2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
sağol baharcım teşekkür ederim.
sardırılcaklarımıda vercez çeyizciye haftaya.
2 ayda onları kapatsam.
sonra hem taksitimi ödeyip kalan paramlada günlük tabaklarımı çatal kaşıklarımı,ıvır zıvırlarımı falan alcam

he bu arada alacaklarım listesinde bornozda var :40:

Mervee
-teflon takımı
-kahvaltı için porselen saplı renkli 6 kişilik çatal kaşık bıçak
bu ikisi için gördüğün beğendiğin modeller var mı? bende alıcam da teflonda kararsızım taç granit mi alsam yoksa dışı çiçekli takımlar oluyo ya ondan mı :111:
birrde o saplı takımdan da nette arıyorum istediğim gibi bişe bulamıyorum..

Bu bilgisayar delirtti beni.. Kafa göz dalıcam sonunda donup duruyo, msj gitmiyo gitmiyo sonra çifter çifter maaşalahh.. :1:

Son düzenleme:
canım hiç marka olarak bakmadım ama tefal,cem,mehtap bunlardan bulursam alıcam.çiçekli değilde düz alcam ben.
en kötü ihtimal hiç bulamazsam schaferin teflon setini alırım.
porselen saplıyıda karacanınkileri hiç begenmedim.markasını bilmediğim bi çok model var züccaciyelerde.
ama ben güvenemiyorum onlara.
o yüzden onu schafer almayı düşünüyorum.
70 tl lerde bişey fiyatı.
kırmızı siyahlı bi modeli var onu alırım büyük ihtimalle son anda baska bişi görmezsem

heycanlıyım kızlarrrrr önümüzdeki hafta sonu büyük alışverişimi yapcam

-misafir yemek takımı
-misafir çatal kaşık bıçak takımı
-tencere takımı
-teflon takımı
-şarjlı el süpürgesi
-ketıl
-tost makinası
-saç kurutma makinası
-saç düzleştirici
-traş makinası (bohça için)
-2 tane pamuk saten nevresim
-1 pike takımı
-1 yatak örtüsü
:69::69::69::69::69::69::69:

ohh süper cnm inşşalh istedgn gibi olur herşey...
Mervee
-teflon takımı
bu ikisi için gördüğün beğendiğin modeller var mı? bende alıcam da teflonda kararsızım taç granit mi alsam yoksa dışı çiçekli takımlar oluyo ya ondan mı :111:
birrde o saplı takımdan da nette arıyorum istediğim gibi bişe bulamıyorum..

6 kişilk çatal bıçak bernardoda çok güzelleri war....
teflonda emsan ve hisar modelleri çok güzel.....

heycanlıyım kızlarrrrr önümüzdeki hafta sonu büyük alışverişimi yapcam

-misafir yemek takımı
-misafir çatal kaşık bıçak takımı
-tencere takımı
-teflon takımı
-şarjlı el süpürgesi
-ketıl
-tost makinası
-saç kurutma makinası
-saç düzleştirici
-traş makinası (bohça için)
-2 tane pamuk saten nevresim
-1 pike takımı
-1 yatak örtüsü
:69::69::69::69::69::69::69:

ooo maşallah kız ne güzel toplu toplu alabiliyosun ben de bir an evvel işe girip herşeyimi almak istiyorum yaa:59::59::59:

canım ya sız alışverişlerinizi nerden yapıyosunuz bizde yarın annemle bi dolaşıp fiyat almak istiyoruz en azından uygun seyler bulursam küçüklerinden alabilirim belki, istoç'ta varmış galiba böyle yerler ama tam bilmiyorum siz istanbulda tavsiye edebileceğiniz yerleri yazar mısınız bana:34:

kızlar gecenlerde nette gezerken bunu gordum bayıldım sımdı

banyoma dolap yaptırıyorum bu lavabonun adı modelı vs bılen var mı yada nerden bulabılırm

Eki Görüntüle 239682

ben de çok begendim bu modeli neden buldun canım sitesinde yazmamıslar mı ki? Bizde ev tamir ettiricez banyo için fayanslara bakmıstık da cok pahalı ya üstelik bu kadar bile güzel değildi ordaki modeller

ben de çok begendim bu modeli neden buldun canım sitesinde yazmamıslar mı ki? Bizde ev tamir ettiricez banyo için fayanslara bakmıstık da cok pahalı ya üstelik bu kadar bile güzel değildi ordaki modeller

bırısı evının resımlerını koymus orda gormup kaydetmıstım acelem vardı soramamıstım sımdıde nerde gordum hatırlamıyorum

canım ben karacanın çeyiz setni alcam.heryerde fiyat aynı zaten.
küçük ev aletleride aşagı yukarı her yerde aynı.
ama ıvır zıvır için istoç derim.
günlük yemek takımımı günlük çatal kaşık bıçagımı yemek takımıma uygun kadeh ve mesrubat bardaklarımı aklına gelecek her türlü ıvır zıvırımı ordan alcam

bırısı evının resımlerını koymus orda gorup kaydetmıstım acelem vardı soramamıstım sımdıde nerde gordum hatırlamıyorum

bırısı evının resımlerını koymus orda gorup kaydetmıstım acelem vardı soramamıstım sımdıde nerde gordum hatırlamıyorum
evim güzel evim e konu aç !!! bu lavabo kimiiin !! diye :1: güzelmiş ama değişik bişey bende çok beğendim..

Son 2 saat sonrasındaa 10 gün özgürlükkkkkk:64::64::64::64::64:

tatile mi çıkıyosun ne güzel yaa :58: benim içinde dinlen :( acayip bunaldım bende bu aralar, nefesim daralıyo bazı bazı..

teşekkür ederim:61: ya ben çok korkuyorum:44:
ben nasıl ev düzecem çok gözümde büyüyor çok eşya seçimi konusunda çok kararsızım ne yapacam bilemiyorum :59:

Back