasını kaybetmiş.
Annesi ablası ile nişanlımı farklı ile okula göndermiş çocuk yaşda annesinden ayrı kalmış.
Liseyi bitirmiş ablasıyla.Sonra ablası istye gelmiş okul için.Nişanlımda hop yine peşinden gelmiş.
İstememiş halbuki hiç düşüncelerim alınmadı diyor.Sonra nişanım ünüv kazanmış.yine aileden ayrı kalmış tek başına.Sonra askerlik.Askerdeyken ablası evlenmek istemiş nişanlım beni bekle demiş beklememiş anneside destek çıkmamış nişanlıma evlenmiş ablası.Eşide kendiside polis göreve gitmiş.Sonra nişanlım askerden geliyor biz tanışıyoruz.Annesi yine nişanlımı köylerine götürmek istiyor.Nişanlım ben varım diye istde kalmak istiyor.
Annesi bu sefer 8 ay boyunca maddi manevi destek sağlamıyor.Nişanlım istde teyzesinde kalıyor annesi aylarca aramıyor.Bu süre zarfında yanında hep ben varım tabi.İş araştırıyoruz buluyoruz nişanlım işe başlıyor.Yüzük takıcaz annesi istemeye gelmem diyor.Nişanlımda gelme teyzemle giderim diyor.Annesini ikna ediyorlar geliyor yüzük takılıyor.Sonra anneme diyor ki benim oğlum benim oturmakla sorunu yok evliliğe hazır değil.Nişanlım şok oluyor.Sen nerden biliyorsun ki hiç yanımda yoktun diyor annesine.Annesinin amacı nişanlımın pes etmesi köylerine geri dönmesi ama başarılı olamadı.
Sonrada ist istemem diyen kadın istde ev tuttu.Ve bizi bir kere bile çağırmadı.He bir arada istye kıza para yedirmeye mi gidiyorsun demişdi.Nişanlım çalışmıyordu halbuki.Bir ara bizi köye gitmeye ikna etmeye çalıştı.Daha neler neler.
Ama ben şanslıyım ki nişanlıma sahibim.Beni hiç kırmadı hiç ezdirmedi herşey nasıl istersem öyle oldu öylede oluyor.Ve kimse tek kelime edemiyor.O yüzdende içim çok ama çok rahat.
ayyy canım yaa ne zor günler geçirmişsiniz öyleeeeseni sabrından dolayı,nişanlınıda sana verdiği destekten dolayı tebrik ediyorum
sen mesafeli olmicanda kim olcak ohh en güzelini yapıyosun kafan rahat keyfine bak
Şekerim anlatsam roman olur bu kısacık özetiydi daha neler neler yaşadık.
En son bohça getiricez dedim.Bizde düğünde bohça getirilir diye lafı tıktı ağzıma kadın.
Bende ogün annesine babasına valiz hazırlamışdım onu götürmüştük nişanlımla evlerine sonra çıkıp gezicekdik.Ben şok oldum.Kız tarafına düşen herşeyi aldık biz.Onlara bile karışdı.Yok neden uyku seti almışım zararlıymış.Tencere neden almışım kınada gelirmiş.Sabırla dinledim.Sonra dışarı bir çıktık nişanlımla başladım ağlamaya.Oda son oldu zaten.Nişanlımda annemle hiç bir şeyini paylaşma konuşma içinden en olumsuzunu çıkarır önüne sürer.Ben paylaşmıyorum bir evde iki yabancıyız dedi.Benim için sen varsın neşe kaynağımda sensin.Biz bir aile olucaz ve herşey geride kalıcak dedi.Gerçekdende öyle oluyor.Nişanlım aileme çok düşkün.Onlara artık hiç gitmiyoruz.Genelde bizde oluyoruz.Nişanlım her konuda büyük destekçim.O olmasa başarılı olamazdım zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?