2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Annesini arama bence de
şimdilik biraz bekle, daha kesin bişey yok ortada belki de çözülür ve ertelenmez
ertelenirse de duruma göre hareket edersin

Evet aramicam sımdıLık...bugun haLam bizimkıLerı ariicak bana gerı donucek..zaten akşamLarı erkek arkadasımın işyerıne gıdıorum beraber cıkıoruz..aksam da ona güzeL bi diLLe vaktın cok sıkıştıgını bu yüzden 1-2 hafta erteLeme oLabiLme ihtimaLinin oLdugunu söLiicem..sende akşam bı annenLe konusur musun ne dıoLar diicem...zaten kadın benı kesin arar...

Şöyle yapabilirsin.Ailenin düşüncelerini anlatmadan erkek arkadaşına annenler ne zaman çağırmayı düşünüyorlar acaba diye sorabilirsin.Hatta ailenin bahsettiği nedenleri sanki senin düşüncenmiş gibi erkek arkadaşına aktarabilirsin.Böyle bir durum var acaba ne yapsak diye yine erkek arkadaşına sorabilirsin.Sorun ne olursa olsun ailenin düşüncelerini anlamadan erkek arkadaşınla çözüm bulmanı tavsiye ederim.

Şuan kayınvalide adayınla iyi anlaşabilirsin ama işin içine girildiğinde öyle olmayabiliyor.Şunu hiç unutma sen yada siz kız tarafısınız.Aradaki dengeyi erkek arkadaşın kuracak ve erkek tarafı size adım atacak.Sen şimdi kayınvalidene aramakla bir yerde aileni çiğnemiş oluyorsun.Ve kayınvaliden biz aramadık bak görüyor musun kız arıyor diyede düşünebilir.Biliyorum olmaz öyle şey çok iyi biri de diyebilirsin ama inan bana canım tecrübe konuşuyor.Mesafeli olmak her zaman iyidir.

HakLısınız..teşekkür ederim kafamda ne yapacagım daha netLeşti...
Şu günün bitmesini ve herseyın rayına oturmasını ıstıorum sadece..

HakLısınız..teşekkür ederim kafamda ne yapacagım daha netLeşti...
Şu günün bitmesini ve herseyın rayına oturmasını ıstıorum sadece..

Herşey yoluna girer hiç merak etme.
Zamanda ilerliyor tüm sıkıntılarda gelip geçiyor.
Sonra geriye dönüp baktığında kendime ne kadar küçük şeyleri sorun yapmışım diyorsun.

oy oy oyyy

kıyamam yaa

üzülme bebişim hepsi geçer dert etme ne yapabilirsin sen ona bak
Halandan da haber bekle o çözer gibi geliyor.
Genelde böyle oluyor aileler anlamıyor
Aynı dert bende de var
Ben nasıl hazırlanıyorum nişana bohçalar elbiseler davetiyeler vs vs.
Bir tekinden annemin haberi yok.
Yalvarıyorum resmen kadına Anne bohçaya koyulacak havluları ayarlayalım
Nie acele ediyorsun diyor
Ya acele etmiyorum gevşek gevşek durmayın
Nişan zamanı beni telaşa sokmayın
Nişanı size de kendime de zehr ederim diyorum anlamıyorrr
Bak anne şu işi halledelim tmm diyor orda kalıyor
Sen sabret birazcık
Bana da isteme zamanı yaptılar aynısını
İstemeye gelicekler
1.5 ay beklettiler
Ben kıvranıyorum kimsenin umrunda değil
Meğersem babam tereddütlüymüş ondan bu savsaklık

Aynı bızımkıLer yaa..üzüLmemek eLde değiL =(( İyiki varsınız beni anLayan biriLerinin oLması biLe cok güzeL

kızlar size bişey sorucam.kaynatanızla muhabbetinizin seviyesi ne derecede.
aradıgında ne kadar konuşuyosunuz ve kaç gün sıklıkla arıyo.

Güzel düşünün güzel olsun kızlar...

