2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Evet kızlarr, 10 gün yokumm, dinleniym birazzz, sizi özliycemmm sizde benii özliyinn

İyi akşamlarrr, hayırlı iftarlarr...

:78:

ben de çok begendim bu modeli neden buldun canım sitesinde yazmamıslar mı ki? Bizde ev tamir ettiricez banyo için fayanslara bakmıstık da cok pahalı ya üstelik bu kadar bile güzel değildi ordaki modeller

cnm sonunda buldum ve ogrendım vıtranın lavabo fıyatıda 2 bın tl ben alamam bu paraya sadece begendıgımle kaldım senın anlayacagın. sende begnmıstın dıye hbr vereyım dedım

Kızlar hepinize merhaba ;

yaklaşık 1 aydır bu topiği okuyorum 383 sayfayıda bitirdim çok şükür
hatta o kadar arka arkaya okuyunca isimler ,hikayeler, mutluluklar, hüzünler hepsi böyle roman gibi geldi
ben de 2012 yazında gelin olcam inşallah ama biz daha bir arpa boyu yol kat edemedik bakalım işlerimizi bi yoluna koyalım hepsini yapcaz inşallah
( birden böyle rahat rahat yazıyorum çünkü diyorum ya bitin sayfaları arka arkaya okuyunca birden kendimi topiğin başından beri burda hissettim

cnm sonunda buldum ve ogrendım vıtranın lavabo fıyatıda 2 bın tl ben alamam bu paraya sadece begendıgımle kaldım senın anlayacagın. sende begnmıstın dıye hbr vereyım dedım

Sağol tatlım haber vediğin için, ama ben de bu fiyata yaptırmam çok pahalı yaa daha uygun ve bır o kadar guzelleini bulabiliriz eminim tatlım

Hosgeldin canım,hayırlısıyla hep beraber evlencess

Günadıın günaydın sizee günaydın sevgili arkadaşlarrr

Merhaba hoşgeldiin, valla azmine hayran kaldım 383 sayfayı nası okudun
çok memnun olduk, ama gitme kal bizle..

ay bugün pek bi neşeliyim sanırsam..

Eki Görüntüle 240675

bunu aldım dün kızlarr çok mutlu oluyorum çeyize bişiler alınca yaaaa.
3,5 tl listemden bişeyin üstünü daya fosforlayabilirim

güle güle kullan hayırlı olsun canıım,
baak bende h.sonu bunu aldım lilasını..

Kızlar geçen bahsettiğim çay setim bu nasıl sizce? 109 TL ilgilenen isteyen varsa nerden alıdığımı yazım, gelsin kalitesini de söylerim isteyene daha gelmedi..

buda pikem

buda yumurtalıklarım

bekliyom sizi gelin gelin çabuk..

bu gruba benide alın ama ben 2012 gelini olamam galiba artık 2013 mu 2014 mu bilmem aralık 2010 da nişanlandık ama biz yavaş gidiyoruz baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…