2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar yaaa 2011 topine de aynı şeyi yazmıştım ama olmadı
şimdide 2012 görüno bu sefer olsun nolur dua edin
2012 gelini olmak istiyorum ama daha istemem bile olmadı çok mutusuzm

kıslar aranıza bende yeni katıldım..düğn tarhim henuz kesın olasada 2012 yaz insallah:))

Ya zaman daraLdıkça bana bu nişanı yapamiicaz gibi geLioo
Gecen hafta babam rahatsızLandı sureklı başı donuo haLsizLik fLn..tahLiL yaptırdık özeL hastaneye gtrdk iice baksınLar die..bişi cıkmadı Allah'tan..ama haLa devam edıo o haLi..gerçi işe gidip geLio o kdr kötü değiL..bende yüzükLeri fLn aLdıgımızı anLatıodum haLama..babanem fLn vardı..koyun can derdinde kasap et fLn dedı...cok moraLim bozuLdu..dedım aLLah korusun sankı babam öLümcüL hasta..ki ben cok düşerim hepsnn ustune duyarsızmışım gibi bi konuma düştüm cok üzüLdüm Bi tek ben heycanLanıorum bizim evde bi tek ben kafa yoruorum bu nişan oLayına sanki ya da bana öLe geLio..erkek arkadasımın aiLesinin gündemi sürekLi biziz,nişan fLn..bizimkiLerde onu goremıorum

canım kız aileleri hep böyle.emin ol herkes böyle yani.
bizimkilerde pek konuşmaz bu konu hakkında yani.
ben sorarsam söylüyolar amaann amma büyütüyosun ne varmış 1 günde halledilir diyolar
sen sıkma canını milletide takma baban zaten kızının kendisine nası düşkn oldugunun farkındadır

Aynen yaa annemde sıkma canını 1 gunde haLLediLir fLn dıo..Buraya geLıorum kızLar nası hazırLıkLar yapıo haftaLar oncesınden bnm hiçbişey bıLdıgım yoK ztn ne yapıLır ne ediLir..Acaba dıorum bende mi bı tuhafLık var..Yapamiicam gibi geLio bu sefer

canım sıkma canını.zaten nişan evde olacagı için haftalar öncesinden hazırlık cidden gerekmiyo tatlım.olur inş herşey üzülme sen

selincim ;
ben haftaya eminönüne gidicemde.
şimdi sana soracaklarım var
1-nası gittin gitmesi kolay mı
2-nişan tepsileri,havlular falan filan neresinde eminönünün
3-mesela ben normal mendil alcam annem öyle istedi.onları süslemek için süs malzemeleri küçük çiçekler fiyonklar veya minik gelin dmat figürleri nerdedir bilgin var mı?

Hayirli cumalar gelincikler ben geldim nasilsiniz?

Lila canim cok gecmis olsun Allah babanin sagligini versin insaAllah sükür ki kötü bir seyi yokmus. Seni cok iyi anliyorum ayni durum bende de söz konusu. Kendimi bu heyecan ve telas icinde cok yalniz hissediyorum. Ama bozma moralini bunlarin hepsini atlacagiz insaAllah.

Mervooo$ hadi sana kolay gelsin mendillerini güzelcene süslersin artik

Selin, Esma, Nilay nasilsiniz ne var ne yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…