Nişan tarihleriniz yaklaşmış hazırlıklar nasıl gidiyor ?

tşk ederiz ayers

Nişanlık hazır
Kuaför ayarlandı
Nişan alış verişi yapıldı
Salon tutuldu
Araba süsü yeri ayarlandı
Davetiyeler bastırıldı
Resimci ayarlandı

Bohça eksikleri alınacak
Bohça süsleri alınacak
Bohça süslenecek
Nişan tepsim yok
Nişandan sonraya yapılmış bir plan yok
Evde nişan temizliği yapılacak

VE... Nişana 24 gün...
İğneliğim yok

Ay ben hemen söylemek istiyorum.
Kayınvalideciğimle toplasan 2 saat konuşmamışımdır.
Ne ben ararım nede kendileri.Resmi bir ilişkimiz var.
Aradığım zamanlarda annemin zoruyla olmuştur.
Çok düşkünüz birbirimize

Benimkide 2 gun aramaya ara versem kırıLıo bişey mı yaptım sana nie aramıosun die =)

Maşallah maşallah nişanada az kalmış canım.
Eksiklerden de pek bir şey kalmamış.
Hepsi olur hiç merak etme.
Bizde nişanda erkek tarafı bohça getirdi biz düğünde götürücekmişiz adetleri öyleymiş o yüzden bu sıkıntılar olmadı.Nişanımda tam dans müziğimiz başladı dışarı çıkıcaz aklımıza ne geldi dersiniz makas ve iğneler yok.Ama ben çok rahattım ne bilim kendime hiç bir şeyi sıkıntı yapmadım.Nişan alışverişinde bile önceden nişanlımla gezip baktığımız için sadece mağzalara girdik aldık ve çıktık.Kuaföre bile akraba anne kayınvalide kimseyi almadım.Aldım liseden 3 kız arkadaşımı sanki kendi nişanıma değilde oturmaya gitmişiz bir yere gibi şen şakrak hazırlandık.Ayarlıyabilirsem fotolarımı paylaşırım.

Biricik Mervem

Senin neyin var??

Ben hiç telefonda görüşmem k.validem ile çok nadir
Ortak yapmamız gereken bir iş olursa telde görüşürüz.
Yüzyüze de sözlüm elimden tutup hadi bize gidelim derse giderim görüşürüz
O sırada da babası eve gelirse halina hatrını sorarım o da bana
Yemekte hep birlikte gülüşür konuşuruz
Harici hir bir muhabbetimiz yok.
K.validem ile de en son 3 hafta önce görüştük
Ne o beni arar peşime düşüp beni boğar ne de ben onu ararır
Ohhhh çok güzel böyle vallla
Maşallahh bize maşallah
Rabbim nazarlardan saklasın bizi
HEp böyle olalım

işte bu yaa bende öyle olmak istiyorum.kaynanayla 10 günde bir yada 2 haftada bir en fazla 10 dk konuşur kapatırız burda sorun yok.
ama kaynata bi geveze bi geveze hiç susmicak sanıyorum bazen.
gün aşırı arar yarım saatten erken kapatmaz.o da ben işim var derimde öyle kapatır gına geldi artık (

şu sıralar açmıyorum her telefoonu mesafeli olmam lazım yoksa ilerde çok zorlanırım

Benide istemeye geldiler nişanlımın dayısı tam isticek.
Babam ne istemesi tanışmaya gelmediniz mi demişti herkes şok.
Sonra odadan çıktı baktım yatak odasında gittim yanına baba ne oldu dememle ağlamaya başlamıştı.Kıyamam yakışıklı babam benim.Bende isteme deil babacım tanışma bu sen nasıl dersen öyle olsun demişdim.1 ay kadar beklemişlerdi.

Son düzenleme:
Bence de en güzeLi mesafeLi oLmak sonra hep fazLasını hep fazLasını bekLioLar,kırıLıoLar,küsüoLar,istedıkLerını söLeyemıosun fLn fLn...

Mesafe her zaman iyidir.Saygısızlık olarak algılamayın inan değil.Bir araya geldiğimizde ki buda çok nadirdir asla saygıda kusur etmem.Ailede herkes çok sever beni.Kayınvalideceğim dışında tabi Hele hiç görmediğim sadece telden konuştuğum dedemle annanem var (Nişanlımın dedesi annanesi) bayılıyorum onlara.Ger gün konuşurum.Çok yazmasın diye hemen kapatıyor telefonu dedem köydeler.Ben balayında bile onları ziyaret etmek istiyorum.

Bence de en güzeLi mesafeLi oLmak sonra hep fazLasını hep fazLasını bekLioLar,kırıLıoLar,küsüoLar,istedıkLerını söLeyemıosun fLn fLn...

Aynen.Mesafeli olduğum için her konuda inanılmaz rahattım.
Nişan alışverişinde anneler bana bir şeyler bakarken ben nişanlımla kendime peluş oyuncak seçiyordum.1. yılımızdı ogün bize özeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…